Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 37 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 551
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תסתכל למעלה
    אתה לא רוצה את ארקניין?
    -------------------------------------
    אתה אומר לפורליאון:"תעצבן אותו בכך שאתה רץ מסביבו ובגלל שהוא איטי הוא לא יתפוס אותך! ואז תנסה לעשות שוב שיסוע לילה!" ואז פורליאון מתחי להסתובב ליד מגמר.
    מגמר מתעצבן מי זה ורודף אחרי פורליאון, אבל פורליאון רץ במהירות על וכך מגמר לא מצליח לתפוס אותו.
    לאחר כמה סיבובים פורליאון מנסה לעשות שיסוע לילה לעבר מגמר אבל הוא לא מצליח אלה מצליח לעשות רק דופק אפל שפוגע במגמר ובגלל זה הוא מתעצבן יותר.
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Bruno Mars צפה בהודעה
    Hattrick
    "בחירה נבונה, חדר שחלש לסוג שלך" אתה אומר לאושווט והוא מתחיל לשמוח.
    אתה נכנס לתוך החדר האש ורואה כמה פוקימונים מסוג אש, וכמה מטרות בצבע אדום.
    פתאום ניגש אליך ילדה שאומרת לך:"רוצה קרב?"
    מה תעשה?
    "את רוצה קרב מולי?" אני שואל אותה, ואז מסתכל על אושווט "אני מסכים!" אני אומר בחיוך 'הגיע הזמן לבחון את ביצועיו של אושווט בקרב' אני חושב לעצמי. אני תופס את המקום שלי בזירת הקרב וממתין לתגובה מצידה.

3. משתמש מנוסה
    Hattrick
    "כן אני רוצה קרב נגדך."אומרת הילדה בבישנות ואז מוציאה פוקדור אדום מכיסה.
    "השם שלי הוא סברינה, אני מאמנת מתחילה שבאה למחוז איסשו, ואני אלחם נגדך עם הפוקימון האהוב עלי פנסיר!" אומרת הילדה ששמה סברינה
    ואז יוצא מהפוקדור שלו פוקימון דמוי קוף בצבע אדום ששמו פנסיר .
    "אני התחיל כי בנות קודם, פנסיר ליקוק!" אומרת סברינה ואז פנסיר רץ לעבר אושווט עם לשון ענקית שמחוץ לפה שלו.
    מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Bruno Mars;1060185"

JoinT
    אתה פוקד על טפיג להתחמק אבל הוא לא מתחמק, אלה שולח גחלת ששורפת את העלים אבל עלה אחד שלא נשרף, פוגע בו והוא עף.
    טפיג עף לקיר אבל ישר מתאושש ושולח גחלת על האדמה וזה עוצר אותו ואז הזירה נדלקת בלהבות.
    טריקו נכלא בתוך הלהבות ואז טפיג שולח לעברו גחלת חזקה במיוחד שמעיפה אותו לקיר ומעלפת אותו ישר.
    "קרב מגניב, תודה על הכול."אומר הזקן תוך כדי שהוא מחזיר את טריקו לפוקדור שלו ואז יורד מלא מים מהתקרה שמעיפה את האש.
    פתאום נפתח דלת ויוצא ממנו כמה פוקימונים שבהם נמצאים: הופיפ ; סנובר ולוטד .
    מה תעשה?
    " כל הכבוד טפיג ! " אגיד בשמחה .
    כשאראה את הפוקימונים אתעלם מהם ואחפש אחרים .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

5. משתמש מנוסה
    Hattrick
    "כן אני רוצה קרב נגדך."אומרת הילדה בבישנות ואז מוציאה פוקדור אדום מכיסה.
    "השם שלי הוא סברינה, אני מאמנת מתחילה שבאה למחוז איסשו, ואני אלחם נגדך עם הפוקימון האהוב עלי פנסיר!" אומרת הילדה ששמה סברינה
    ואז יוצא מהפוקדור שלו פוקימון דמוי קוף בצבע אדום ששמו פנסיר .
    "אני התחיל כי בנות קודם, פנסיר ליקוק!" אומרת סברינה ואז פנסיר רץ לעבר אושווט עם לשון ענקית שמחוץ לפה שלו.
    מה תעשה?
    "בסדר אושווט, התחמק מההתקפה!" אני קורא לעברו "לאחר מכן, השתמש בדחיפה!" אני מוסיף ומצביע לעברו של פנסיר.

6. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    אתה לא רוצה את ארקניין?
    -------------------------------------
    אתה אומר לפורליאון:"תעצבן אותו בכך שאתה רץ מסביבו ובגלל שהוא איטי הוא לא יתפוס אותך! ואז תנסה לעשות שוב שיסוע לילה!" ואז פורליאון מתחי להסתובב ליד מגמר.
    מגמר מתעצבן מי זה ורודף אחרי פורליאון, אבל פורליאון רץ במהירות על וכך מגמר לא מצליח לתפוס אותו.
    לאחר כמה סיבובים פורליאון מנסה לעשות שיסוע לילה לעבר מגמר אבל הוא לא מצליח אלה מצליח לעשות רק דופק אפל שפוגע במגמר ובגלל זה הוא מתעצבן יותר.
    מה תעשה?
    לא. כי תזכור מי יוצא מהביצה.
    --
    אני אומר לפורליאון: "תמשיך ככה! תמשיך לנסות להפעיל שיסוע לילה ואז תעבור מתחת לרגליים של מגמר ותפעיל עליו שריטה!"

7. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    פורליאון מנסה שוב להשתמש בשיסוע לילה אבל הוא לא מצליח.
    במקום זה הוא שולח שוב לעבר מגמר דופק אפל שפוגע בו ואז מגמר נופל על גבו.
    פורליאון רץ לעבר מגמר, קופץ ואז שורט את גופו של מגמר ובגלל זה מעלף אותו ישר.
    מה תעשה?

[U]Hattrick[/U]
    "בסדר אושווט, התחמק מההתקפה!" אתה קורא לעבר אושווט ואז הוא מתחמק בקלות מהמתקפה.
    "לאחר מכן, השתמש בדחיפה!" אתה מוסיף ואז מבציע על פנסיר וכך אושווט תוקף בדחיפה את פנסיר ופוגע בו קשות.
    פנסיר עף לקיר, נוצר סדקים בקיר ומתחיל לצאת קצת לבה אבל פתאום פנסיר קם בקלות ושולח להביור לעבר אושווט.
    "יש פנסיר שלי למד להביור!"קוראת סברינה תוך כדי קפיצה ומסתכלת על פנסיר במבט המום.
    מה תעשה?

JoinT
    חבל תאמן קצת את הפוקימון שלך.
    ---------------------------------
    "כל הכבוד טפיג!" אתה אומר לטפיג בשמחה ואז מתעלם מכול הפוקימונים ששם.
    אתה ממשיך בדרכך בתוך החדר ועדיין רואה את אותם פוקימונים.
    "בעוד 10 דקות הפוקימונים שכן יתחלפו לפוקימונים שונים ובעוד 20 דקות מגיעים למחוז איסשו."אתה שומע ברמקול.
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    פורליאון מנסה שוב להשתמש בשיסוע לילה אבל הוא לא מצליח.
    במקום זה הוא שולח שוב לעבר מגמר דופק אפל שפוגע בו ואז מגמר נופל על גבו.
    פורליאון רץ לעבר מגמר, קופץ ואז שורט את גופו של מגמר ובגלל זה מעלף אותו ישר.
    מה תעשה?
    אני אומר: "ליטוויק" ומחכה להופעתו. אני אומר לפורליאון: "נתאמן עד שתתפתח! עכשיו תמשיך לנסות בשיסוע לילה!"

9. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    אתה אומר ליטוויק בקול חזק במיוחד ואז נפתח דלת ענקית מצד ימין שלך.
    פתאום כול הפוקימונים שהיו לידך הולכים לשם כולל ארקניין ומגמר ואז נסגר הדלת.
    "טוב הפוקימון שיוצאים עכשיו הם:"פוניטה ווליפיקס ועוד הפתעה שתיצא איתם."
    פתאום נפתח דלת משמאל שלך ואז יוצאים משם כמה פוניטות וכמה וולפיקסים .
    אחרי כמה שניות שהם יוצאים מתחיל לצאת כמה להבות שכמעט נוגעים על האדמה.
    מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    אתה אומר ליטוויק בקול חזק במיוחד ואז נפתח דלת ענקית מצד ימין שלך.
    פתאום כול הפוקימונים שהיו לידך הולכים לשם כולל ארקניין ומגמר ואז נסגר הדלת.
    "טוב הפוקימון שיוצאים עכשיו הם:"פוניטה ווליפיקס ועוד הפתעה שתיצא איתם."
    פתאום נפתח דלת משמאל שלך ואז יוצאים משם כמה פוניטות וכמה וולפיקסים .
    אחרי כמה שניות שהם יוצאים מתחיל לצאת כמה להבות שכמעט נוגעים על האדמה.
    מה תעשה?
    "זאב וסוס נגדך.. קרע אותם- תנסה להפעיל fake out! תנסה לעשות מתקפה מהירה שתתקוף אותם ותבלבל אותם למתקפה אחת שהם עושים מהבלבול, תעשה את זה בזמן שאתה עושה שריטה כפולה ואז תנסה שיסוע לילה שוב!"

11. משתמש מנוסה
    [U]Hattrick[/u]
    "בסדר אושווט, התחמק מההתקפה!" אתה קורא לעבר אושווט ואז הוא מתחמק בקלות מהמתקפה.
    "לאחר מכן, השתמש בדחיפה!" אתה מוסיף ואז מבציע על פנסיר וכך אושווט תוקף בדחיפה את פנסיר ופוגע בו קשות.
    פנסיר עף לקיר, נוצר סדקים בקיר ומתחיל לצאת קצת לבה אבל פתאום פנסיר קם בקלות ושולח להביור לעבר אושווט.
    "יש פנסיר שלי למד להביור!"קוראת סברינה תוך כדי קפיצה ומסתכלת על פנסיר במבט המום.
    מה תעשה?
    "השתמש באקדח המים שלך כדי לכבות את הלהביור! לאחר מכן, רוץ אל עבר פנסיר, ושלח לעברו אקדח מים נוסף!" אני קורא ומצביע לעברו של פנסיר "אתה יכול לעשות זאת!" אני מעודד אותו.

12. משתמש מנוסה
    Hattrick
    "השתמש באקדח המים שלך כדי לכבות את הלהביור! לאחר מכן, רוץ אל עבר פנסיר, ושלח לעברו אקדח מים נוסף!" אתה קורא לאושווט והוא שולח אקדח מים לעבר הלהביור.
    מהפה של אושווט יוצא זרם מים חזק שפוגע בלהביור ואז נצר בגלל הפגיעה מלא אדים חמים.
    לאחר מכן אושווט שולח שוב אקדח מים ופוגע פנסיר בבטן, מעיף אותו לקיר ואז פנסיר נפגע מהקיר שוב ומתעלף ישר.
    "קרב מדהים, עכשיו עוד קרב עם פוקימון שיש לי ממיזמן!"אומרת סברינה שוב תוך כדי שהיא מחזירה את פנסיר לפוקדור שלה
    "פטרט צא!"מוסיפה שוב ואז היא זורקת פוקדור שיוצא ממנו פוקימון דמוי סנאי .
    מה תעשה?

תסתכל למעלה
    אתה לא יכול ללמד אותו מתקפות קשות, הוא יכול להתעלף כבר מהאימונים חח.
    -----------------------
    ""זאב וסוס נגדך.. קרע אותם- תנסה להפעיל fake out!
    תנסה לעשות מתקפה מהירה שתתקוף אותם ותבלבל אותם למתקפה אחת שהם עושים מהבלבול,
    תעשה את זה בזמן שאתה עושה שריטה כפולה ואז תנסה שיסוע לילה שוב!" אתה אומר ואז פורליאון רץ במהירות.
    פורליאון רץ במהירות וזה נוצר כמתקפה שפוגעת ישר בוולפיקס ופוניטה אבל לא מעלף אותם, לאחר מכן הוא מוציא את הציפורניים ופוגע בהם קשות.
    פורליאון מנסה לעשות שוב שיסוע לילה אבל לא מצליח לו, הוא מתחיל להיחלש ושני הפוקימונים שולחים להביור עוצמתי לעברו.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    אתה לא יכול ללמד אותו מתקפות קשות, הוא יכול להתעלף כבר מהאימונים חח.
    -----------------------
    ""זאב וסוס נגדך.. קרע אותם- תנסה להפעיל fake out!
    תנסה לעשות מתקפה מהירה שתתקוף אותם ותבלבל אותם למתקפה אחת שהם עושים מהבלבול,
    תעשה את זה בזמן שאתה עושה שריטה כפולה ואז תנסה שיסוע לילה שוב!" אתה אומר ואז פורליאון רץ במהירות.
    פורליאון רץ במהירות וזה נוצר כמתקפה שפוגעת ישר בוולפיקס ופוניטה אבל לא מעלף אותם, לאחר מכן הוא מוציא את הציפורניים ופוגע בהם קשות.
    פורליאון מנסה לעשות שוב שיסוע לילה אבל לא מצליח לו, הוא מתחיל להיחלש ושני הפוקימונים שולחים להביור עוצמתי לעברו.
    מה תעשה?
    "אתה פשוט נוב שאתה לא יודע שיסוע לילה..." אני אומר לו במבט שדוני ונותן לו להישרף.

14. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    "אתה פשוט נוב שאתה לא יודע שיסוע לילה..." אתה אומר לפורליאון במבט שדוני אבל פתאום פורליאון נעלם מהזירה.
    אתה ממש בהעלם מי זה ואז אתה רואה אותו מאחורי ווליפקס ומאחורי פוניטה מוחא עם הכפות הידיים שלו כף ומעיף אותם.פורליאון למד Fake Out!(איך השם הזה בעברית?).
    שני הפוקימונים עפים לעבר הקיר אבל כולם נפגעים מהנרות ששם ואז אתה רואה שכול הנרות נעלמים.
    פתאום אתה רואה כ3 פוקימונים דומים לנר .
    מה תעשה?
    *בשביל לדעת מי זה הפוקימון הזה תבדוק בפוקגייד ולא ישר להגיד את השם שלו.

15. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    "אתה פשוט נוב שאתה לא יודע שיסוע לילה..." אתה אומר לפורליאון במבט שדוני אבל פתאום פורליאון נעלם מהזירה.
    אתה ממש בהעלם מי זה ואז אתה רואה אותו מאחורי ווליפקס ומאחורי פוניטה מוחא עם הכפות הידיים שלו כף ומעיף אותם.פורליאון למד Fake Out!(איך השם הזה בעברית?).
    שני הפוקימונים עפים לעבר הקיר אבל כולם נפגעים מהנרות ששם ואז אתה רואה שכול הנרות נעלמים.
    פתאום אתה רואה כ3 פוקימונים דומים לנר .
    מה תעשה?
    *בשביל לדעת מי זה הפוקימון הזה תבדוק בפוקגייד ולא ישר להגיד את השם שלו.
    אני מסתכל על הפוקימון ומוציא את הפוקדע.
    "נראה לי שהוא מסוג רוח.. הוא בטח נר מסוג אש, אבל הוא לא סתם מרחף ככה. הוא בטח פוקימון רוח.."
    "פורליאון- שוב, תעשה דופק אפל- ואם אתה מצליח שיסוע לילה!"

עמוד 5 מתוך 37 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •