Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 35
  1. Retired
    שם: Ashar
    ציטוט פורסם במקור על ידי fire-nel צפה בהודעה
    כינוי: fire-nel
    שם:נל
    תיאור:רזה וגבוהה, יפה, שיער חום בלונדיני(מעט זהוב).
    אופי : נודניקית רצינית(XD), חמודה, מפונקת, וכמובן חכמה.
    רקע אישי : נל היא נולדה למשפחה די ענייה. בהמשך חייה למדה לקבל את העוני שלה כמו שהוא אבל היה לה קשה. כל יום אבא שלה עבד במחוז אחר ואמא שלה טיפלה בפוקימונים של אחרים. נל רצתה לעזור למשפחה אך לא ידעה איך. יום אחד, שתי חברות שלה קראו לה בבהלה לבוא לביתן. נל רצה לשם וגילתה: שינקס, פיקאצ'ו וצ'רמנדר. הם רבו ונלחמו וכעסו ובעטו וצרחו ונל נבהלה כל כך. היא ניסתה להפריד בינהם אך לא הצליחה. פיקאצ'ו ניסה לפגוע בה במכת ברק וצ'רמנדר בלהביור חזק. באותו רגע היא לא ידעה מה לעשות ולאן לברוח עד ששינקס תקף בחוזקה את הפוקימונים והרס את המתקפות שלהם. הפוקימונים ברחו מהבית דרך החלון והשאירו את הבלגן מאחוריהם. לפתע, שינקס ונל רצו ותפסו את הפוקימונים והכריחו אותם לנקות את הבלגן(זה היה בשביל נל החלק הכי מצחיק!) הם ניקו ביחד את הבית וברגע שסיימו, פיקאצ'ו וצ'רמנדר ברחו במהירות דרך החלון שוב. נל אהבה את השינקס הקטן וביקשה ממנו להתיידד איתה. השינקס הסכים להתיידד איתה ואפילו להעלות מפע פעלולים. כך נל עזרה למשפחה לצאת מההפסדים ולהיות במצב כלכלי טוב. יום אחד השינקס אמר לנל שהוא עוזב למחוז חדש. נל החליטה מאותו יום לתפוס שינקס חדש וחזק כמו זה שהציל את חייה.
    עבודה: מאמנת
    פוקימון התחלתי : שינקס
    תגים:
    ציוד :פלאפון,
    הערות/הארות :תקבל אותי!
    ציון ראשוני : 10
    מאוד אהבתי את הרקע!
    רק לא הבנתי מה קרה לבנות XD
    מאוד נחמד שנפרדת משינקס זה מוצא מאוד טוב למשחק שלי!
    את רשומה.

ציטוט פורסם במקור על ידי KoDaK צפה בהודעה
    כינוי :KoDaK

שם : קודק
    תיאור : אם צריך מילים אז אני אכתוב במילים..כן או לא ?
    אופי : חכם,אוהב ללמוד על פוקימונים,תמיד מוכן לעזור וטוב לב
    רקע אישי : קודק הוא ילד שובב מאוד . כשהיה קטן הוא היה חובב טבע ואוהב לצלם פוקימונים ולהשקיף עליהם בזמן שהם משחקים.
    כשקודק היה קטן הוא ישן ובאמצע הלילה פתאום התחילה לפרוץ אש קודק פחד נורא ולא ידע מה לעשות .
    הוא ירד לחדר הוריו אך לא מצא אותם והוא הרגיש חסר אונים לפתע הוא ראה מכבי אש עם פוקימוני מים מכבים את השריפה הוא ידע שהוא רוצה גם פוקימון מים.
    יום אחד הוא הלך עם הוריו לחוף וראה אושוואט קטן , הוא שיחק עם האושוואט והם נהנו .לאחר כמה שבועות הוא ירד לשם ולא ראה אותו אך הוא ראה את הצדפה שלו לבדה.
    הוא בכה ובכה והחליט שהוא רוצה עוד אושוואט שיהיה חבר שלו בגלל זה הוא רוצה אושוואט כהתחלתי.
    פעם הוא הלך לו בתוך היער וראה משהו זוהר שנתן עצים כוחות והם התחילו לצמוח בזמן שהמשהו הזוהר הזה נתן להם כוחות הוא נפגע כתוצאה מכך ונשאר רדום ביער.
    לפתע הוא פקח את עיניו וראה אותו בתוך בקשתה קטנה ולידו ישב איש מבוגר שאמר לו "בבוא היום..אתה תקבל פוקימון התחלתי כמו כולם..רק תזכור לטפל בוא יפה ! " ולפתע האיש הפך לאור ירוק ונעלם. קודק נשאר מופתע מהמקרה ולפתע גם נעלם וכאילו 'שוגר' בחזרה לביתו .
    הוא לא שוכח את המקרה הזה עד היום.
    עבודה : מאמן
    פוקימון התחלתי : אושוואט
    תגים:
    ציוד : אופניים , אוכל לפוקימונים
    הערות/הארות : להירשם לתפוס פאנפי !

ציון ראשוני : 9 ואני בטוח שזה כבר ישתנה D:
    את התיאור במילים ורקע מאוד מוזר אני חייב להגיד D:
    אבל יפה!
    שנה תיאור ואתה רשום
    פרישה

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    הנה שוב כל הטופס :

תיאור : גבוה,שיער שחרחר וקצר,לובש מכנסי טרינינג וחולצה אדומה,כובע כחול עם תמונה של צדף עליו
    רקע אישי : קודק הוא ילד שובב מאוד . כשהיה קטן הוא היה חובב טבע ואוהב לצלם פוקימונים ולהשקיף עליהם בזמן שהם משחקים.
    כשקודק היה קטן הוא ישן ובאמצע הלילה פתאום התחילה לפרוץ אש קודק פחד נורא ולא ידע מה לעשות .
    הוא ירד לחדר הוריו אך לא מצא אותם והוא הרגיש חסר אונים לפתע הוא ראה מכבי אש עם פוקימוני מים מכבים את השריפה הוא ידע שהוא רוצה גם פוקימון מים.
    יום אחד הוא הלך עם הוריו לחוף וראה אושוואט קטן , הוא שיחק עם האושוואט והם נהנו .לאחר כמה שבועות הוא ירד לשם ולא ראה אותו אך הוא ראה את הצדפה שלו לבדה.
    הוא בכה ובכה והחליט שהוא רוצה עוד אושוואט שיהיה חבר שלו בגלל זה הוא רוצה אושוואט כהתחלתי.
    פעם הוא הלך לו בתוך היער וראה משהו זוהר שנתן עצים כוחות והם התחילו לצמוח בזמן שהמשהו הזוהר הזה נתן להם כוחות הוא נפגע כתוצאה מכך ונשאר רדום ביער.
    לפתע הוא פקח את עיניו וראה אותו בתוך בקשתה קטנה ולידו ישב איש מבוגר שאמר לו "בבוא היום..אתה תקבל פוקימון התחלתי כמו כולם..רק תזכור לטפל בוא יפה ! " ולפתע האיש הפך לאור ירוק ונעלם. קודק נשאר מופתע מהמקרה ולפתע גם נעלם וכאילו 'שוגר' בחזרה לביתו .
    תגים:

Spoiler ספוילר

3. Retired
    ציטוט פורסם במקור על ידי KoDaK צפה בהודעה
    הנה שוב כל הטופס :

תיאור : גבוה,שיער שחרחר וקצר,לובש מכנסי טרינינג וחולצה אדומה,כובע כחול עם תמונה של צדף עליו
    תגים:

רשום.

~ טוב כבר יש 5 רשומים עוד מעט התחלה לכל אחד ~
    פרישה

4. משתמש מנוסה
    כינוי : toxocity
    שם : אליס פארלס
    תיאור : נער גבוה ומוצק, בעל שער שחור שמסתיר את העיינים הירוקות-שחורות שלו
    אופי : אגרסיבי, קר, ערמומי,נוטה לאלימות.
    רקע אישי : אליס גדל במעבדת פוקימונים לאחר מות הוריו, שאותם לא זכר בכלל.
    במהלך חייו הוא גילה את הכוח שפוקימונים נותנים, והחליט לנצל אותם למטרותיו, בגל 15 הוא בחר מהבית והיצטרף ללהקת ציידים, ולאט לאט פילס את דרכו לדרגת סגן צייד מתקדם.
    במהלך גיל 18 היחידה שלו, שמנתה כ-100 אנשים, הושמדה כליל בקרב להקות אדיר, ואליס ועוד כ-20 אנשים היו הניצולים היחידים.
    מאז אליס נשבע להפוך לצייד האולטימטיבי וללכוד את הטובים ביותר.
    ומאז הוא פגש ציידים רבים, והיתאמן.
    יום אחד הוא פגש צייד בשם גריי. הוא וגריי נעשו חברים מדהימים, וזאת מאחר והיה להם אופי דומה, ואז הם נפרדו בהבטחה שבפגישתם ההבאה הם יהיו הציידים הכי טובים איי-פעם
    עבודה : צייד
    פוקימון התחלתי : צ'ימצ'אר
    תגים: אין
    ציוד : חכה מיוחדת , כלי תעופה , מלכודות , כלים מיוחדים ( אביזרים )
    הערות/הארות : לתפוס בעיקר, אופל, מתכת, מים.
    ציון ראשוני : 8.5, מקווה שזה הישתנה בהמשך
    נערך לאחרונה על ידי Toxocity, 03-10-2011 בשעה 08:35 AM

5. the bitch is back
    כינוי : ritsuka kun
    שם :רובי
    תיאור : נמוך ורזה מאוד בעל שיער חום חלק ופרוע. עיניים חמות.
    אופי : ביקורתי, יצירתי, מנייאק מעט, שאפתן.
    רקע אישי : 'אחח פוקימונים' ישבתי וחשבתי לעצמי בזמן שבהיתי ביופים של הפוקימונים של אמא שלי. מאז ומתמיד אהבתי את התנועות היפות שפוקימונים יכולים לעשות. החינניות של נייטילס, היופי של מילוטיק וחמידות של וויגליטאף.
    מאז שהייתי קטן וראיתי את אימי, אשר זכתה בכה וכמה תחרויות ארציות של תיאום, רציתי גם להביא את הפוקימונים שלי לרמה הכי גבוהה של תיאום. תמיד הצלחתי בדרכים לתקשר עם פוקימונים ולדעת בדיוק איך להביא את המיטב שבהם.
    ואכן- זה באמת קרה. אני זוכר את היום שבו הצעתי לאימי לנסות לערוך קרב תיאום בין הפוקימונים- שלה כמובן. קיבלתי ממנה את הפוקימון הראשי שלה וויגליטאף והיא לקחה לעצמה את הארבוק שלה.
    ואז כשהתחיל הקרב משהו ניצתט בתוכי והרגשתי שזה זה. ואחרי קרב רציני הפסדתי. מאז כל רצונותיי היו להיות מתאם מושלם- ואני יודע שבזה אני אצליח.
    עבודה : מתאם
    פוקימון התחלתי : סקווירטל
    תגים:
    ציוד : חכה, רולרבליידס
    הערות/הארות : אני רוצה בעיקר נורמאל ורעל D:
    ציון ראשוני : 8\10

6. Retired
    תומר :
    * הצבע האדום יהיה שלך , בהצלחה במסע!
    אתה רואה לבן בעיניים , צלליות ואתה מסוחרר מאוד.
    לפתע אתה רואה את וולפיקס רץ לעברך " אהב .. תתעורר תומר אהב.. " אתה לא מבין איך וולפיקס דיבר , והוא שוב אומר " אהב.. תומר תתעורר המסע מחכה לך בהצלחה אהב.. " הוא מסתובב ורץ לאט חזרה.
    ואתה צועק לעברו " חזור וולפיקס חזור " וה נשמע שדיברת מתוך שינה.
    לפתע אתה מתעורר לאט , מסתכל סביבך ועל פי הצורה של המבנה אתה מבין שזה צורה של אוהל.
    אתה מנסה להתרומם אבל אתה מרגיש שכואב לך בכתף והיא חבושה.
    אתה לא זוכר כלום ממה שקרה , אתה קם ומנסה לצאת מהמיטה קשה לך אבל אתה מצליח , אתה מרגיש שכל הגוף כואב לך , אתה יוצא בהליכה איטית מחוץ לאוהל ואתה רואה איש מאחורה אם כובע כחול אתה מנסה להתקרב אליו לאט , אבל אבן מפריעה לך ואתה נופל .
    הבחור שומע ומסתובב ואומר " היי התעוררת איזה מזל ".
    מה אתה עושה?

טוני :
    * הצבע הירוק יהיה שלך , בהצלחה במסע!
    לפתע אתה רואה את וולפיקס רץ לעברך " אהב .. תתעורר טוני אהב.. " אתה לא מבין איך וולפיקס דיבר , והוא שוב אומר " אהב.. טוני תתעורר המסע מחכה לך בהצלחה אהב.. " הוא מסתובב ורץ לאט חזרה.
    לפתע אתה מתעורר לאט , מסתכל סביבך ועל פי הצורה של המבנה אתה מבין שזה צורה של אוהל.
    אתה לא זוכר כלום ממה שקרה , אתה קם ומנסה לצאת מהמיטה קשה לך אבל אתה מצליח , אתה מרגיש שכל הגוף כואב לך , אתה יוצא בהליכה איטית מחוץ לאוהל ואתה רואה איש מאחורה אם כובע כחול אתה מנסה להתקרב אליו לאט , אבל אבן מפריעה לך ואתה נופל .
    מה אתה עושה?

לי :
    * הצבע הכחול יהיה שלך , בהצלחה במסע!
    לפתע אתה רואה את וולפיקס רץ לעברך " אהב .. תתעורר לי אהב.. " אתה לא מבין איך וולפיקס דיבר , והוא שוב אומר " אהב.. לי תתעורר המסע מחכה לך בהצלחה אהב.. " הוא מסתובב ורץ לאט חזרה.
    אתה לא זוכר כלום ממה שקרה , אתה קם ומנסה לצאת מהמיטה קשה לך אבל אתה מצליח , אתה מרגיש שכל הגוף כואב לך , אתה יוצא בהליכה איטית מחוץ לאוהל ואתה רואה איש מאחורה אם כובע חום ותיק גדול , אתה מנסה להתקרב אליו לאט , אבל אבן מפריעה לך ואתה נופל .
    הבחור שומע ומסתובב ואומר " אהם.. היי בחור אני שמח שהתעוררת סוף סוף".
    מה אתה עושה?

נל :
    * הצבע החום יהיה שלך , בהצלחה במסע!
    ** אם יהיה בעיות עם את/אתה תעירי לי ייקח לי זמן לזכור לשים את .
    את רואה לבן בעיניים , צלליות ואת מסוחרר מאוד.
    לפתע את רואה את וולפיקס רץ לעברך " אהב .. תתעוררי נל אהב.. " את לא מבינה איך וולפיקס דיבר , והוא שוב אומר " אהב.. נל תתעוררי המסע מחכה לך בהצלחה אהב.. " הוא מסתובב ורץ לאט חזרה.
    ואת צועקת לעברו " חזור וולפיקס חזור " וזה נשמע שדיברת מתוך שינה.
    לפתע את מתעוררת לאט , מסתכלת סביבך ועל פי הצורה של המבנה את מבינה שזה צורה של אוהל.
    את מנסה להתרומם אבל את מרגישה שכואב לך בכתף והיא חבושה.
    את לא זוכרת כלום ממה שקרה , את קם ומנסה לצאת מהמיטה קשה לך אבל את מצליח , את מרגישה שכל הגוף כואב לך , את יוצאת בהליכה איטית מחוץ לאוהל ואת רואה איש מאחורה אם כובע חום ותיק גדול , את מנסה להתקרב אליו לאט , אבל אבן מפריעה לך ואת נופלת .
    הבחור שומע ומסתובב ואומר " אהם.. היי ילדתי אני שמח שהתעוררת סוף סוף".
    מה את עושה?

קודק :
    * הצבע הכתום יהיה שלך , בהצלחה במסע !
    לפתע אתה רואה את וולפיקס רץ לעברך " אהב .. תתעורר קודק אהב.. " אתה לא מבין איך וולפיקס דיבר , והוא שוב אומר " אהב.. קודק תתעורר המסע מחכה לך בהצלחה אהב.. " הוא מסתובב ורץ לאט חזרה.
    אתה לא זוכר כלום ממה שקרה , אתה קם ומנסה לצאת מהמיטה קשה לך אבל אתה מצליח , אתה מרגיש שכל הגוף כואב לך , אתה יוצא בהליכה איטית מחוץ לאוהל ואתה רואה איש מאחורה עם חליפה לבנה ומגלגל פוקדור ביד, אתה מנסה להתקרב אליו לאט , אבל אבן מפריעה לך ואתה נופל .
    מה אתה עושה?

אליס אנא הרחב את הרקע לכ 4 שורות מלאות ותחליף פוקימון כי הוא תפוס , חפש פוקימון עם - ותדע שהוא פנוי.

רובי רשום אחי , עוד מעט יהיה לך גם התחלה
    פרישה

7. משתמש מנוסה
    ערכתי
    אגב, לא באמת קוראים לי אליס, זה השם שבחרתי לעצמי במשחק.
    השם האמיתי שלי זה ולד
    נערך לאחרונה על ידי Toxocity, 03-10-2011 בשעה 08:34 AM

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי NapTime צפה בהודעה

לי :
    * הצבע הכחול יהיה שלך , בהצלחה במסע!
    לפתע אתה רואה את וולפיקס רץ לעברך " אהב .. תתעורר לי אהב.. " אתה לא מבין איך וולפיקס דיבר , והוא שוב אומר " אהב.. לי תתעורר המסע מחכה לך בהצלחה אהב.. " הוא מסתובב ורץ לאט חזרה.
    אתה לא זוכר כלום ממה שקרה , אתה קם ומנסה לצאת מהמיטה קשה לך אבל אתה מצליח , אתה מרגיש שכל הגוף כואב לך , אתה יוצא בהליכה איטית מחוץ לאוהל ואתה רואה איש מאחורה אם כובע חום ותיק גדול , אתה מנסה להתקרב אליו לאט , אבל אבן מפריעה לך ואתה נופל .
    מה אתה עושה?

תודה
    -------------------------------------------
    אני אומר לאיש"תגידש לי מיד ועכשיו מי אתה?.מה אני עושה במקום הזה?.איפה ולפקיס?.אה יש לי עוד שאלה שאני רוצה לשאול אותך. איך הגעתי למקום המוזר הזה.אני אשמח מאוד אם תענה על כול השאלות שלי בהקדם האפשרי.אז תענה עליהם"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר :
    * הצבע האדום יהיה שלך , בהצלחה במסע!
    לפתע אתה רואה את וולפיקס רץ לעברך " אהב .. תתעורר תומר אהב.. " אתה לא מבין איך וולפיקס דיבר , והוא שוב אומר " אהב.. תומר תתעורר המסע מחכה לך בהצלחה אהב.. " הוא מסתובב ורץ לאט חזרה.
    מה אתה עושה?
    "היי מי אתה?מה קרה לי?תוכל לספר לי הכול או שאתה לא יודע משהו?כואב לי כול הגוף יש לך משהו בשבילי?"אשאל את האיש מלא שאלות בגלל שאני לא מבין איפה אני ואז אשב לי במהירות כדי לנוח ואז אחכה לתגובה של האיש הזה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טוני :
    * הצבע הירוק יהיה שלך , בהצלחה במסע!
    לפתע אתה רואה את וולפיקס רץ לעברך " אהב .. תתעורר טוני אהב.. " אתה לא מבין איך וולפיקס דיבר , והוא שוב אומר " אהב.. טוני תתעורר המסע מחכה לך בהצלחה אהב.. " הוא מסתובב ורץ לאט חזרה.
    מה אתה עושה?

"מי אתה?" אני אשאל בתמימות,
    "איך הגעתי לפה?" אני אשאל ואסתכל לצדדים,
    "רגע אז... איפה וולפיקס שלי? ואיך אני נמצא פה? הדבר האחרון שאני זוכר זה היה אוניקס ענק שגרם לרעידת אדמה.." אני אומר מתוסכל.
    'מעניין מי זה האיש הזה ומה אני עושה פה...' אני חושב לעצמי ומסתכל אל תוך עיניו של האיש.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

11. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל :

* הצבע החום יהיה שלך , בהצלחה במסע!
    ** אם יהיה בעיות עם את/אתה תעירי לי ייקח לי זמן לזכור לשים את .
    את רואה לבן בעיניים , צלליות ואת מסוחרר מאוד.
    לפתע את רואה את וולפיקס רץ לעברך " אהב .. תתעוררי נל אהב.. " את לא מבינה איך וולפיקס דיבר , והוא שוב אומר " אהב.. נל תתעוררי המסע מחכה לך בהצלחה אהב.. " הוא מסתובב ורץ לאט חזרה.
    ואת צועקת לעברו " חזור וולפיקס חזור " וזה נשמע שדיברת מתוך שינה.
    לפתע את מתעוררת לאט , מסתכלת סביבך ועל פי הצורה של המבנה את מבינה שזה צורה של אוהל.
    את מנסה להתרומם אבל את מרגישה שכואב לך בכתף והיא חבושה.
    את לא זוכרת כלום ממה שקרה , את קם ומנסה לצאת מהמיטה קשה לך אבל את מצליח , את מרגישה שכל הגוף כואב לך , את יוצאת בהליכה איטית מחוץ לאוהל ואת רואה איש מאחורה אם כובע חום ותיק גדול , את מנסה להתקרב אליו לאט , אבל אבן מפריעה לך ואת נופלת .
    הבחור שומע ומסתובב ואומר " אהם.. היי ילדתי אני שמח שהתעוררת סוף סוף".
    מה את עושה?
    "היי, היי, היי... רק שניה....? מי אתה? ומה אני עושה פה בדיוק?! ואיך וולפיקס דיבר?! ובכלל, מה קורה כאן?!" אשאל בפחד. "וגם למה אתה קורא לי 'ילדתי'? אתה לא... אבא שלי..." אומר בפחד. "לפחות לא ממה שאני זוכרת עד עכשיו..." אומר במעט חשש. "טוב, נתחיל בבשאלות, אחת אחת..." אומר לו ברוגע ואשב על הקרקע. "מי אתה?" אשאל ואחכה לתשובה ואוסיף: "בעצם, מה קורה פה? איפה אני? ומה קרה לי?" אשאל ואנסה להיות הפעם מסודרת ולא לחפור במוח כמו תמיד. "טוב, טוב, סליחה... אני יודעת שאני צריכה להציג את עצמי: אני נל ואני בת 14 ונולדתי למשפחה ענייה ואז התעשרנו מעט, זה הכל. עכשיו, מי אתה?" אשאל אותו בציפייה(לטוב ולא לרע, כמובן XD), אחשוב מעט מה קרה ואנסה להזכר מה קרה בפעם האחרונה שהייתי בחיים האמיתיים ולא בחיים המזויפים/הזויים(תקרא לזה איך שבא לך) וכמובן, לא אבין איך וולפיקס דיבר ושל מי הוא, שלי? של מישהו אחר? מה קרה כאן? 'טוב, אני לא אצליח להיות מסודרת ככה.... אני אנסה להיות מסודרת יותר.' אחשוב לי בבילבול, לא סתם כזה קטן, אלא ענק.
    ---
    אנ ייודעת שההודעה שלי לא ממש מושקעת אבל פע םהבאה אני אאריך קצת ואשקיע יותר, טוב?
    והצבע בסדר מבחינתי, בדיוק מה שרציתי.
    Spoiler ספוילר

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודק :
    לפתע אתה רואה את וולפיקס רץ לעברך " אהב .. תתעורר קודק אהב.. " אתה לא מבין איך וולפיקס דיבר , והוא שוב אומר " אהב.. קודק תתעורר המסע מחכה לך בהצלחה אהב.. " הוא מסתובב ורץ לאט חזרה.
    אתה לא זוכר כלום ממה שקרה , אתה קם ומנסה לצאת מהמיטה קשה לך אבל אתה מצליח , אתה מרגיש שכל הגוף כואב לך , אתה יוצא בהליכה איטית מחוץ לאוהל ואתה רואה איש מאחורה עם חליפה לבנה ומגלגל פוקדור ביד, אתה מנסה להתקרב אליו לאט , אבל אבן מפריעה לך ואתה נופל .
    מה אתה עושה?

אליס אנא הרחב את הרקע לכ 4 שורות מלאות ותחליף פוקימון כי הוא תפוס , חפש פוקימון עם - ותדע שהוא פנוי.

רובי רשום אחי , עוד מעט יהיה לך גם התחלה
    "מי..מי.. אתה ? " אשאל בעודי מסוחרר מהמקרה הקודם..
    "איפה אני..?כלומר אנחנו..?" אשאל שוב ואתיישב לידו.
    "ומי אתה? " אשאל שוב.
    'אני מקווה שהוא יענה לי..ומה קרה לוופיקס..?..' אחשוב לעצמי במיסתוריות..

Spoiler ספוילר

13. Retired
    נל :
    זה בדר מבחינתי .
    " שמי פרופור דמיטר , אני מצאתי אותך שוכבת על הרצפה בלי הכרה ואז לקחתי אותך לאוהל הזה ".
    " נעים מאוד להכיר אותך . " הוא מסתכל עליך ואומר " על איזה וולפיקס את מדברת? "הוא מגרד בראש ורואה שאת עדיין לא ממש נראת טוב. " כדי אולי שתחזרי למיטה ותשני היד שלך שבורה ואת ישנה כבר כמעט 5 ימים , אני אכין לך אוכל ".
    את מסתובבת חזרה לאוהל והולכת דיי לאט ועד שאת מרגישה שאת לא יכולה ללכת , ואז את נופלת ומתעלפת שוב.
    הפרופסור " נל! " ...
    כעבור כמה שניות את שוב רואה את וולפיקס בחלום שלך " נל.... נל... " את שומעת אותו מרחוק " תתחילי במסע שלך את עוד תמצאי אותי אהב.. בהצלחה " ואין לך מושג מה קורה ולפתע חוזר אליך משהו . את רצה אחריו ואת רואה את הצוק שממנו את נפלת , את צועקת " וולפיקס!! " את ממתעוררת שוב משינה עם צעקות ונשימות עמוקות , ואז את מבינה שנפלת מהצוק בגלל שאוניקס הפיל אותך.
    את קמה מן המיטה ורואה שהשעה 17:00 בצהריים , את מנסה לצאת מן האוהל ואת רואה את הפרופסור על המחשב עם משהו שנראה לך כמו מאובן.
    ואז את מבחינה בתיק שלו ואת רואה שיש שם פוקדורים , הפרופסור מסתובב אך מתחבאת שהוא לא יראה אותך.
    הוא ממשיך לעבוד ואת מתקרבת לו לתיק את מוציאה פוקדור ומסתכלת עליו.
    ולפתע את שומעת רעידה באדמה , הפרוספור מתסובב וצועק " נל! חזרי לאוהל מהר! " את מנסה ככל יכולתך לחזור לאוהל ואת מצליחה , הפרופסור לוקח את התיק שלו מוציא פוקדור וצועק : " צא סטרביה " את רואה את הפוקימון הזה יוצא מן הפוקדור והפרופסור עולה עליו ואומר לך " נל! כנראה שהגיע הזמן שאני אלך לסדר את העיניינים שיהיה לך בהצלחה ".
    את לא מבינה למה הוא מתכוון , הוא עף לכיוון היציאה מן הצוק. את יוצאת מן האוהל וצעקת לו " בהצלחה במה??? " את נראת מיואשת ופתאום מאחורייך יוצא מן האדמה אקנס הוא מתקרב אליך ואת נבהלת ומנסה לחזור אחורה , אבל את נתקעת באבן ונופלת זה נראה שהוא מתכוון להתנפל עליך אבן הפוקדור שהיה בידך נופל וממנו יוצא שינקס הוא מסתכל על אקנס ובלי לחשוב פעמייםהוא משתמש במפקת זיקוק שגורמת לאקנס לברוח , שינקס מסתובב אליך מתקרב אליך ומלקק אותך.

טוני :
    " האו זה בסדר תרגע ילד שמי צ'יק ואני סייר פוקימונים נעים מאוד להכירך. "
    " אין לי מושג איך הגעת לכאן אבל אני מצאתי אותך עלהרצפה מעולף והבאתי אותך לכאן שתנוח."
    " על איזה וולפיקס את מדבר מסוכרן צ'יק? "הוא מגרד בראש ורואה שאת עדיין לא ממש נראה טוב. " כדי אולי שתחזור למיטה ותמשיך לישון היד שלך שבורה ואתה ישן כבר כמעט 5 ימים , אני אכין לך אוכל ".
    אתה מסתובב חזרה לאוהל והולך דיי לאט ועד שאתה מרגיש שאתה לא יכול ללכת , ואז אתה נופל ומתעלף שוב.
    צ'יק " טוני! " ...
    כעבור כמה שניות אתה שוב רואה את וולפיקס בחלום שלך " טוני.. טוני.." אתה שומע אותו מרחוק " תתחיל במסע הציידות שלךהעולם מחכה ליכולות שלך , ותנקום את נקמתינו אהב.. בהצלחה " ואין לך מושג מה קורה ולפתע אתה מרגיש שאתה צריך לרוץ אחריו, אז אתה רצ אחריו ואתה רואה את הצוק שממנו את נפלת , אתה צועק " וולפיקס!! " ואז אתה מתעורר שוב משינה עם צעקות ונשימות עמוקות , ואז אתה מבין שנפלת מהצוק בגלל שאוניקס הפיל אותך.
    אתה קם מן המיטה ורואה שהשעה 17:00 בצהריים , אתה מנסה לצאת מן האוהל ואז אתה רואה את צ'יק יושב ומאכיל את הוטהוט הקטן שלו ומלטף אותו בראשואז אתה מבחין בעוד פוקדור שנמצא על אחד סלעים שם. צ'יק מסתובב ורואה אותך אך הוא לא מדבר , אתה מתקרב לכיוון הפוקדור ותופס אותו ביד .
    הוא ממשיך להסתכל עליך והוא מחייך , הוא שולח אליך את הוט הוט שעולה לך על הקטף.
    אתה מסתכל עליו ומחייך , צ'יק מתקרב אליך ואומר " שמע טוני , אני ממרגיש שאתה ממש רוצה להתחיל את המסע שלך , קח את הפוקדור שבידך אני בטוח שאתה והפוקימון שבתוכו תסתדרו ממש טוב .
    אתה מחזיק את הפוקדור ושנייה לפני שאתה מנסה לשחרר אותו האות של צ'יק שולח הודעה .
    כעבור כמה דקות הוא מספר לך שהוא צריך ללכת לכיוון העיר פדאליק שנמאת קרוב מאוד לכם , הוא מכניס את הוטהוט לפוקדור שלו ויוצא לדרך , אולי נתראה בקרוב! שיהיה בהצלחה לך טוני.
    אתה מסתכל על הפוקדור וזורק אותו לאוויר ממנו יוצא טרטוויג קטן מסתובב אליך מתקרב אליך ומלקק אותך.

תומר :
    " אין לי מושג איך הגעת לכאן אבל אני מצאתי אותך עלהרצפה מעולף והבאתי אותך לכאן שתנוח."
    " על איזה וולפיקס את מדבר מסוכרן צ'יק? "הוא מגרד בראש ורואה שאת עדיין לא ממש נראה טוב. " כדי אולי שתחזור למיטה ותמשיך לישון היד שלך שבורה ואתה ישן כבר כמעט 5 ימים , אני אכין לך אוכל ".
    אתה מסתובב חזרה לאוהל והולך דיי לאט ועד שאתה מרגיש שאתה לא יכול ללכת , ואז אתה נופל ומתעלף שוב.
    צ'יק " תומר! " ...
    כעבור כמה שניות אתה שוב רואה את וולפיקס בחלום שלך "תומר.. תומר.." אתה שומע אותו מרחוק " תתחיל במסע הציידות שלך העולם מחכה ליכולות שלך , ותנקום את נקמתינו אהב.. בהצלחה " ואין לך מושג מה קורה ולפתע אתה מרגיש שאתה צריך לרוץ אחריו, אז אתה רצ אחריו ואתה רואה את הצוק שממנו את נפלת , אתה צועק " וולפיקס!! " ואז אתה מתעורר שוב משינה עם צעקות ונשימות עמוקות , ואז אתה מבין שנפלת מהצוק בגלל שאוניקס הפיל אותך.
    אתה קם מן המיטה ורואה שהשעה 17:00 בצהריים , אתה מנסה לצאת מן האוהל ואז אתה רואה את צ'יק יושב ומאכיל את הוטהוט הקטן שלו ומלטף אותו בראשואז אתה מבחין בעוד פוקדור שנמצא על אחד סלעים שם. צ'יק מסתובב ורואה אותך אך הוא לא מדבר , אתה מתקרב לכיוון הפוקדור ותופס אותו ביד .
    אתה מסתכל עליו ומחייך , צ'יק מתקרב אליך ואומר " שמע תומר , אני מרגיש שאתה ממש רוצה להתחיל את המסע שלך , קח את הפוקדור שבידך אני בטוח שאתה והפוקימון שבתוכו תסתדרו ממש טוב .
    כעבור כמה דקות הוא מספר לך שהוא צריך ללכת לכיוון העיר פדאליק שנמאת קרוב מאוד לכם , הוא מכניס את הוטהוט לפוקדור שלו ויוצא לדרך , אולי נתראה בקרוב! שיהיה בהצלחה לך תומר.
    אתה מסתכל על הפוקדור וזורק אותו לאוויר ממנו יוצא צ'רמאנדר קטן מסתובב אליך מתקרב אליך ומלקק אותך.

לי :
    " שמי פרופור דמיטר , אני מצאתי אותך שוכב על הרצפה בלי הכרה ואז לקחתי אותך לאוהל הזה ".
    " נעים מאוד להכיר אותך . " הוא מסתכל עליך ואומר " על איזה וולפיקס אתה מדבר? "הוא מגרד בראש ורואה שאתה עדיין לא ממש נראה טוב. " כדי אולי שתחזור למיטה ותישן היד שלך שבורה ואתה ישן כבר כמעט 5 ימים , אני אכין לך אוכל ".
    הפרופסור " לי! " ...
    כעבור כמה שניות את שוב רואה את וולפיקס בחלום שלך " לי... לי..." אתה שומע אותו מרחוק " תתחיל במסע שלך אתה עוד תמצא אותי אהב.. בהצלחה " ואין לך מושג מה קורה ולפתע חוזר אליך משהו . אתה רצ אחריו ואתה רואה את הצוק שממנו אתה נפלתה , אתה צועק " וולפיקס!! " אתה ממתעורר שוב משינה עם צעקות ונשימות עמוקות , ואז אתה מבין שנפלת מהצוק בגלל שאוניקס הפיל אותך.
    אתה קם מן המיטה ורואה שהשעה 17:00 בצהריים , אתה מנסה לצאת מן האוהל ואתה רואה את הפרופסור על המחשב עם משהו שנראה לך כמו מאובן.
    ואז אתה מבחין בתיק שלו ואתה רואה שיש שם פוקדורים , הפרופסור מסתובב אך מתחבא שהוא לא יראה אותך.
    הוא ממשיך לעבוד ואתה מתקרב לו לתיק אתה מוציא פוקדור ומסתכל עליו.
    ולפתע אתה שומע רעידה באדמה , הפרוספור מתסובב וצועק " לי! חזור לאוהל מהר! " אתה מנסה ככל יכולתך לחזור לאוהל ואתה מצליח , הפרופסור לוקח את התיק שלו מוציא פוקדור וצועק : " צא סטרביה " אתה רואה את הפוקימון הזה יוצא מן הפוקדור והפרופסור עולה עליו ואומר לך " לי! כנראה שהגיע הזמן שאני אלך לסדר את העיניינים שיהיה לך בהצלחה ".
    אתה לא מבין למה הוא מתכוון , הוא עף לכיוון היציאה מן הצוק. אתה יוצא מן האוהל וצועק לו " בהצלחה במה??? " אתה נראת מיואש ופתאום מאחורייך יוצא מן האדמה אקנס הוא מתקרב אליך ואתה נבהל ומנסה לחזור אחורה , אבל אתה נתקע באבן ונופל זה נראה שהוא מתכוון להתנפל עליך אבן הפוקדור שהיה בידך נופל וממנו יוצא טפיג הוא מסתכל על אקנס ובלי לחשוב פעמיים הוא משתמש במפקת בלהבה שגורמת לאקנס לברוח , טפיג מסתובב אליך מתקרב אליך ומלקק אותך.

רובי :
    אתה לא זוכר כלום ממה שקרה , אתה קם ומנסה לצאת מהמיטה קשה לך אבל אתה מצליח , אתה מרגיש שכל הגוף כואב לך , אתה יוצא בהליכה איטית מחוץ לאוהל ואתה רואה איש מאחורה עם כובע חום ותיק ירוקל , אתה מנסה להתקרב אליו לאט , אבל אבן מפריעה לך ואתה נופל .
    מה אתה עושה?

קודק :
    " שמי פרופור דמיטר , אני מצאתי אותך שוכב על הרצפה בלי הכרה ואז לקחתי אותך לאוהל הזה ".
    " נעים מאוד להכיר אותך . " הוא מסתכל עליך ואומר " על איזה וולפיקס אתה מדבר? "הוא מגרד בראש ורואה שאתה עדיין לא ממש נראה טוב. " כדי אולי שתחזור למיטה ותישן היד שלך שבורה ואתה ישן כבר כמעט 5 ימים , אני אכין לך אוכל ".
    הפרופסור " קודק! " ...
    כעבור כמה שניות את שוב רואה את וולפיקס בחלום שלך " קודק...קודק...." אתה שומע אותו מרחוק " תתחיל במסע שלך אתה עוד תמצא אותי אהב.. בהצלחה " ואין לך מושג מה קורה ולפתע חוזר אליך משהו . אתה רצ אחריו ואתה רואה את הצוק שממנו אתה נפלתה , אתה צועק " וולפיקס!! " אתה ממתעורר שוב משינה עם צעקות ונשימות עמוקות , ואז אתה מבין שנפלת מהצוק בגלל שאוניקס הפיל אותך.
    אתה קם מן המיטה ורואה שהשעה 17:00 בצהריים , אתה מנסה לצאת מן האוהל ואתה רואה את הפרופסור על המחשב עם משהו שנראה לך כמו מאובן.
    ואז אתה מבחין בתיק שלו ואתה רואה שיש שם פוקדורים , הפרופסור מסתובב אך מתחבא שהוא לא יראה אותך.
    הוא ממשיך לעבוד ואתה מתקרב לו לתיק אתה מוציא פוקדור ומסתכל עליו.
    ולפתע אתה שומע רעידה באדמה , הפרוספור מתסובב וצועק "קודק! חזור לאוהל מהר! " אתה מנסה ככל יכולתך לחזור לאוהל ואתה מצליח , הפרופסור לוקח את התיק שלו מוציא פוקדור וצועק : " צא סטרביה " אתה רואה את הפוקימון הזה יוצא מן הפוקדור והפרופסור עולה עליו ואומר לך "קודק! כנראה שהגיע הזמן שאני אלך לסדר את העיניינים שיהיה לך בהצלחה ".
    אתה לא מבין למה הוא מתכוון , הוא עף לכיוון היציאה מן הצוק. אתה יוצא מן האוהל וצועק לו " בהצלחה במה??? " אתה נראת מיואש ופתאום מאחורייך יוצא מן האדמה אקנס הוא מתקרב אליך ואתה נבהל ומנסה לחזור אחורה , אבל אתה נתקע באבן ונופל זה נראה שהוא מתכוון להתנפל עליך אבן הפוקדור שהיה בידך נופל וממנו יוצא טפיג הוא מסתכל על אקנס ובלי לחשוב פעמיים הוא משתמש במפקת בבועות שגורמת לאקנס לברוח , טפיג מסתובב אליך מתקרב אליך ומלקק אותך.

אליס רשום עוד מעט יהיה לך התחלה
    פרישה

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [I][COLOR=#8b0000][B][U][I][I]תומר :
    צ'יק " תומר! " ...
    כעבור כמה שניות אתה שוב רואה את וולפיקס בחלום שלך "תומר.. תומר.." אתה שומע אותו מרחוק " תתחיל במסע הציידות שלך העולם מחכה ליכולות שלך , ותנקום את נקמתינו אהב.. בהצלחה " ואין לך מושג מה קורה ולפתע אתה מרגיש שאתה צריך לרוץ אחריו, אז אתה רצ אחריו ואתה רואה את הצוק שממנו את נפלת , אתה צועק " וולפיקס!! " ואז אתה מתעורר שוב משינה עם צעקות ונשימות עמוקות , ואז אתה מבין שנפלת מהצוק בגלל שאוניקס הפיל אותך.
    אתה מסתכל עליו ומחייך , צ'יק מתקרב אליך ואומר " שמע תומר , אני מרגיש שאתה ממש רוצה להתחיל את המסע שלך , קח את הפוקדור שבידך אני בטוח שאתה והפוקימון שבתוכו תסתדרו ממש טוב .
    כעבור כמה דקות הוא מספר לך שהוא צריך ללכת לכיוון העיר פדאליק שנמאת קרוב מאוד לכם , הוא מכניס את הוטהוט לפוקדור שלו ויוצא לדרך , אולי נתראה בקרוב! שיהיה בהצלחה לך תומר.
    אתה מסתכל על הפוקדור וזורק אותו לאוויר ממנו יוצא צ'רמאנדר קטן מסתובב אליך מתקרב אליך ומלקק אותך.
    'מעניין מה רוצה ווליפקס'אחשוב לעצמי תוך כדי שאני אומר לצ'ראמנדר בשמחה ותוך כדי שאני מלטף אותו בשמחה:"שלום צ'ראמנדר!"
    ואז מוסיף בחיבה ובעידוד:"צ'ראמנדר נתנו לי אותך כהתחלתי למסע שלי!אתה מוכן לצאת למסע כדי להיות צייד פוקימונים שולט?!"ואז אחרי תשובתו של צ'ראמנדר אלך איתו למסע הלא נודע...

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. משתמש סופר ספאמר
    כינוי : פיקא'צו
    שם :איתי
    תיאור :גבוה שער שחור עם קרחת
    אופי :רגוע אבל פעם בכמה זמן שמעצבנים אותו הוא מתעצבן ברמות גבוהות
    רקע אישי : איתי רצה להיות מאמן פוקימוני אש. מהרגע שראה את צ'ימצ'אר של אחיו הגדול. הוא רצה צ'ימצ'אר יותר מהכל. ואחיו אמר לו שהוא יביא לו ביצת של צ'ימצ'אר עם הוא לא יבחר בצ'ימצ'אר כפוקימון התחלתי. ושהוא יהיה גדול בשביל להתחיל את המסע שלו ועכשיו הוא התחיל עם פיפלאפ כדי שאחיו יביא לו ביצה של צ'ימצ'אר אבל אחיו לא היה בבית הוא התחיל מסע חדש ועכשיו איתי צריך לנצח בליגה וגם למצוא את אח שלו.
    פוקימון התחלתי:פיפלאפ
    סוגים אהובים :כולם
    סוגים שנואים :אין
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    ציוד :
    הערות/הארות :לפגוש את אחיו ולקבל ביצת צ'ימצ'אר מימנו

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •