פלינט~
באמן שאין צורך לומר כל קרב לחמוק~ הם יעשו את זה מרפלקס :x
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סנובול צועדת אחורה, ואז מסתערת לעברו של קריקטון, המשלב את שני חרמשיו, ומגן על עצמו מהדחיפה שלה ואז משתמש שוב בחיתוך זעם עליה. סנובול מנערת את ראשה ונושכת אותו עם ניב אש ומעיפה אותו הצידה.
קריקטון נעמד בזעם, והוא מתחיל לנגן על אחת מחרמשיו, בעזרת החרמש השני, כמו על כינור וצלילים מתחילים לצאת משם ולעטוף את סנובול, והיא נרדמת במהירות.
ניל~
אתה לוקח את הכסף, והולך למרכז פוקימונים. שם אתה נפגש עם אחות ג'וי חייכנית המרפאה לך בשמחה את הפוקימונים שלך.
"עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
דארן~
דאסקול, מתחמק, אבל לא רק מהמתפה אלה גם מהקופסה אשר היה כלוא בה והוא טס לעברו של מיים ג'וניור ובעזרת אצבעו, הוא פוזל למיים ג'וניור, אשר נלחץ מעט ואז מאבד את העשתונות כדאסקול תוקף אותו עם הדהמה.
"מיים ג'וניור בלבול ואז ריקוד מנדנד!" קורא דני ומיים ג'וניור שלו זוהר באור כחול ובהיר, אשר טס בצורה של קרן לעברו של דאסקול.
אליסה~
"אהה אני אף פעם לא לבדי" היא אומרת בחום "הפוקימונים שלי תמיד פה" היא אומרת בחיוך "מה דני רצה?" היא שואלת בתמיהה
פלינט~
סנובול, ממשיכה לישון וזה נותן לקריקטון אפשרות לתקוף אותה עוד שלוש פעמים עם חיתוך הזעם שלו, מתקפה המתחזקת אחרי כל מכה שלה. לבסוף, סנובול מתעוררת, ואז נעלמת במקום והיא קופצת, לפתע, על ראשו של קריקטון, ומפילה אותו על האדמה. ואז היא תוקעת פרצוף מפחיד, אשר מלחיץ ברמות את קריקטון, והיא מסתערת עליו כשאש בפיה והיא נושכת אותו עם ניב אש.
קריקטון מעצבן, והוא שוב מותח את חרמשיו והוא מסתער על סנובול עם חיתוך זעם.
ניל~
"כן היא חיפשה אותך לא מזמן" היא אומרת "היא הלכה לכיוון של המרכז רבייה" היא אומרת בחיוך.
דארן~
דאסוק מתחמק בקלות מהמתקפה, ואז מתחיל לזהור באדום בהיר ואותו אור מתחיל להקיף את מיים ג'וניור, שעכשיו לא יכול לתקוף עם בילבול. דסקאול מתעופף הכי קרוב שהוא יכול למיים ג'וניור, ועיניו מתחילות לזהור באור שחור ומרושע למראה, והוא משחרר מתוח אפס, צל לילה עצום המעיף את מיים ג'וניור על המזרן, מעולף.
"מיים ג'וניור לא מסוגר להלחם!" קורא השופט "המנצח הוא דאסקול!"
דני מחזיר בפרצוף ממורמר את מיים ג'וניור לפוקדור והולך לעברך ומגיש לך תג מכון.
"כל הכבוד" הוא אומר בקור ואז הבעת פנים שלו משתנה והוא מחייך "זכית בזה ביושר" הוא אומר ומחייך.
"מזל טוב!" אומרת לך דון וטופחת על גבך.
אליסה~
"אני לא מי יודע מה רופאה" היא אומרת ומדליקה מקטרת סגולה בצורת ארבוק ונושפת עשן, בדיוק שטאדיורסה מפהק, לכן הפיהוק שלו לא עובד.
"אבל חכי רגע" היא אומרת בחיוך "מלאני!" היא צורחת ובחורה גבוהה, עם שיער חום וקצר יוצאת מחדר אחורי. "דני שלח את הפוקימון הזה לבדיקה. תבדקי אם הוא בסדר, הוא מפהק כל הזמן" היא אומרת לבחורה, ששמה מלאני. אשר מהנהנת, מרימה את טאדיורסה בשתי ידייה, ומובילה אותו לחדר אחורי, בזמן שהיא לוחצת לו על האף בחיבה.
"עוד משהו חמודה?" יובאבה שואלת בחיוך.
ספוילר
ניל~
אתה יוצא בריצה מהמרכז פוקימונים, ותוך כמה דקות אתה מגיע למרכז רבייה. אתה נכנס בדלת, ורואה את גבה של אליסה בזמן שהיא נכנסת לחדר אחורי.
"אתה צריך משהו ילד?" שואלת אותך יובאבה הזקנה, בזמן שהיא מעשנת מקטרת בצורת ארבוק.
פלינט~
סנובול, קופצת הצידה ומתחמקת מהמתקפה של קריקטון, והיא מסתובבת במקום ומזנקת על ידו של קריקטון ונושכת את ידו, בצורת החרמש ושורפת אותה לגמרי עם ניב אש, וגורמת לו ליפול בכאבים על הרצפה, ולמרות זאת היא קופצת שוב ונושכת את ראשו עם ניב חשמלית, ומבלי צורך בדחיפה, מחסלת אותו במקום.
"פשש טובה הסנובול שלך" אומרת תמי בחיוך.
אליסה~
את נכנסת אחרי מלאני, לחדר טיפולים קטן ומסבירה לה הכל "אין בעיה, איזה שיר את שרה לו? אולי אני גם אוכל לשיר איתך! () היא אומרת בחיוך מטופש, וכשאת אומרת שאין צורך, היא מסתובבת ומתחילה לחפש משהו בין המדפים. את מתחילה לשיר, בקול צולע למדי, "טאדיורסה פיהוק" בלי קצב, ובלי מנגינה. טאדיורסה מסתכל עלייך, במבט מטופש ואז כשאת מתעצבנת, הוא מבין ומפהק פיהוק גדול, אבל מלאני, מפילה בדיוק ספר ומתכופפת להרים אותו. "טוב צ'אנסי צאי!" היא אומרת ומשחררת פוקימון הדומה לצ'אנסי של האחות ג'וי.
"בואי ננסה להשתמש עליו בארומטרפיה" היא אומרת בחיוך וצ'אנסי שלה מתחילה לזהור בירוק, וריח נעים של פרחי בר מתפזר בחדר וטאדיורסה סופג את הכל.
"זה אמור לעשות את הטריק" היא אומרת בחיוך ומחזירה לך את טאדיורסה. "הוא בריא ושלם" היא אומרת בחיוך.
"אני יודע,סנובול נהדר!" אקרא בחיוך ואלטף את ראשה בחיבה, "תנוחי" אומר לה בחיוך ואחזיר אותה לפוכדור, "אוקיי תמי,אני מוכן להמזיך לעיר הבאה!" אומר לה בחיוך, "אני רק רוצה להיפרד מיובאבה ודני קודם" אומר לה בחיוך ואלך איתה למרכז הרבייה כשאזוריל בידיי,אלטף אותו בכיפיות, "אתה חמוד" אומר לו בחיוך
ניל ואליסה~
"היא בחדר טיפולים" אומרת הזקנה ונושפת עליך עננת עשת סגול וסמיך הגורם לך לשיעול רציני. "אבל אני מניחה שאתה יכול להכנס" היא אומרת ומובילה אותך לחדר שבו נמצאת אליסה.
אתה נכנס פנימה ורואה את אליסה, יחד טאדיורסה, המפהק לעברן של בחורה, מלאני, והצ'אנסי שלה. "אוי לא!" אומרת יובאבה כשהיא רואה שעננת עשן סגולה נשלחת מפיו של טאדיורסה לעברה של מלאני וצ'אנסי שלה. היא רצה במהירות למלאני ומחזיקה את ראשה "אני מבקשת, תצאו מפה שניכם. ועכשיו!" היא קוראת ומנערת את ראשה הרדום של מלאני.
פלינט~
"אוקי" אומרת תמי ונעמדת על רגליה. אתם מסדרים את שאריות הפיקניק, ואתה מחזיר את כל הפוקימונים לפוקדורים שלהם, חוץ מאזוריל, שאותו אתה מחזיק בידך והוא מחייך מאושר כשאתה מחמיא לו. עד מהרה אתם מגיעים למרכז רבייה ושם אתם רואים את דני מדבר עם יובאבה "נו אתם הולכים?" הוא שואל בחיוך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)