Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 99 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 1478
  1. the bitch is back
    פלינט~
    "אתה נחמד" האחות אומרת בחיוך "אבל, רוב המאמנים מעדיפים ללכת למרכז הגדול יותר שנמצא בין דרך 25 ל- 26" היא אומרת ונראית מעט משועממת "מידי פעם אני רואה פה מאמנים מתחילים אבל זה בסדר. העיקר שאני יכולה לעזור למאמנים ולפוקימונים פצועים" היא מוסיפה בחיוך וצ'אנסי שלידה קופצת בשמחה עם ידה מורמת בגאווה.
    "תרצה עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    פלינט~
    "אתה נחמד" האחות אומרת בחיוך "אבל, רוב המאמנים מעדיפים ללכת למרכז הגדול יותר שנמצא בין דרך 25 ל- 26" היא אומרת ונראית מעט משועממת "מידי פעם אני רואה פה מאמנים מתחילים אבל זה בסדר. העיקר שאני יכולה לעזור למאמנים ולפוקימונים פצועים" היא מוסיפה בחיוך וצ'אנסי שלידה קופצת בשמחה עם ידה מורמת בגאווה.
    "לא,תודה רבה עזרת לי מאוד,אני מאחל לך ולצ'אנסי הרבה הצלחה" אומר לה בחיוך,אצא מן המרכז ואמשיך בדרכי,אחפש אימון לצ'ימצ'אר

3. the bitch is back
    פלינט~
    יאללה מרתון? P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "להתראות" היא אומרת בחיוך ואתה מנופף בידיך לשלום לשתיהן. אתה החוצה ועד מהרה אתה מבחין בעץ גדול ועליו מספר של פוקימונים קטנים ושחורים (). אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא טיילו פוקימון הסנונית הקטנה.
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    פלינט~
    "לא,תודה רבה עזרת לי מאוד,אני מאחל לך ולצ'אנסי הרבה הצלחה" אומר לה בחיוך,אצא מן המרכז ואמשיך בדרכי,אחפש אימון לצ'ימצ'אר

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [
    דארן~
    דאסקול מצחקק ולפתע כמה להבות סגולות בהירות נוצרות מולו והן עפות במהירות לעברה של ליידבה ונספגות בה. עכשיו, עם ליידבה תעלף את דאסקול היא לא תוכל להשתמש באותה מתקפה. עיניו של דאסול מתחילות לזהור שוב בשחור סגלגל , אבל רגע לפני שהוא שולח את המתקפה ליידבה משתמשת בעל קולי (Supersonic) היוצא מכנפיה במהירות וגורמת בלבול לדאסקול והוא מעיף את הצל לילה אל השמיים. ליידבה שנראית מופתעת שהצליחה משתמשת שוב ברוח כסופה לעברו של דאסקול.
    'ליידבה הזאת מתחילה לעצבן אותי...' אני חושב לעצמי ומנסה לחשוב על משהו שיסיים את הקרב.
    "דאסקל, תתרכז!" אני אומר בנחישות, "עוף לעבר ליידבה במהירות, וכשאתה קרוב אליה מאוד תשתמש בצל לילה בכל הכוח!"
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    צ'ארמנדר קופצת לאוויר וזנבה מתחיל לבעור במהירות ובועות קטנות של אש עפות במהירות לעבר הופיפ ופוגעות בו בפתאומיות. אתה בינתיים מסתכל בפוקידע ומגלה שצ'ארמנדר יודעת ארבע מתקפות.
    שריטה, נהמה, גחלת וריקוד דרקון.
    בינתיים הופיפ המופתע מסתכל עליכם ומתחיל לזהור באור בהיר ולבן והוא מרפא את עצמו בעזרת סינטזה.
    הופיפ אז מתחיל להיסתובב במהירות ומענפיו הקטנים מתחילים לצאת מטבעות קטנים העפים במהירות אל צ'ארמנדר ופוגעות בה. הופיפ השתמש ביום תשלום (Pay Day).
    "צ'ארמנדר, הזדקפי!" קראתי בכעס, יום הדין הא? אני חייב לבצע התקפה מושלמת. "צ'ארמנדר, השתמשי בנהמה ואז בגחלת שוב!"

מה שאני זוכר מימי האימונים שלי זה שריפוי מעכב את הפוקימון מלתקוף שוב.

7. the bitch is back
    פלינט~
    הגבת לקודם בטעות ם:

דארן~
    דאסקול מצחקק לעצמו ומצליח לצאת מהבילבול והוא עף במהירות לעברה של ליידבה, מתחמק מהרוח הכסופה ופוגע בה מתווך אפס בצל לילה ומעלף אותה.

אדם~
    צ'ארמנדר מתחילה לנהום לעברו של הופיפ ומפחידה אותו ואז כשהוא לא מבחין היא שולחת מזנבה שוב כדורי אש הפוגעים בהופיפ בחוזקה. הופיפ השרוף משתמש שוב בסינטזה ומרפא את עצמו.
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    פלינט~
    יאללה מרתון? P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "להתראות" היא אומרת בחיוך ואתה מנופף בידיך לשלום לשתיהן. אתה החוצה ועד מהרה אתה מבחין בעץ גדול ועליו מספר של פוקימונים קטנים ושחורים (). אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא טיילו פוקימון הסנונית הקטנה.
    יאאלה

"צ'ימצ'אר!" אומר ואשחרר אותו, " תנסה לשחרר גחלת לכיוון הפוקימונים ונראה מי הקשוח ביותר שישיב מלחמה!" אומר

9. משתמש מנוסה
    [

דארן~
    דאסקול מצחקק לעצמו ומצליח לצאת מהבילבול והוא עף במהירות לעברה של ליידבה, מתחמק מהרוח הכסופה ופוגע בה מתווך אפס בצל לילה ומעלף אותה.
    "יופי דאסקל!" אני מעודד את דאסקל על ניצחונו, ומחייך.
    'דאסקל הוכיח שהוא בהחלט פוקימון חזק למדי...' אני חושב לעצמי תוך חיוך, ושולף את הפוקדור הריק של דאסקל. אני מחזיר את דאסקל לתוך הפוקדור, וממשיך בדרכי.
    Ido

| | Boshoku | |

10. the bitch is back
    פלינט~
    צ'ימיצ'אר יוצא במהירות ושולח מידיו עשרות כדורים קטנים של אש המעיפים את רוב הלהקה חוץ משלושה טיילוים, אשר יוצאים שלושתם עם מתקפת ניקור לעברכם ומתחילים לנקר אותך ואת צ'ימיצ'אר.

דארן~
    אתה מוזמן גם כמובן למרתון D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את דאסקול וממשיך בדרכך. עד מהרה אתה מוצא את עצמך מתהלך בתוך חורשה ענקית. ככל שאתה הולך אתה מרגיש את הנעימות של ללכת בתוך החורשה המוצלת לעומת בשביל החשוף. אחרי עשר דקות הליכה אתה מבחין בעץ ועליו עשרות פוקימונים משונים העטופים בגלימות משונות (, , ), נהנים מהשקט שבאזור.
    גיל! 3>

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    צ'ארמנדר מתחילה לנהום לעברו של הופיפ ומפחידה אותו ואז כשהוא לא מבחין היא שולחת מזנבה שוב כדורי אש הפוגעים בהופיפ בחוזקה. הופיפ השרוף משתמש שוב בסינטזה ומרפא את עצמו.
    "צ'ארמנדר אל תפסיקי!" קראתי "נחישות זה שם המשחק! שריטות ואז גחלת!"

12. משתמש מנוסה
    [
    דארן~
    אתה מוזמן גם כמובן למרתון D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את דאסקול וממשיך בדרכך. עד מהרה אתה מוצא את עצמך מתהלך בתוך חורשה ענקית. ככל שאתה הולך אתה מרגיש את הנעימות של ללכת בתוך החורשה המוצלת לעומת בשביל החשוף. אחרי עשר דקות הליכה אתה מבחין בעץ ועליו עשרות פוקימונים משונים העטופים בגלימות משונות (, , ), נהנים מהשקט שבאזור.
    'איזה פוקימונים מוזרים...' אני חשוב לעצמי ושולף את הפוקידע החדש שלי. אני מברר מידע נוסף על הפוקימונים האלו.
    'אולי אחד מהם יהיה יריב נוסף לדאסקל...' עולה המחשבה התחרותית בראשי, בעודי מחכה להסבר הפוקידע.
    Ido

| | Boshoku | |

13. the bitch is back
    אדם~
    צ'ארמנדר קופצת באוויר ומתחילה לשרוט את הפופיפ, שרק עתה ריפא את עצמו ואז, היא משתמשת בתווך אפס בגחלת ענקית השורפת אותו לחלוטין.
    הופיפ מתעלף.

דארן~
    אתה שולף את הפוקידע ומכוון על הפוקימונים המוזרים והיא מיד נדלקת "בורמי פוקימון החרק התלוי. הוא מסוג חרק טהור. בורמי בשביל להגן על עצמו מהרוח ומהקור עוטף את עצמו בחומרים שונים אשר מתפקדים כמעיל מגן." לאחר הדברים האלה היא משתתקת.
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    [
    דארן~
    אתה שולף את הפוקידע ומכוון על הפוקימונים המוזרים והיא מיד נדלקת "בורמי פוקימון החרק התלוי. הוא מסוג חרק טהור. בורמי בשביל להגן על עצמו מהרוח ומהקור עוטף את עצמו בחומרים שונים אשר מתפקדים כמעיל מגן." לאחר הדברים האלה היא משתתקת.
    אני מחזיר את הפוקידע לכיסי. אני מתחיל להסתובב בין העצים, מחפש בורמי שאינו תלוי על העץ או נח על מנת להלחם בו ולאמן את דאסקל, 'אני לא רוצה להפריע למנוחתם...' אני חושב לעצמי ומביט סביב תוך כדי הליכה בין העצים.
    Ido

| | Boshoku | |

15. the bitch is back
    דארן~
    אתה מתחיל לחפש בקרבת מקום בורמי בודד ואכן אחרי כמה צעדים אתה מבחין בבורמי המכוסה בעלים יושב לו ליד שיח תותים גדול, ואוכל לו בהנאה תותים.
    גיל! 3>

עמוד 9 מתוך 99 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •