Pokemon GO
עמוד 67 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 991 עד 1,005 מתוך 1478
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי F!upy צפה בהודעה
    פלינט~
    אתה משחרר את צ'ימיצ'אר, אבל אז שומע שאגה ענקית מאחורייך. אתה מסתובב, והלב שלך נופל לתחתונים. ממש כמה צעדים מאחורייך עומד דב ענקי השואג לעברכם הוא ופתח את פיו ומשם יוצאת קרן קרח ענקית. תמי תופסת אותך בדיוק בזמן, ומפילה אותך על האדמה הצידה. "תסתכל" היא אומרת בשקט, בזמן ששניכם מוגנים מהפוקימונים האלה. אתה מרים מבט ורואה ששני הפוקימונים מתחילים להלחם במרץ ושולחים אחד על השני מתקפות חזקות. לפתע, קרניו של סנטלר מתחילות לזהור ומשם יוצאות עשרות אשליות של מגדלים ושדים אשר מבלבלים את אורסרינג. "כנראה הם נלחמים על טריטוריה, אני חושבת שכדאי שנתחפף מפה" היא דוחקת בך לעזוב.
    "נמצא עוד עשרות פוקימונים ביער הזה, אני בעצמי נלחמתי בחמישה סנטלרים שונים בכל היער" היא ממשיכה ומושכת בידך, אבל משהו ממך מונע להקשיב לה, ואז אתה מבין שצי'ימצאר עדיין שם. והוא חשוף לגמרי למתקפות של הפוקימונים ההרסניים האלה.
    "צ'ימצ'אר! תמי צ'ימ'צאר נמצא בין שני הפוקימונים האלה!" אומר לה בלחץ, "צ'ימצ'אר!" אקרא וארוץ לעברו,אחטוף אותו בידיי וארוץ משני הפוקימונים,אשתדל להתחמק משתי המתקפות שלהם, "תמי תבריחי את הפוקימונים עם מיני אם את יכולה בבקשה!" אצעק בזמן שאני חוזר אליה.
    "אזוריל!" אקרא ואחפש אותו, אם הוא לידי אחבק אותו ואת צ'ימצ'אר בחוזקה שלא ייפגעו ומתי שיהיה אפשר נתחפף כולנו מהמקום במהירות

2. the bitch is back
    פלינט~
    אתה רץ במהירות לעברו של צימיצ'אר, ומשהו לבן משיג אותך ומתגלגל על האדמה כשצימיצ'אר בידו . "אתה בסדר?" הוא שואל אותך ואז זורק פוקדור לאוויר מתוכו יוצא פוקימון גבוה עם רגליים ורודות, וכך גם כובעו "בעיטה כפולה!" הוא קורא והפוקימון שלו רץ בדיוק בין סטנטלר ואורסרינג והוא בועט בשניהם בו זמנית ומעיף אותם לאחור "אגרוף אש אגרוף חשמל!" הוא קורא והפוקימון שלו טוען שני אגרופים שונים בידיו וחובט בהם בשני הפוקימונים, מעיף אותם לאחור.
    לאחר שהפוקימונים בורחים הוא מחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור וניגש אליך, כשצי'מיצ'אר בידו "אני מניח שהוא שלך" הוא אומר בחיוך ומגיש לך את צ'ימיצ'אר בחזרה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    פלינט~
    אתה רץ במהירות לעברו של צימיצ'אר, ומשהו לבן משיג אותך ומתגלגל על האדמה כשצימיצ'אר בידו . "אתה בסדר?" הוא שואל אותך ואז זורק פוקדור לאוויר מתוכו יוצא פוקימון גבוה עם רגליים ורודות, וכך גם כובעו "בעיטה כפולה!" הוא קורא והפוקימון שלו רץ בדיוק בין סטנטלר ואורסרינג והוא בועט בשניהם בו זמנית ומעיף אותם לאחור "אגרוף אש אגרוף חשמל!" הוא קורא והפוקימון שלו טוען שני אגרופים שונים בידיו וחובט בהם בשני הפוקימונים, מעיף אותם לאחור.
    לאחר שהפוקימונים בורחים הוא מחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור וניגש אליך, כשצי'מיצ'אר בידו "אני מניח שהוא שלך" הוא אומר בחיוך ומגיש לך את צ'ימיצ'אר בחזרה.
    "תודה רבה לך אדוני!" אומר לו בשמחה והתרגשות רבה,אחבק את צ'ימצ'אר בחוזקה ואחזיר אותו לפוכדור.
    "אתה הצלת אותו! אני מאוד מודה לך!" אומר לו בחיוך, אחפש את אזוריל ואחזיק אותו בידי,אלטף אותו ואלחש לו, "אל תדאג אני פה כדי לשמור עליך,הכל בסדר".
    "מי אתה אם אפשר לשאול?" אשאל את הבחור בחיוך,אסמן לתמי לבוא לידי

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ניל~
    אתה ממשיך ללכת, מסמן לך בפה עוד נקודה אדומה, ולפתע, אתה מבחין בקיר גבוהה, ואז אתה מבין שזאת גבעה, בתוך היער. הגבעה כולה, מכוסה בעלים ובענפים המכסים את כולה.
    אתה מסתכל סביב ורואה זנב סגול הנעלם במהירות בין הענפים.
    "הסקרנות הורגת אותי"אומר לעצמי בזמן שאני רודף אחריי הזנב במטרה לגלות את מקורו.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוסטין~
    סבבה (:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו מנער את גופו מהמחטים הרעילים של ספינראק, ואז מתקדם לעברו, לאט לאט, אבל ההתקדמות האיטית שלו, גורמת לספינראק, לשלוח שוב יריית חוט על רגליו, והוא מפיל את טריקו לאחור. למרות זאת, טריקו אינו מוותר, ואור ירוק ובהיר מתחיל לזהור סביבו, וקרן אור ירוקה, יוצאת לעברו של ספינראק, וקושרת אותו וטריקו מצליח לשאוב ממנו המון חיים.
    ספינראק, נופל על האדמה, מותש, אבל לא מוכן לוותר והוא שולח שוב יריית חוט, אבל הפעם החוט הדקיק נכרך סביב פניו של טריקו, מונע ממנו לראות כלום.
    "טריקו, טריקו הרגע!" אקרא במטרה אמיתית להרגיעו "עכשיו אתה חייב לסמוך עליי ולעבוד איתו בתאום.." אסביר.
    לאחר מכן שאראה שהוא סומך עליי אדריך אותו "הושט ידיך מעלה אל הראש ואחוז עם שניהם בחוט, משוך את ספינרק ותתחיל להסתובב במקום... ואז חכה לסימן שלי והטר את החוט הדקיק ממך!"
    אחכה שספינרק יהיה במצב בוא הוא עומד להתנגש בעץ ואז אומר "עכשיו!"
    לאחר מכן אוסיף "טריקו סיים את זה עם חבטה הגונה!"

.

6. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    דאסוק מתחמק בקלות מהמתקפה, ואז מתחיל לזהור באדום בהיר ואותו אור מתחיל להקיף את מיים ג'וניור, שעכשיו לא יכול לתקוף עם בילבול. דסקאול מתעופף הכי קרוב שהוא יכול למיים ג'וניור, ועיניו מתחילות לזהור באור שחור ומרושע למראה, והוא משחרר מתוח אפס, צל לילה עצום המעיף את מיים ג'וניור על המזרן, מעולף.
    "מיים ג'וניור לא מסוגר להלחם!" קורא השופט "המנצח הוא דאסקול!"
    דני מחזיר בפרצוף ממורמר את מיים ג'וניור לפוקדור והולך לעברך ומגיש לך תג מכון .
    "כל הכבוד" הוא אומר בקור ואז הבעת פנים שלו משתנה והוא מחייך "זכית בזה ביושר" הוא אומר ומחייך.
    "מזל טוב!" אומרת לך דון וטופחת על גבך.
    זהו חוזר לפעילות מלאה :]
    ------
    אני מחייך חיוך רחב, שמח על שניצחתי בקרב המכון הראשון שלי, "תודה." אני משיב לדני ולוקח את תג המכון. אני מכניס את תג המכון לתיק שלי.
    "קרב טוב." אני אומר לדני בחיוך קטן ואז פונה לדון, "קדימה, נמשיך?" אני שואל אותה ומתחיל להתקדם לכיוון דלת היציאה מהמכון.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

7. the bitch is back
    פלינט~
    "אני קלארק" הוא אומר "נאמן מסור, לגברתי מרי מנהיגת הנהורים" הוא אומר בטון בטוח בזמן שתמי מגיעה לידך "הלכתם לאיבוד?" הוא שואל בחיוך חם ואדיב.

ניל~
    אתה מגשש בעקבות הזנב הסגול, ומתחיל לתלוש, המון ענפים ועלים הצומחים על קיר האבן, ומגלה מערונת קטנה, יותר כמו כיס באבן. שם אתה מבחין בפוקימון קטן וסגול, המכוון עליך את זנבו בזעם .

אוסטין~
    טריקו מהנהן בראשו, במעט היסוס, ואז תופס את החוט הדקיק בשתי ידיו, ומתחיל להסתובב במהירות כשהוא מסובב סביב סביב את ספינראק הקטן, המנסה לשחרר את החוט, אבל אז מוטח בגזע עץ כשאתה צועק לטריקו לשחרר. טריקו אז, משתחרר לגמרי מהחוט של ספינראל, וטס לעברו וחובט בו בחזרה על הגזע, מעלף אותו לגמרי.

דארן~
    נהדר! D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בהחלט" אומרת דון בחיוך ורצה לצידך בזמן שאתם יוצאים מהמכון "נו איך ההרגשה לנצח מכון ראשון?" דון שואלת בחיוך ועוד לפני שאתה עונה לה היא ממשיכה "רגע לאן הולכים עכשיו?"
    גיל! 3>

8. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה מגשש בעקבות הזנב הסגול, ומתחיל לתלוש, המון ענפים ועלים הצומחים על קיר האבן, ומגלה מערונת קטנה, יותר כמו כיס באבן. שם אתה מבחין בפוקימון קטן וסגול, המכוון עליך את זנבו בזעם .
    "נשארו לי חמישה פוכדורים, ולא נראה שהיער הזה יגמר בקרוב"אומר לעצמי ואתרחק בזהירות מהסקורפי.

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוסטין~
    טריקו מהנהן בראשו, במעט היסוס, ואז תופס את החוט הדקיק בשתי ידיו, ומתחיל להסתובב במהירות כשהוא מסובב סביב סביב את ספינראק הקטן, המנסה לשחרר את החוט, אבל אז מוטח בגזע עץ כשאתה צועק לטריקו לשחרר. טריקו אז, משתחרר לגמרי מהחוט של ספינראק, וטס לעברו וחובט בו בחזרה על הגזע, מעלף אותו לגמרי.
    "מעולה טריקו!" אקרא מרוצה מהעבודה של טריקו... לאחר מכן אביט בספינרק הקטן ואחשוב 'הוא היה יריב לא רע עם מתקפות מעניינות בהחלט'
    ובהיסוס מועט אזרוק עליו פוקדור, מבלי לומר מילה.

.

10. משתמש מנוסה
    פלינט~
    "אני קלארק" הוא אומר "נאמן מסור, לגברתי מרי מנהיגת הנהורים" הוא אומר בטון בטוח בזמן שתמי מגיעה לידך "הלכתם לאיבוד?" הוא שואל בחיוך חם ואדיב.
    "לא,אנחנו יודעים את הדרך" אשיב לקלארק, "רציתי להילחם בסטנטלר הזה כשפתאום אורסרינג הגיח משום מקום והם התחילו להילחם" אומר לו, "שוב,אני מאוד מודה לך" אומר לו בחיוך ואביט בתמי, "אתם התנועה הטובה אני מניח.." אומר לו, "בהצלחה בחיסול תנועת הצללים,אני בהחלט מחכה שהיום הזה יגיע" אומר לו בחיוך, "ברשותך,אנחנו נמשיך,אנחנו צריכים להגיע לעיר נאמור לקרב המכון הבא שלי,מקווה שנתראה שוב" אומר לו בחיוך ואמשיך עם תמי בדרכי כשאזוריל בידיי

11. the bitch is back
    מצטער שלא יצא לי להגיב הסופ"ש בקושי. אח שלי חוזר בסופ"שים = אני לא על המחשב XD

ניל~
    אתה כושל אחורה, מתרחק מסקורפי, ונופל על ישבנך. סרופי נוהם קלות, וגורם לך לברוח ממנו, כשהוא שולח עליך עשרות מחטים בהירים ודוקרניים. אחרי כמה רגעים של בריחה ממנו, אתה מאט את קצבך ומסתכל סביבך. אתה לפתע, שומע ציוצים המומים. אתה מרים את ראשך, ורואה פוקימון גדול וחום עם שיער ורוד וארוך. הפוקימון יושב לו למעלה על אחד מהעצים.

אוסטין~
    אתה זורק על ספינראק פוקדור, הנפתח וממנו נשלחת קרן אור בהירה, אשר מאירה על כל האזור וספינראק נשאב לתוך הפוקדור שלך. אחרי כמה גלגולים, הפוקדור נעצר.
    ספינראק נלכד!

פלינט~
    "אם אתם רוצים, יש קיצור דרך" הוא אומר בחיוך "דרך אגב, מה דעתכם על להיצטרף אלינו? תמיד נשמח לעוד אנשים חכמים וכמובן טובים" הוא מוסיף ומתבונן בך ובתמי.
    גיל! 3>

12. אמאש'ך פלאפי ):
    ניל~
    אתה כושל אחורה, מתרחק מסקורפי, ונופל על ישבנך. סרופי נוהם קלות, וגורם לך לברוח ממנו, כשהוא שולח עליך עשרות מחטים בהירים ודוקרניים. אחרי כמה רגעים של בריחה ממנו, אתה מאט את קצבך ומסתכל סביבך. אתה לפתע, שומע ציוצים המומים. אתה מרים את ראשך, ורואה פוקימון גדול וחום עם שיער ורוד וארוך. הפוקימון יושב לו למעלה על אחד מהעצים.
    אמרתי לך שאני אוהב אותך ?
    ---------------------------------
    "זה מעניין"אומר לעצמי ובדוק בפוקידע על הפוקימון.
    "קלפרי צאי והשתמשי בהקסמה לעבר פיגיוטו!"

13. משתמש מנוסה

פלינט~
    "אם אתם רוצים, יש קיצור דרך" הוא אומר בחיוך "דרך אגב, מה דעתכם על להיצטרף אלינו? תמיד נשמח לעוד אנשים חכמים וכמובן טובים" הוא מוסיף ומתבונן בך ובתמי.
    "זה בסדר ניקח את הדרך הארוכה" אומר לו בחיוך, "תודה על ההצעה,אבל אני אוותר" אומר לו, "המסע נועד בשביל שאמצע את אחותה שכבר זמן רב לא שמעתי ממנה,ולהצטרף לתנועה רק יעכב אותי מלהגיע אליה,בלי להעליב,אני לא אומר שהתנועה שלכם לא טובה,להפך,אני רק מחכה ליום שתחסלו את הצללים המזדיינים האלה" אומר לו בקול רציני ומשכנע, "וכמובן שאני מעדיף שיהיה צדק בעולם,אני תומך בדעות שלכם,אך מסיבות שלא נתונות אליי אני לא יכול להצטרף אליכם,אני מצטער ומאחל לכם הרבה בהצלחה" אומר לו בחיוך,אחכה לראות את תגובתו, 'אני לא יכול להצטרף אליהם,אחותי מקימה מחתרת שתחסל את שתי התנועות ואני לא הולך לבגוד בה' אחשוב לעצמי

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    מצטער שלא יצא לי להגיב הסופ"ש בקושי. אח שלי חוזר בסופ"שים = אני לא על המחשב XD

אוסטין~
    אתה זורק על ספינראק פוקדור, הנפתח וממנו נשלחת קרן אור בהירה, אשר מאירה על כל האזור וספינראק נשאב לתוך הפוקדור שלך. אחרי כמה גלגולים, הפוקדור נעצר.
    ספינראק נלכד!
    עדכן לי אותו, חוץ מחוטים וקרן על חושית אני לא זוכר את המתקפות שהזכרת x3
    -------------
    "מצויין" אמלמל בשקט עם חיוך קטן, ארים את הפוקדור אל החגורה, ואז אומר לטריקו "קדימה, מספיק הפרתקאות להלילה... הולכים לישון!"
    אחזור עימו לאוהל ואכסה אותו היטב, להבטיח שטריקו ישן טוב ומלא כוחות למחר!

.

15. the bitch is back
    טוב רומה, אורי,אדם ועידו תתחילו להגיב בבקשה!!
    במידה ולא תגיבו בקרוב אני אאלץ להוציא אתכם!

ניל~
    אתה זורק את הפוקדור של קלפרי והיא יוצאת מאושרת מהפוקדור ועם שתי ידייה, נוגעת בפיה ואז מושיטה אותם במהירות למעלה ומתוך פיה יוצאים עשרות ללבבות ורודים אשר עופפים, את פידג'יוטו. פדג'יוטו מסתכל עליכם בפליאה ומתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר משב רוח חזק המעיף את קלפרי לאחור.

פלינט~
    "כרצונך" הוא אומר בחיוך ומחווה קידה עמוקה ומרים בכובעו "ומה איתך חמודה?" הוא שואל ושולח חייך מהפנט לעברה של תמי, אשר מסמיקה ומתחילה לגמגם במהירות "אמ.. אמממ... לא אני הבטחתי שאני אעזור לו" היא פולטת מפיה ומסמיקה עוד יותר. לפתע, תמי תופסת בידך ומתחילה לרוץ מהבחור במהירות עד שהוא נעלם מאחורי העצים.
    "אתה תומך בהם?" היא שואלת בפליאה ומסתכלת עליך בחשדנות.

אוסטין~
    עודכן...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חוזר בחזרה עם טריקו, לאזור המחנה שלכם. אתה נכנס במהירות לשק השינה, ונרדם. אתה מתעורר השקם בבוקר, גבך מעט כאוב, משינה על האדמה הקשה והסלעית.
    טריקו מתעורר גם הוא ומחייך אלייך חיוך רחב
    גיל! 3>

עמוד 67 מתוך 99 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •