מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
טוני
אתה שט בספינה שלך כמה שעות, אין כלום, אתה מרגיש רעב חזק בבטן שלך.
זאק
אתה יוצא החוצה ומסתכל סביב, אתה רואה המון אנשים צוחקים וחוגגים, לאחר דקה אחד מהאנשים שם לב אליך. "היי! הוא התעורר!" הוא צועק בעוד שכולם צועקים משמך ומוחאים כפיים.
לאנס
אתה לא רואה שום אי בכיוון הצפון, אתה מתחיל לשוט לשם, לאחר כמה שעות אתה רואה אדמה, אתה מרגיש רעב וצמא גדולים.
*אני היחיד שחשב על הרעיון הגאוני לקחת מספר סירות ולא רק אחת?* אני קופץ לתוך הסירה הגדולה להחזיר את מסכתי ומתחיל לחפש ולמצוא דברים שישמשו אותי להמשך הדרךאוביטו מפרשים Xd
אתה קושר בהצלחה 3 סירות אחת לשנייה ויוצר סירה אחת גדולה עם 3 מפרשים ו6 משוטים. אתה מרגיש את הרוח נושבת ומעיפה לך את המסכה אל תוך הסירה הגדולה. אתה נכנס פנימה ומתחיל לשוט אל הלא נודע.
[quote=Viva La Resistance;1019068]טוני
אתה שט בספינה שלך כמה שעות, אין כלום, אתה מרגיש רעב חזק בבטן שלך.
quote]
"אני חייב למצוא לי משהו לאכול" אני חושב ומתחיל לחפש אולי יש איזה דג קרוב לסירה,
כל פעם שאני רואה דג אני מנסה לשפד אותו על החרב שלי
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
אוביטו כנראה
אתה מסתכל על הסירות ורואה שם אוכל, מים והמון דברים הכרחיים לחיים.
טוני יש לך אוכל~
אתה מתחיל לנסות לדוג עם החרב אך זה לא ממש מצליח לך, זה הרבה יותר קשה ממה שזה נראה.
זאק
כל הפיראטים מתפקעים מצחוק, הם נשכבים על הרצפה וצוחקים. "תגיד, שתית לפני שהתעלפת או משהו?" צועק אליך אחד מהם בזמן שכולם מתפקעים.
טוב אני סוגר את המשחק מהסיבה שפשוט אין לי חשק להגיב~
יש אישור מאמיר להגיב
אלכסיי בחוץ כי הוא פרש מפורום
טוני
אתה מתחיל לאכול את האוכל שלך בהנאה עד שאתה מרגיש שבע. אתה רואה מולך אי גדול עם מגדלים גבוהים ותחנות רוח, יש המון טכנולוגיה באי הזה, אתה רואה ספירת פיראטים ליד האי, אולי היא רוצה לתקוף?
לאנס רק ציינתי שאתה רעב וצמא... יש לך אוכל...
אתה מתחיל לשוט מהר יותר וככה גם הרעב והצמא שלך גדלים בהדרגה. אתה שומע הרבה צעקות מהאי "סירה מגיעה!". הם מתכוננים להגעתך.
שם משתמש:EM Moderator
שם במשחק:קולור שיי
רקע:אביו של קולור היה שודד ים גדול שכל הזמן שט עם חברים שלו והשאיר את משפחתו לבד בית שלהם מלא פעמים.
יום אחד שאל אביו של קונור עם הוא רוצה להיות שודד ים דגול וקולור ענה לו בחיוב.אז אביו החליט שקולור צריך ללכת בדרכו ולאחר הרבה דמעות ובכי נפרדו הוריו של קולור מבנם עם זוג תאומים (בן ובת) שרק נולדו והפליגו בלי לידע את קולור לאן ולפני זה סיפרו לקולור שיש לו אח שגם הוא פיראט ואמרו לו שילך ויחפש אותו.
לאחר שנפרד מהוריו חבר של אבא של קולור שקוראים לו ג'ף הזמין את קולור לחיות אצלו וקולור הסכים ומאז קולור חי אצל ג'ף. עכשיו 8 שנים מאוחר מכן קולור חי בבית של ג'ף ועובד כמעט כל הזמן כדי לחסוך כסף בשביל החיפוש אחר המשפחה שלו.
תמונה:
כסף:10000 ברי
ציוד:חרב ענקית,רובה,אוכל,מים וסירה
שם הצוות:מלכי הגולגולות
צוות:לא לגעת
קולור
רקע גרוע שבנוי בצורה אפילו יותר גרועה <_< תתקן את הכל, הסיפור דומה מידי לשל אוסופ...
לאנס
אתה אוכל ושותה במהירות עד שאתה שבע. אתה ממשיך לשוט לכיוון האי ואתה רואה המון אנשים מתאספים במקום שבו אתה אמור לעגון, אין לך מושג למה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)