Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 15 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 211
  1. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Barney Stinson צפה בהודעה
    אלכסיי

אתה מתחיל לירות כדורים לכל עבר, אתה רואה שהיריב שלך בכוונה רץ אליהם. כל פעם שהוא נפגע מאחד מהם אתה מרגיש כאב חד וחזק בבטן שלך, כאב שאף פעם לא חווית.
    "אוקיי... ברור שזה לא עובד." אנסה לזוז למרות הכאב, ואתחיל לחשוב,"זה בלתי אפשרי שהוא זה אני... אולי... זה בכלל חלום, או אולגרמה? אלא אם יש לו כוחות משונים זה לא יכול להיות! זה פשוט לא הגיוני" אני אנסה לעוף אליו מאחור, ואז להחזיק אותו. משהו שלא יפגע בו, ככה שגם אני לא יפגע. ואז אנסה לעוף ולזרוק אותו מהזירה

2. Kibō no chi
    סל

אתה קורא את האותיות הקטנות ומגלה שהמוקדמות כבר התחילו, אבל התחרות עצמה עדיין לא.
    אני מנסה להשתמש בשיגור בשביל להגיע אל התחרות מהר. אם אני לא מצליח, אני מנסה לעוף אל מקום התחרות במהירות האפשרית.

Spoiler ספוילר

3. מורחקים
    שם: אופיר
    בו

אתה מתחיל להרביץ לאבן במהירות, היא מתפרקת מייד.

העלת 3 לכוח
    העלת 1 למהירות
    הכוח שלך עלה ל840

זאק

אתה עף אליו במהירות אך באמצע אתה רואה שהוא מרים את ידו ונועץ אותו בבטנו. אתה מיד מתקפל מכאבים ונופל מהרצפה, אתה רואה דם יוצא מהבטן שלך ופצע לא מוכר.

סל שיגור? שיגור זה רק למרחקים מאוד קצרים, תעופה בעיקרון יותר מהיר, אני אשנה קצת את השיגור כי כנראה אנשים לא הבינו.

אתה מתחיל לעוף במהירות אל אזור התחרות, בדרך שלך אתה רואה כל מיני ערים, דבר שיעזור לך מאוד בתחרות.

4. Kibō no chi

סל שיגור? שיגור זה רק למרחקים מאוד קצרים, תעופה בעיקרון יותר מהיר, אני אשנה קצת את השיגור כי כנראה אנשים לא הבינו.

אתה מתחיל לעוף במהירות אל אזור התחרות, בדרך שלך אתה רואה כל מיני ערים, דבר שיעזור לך מאוד בתחרות.
    'אם אני אשאב עוד אנרגיה אני אהיה יותר מהיר, ככה שאוכל להגיע אל התחרות בזמן'
    אני יורד אל אחת מן הערים ומתחיל פשוט לשאוב אנרגיה מכל מי שנמצא, מקווה שיהיה שם מישהו קצת יותר חזק מהשאר בשביל שיהיה לי אתגר.

Spoiler ספוילר

5. מורחקים
    סל

אתה נכנס אל העיר ולהפתעתך היא ריקה מאיש. חוץ מאיש אחד, שיערו כחול, נראה שהוא מתאמן שם.

6. The eternal hunters
    שם: אילן
    [u][i]

דנטה לא כל סייאני שחצן אתה יודע... אתה סייאני, אתה אוכל הרבה אז 1 משפחתית תספיק.

אתה מתקשר ומזמין פיצה משפחתית אחת. כעבור חצי שעה זה מגיע ואתה משלם 30 ש"ח.
    אני אוכל את הפיצה במהירות כמו כל סאייני ומתחיל להיתכונן לקראת הסיבוב הבא,... במוקדמות.
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

7. Master of the Xiii Tribe

זאק

אתה עף אליו במהירות אך באמצע אתה רואה שהוא מרים את ידו ונועץ אותו בבטנו. אתה מיד מתקפל מכאבים ונופל מהרצפה, אתה רואה דם יוצא מהבטן שלך ופצע לא מוכר.
    "לעזאזל... שום דבר לא פועל, אבל לא אוותר!" אני אומר בנחישות אליו, ואז חושב,"מעניין, האם מה שפוגע בי, פוגע בו?" אני אומר ואז נושך את האצבע, ורואה אם יש אפקט גם לו.

8. Kibō no chi
    סל

אתה נכנס אל העיר ולהפתעתך היא ריקה מאיש. חוץ מאיש אחד, שיערו כחול, נראה שהוא מתאמן שם.
    "היי, אתה!" אני קורא ומתחיל להתקדם לעברו בהליכה.
    "אתה חזק?" אני שואל אותו בעודי ממשיך ללכת לכיוונו.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: טל
    בו

אתה מתחיל להרביץ לאבן במהירות, היא מתפרקת מייד.

העלת 3 לכוח
    העלת 1 למהירות
    הכוח שלך עלה ל840
    .
    " אדון מה עושים עכשיו" אני שואל בתמימות את אדוני

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

10. מורחקים
    דנטה

אתה מתחיל לקפוץ ולתת אגרופים באוויר כהכנה לקרב הבא, אתה עושה שכיבות סמיכה וכפיפות בטן בזמן ששאר המתמודדים שעלו לשלב הבא של המוקדמות יושבים על הספות וצוחקים עליך. "מה אתה כלכך מתאמץ? כאילו שבנאדם כמוך יצליח לעבור את המוקדמות!" אחד מהם צועק וכל השאר נופלים מצחוק. "אני מתערב שהוא אפילו לא יכול לנצח את ברוק!" אחד אחר אומר והם ממש כבר נופלים על הרצפה מרוב צחוק. לא שיש לך מושג כלשהו מי זה ברוק.

זאק

אתה נושך את האצבע שלך והוא מתחיל לצחוק, הפעם עליך. "תגיד מה אתה מטומטם? למה לעזאזל אתה נושך את האצבע שלך?" הוא צוחק. אתה רואה שהוא עולה למעלה במהירות, לאחר מכן הוא צולל למטה בכדי לפגוע בזירה ולגרום לך להפסיד.

סל כי כמה זה נורמאלי לבוא למישהו ולשאול אותו אם הוא חזק Xd

אתה הולך אליו ושואל אותו אם הוא חזק. "בוודאי!" הוא עונה לך "מי אתה חושב שהצליח להבריח מפה את אנדרואידים 36 ו37, בחיי הם היו חזקים, טוב נו, האמת שמישהו עזר לי, אבל לא משנה..." הוא אומר לך וצוחק "למה אתה שואל? אתה נראה לי כמו בחור טוב" הוא ממשיך לדבר ולצחוק.

בו

"עכשיו אני אלמד אותך מתקפה שתעזור לך להפוך דברים ואנשים לממתקים!" הוא אומר לך בהתלהבות במטרה שאתה תתלהב מאוד בדיוק כמוהו. הרי ממתקים זה כמעט כל מה שילד קטן חושב עליו, לא שטעמת את זה אי פעם או שאתה יודע מה זה, אבל יש לך דחף גם להתלהב איתו, אולי זאת הייתה צורת הדיבור שלו? או אולי משהו שנולדת איתו? משהו שהוא יודע עליך ואתה לא?

11. Kibō no chi

סל כי כמה זה נורמאלי לבוא למישהו ולשאול אותו אם הוא חזק Xd

אתה הולך אליו ושואל אותו אם הוא חזק. "בוודאי!" הוא עונה לך "מי אתה חושב שהצליח להבריח מפה את אנדרואידים 36 ו37, בחיי הם היו חזקים, טוב נו, האמת שמישהו עזר לי, אבל לא משנה..." הוא אומר לך וצוחק "למה אתה שואל? אתה נראה לי כמו בחור טוב" הוא ממשיך לדבר ולצחוק.
    "אנדרואידים 36 ו37? יש לך מושג לאן הם ברחו?" אני שואל אותו.
    "אני במרדף אחריהם, אני צריך לחסל אותם, וכנראה שאני גם היחיד שבאמת יכול." אני מוסיף ומתקרב אליו עוד טיפה.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: טל
    בו

"עכשיו אני אלמד אותך מתקפה שתעזור לך להפוך דברים ואנשים לממתקים!" הוא אומר לך בהתלהבות במטרה שאתה תתלהב מאוד בדיוק כמוהו. הרי ממתקים זה כמעט כל מה שילד קטן חושב עליו, לא שטעמת את זה אי פעם או שאתה יודע מה זה, אבל יש לך דחף גם להתלהב איתו, אולי זאת הייתה צורת הדיבור שלו? או אולי משהו שנולדת איתו? משהו שהוא יודע עליך ואתה לא?
    " ואוו, יופי!" אני אומר בהתלהבות
    " זה טוב ממתקים?" אני שואל בתמימות ומוכן להתאמן על התרגיל החדש

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

13. Master of the Xiii Tribe
    [u][i]
    זאק

אתה נושך את האצבע שלך והוא מתחיל לצחוק, הפעם עליך. "תגיד מה אתה מטומטם? למה לעזאזל אתה נושך את האצבע שלך?" הוא צוחק. אתה רואה שהוא עולה למעלה במהירות, לאחר מכן הוא צולל למטה בכדי לפגוע בזירה ולגרום לך להפסיד.
    "לא! אסור לי לתת לזה לקרות!" אני מנסה להשתגר מאחוריו, ולהחזיק אותו שהוא לא יעשה כלום ואז אשאל אותו,"תגיד לי את האמת, מי אתה?!"

14. The eternal hunters
    שם: אילן
    דנטה

אתה מתחיל לקפוץ ולתת אגרופים באוויר כהכנה לקרב הבא, אתה עושה שכיבות סמיכה וכפיפות בטן בזמן ששאר המתמודדים שעלו לשלב הבא של המוקדמות יושבים על הספות וצוחקים עליך. "מה אתה כלכך מתאמץ? כאילו שבנאדם כמוך יצליח לעבור את המוקדמות!" אחד מהם צועק וכל השאר נופלים מצחוק. "אני מתערב שהוא אפילו לא יכול לנצח את ברוק!" אחד אחר אומר והם ממש כבר נופלים על הרצפה מרוב צחוק. לא שיש לך מושג כלשהו מי זה ברוק.
    אני בכלל לא עונה להם ומתחיל להתאמן עוד יותר קשה וברצינות רבה יותר , אני מנסה לעשות שכיבות שמיכה עם יד אחת , מרביץ לשק החבטות , ופשוט מתעלם מהצחוקים שלהם , כי אני חייב להיתרכז באימון , אני אראה להם כבר מי יצחק אחרון .
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

15. משתמש מנוסה
    רוקי

אתה מסתכל אחורה ומגלה שהוא לא רק לא עצר, אלא שהוא במרחק של 3 מטרים ממך!
    'אבל מה הוא רוצה ממני?' תוהה אני לעצמי ונעלם במהירות שיא מאחוריו, אני נותן לו במהירות מספר אגרופים חלשים לגבו האימתני במטרה לשתק אותו.
    מיד אח"כ אני מביט לשמים ומחפש את הגלקסיה ממנה אני בה, באותו זמן אני גם מדבר אל האלים ושואל אותם מה עשיתי לא נכון.

עמוד 10 מתוך 15 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •