Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 37 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 551
  1. משתמש מנוסה
    QUOTE=Batista;1061893]U]

JoinT
    אז ביאנקה.
    ------------------------------
    "אז למה הכנסת אותי פנימה? יכולת פשוט להגיד לי זאת בחוץ..." אתה אומר לפרופסור ג'ניפר קצת בכעס והיא מסתכלת אליך במבט לא מובן.
    "אתה לא שמעת טוב? אני הכנסתי אותך כדי שתדע שאתה צריך להתקשר אלי בעיר אקומולה,
    והמספר אצלך בפוקגייד אז תתקשר שתגיע לשם." אומרת פרופסור ג'ניפר ואז נכנסת למעבדה תוך כדי טריקת הדלת.
    "אתה עיצבנת אותה ממש בגלל שלא הקשבת." אתה שומע קול של ילד ואתה רואה שזה צ'רן אמר זאת.
    מה תעשה?
    [/QUOTE]

" אל תתערב ילד ! תתעסק בעניינים שלך ! " אומר בכעס .
    " פרופסור ! את יכולה כמה לכעוס כמה שבאלך " אומר , אחייך ואוציא לשון .
    אצא מהמעבדה לכיוון אקומולה .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    JoinT
    "אל תתערב ילד! תתעסק בעניינים שלך!" אתה אומר לצ'רן וצ'רן מחזיר לך בגיחוח ומחייך.
    "ילד, אתה פשוט ילד קטן, אם אתה רוצה קרב נגדי פשוט תבקש, בטוח אני אקרע לך את הפוקימון שלך." אומר צ'רן בזילזול ואז מגחח שוב.
    "אל תריבו בנים, אני לא צריכה פה ריב, פשוט אל תדברו אחד לשני ותמשיכו בדרכים לבד." אומרת הילדה עם הכובע הירוק והשיער הצהוב ששמה ביאנקה.
    אתה ממשיך בדרכך לעיר אקומולה ואז מגיע לדרך 1, אתה רואה שזאת דרך יפה ועשירה בצמחים ירוקים,
    וגם אתה רואה מהשיח הקרוב יוצא ממנו פוקימון דמוי כלב שמחייך אליך בשמחה.
    מה תעשה?

Lord Voldemort
    אתה עולה עם סנייבי לספינה, ומביט בשלטים "מקום אימונים לפוקימון שלך", "החדרים." ו"החנות של הספינה.".
    אתה בוחר ללכת קודם למקום האימונים, תוך כדי הליכה אתה חושב על אסטרטגיות מיוחדות לקרב הראשון שלך ושל סנייבי.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לצומת שיש בה שלושה שלטים: "חדר אש." ; "חדר מים." ; "חדר העשב.".
    פתאום סנייבי מחייך קלות ומתחיל ללכת לחדר המים באיטיות רבה.
    מה תעשה?

תסתכל למעלה
    אתה יוצא לבחוץ לחפש שלטר מתוך הים ולא מוצא ואז שומע: "הגענו למחוז איסשו אז תרדו למחוז בבקשה."
    אתה יוצא מהספינה שמח בגלל שהגעת סוף סוף למחוז איסשו!.
    אתה רואה שלט שכתוב אליו: "העיירה נוומה" ואז אתה רואה בדרך למעבדה כמה בתי קרקע, כמה גדולים וכמה קטנים אבל זה לא משנה לך כי אתה צריך ללכת למעבדת הפרופסור.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה רואה בניין שכתוב אליו:"מעבדת פרופסור ג'ניפר." ואז אתה דופק על הדלת.
    "רגע! תחכו שנייה בבקשה!" אתה שומע קול אישה ואזה אחרי כמה שניות נפתח הדלת על ידי אישה עם חלוק של מעבדה .
    "שלום אני פרופסור ג'ניפר, אתה בטח ניר, פרופסור אוק התקשר אלי וסיפר לי אליך קצת, ברוך הבא לאיסשו, אתה מוזמן להיכנס למעבדה." אומרת הפרופסור ואז אתה נכנס איתה למעבדה.
    אתה רואה שני ילדים, אחת בת ואחד בן .
    "שלום, אני צ'רן ואני מאמן מתחיל כמו חברה שלי ביאנקה." אומר הילד ששמו כנראה צ'רן.
    "ניר תתקשר אלי שאתה מגיע לעיר אקומולה, אוקיי?" שואלת פרופסור ג'ניפר בשמחה.
    מה תעשה?

Yuma Tsukumo
    אתה מסתכל על האיש ואומר לו מהורהר במחשבות: "הכרטיס נכון" ואז אתה מושיט לו את הכרטיס ומחכה למה שהוא יגיד לי.
    "טוב יש לך אישור." השוטר אומר לך ואז נותן לך להיכנס לתוך הספינה.
    אתה נכנס לתוך הספינה ורואה שלושה שלטים שכתוב אליהם: "מקום אימונים לפוקימון שלך", "החדרים." ו"החנות של הספינה."
    מה תעשה?

Hattrick
    אין חדר אוכל, יש מרכז פוקימונים.
    -----------------------------------------
    "כל הכבוד אושווט, למדת מתקפה חדשה בכוחות עצמך!" אתה קורא בשמחה ומחבק את אושווט.
    "קדימה, בוא נלך לחפש משהו לאכול, אני מת מרעב, ואתה?" אתה שואל אותה, ויוצא החוצה מחדר האש בחיפוש אחר חדר האוכל.
    אחרי כמה דקות הליכה בספינה אתה לא רואה חדר אוכל אלא את החדר שמכניס אותך לשדרת החדרים, מרכז הפוקימונים שיכול להיות שם אוכל ואת חנות למאמן.
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי Batista צפה בהודעה

Yuma Tsukumo
    אתה מסתכל על האיש ואומר לו מהורהר במחשבות: "הכרטיס נכון" ואז אתה מושיט לו את הכרטיס ומחכה למה שהוא יגיד לי.
    "טוב יש לך אישור." השוטר אומר לך ואז נותן לך להיכנס לתוך הספינה.
    אתה נכנס לתוך הספינה ורואה שלושה שלטים שכתוב אליהם: "מקום אימונים לפוקימון שלך", "החדרים." ו"החנות של הספינה."
    מה תעשה?
    אחשוב לי מעט:'לאן כדי ללכת,לאמן את פידוב,ללכת לישון או לקניות' לאחר שתי שניות שאני אחליט אוציא את פידוב והערוך איתו הכרות,אחרי ההכרות אלך למקום האימונים.

4. משתמש מנוסה
    Yuma Tsukumo
    אתה מתחיל לחשוב לעצמך מעט: 'לאן כדי ללכת,לאמן את פידוב,ללכת לישון או לקניות'
    ולאחר שתי שניות אתה מחליט שתוציא את פידוב ותערוך איתו הכרות, ואחרי ההכרות תילך למקום האימונים.
    "פידוב צא!" אתה קורא בשמחה ואז מוציא את פידוב החוצה, מהפוקדור שקיבלת יוצא ממנו יונה יפהפה אבל קטנה מדי .
    "פידוב!" צועק פידוב בשמחה ואז עף אליך בחיבוק, אתה מלטף איתו וזה נראה שאתם תהפכו לחברים ממש טובים.
    אתה ממשיך עם פידוב ואז מגיע לצומת שכתוב בשלטים שיש בה: "חדר אש." ; "חדר מים." ; "חדר העשב.".
    פתאום פידוב עף מהידיים שלך ומתחיל לעוף לחדר העשב.
    מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    אתה יוצא לבחוץ לחפש שלטר מתוך הים ולא מוצא ואז שומע: "הגענו למחוז איסשו אז תרדו למחוז בבקשה."
    אתה יוצא מהספינה שמח בגלל שהגעת סוף סוף למחוז איסשו!.
    אתה רואה שלט שכתוב אליו: "העיירה נוומה" ואז אתה רואה בדרך למעבדה כמה בתי קרקע, כמה גדולים וכמה קטנים אבל זה לא משנה לך כי אתה צריך ללכת למעבדת הפרופסור.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה רואה בניין שכתוב אליו:"מעבדת פרופסור ג'ניפר." ואז אתה דופק על הדלת.
    "רגע! תחכו שנייה בבקשה!" אתה שומע קול אישה ואזה אחרי כמה שניות נפתח הדלת על ידי אישה עם חלוק של מעבדה .
    "שלום אני פרופסור ג'ניפר, אתה בטח ניר, פרופסור אוק התקשר אלי וסיפר לי אליך קצת, ברוך הבא לאיסשו, אתה מוזמן להיכנס למעבדה." אומרת הפרופסור ואז אתה נכנס איתה למעבדה.
    אתה רואה שני ילדים, אחת בת ואחד בן .
    "שלום, אני צ'רן ואני מאמן מתחיל כמו חברה שלי ביאנקה." אומר הילד ששמו כנראה צ'רן.
    "ניר תתקשר אלי שאתה מגיע לעיר אקומולה, אוקיי?" שואלת פרופסור ג'ניפר בשמחה.
    מה תעשה?
    אני יוצא מהמעבדה ומחפש לי פוקימון מים\אש

6. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    אתה יוצא מהמעבדה ומחפש לעצמך פוקימון מים או אש אבל אתה לא מוצא בעיירה נוומה.
    אתה ממשיך בדרכך ומגיע לדרך 1, אתה רואה מלא עצים ירוקים ממש, ומלא שיחים שיש אליהם ברים.
    אתה רואה מצד שמאל שלך אגם גדול אבל כתוב אליך שם: "הכניסה אסורה לשם אלה יש לך פוקימון מים שיודע את המתקפה גלישה.".
    אתה מתעלם מהשלט וממשיך בדרכך, אתה רואה פתאום מהשיחים יוצא פוקימון דמוי סנאי שמחייך אליך.
    פתאום מהשיחים יוצא פוקימון שונה לחלוטין דמוי כלב שנושך את הסנאי והסנאי מתחיל לצרוח.
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    אתה יוצא מהמעבדה ומחפש לעצמך פוקימון מים או אש אבל אתה לא מוצא בעיירה נוומה.
    אתה ממשיך בדרכך ומגיע לדרך 1, אתה רואה מלא עצים ירוקים ממש, ומלא שיחים שיש אליהם ברים.
    אתה רואה מצד שמאל שלך אגם גדול אבל כתוב אליך שם: "הכניסה אסורה לשם אלה יש לך פוקימון מים שיודע את המתקפה גלישה.".
    אתה מתעלם מהשלט וממשיך בדרכך, אתה רואה פתאום מהשיחים יוצא פוקימון דמוי סנאי שמחייך אליך.
    פתאום מהשיחים יוצא פוקימון שונה לחלוטין דמוי כלב שנושך את הסנאי והסנאי מתחיל לצרוח.
    מה תעשה?
    "עוד חיות?!" אני אגיד בזעם ואגיד לפורליאון: "תפעיל זיוף ואז תנצח בשריטה כפולה." ואז נמשיך בדרך.

8. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    Lord Voldemort
    אתה עולה עם סנייבי לספינה, ומביט בשלטים "מקום אימונים לפוקימון שלך", "החדרים." ו"החנות של הספינה.".
    אתה בוחר ללכת קודם למקום האימונים, תוך כדי הליכה אתה חושב על אסטרטגיות מיוחדות לקרב הראשון שלך ושל סנייבי.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לצומת שיש בה שלושה שלטים: "חדר אש." ; "חדר מים." ; "חדר העשב.".
    פתאום סנייבי מחייך קלות ומתחיל ללכת לחדר המים באיטיות רבה.
    מה תעשה?
    אני מהסס פעם נוספת, סנייבי על כתפי, ולבסוף נכנס לחדר המים, מחזיק אצבעות. כשאכנס אחפש פוקימון או מאמן לאתגר לקרב.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. משתמש מנוסה

Hattrick
    אין חדר אוכל, יש מרכז פוקימונים.
    -----------------------------------------
    "כל הכבוד אושווט, למדת מתקפה חדשה בכוחות עצמך!" אתה קורא בשמחה ומחבק את אושווט.
    "קדימה, בוא נלך לחפש משהו לאכול, אני מת מרעב, ואתה?" אתה שואל אותה, ויוצא החוצה מחדר האש בחיפוש אחר חדר האוכל.
    אחרי כמה דקות הליכה בספינה אתה לא רואה חדר אוכל אלא את החדר שמכניס אותך לשדרת החדרים, מרכז הפוקימונים שיכול להיות שם אוכל ואת חנות למאמן.
    מה תעשה?
    'ממ... כדאי לחקור את הקטע הזה' אני חושב לעצמי, ומתחיל להסתובב שם "אושווט, אם את רואה משהו מעניין תראי לי גם" אני אומר לה ומתחיל להסתובב בשדרת החדרים.

10. משתמש מנוסה
    Hattrick
    'ממ... כדאי לחקור את הקטע הזה' אתה חושב לעצמי, ומתחיל להסתובב שם.
    "אושווט, אם את רואה משהו מעניין תראי לי גם." אתה אומר לו ומתחיל להסתובב בשדרת החדרים.
    אתה רואה מלא חדרים בתוך השדרה, ופתאום אתה מרגיש משהו מוצק שדוחף אותך.
    "היי מי אתה? אתה מאמן? אם כן תראה לי את הפוקימון שלך." אתה שומע תוך כדי משהו מרים אותך .
    מה תעשה?

Lord Voldemort
    אתה מהסס פעם נוספת, שסנייבי על כתפיך, ולבסוף נכנס לחדר המים, מחזיק באצבעות בחוזקה.
    כשאתה נכנס אתה מחפש פוקימון או מאמן לאתגר לקרב.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה רואה מאמן עם מלא פוקדורים שמעיף יושב על ספסל ומסתכל על האקווריום הגדול שנמצא שם.
    פתאום האיש קם ואתה רואה שזה איש די נחמד, כמו ליצן רק פחות ליצן עם פוקימון בצבע כחול כמו קוף ימי .
    מה תעשה?

תסתכל למעלה
    "עוד חיות?!" אתה אומר בזעם ואז פונה אל פורליאון: "תפעיל זיוף ואז תנצח בשריטה כפולה.".
    לאחר מכן פורליאון הולך כמה צעדים מימך ורץ לעבר שני הפוקימונים, קופץ, מוחא כף עם הידיים שלו ואז מעיף את שני הפוקימונים.
    פתאום פורליאון מצמיח את הציפורניים שלו ושורט את הסנאי מספר פעמים ואז מעלף אותו ישר.
    ואז פורליאון רץ לעבר הכלב, שורט אותו בגב והוא נופל, ואז שורט אותו כ5 פעמים ומעלף אותו ישר גם.
    מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    "עוד חיות?!" אתה אומר בזעם ואז פונה אל פורליאון: "תפעיל זיוף ואז תנצח בשריטה כפולה.".
    לאחר מכן פורליאון הולך כמה צעדים מימך ורץ לעבר שני הפוקימונים, קופץ, מוחא כף עם הידיים שלו ואז מעיף את שני הפוקימונים.
    פתאום פורליאון מצמיח את הציפורניים שלו ושורט את הסנאי מספר פעמים ואז מעלף אותו ישר.
    ואז פורליאון רץ לעבר הכלב, שורט אותו בגב והוא נופל, ואז שורט אותו כ5 פעמים ומעלף אותו ישר גם.
    מה תעשה?
    אני ממשיך בשקט בדרך.

12. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    אפשר בבקשה תגובות מושקעות בבקשה?
    ---------------------------------------
    אתה ממשיך בדרכך בשקט בדרך 1, אתה עדיין לא מבין איך הדרך הזאת עשירה בצמחים ירוקים ממש.
    פתאום אתה רוצה פתית של נופל על האדמה ופורליאון תופס אותו בשנייה.
    "הגיע החורף, מה תעשה?" אתה שומע קול של נערה, לא גדולה ולא קטנה ואז מסתכל לכול הכיוונים ולא רואה אף אחת.
    "אתה פה למעלה." אתה שומע שוב ואז מסתכל על העץ ורואה אישה .
    "אני אשמח אם תוכל להילחם נגדי, רוצה?" מוסיפה הילדה עם השיער הורוד תוך כדי שהיא מוציאה פוקדור בצבע כחול מוזר מהכיס שלה.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    JoinT
    "אל תתערב ילד! תתעסק בעניינים שלך!" אתה אומר לצ'רן וצ'רן מחזיר לך בגיחוח ומחייך.
    "ילד, אתה פשוט ילד קטן, אם אתה רוצה קרב נגדי פשוט תבקש, בטוח אני אקרע לך את הפוקימון שלך." אומר צ'רן בזילזול ואז מגחח שוב.
    "אל תריבו בנים, אני לא צריכה פה ריב, פשוט אל תדברו אחד לשני ותמשיכו בדרכים לבד." אומרת הילדה עם הכובע הירוק והשיער הצהוב ששמה ביאנקה.
    אתה ממשיך בדרכך לעיר אקומולה ואז מגיע לדרך 1, אתה רואה שזאת דרך יפה ועשירה בצמחים ירוקים,
    וגם אתה רואה מהשיח הקרוב יוצא ממנו פוקימון דמוי כלב שמחייך אליך בשמחה.
    מה תעשה?

" אתה מעצבן אותי ! אוקיי בוא נלחם ! " אצעק על צ'רן .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

14. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    כינוי בפורום: הרוח המתמטקאית
    שם במשחק: אלמוג
    רקע: קוראים לי אלמוג ונולדתי בעיירה פאלט. אבי הוא איש נחמד שאוהב לחקור פוקימונים ולאמן אותם,הוא סוג של מדען אזורי בעיירה פאלט ולכן הרבה אנשים מעריכים אותו. אמי עקרת בית פשוטה יחסית אך היא דואגת לי המון. אחי יותר גדול ממני והוא עוזר לאבא שלי לחקור פוקימונים. אני לומד בבית-הספר והמורות אוהבות אותי כי יש לי ידע רב בפוקימונים שקיבלתי מאבא שלי. יש לי כמה חברים בבית ספרי ואני בדרך כלל מטייל איתם ומשחק איתם. יש לי גם חברה, קוראים לה קלואי אך היא לא כמו הבנות היא ספורטאית טובה והיא גם חברה טובה וגם יפה מאוד לדעתי. הסיבה העיקרית שבא רציתי לצאת למסע הוא שקיבלתי ביום אחד מכתב שבו נאמר לי שאני צריך להציל את המאמן שאותו הכי הרבה הערצתי, את אש קטצ'ם באותו רגע הבנתי שהטילו עלי בעיה קשה שאצטרך לצאת למסע ארוך ומסוכן כדי לפתור אותה ובכך כבר תכננתי איך אני אצא למסע שלי יחד עם קלואי כדי להיות מאמן טוב.
    פוקימון התחלתי: טפיג
    פוקימונים: לא לגעת!!!
    חפצים:
    שותף: כן את קלואי.
    הערות/הארות/חטיף אנרגיה:להרשם!
    נערך לאחרונה על ידי הנפש המתמטית, 04-07-2011 בשעה 07:05 PM

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית צפה בהודעה
    כינוי בפורום: הרוח המתמטקאית
    שם במשחק: אלמוג
    רקע: קוראים לי אלמוג,נולדתי בעיר תמוז. אבי הוא איש נחמד,הוא אוהב לחקור פוקימונים ולאמן אותם,הוא מין מדען אזורי בעיירה פילט ולכן הרבה אנשים מעריכים אותו. אמי עקרת בית פשוטה יחסית אך היא דואגת לי, לאחי המון. אחי יותר גדול ממני והוא עוזר לאבא שלי לחקור פוקימונים. אני לומד בבית-הספר המורות,אוהבות אותי כי יש לי ידע רב בפוקימונים מאבא שלי. יש לי כמה חברים בית ספרי ואני בדרך כלל מטייל איתם ומשחק איתם. יש לי גם חברה, קוראים לה קלואי אך היא לא כמו הבנות היא ספורטאית טובה אך היא חברה טובה וגם יפה מאוד לדעתי.הסיבה העיקרית שבא רציתי לצאת למסע הוא שקיבלתי ביום אחד מכתב שבו נאמר לי שאני צריך להציל את המאמן שאותו הכי הרבה הערצתי,את אש קטצ'ם באותו רגע הבנתי שהטילו עלי בעיה קשה שאצטרך לצאת למסע כדי לפתור אותה ובכך כבר תכננתי לצאת למסע שלי יחד עם קלואי כדי להיות מאמן מעולה.

פוקימון התחלתי: טפיג
    פוקימונים: לא לגעת!!!
    חפצים:
    שותף: כן את קלואי.
    הערות/הארות/חטיף אנרגיה:להרשם!
    רקע מעולה אבל יש בעיה אחת קטנה.
    תתקן את כול השגיאות כתיב,
    להשים במקומות הנכונים את הסימני פיסוק
    וגם בבקשה תביא ספרייט של קלואי.

עמוד 8 מתוך 37 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •