Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 22 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 321

נושא: Pokemon H2O

1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי JoinT צפה בהודעה
    [COLOR="Sienna"][B]

ליאור

המוכר אומר : " רואה את הביתן שם ? ( ומצביע על אחד הביטנים ) שם תוכל להירשם לאחד מתחרויות הפוקימונים , כל פעם המנצח זוכה במשהו אחר , רוב הפרסים הם דברים שמחזקים את הפוקימונים . " המוכר אומר ומחייך , מה תעשה ?
    אני אומר למוכר"אחלה טיפ אלך להירשם לתחרות הזאת ולהשתתף בה עם צ'ארמנדאר שלי". אני הולך עם צ'ארמנדאר שלי לדוכן שמינו נרשמים לתחרות הזאת שהמוכר אמר לי להירשם אליה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    סיגל

את צועקת אך אף אחד לא עונה , אתה ממשיכה להתקרב לעבר האור ופתאום את רואה נר זעיר דלוק . איווי מסתכל על הנר ואז עלייך , פתאום מהנר מבצבצת עין אחת צהבהבה , זה ליטוויק !
    מה תעשי ?

ליאור

מנהל התחרות אומר כך : " שלום לך נער צעיר , אתה מעוניין להשתתף בתחרות ? " לפני שאתה מספיק להגיב הוא אומר : " יש פרסים שווים היום , מומלץ מאוד להרשם ! עלות הירשמות היא 200 דולר , אך הפרסים שווים אף יותר , יש לך פוקימונים שתרצה להרשם איתם ? "
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

3. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    עידן

לקחת איתך את הביצה וטפיג קצת כועס עלייך בגלל שהברחת את לוקריו , אתה קורא לו להמשיך במסע אך הוא מפנה אליך את גבו .

[/COLOR]

''טפיג אני ממש מתנצל אתה חייב להבין שאני חשבתי שהלוקריו מנס לגוע בך ואני תמיד אנסה לעזור לחברים שלי,
    לכן ברגע שחשבתי שמנסים לפגוע בך, לא חשבתי יותר מדי ורציתי להגן עלייך,אני מקווה שאתה סולח לי,
    אז מה אתה אומר חברים שוב?,אני מבטיח שאני אשמור על הביצה כאילו היא אני'',
    אומר לטפיג מחייך,'מעניין אם הביצה הזו היא בעצם ביצה שבאה מלוקריו כלמר הבן או הבת שלו או סתם ביצה שהוא שמר עליה?',אחשוב לעצמי מחייך לעבר טפיג.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    עידן

טפיג מסתכל עלייך במבט חושב , ואז קופץ עלייך ( שמח ) . והביצה כמעט נופלת לך מהידיים ובשנייה האחרונה תפסת אותה .

5. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    סיגל

את צועקת אך אף אחד לא עונה , אתה ממשיכה להתקרב לעבר האור ופתאום את רואה נר זעיר דלוק . איווי מסתכל על הנר ואז עלייך , פתאום מהנר מבצבצת עין אחת צהבהבה , זה ליטוויק !
    מה תעשי ?
    "וואו זה ליטוויק! יש לי מזל.. ליטוויק רוצה להיות בצוות שלי?" אני שואלת אם חיוך על הפנים

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    סיגל

ליטוויק לא עונה , הוא רק נשאר במקום .

7. משתמש מנוסה
    עידן

טפיג מסתכל עלייך במבט חושב , ואז קופץ עלייך ( שמח ) . והביצה כמעט נופלת לך מהידיים ובשנייה האחרונה תפסת אותה .

''וואו וואו טפיג אני שמח שאתה לא כועס עלי יותר אבל בוא לא ניסחף כמעט הפלתי את הביצה(מחייך אליו)'',
    אומר לטפיג ואמשיך,''אל תדאג טפיג אני לא כועס עלייך עכשיו מה אתה אומר שעד שחבר הצוות החדש שלנו
    יבקע לו ננסה למצוא בינתיים פוקימון אחר לצוות?'',אשאל את טפיג תוהה מתי הביצה תבקע.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    עידן

טפיג מושך אותך חזרה אל חוף הים ואתה רואה שם פסיידק מדלג לו בין הצדפים , מה תעשה ?

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR="Red"][B]ס

ליאור

מנהל התחרות אומר כך : " שלום לך נער צעיר , אתה מעוניין להשתתף בתחרות ? " לפני שאתה מספיק להגיב הוא אומר : " יש פרסים שווים היום , מומלץ מאוד להרשם ! עלות הירשמות היא 200 דולר , אך הפרסים שווים אף יותר , יש לך פוקימונים שתרצה להרשם איתם ? "
    אני אומר למוכר"לא תוכל לרשם אותי בחינם פליז?.200 דולר זה מחיר מוגזם בשביל להשתתף בתחרות.הייתי מבין אם זה היה 15דולר או 10 דולר.אני ארשם עם צ'ארמנדאר שלי הפוקימון היחידי שלי כרגע.אז תוכל להוריד תמחיר בשבילי?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    ליאור

מנהל התחרות עונה : " יש 2 סיבות שבגללם לא תוכל להרשם . הראשונה היא הסיבה שאין לך כסף ואין פרוטקציות , השניה היא שצריכים 2 פוקימונים בשביל להרשם , היום זה טורניר זוגות , אבל הטורניר רק בערב , תנסה ללכוד עוד פוקימון אחד ולהשיג כסף איכשהו , בהצלחה ! "

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור

מנהל התחרות עונה : " יש 2 סיבות שבגללם לא תוכל להרשם . הראשונה היא הסיבה שאין לך כסף ואין פרוטקציות , השניה היא שצריכים 2 פוקימונים בשביל להרשם , היום זה טורניר זוגות , אבל הטורניר רק בערב , תנסה ללכוד עוד פוקימון אחד ולהשיג כסף איכשהו , בהצלחה ! "
    אני אומר למוכר"ביי". אני יוצא מהדוכן והולך לחפש פוקימון שווה לכידה וגם להשיג איכשהו קצת כסף בשביל התחרות

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    עידן

טפיג מושך אותך חזרה אל חוף הים ואתה רואה שם פסיידק מדלג לו בין הצדפים , מה תעשה ?

''נו טפיג מה אתה אומר שננסה לתפוס לנו את הפוקימון הזה?,אוקיי טפיג תשתמש על הפסיידק מרחוק בפזילה,
    ואחר כך תבוא מאחוריו ותשתמש בגחלת חזקה!!'',אומר לטפיג מחזיק פוכדור ביד.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    ליאור

לאן אתה רוצה לצאת כדי לחפש פוקימונים ומאמנים ? לדרך 1 או דרך 2 ? ( זה משנה כי בכל אחד קבעתי פוקימונים אחרים ומאמנים אחרים )

עידן

פסיידק נפגע מהגחלת , קופץ למים כדי לכבות את האש , יוצא מהמים וממשיך לדלק מעל הצדפים . מה תעשה ?

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור

לאן אתה רוצה לצאת כדי לחפש פוקימונים ומאמנים ? לדרך 1 או דרך 2 ? ( זה משנה כי בכל אחד קבעתי פוקימונים אחרים ומאמנים אחרים )

[/COLOR]
    אכולת לשאול תשאלה הזאת בפרטי
    -----------------------------------------------------------------------
    אני מתחיל ללכת עם צ'ארמנדאר שללי לכייון דרך 2 ולחפש תוך כדי פוקימונים שווים ללכידה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    ליאור

אתה הולך בדרך אחד אתה וצ'רמנדר מחפשים פוקימונים , פתאום אתה רואה טפיג ! מה תעשה ?

עמוד 12 מתוך 22 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •