Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 22 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 321

נושא: Pokemon H2O

1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי JoinT צפה בהודעה
    ליאור

אתה מגיע למרכז הפוקמונים , האחות ג'וי לוקחת את צ'רמנדר , מרפא אותו ונפרדת ממך לשלום , אתה יוצא לבחוץ , מה תעשה עכשיו ? אתה עדיין בעיר ההתחלתית מפני שחזרת לרפא את הפוקימון שלך
    .
    [/COLOR]
    אני הולך לדרך 1 ומשם ממשיך לללכת לעיר הבאה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר

שני הפוקמונים סיימו לאכול , התסכלו עלייך ופוצ'יאנה חזר לפוכדור שלו , אך אושווט נראה משועמם ועצוב .
    "אושווט בוא תעזור לי למצוא פוקימון להלחם איתו שיהיה קצת מעניין"אגיד לאושווט ואתחיל לחפש פוקימונים לאימונים
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [B]

סיגל

את נכנסת אחרי איווי לתוך הבית הנטוש , חשוך שם ואז משהו נתקל בך , את קופצת בבהלה אך מבינה שזהו איווי .

"אהה איווי הפחדתה אותי.." אני אומרת וחשה הקלה "בוא נצא מהמקום הזה" אני אומרת ולוקחת את איווי "חזור!" אני אומרת לאיווי ושלפת את הפוקדור ומחזירה אותו

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

4. מורחקים
    שם: אופיר
    שם בפורום: Monkey D. Luffy
    שם במשחק : מארק 'אגרוף ברזל' פול.
    דמות : תראה, אני רוצה דמות משלי, אני לא רוצה ספרייט מעפן. בבקשה תן לי לעשות תיאור (שנחשב להרבה יותר השקעה)
    מארק הוא בחור בן 18 שרירי, מאוד שרירי. מארק מתנוסס לגובה של 1.90 ושוקל 90 קילו. טוב, המשקל לא באשמתו, מארק הוא בעצם סייבורג, אך על זה יפורט בהמשך. למארק יש פה מיוחד, כמה מיוחד? הוא יכול לירוק אש ולירות כדורי אקדח. האף שלו עשוי מברזל, כמו רוב הגוף שלו, כל פלג הגוף הקדמי שלו עשוי מברזל, כדורי אקדח לא ישרטו אותו (כן, גם לא באזור, חרמן קטן O: ). מאחורה? טוב, זוהי נקודת החולשה שלו. מארק יכול לפתוח את הפלג העליון של היד שלו ומשם יוצא אקדח עם 4 קנים, אכן אכזרי. יש למארק גם שני אגרופים העשויים מברזל טהור, עליהם יש כיסוי שזה יראה כמו יד רגילה, כיסוי מדויק מאוד, כשמארק רוצה להרוג מישהו עם אגרוף, הוא יוריד את הכיסוי ויתקוף ללא רחמים. למארק יש גם מקרר קטן בבטן שלו, שם הוא שומר את הבירה שלו, שבעצם מתפקדת כדלק של הגוף שלו.
    רקע :
    העבר שלי? טוב, זה קצת קשה לספר על העבר שלי כשאין לי בכלל עבר. יש לי זכרונות חטופים. נחטפתי על ידי הממשלה בגיל 17, התעוררתי במעבדה לא מוכרת, בגוף לא מוכר, כבד יותר, אך הכובד לא הפריע לי. יש לי המון נשקים קלטניים בגוף, אמרו לי שאני אכיר אותם לאט לאט, בשנה הזו גיליתי על 3. הם גם אמרו שהם יכולים להוסיף נשקים חופשי, כך שאני חושב שאני בסדר בעניין הזה. מאז הסבירו לי המון דברים, אני אמור להתחזות לנער רגיל בן 18, זה קצת קשה עם אף הברזל שלי, כל פעם אני מספר עליו דברים שונים. המטרה העיקרית של הממשלה היא להשתלט על האגדי הזה, איך שלא קראו לו, אנחנו משחקים אותה כ'הטובים' אבל גם לממשלה יש תכניות מרושעות, רק הממשלה יודעת על זה. מה בעצם התפקיד שלי? לחסל כל אגדי שיעמוד בדרכי, לחסל כל בנאדם מצוות דארקנס או אפולו שיעמוד בדרכי. למה הפוקימונים שלי בעצם? ובכן, גם סייבורגים צריכים חברה, חוץ מזה שאין דרך יותר טובה להתחזות לילד תמים כשיש לך פוקימון חמוד מסביב לרגליים. אה כן, מארק פול זה השם האמיתי שלי. טוב, כך לפחות אמרו לי, אני מוכר בחברה בשם פראנקי, בלי שם משפחה. פשוט פראנקי. המטרות שלי הן המטרות של הממשלה, וטוב נו, לדעת קצת יותר על העבר שלי.
    פוקימונים : טורצ'יק.
    הערות: בבקשה תאשר את הדמות המוזרה הזו ואת כל העניין עם הממשלה, זה יכול לרק להוסיף למשחק.
    ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
    תגים : ( לא לגעת ) .
    נערך לאחרונה על ידי Marco Reus, 03-25-2011 בשעה 11:10 PM

5. משתמש מנוסה
    ליאור

אתה ממשיך ללכת אתה עובר בין סלעים ושיחים , וכשאתה מגיע לחצי הדרך צ'רמנדר בורח לך אל תוך השיחים ונעלם . אתה מחפש אותו ולא מוצא , לאחר מכן אתה שומע פיצוץ חזק רץ לכיוון ורואה את צ'רמנדר שורף שיחים . מה תעשה ?

סהר

אתה הולך בדרך 1 , עובר את חצי הדרך ופתאום אושווט תופס את ידך ומושך אותך אל ליד חוף ים יפה ומרהיב שם אתה רואה המון פוקימוני ים שוחים , מה תעשה ?

סיגל

איווי לא חוזר , והוא בורח לאחד החדרים בבית , כשאת נכנסת לחדר שאליו הוא נכנס , את רואה אותו מרחרח ומסתכל על ארון ודוחף אותו . מה תעשי ?

אופיר - רקע ותיאור דמות יפים ומושקעים , אבל עדיף שתתן משהו יותר פשוט שמתאים למשחק , הרקעים שנתת פשוט לא מתאימים למשחק הזה .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

6. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    [COLOR="DarkOrange"][B]
    עידן

הפוקדקס אמר כך : טפיג , פוקימון חזיר . סוג : אש .
    טפיג מסוגל להתחמק בזריזות מהתקפות האויב תוך כדי שימוש במתקפות אש מהאף שלו , לפני שפוקימון זה אוכל גרגירים , הוא צולה אותם .

אני אחייך ואומר שלום לכלם ואצא מהמעבדה עם טפיג לצידי,
    כאשר אהיה בחוץ אתחיל לעשותהכרות עם טפיג ואגמור אחפש לנו פוקימון להילחם בו.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    עידן אתה יוצא לדרך 1 ומחפש פוקימונים , מולך מגיע מאמן הוא אומר לך ששמו זה רוקי והוא רוצה לאתגר אותך ומזהיר אותך שהוא חזק , אתה עדיין לא יודע אליו פוקימונים יש לו , אתה מסכים לאתגר ?

8. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [COLOR="DarkOrange"][B]
    סיגל

איווי לא חוזר , והוא בורח לאחד החדרים בבית , כשאת נכנסת לחדר שאליו הוא נכנס , את רואה אותו מרחרח ומסתכל על ארון ודוחף אותו . מה תעשי ?

.
    "איווי קרה משהו ?" אני שואלת אותו ומנסה להזיז את הארון קצת לא מצליחה מתייאשת נופלת על הרצפה בחוסר אונים ואז מסתכלת על איווי שמנסה לדחוף תארון וקמה לעזור לו חזק יותר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור

אתה ממשיך ללכת אתה עובר בין סלעים ושיחים , וכשאתה מגיע לחצי הדרך צ'רמנדר בורח לך אל תוך השיחים ונעלם . אתה מחפש אותו ולא מוצא , לאחר מכן אתה שומע פיצוץ חזק רץ לכיוון ורואה את צ'רמנדר שורף שיחים . מה תעשה ?

אני ניגש אל צ'ארמנדאר ומונע מימנו לשרוף עוד שיחים.ואז אומר לו"הי צ'ארמנדאר למה אתה פתאום שורףפה להנאתך שיחים.זה לא טוב אתה יכול לגרום לשריפה ענקית פה בעקבות זה אז כדי שתפסיק עם זה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    עידן אתה יוצא לדרך 1 ומחפש פוקימונים , מולך מגיע מאמן הוא אומר לך ששמו זה רוקי והוא רוצה לאתגר אותך ומזהיר אותך שהוא חזק , אתה עדיין לא יודע אליו פוקימונים יש לו , אתה מסכים לאתגר ?

''אוקיי רוקי אבל רק שתדע שאני מאמן מתחיל ובתנאי אחד נעשה קרב 1 על 1!,אוקיי?'',
    אומר לרוקי,''טפיג אתה מוכן להילחם?'',אשאל את טפיג.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    סיגל

את ואיווי מצליחים להזיז את הארון ומאחורי הארון מסתובב לו פיג'י פורש מולכם כנפיים . מה תעשי ?

ליאור

צ'ארמנדר לא מקשיב לך וממשיך לשרוף שיחים , לאחר כ-3 מתקפות גחלת קופץ מבין השיחים בורמי
    מה תעשה ?

עידן

טפיג מהנהן , המאמן מחייך ואומר " ברור ש-1 על 1 וצועק , בארני , תורך ! " הוא זורק את הפוכדור וממנו יוצא אמפוליאון , המאמן צועק : " בארני דחיפה ! " הוא פוגע בטפיג וטפיג עף באויר ונתקל בעץ . מה תעשה ?

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]

ליאור

צ'ארמנדר לא מקשיב לך וממשיך לשרוף שיחים , לאחר כ-3 מתקפות גחלת קופץ מבין השיחים בורמי
    מה תעשה ?

אני אומר לצ'ארמנדאר"תמשיך לשרוף את השיחים כול עוד זה יפגע ויהרוג את פוקימוני החרק והעשב שגריםפה.אני לא אהב תפוקימונים האלו והגיע הזמן שהם יסבלו.תבורמי הזה תקוף בגחלת"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    ליאור

צ'רמנדר ממשיך לשרוף ובורמי עולה בלהבות , היער מתחיל להישרף ופתאום מגיע סוויקון משום מקום , קופץ מאחד השיחים , הוא עצבני מאוד , הוא שולח משאבת הידרו שמכבה את כל היער , ואז הוא שולח עוד משאבת הידרו לכיוון צ'ארמנדר שפוגעת ומעלפת אותו , סוויקון לוקח את הבורמי על גבו ונעלם .

14. משתמש מנוסה
    [COLOR="Red"][B]

עידן

טפיג מהנהן , המאמן מחייך ואומר " ברור ש-1 על 1 וצועק , בארני , תורך ! " הוא זורק את הפוכדור וממנו יוצא אמפוליאון , המאמן צועק : " בארני דחיפה ! " הוא פוגע בטפיג וטפיג עף באויר ונתקל בעץ . מה תעשה ?

''וואו וואו עצור!,אי אפשר להילחם ככה אני לא מחפש מישהו שיהרוג את טפיג אני מחפש מישהו להילחם נגדו'',אומר לרוקי תוך כדי ריצה לטפיג לברר האם הוא בסדר.

Spoiler ספוילר

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור

צ'רמנדר ממשיך לשרוף ובורמי עולה בלהבות , היער מתחיל להישרף ופתאום מגיע סוויקון משום מקום , קופץ מאחד השיחים , הוא עצבני מאוד , הוא שולח משאבת הידרו שמכבה את כל היער , ואז הוא שולח עוד משאבת הידרו לכיוון צ'ארמנדר שפוגעת ומעלפת אותו , סוויקון לוקח את הבורמי על גבו ונעלם .
    אני מחזיר את צ'ארמנדאר המעולף לפוכדור שלו שינוח שם.אני מתעלם מזה שראיתי הרגע סויקון מצליל תמקום ומכסח לי את צ'ארמנדאר.אני ממשיך ללכת בבדרך 1עד העיר הבאה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 7 מתוך 22 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •