מאוד אהבתי את הרקע!כינוי: fire-nel
שם:נל
תיאור:רזה וגבוהה, יפה, שיער חום בלונדיני(מעט זהוב).
אופי : נודניקית רצינית(XD), חמודה, מפונקת, וכמובן חכמה.
רקע אישי : נל היא נולדה למשפחה די ענייה. בהמשך חייה למדה לקבל את העוני שלה כמו שהוא אבל היה לה קשה. כל יום אבא שלה עבד במחוז אחר ואמא שלה טיפלה בפוקימונים של אחרים. נל רצתה לעזור למשפחה אך לא ידעה איך. יום אחד, שתי חברות שלה קראו לה בבהלה לבוא לביתן. נל רצה לשם וגילתה: שינקס, פיקאצ'ו וצ'רמנדר. הם רבו ונלחמו וכעסו ובעטו וצרחו ונל נבהלה כל כך. היא ניסתה להפריד בינהם אך לא הצליחה. פיקאצ'ו ניסה לפגוע בה במכת ברק וצ'רמנדר בלהביור חזק. באותו רגע היא לא ידעה מה לעשות ולאן לברוח עד ששינקס תקף בחוזקה את הפוקימונים והרס את המתקפות שלהם. הפוקימונים ברחו מהבית דרך החלון והשאירו את הבלגן מאחוריהם. לפתע, שינקס ונל רצו ותפסו את הפוקימונים והכריחו אותם לנקות את הבלגן(זה היה בשביל נל החלק הכי מצחיק!) הם ניקו ביחד את הבית וברגע שסיימו, פיקאצ'ו וצ'רמנדר ברחו במהירות דרך החלון שוב. נל אהבה את השינקס הקטן וביקשה ממנו להתיידד איתה. השינקס הסכים להתיידד איתה ואפילו להעלות מפע פעלולים. כך נל עזרה למשפחה לצאת מההפסדים ולהיות במצב כלכלי טוב. יום אחד השינקס אמר לנל שהוא עוזב למחוז חדש. נל החליטה מאותו יום לתפוס שינקס חדש וחזק כמו זה שהציל את חייה.
עבודה: מאמנת
פוקימון התחלתי : שינקס
תגים:
ציוד :פלאפון,
הערות/הארות :תקבל אותי!
ציון ראשוני : 10
רק לא הבנתי מה קרה לבנות XD
מאוד נחמד שנפרדת משינקס זה מוצא מאוד טוב למשחק שלי!
את רשומה.
את התיאור במילים ורקע מאוד מוזר אני חייב להגיד D:כינוי :KoDaK
שם : קודק
תיאור : אם צריך מילים אז אני אכתוב במילים..כן או לא ?
אופי : חכם,אוהב ללמוד על פוקימונים,תמיד מוכן לעזור וטוב לב
רקע אישי : קודק הוא ילד שובב מאוד . כשהיה קטן הוא היה חובב טבע ואוהב לצלם פוקימונים ולהשקיף עליהם בזמן שהם משחקים.
כשקודק היה קטן הוא ישן ובאמצע הלילה פתאום התחילה לפרוץ אש קודק פחד נורא ולא ידע מה לעשות .
הוא ירד לחדר הוריו אך לא מצא אותם והוא הרגיש חסר אונים לפתע הוא ראה מכבי אש עם פוקימוני מים מכבים את השריפה הוא ידע שהוא רוצה גם פוקימון מים.
יום אחד הוא הלך עם הוריו לחוף וראה אושוואט קטן , הוא שיחק עם האושוואט והם נהנו .לאחר כמה שבועות הוא ירד לשם ולא ראה אותו אך הוא ראה את הצדפה שלו לבדה.
הוא בכה ובכה והחליט שהוא רוצה עוד אושוואט שיהיה חבר שלו בגלל זה הוא רוצה אושוואט כהתחלתי.
פעם הוא הלך לו בתוך היער וראה משהו זוהר שנתן עצים כוחות והם התחילו לצמוח בזמן שהמשהו הזוהר הזה נתן להם כוחות הוא נפגע כתוצאה מכך ונשאר רדום ביער.
לפתע הוא פקח את עיניו וראה אותו בתוך בקשתה קטנה ולידו ישב איש מבוגר שאמר לו "בבוא היום..אתה תקבל פוקימון התחלתי כמו כולם..רק תזכור לטפל בוא יפה ! " ולפתע האיש הפך לאור ירוק ונעלם. קודק נשאר מופתע מהמקרה ולפתע גם נעלם וכאילו 'שוגר' בחזרה לביתו .
הוא לא שוכח את המקרה הזה עד היום.
עבודה : מאמן
פוקימון התחלתי : אושוואט
תגים:
ציוד : אופניים , אוכל לפוקימונים
הערות/הארות : להירשם לתפוס פאנפי !
ציון ראשוני : 9 ואני בטוח שזה כבר ישתנה D:
אבל יפה!
שנה תיאור ואתה רשום