אני רוצה רקע יותר מורחב. אני רוצה גם שתכתוב למה הוריו סירבו שיצא למסעו
שם וכינוי-Druddigon man-עומר
שם במשחק:טייסון
תיאור דמות:גבוה,ג'ינג'י,תמיד מסתובב עם טי שירט שחור וג'ינס,עיניים חומות בהירות וסנדלים פשוטים.
רקע:טייסון היה ילד מתלהב.הוא נולד לזוג הורים נחמדים ופשוטים במחוז אישיסן.הוא תמיד חלם לצאת למסע עם טאפיג.הוריו לא התעניינו בפוקימונים במיוחד,אבל דודו של טייסון דווקא מאוד.בכל ביקור דודו היה מספר לו על הסיפור של שלושת האגדיים ושני הצוותים שנלחמים נגד זה.כשהיה גדול מספיק,ביקש לצאת למסע מהוריו,אך הם סרבו.דודו של טייסון שמע על המקרה וניסה לשכנע את הוריו,ולאחר כמה זמן,הם אפילו הסכימו.דודו אימן את טייסון עם האמבור הגדול שלו כל מה שמאמן צריך להיות מוצלח.דודו של טייסון סיפר לו שפעם הוא היה מאמן פוקימונים מפורסם ומצליח ולכן אימן אותו מאוד טוב.דברים אלה שיפרו את הביטחון של טייסון והוא יצא למסע.רגע לפני שהוא יצא למסע הוריו סיפרו לו למה הם סרבו.הם אמרו לו שהם נפגשו במסע ועברו אותו ביחד,אבל אז קרה אסון נורא,הם פגשו מולם את זקרום,הם מאוד התלהבו אבל אז,הוא חשמל אותם מכעס שהם צילמו אותו.הם פונו לבית חולים ובמזל,הם ניצלו בלי נזק כבד.מאז הם הבטיחו לעצמם שהם לא ייתפסו פוקימון בחיים שלהם
פוקימונים: לא לגעת.
פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת.
פוקימון התחלתי:טאפיג
שותף/שותפה:שותפה
ציוד:פנס,שיקויי מרפא שדודו הביא לו,אוכל גם לפוקימון וגם לבני אדם,מפה של המחוז,אוכל,מצלמה וכסף.
הערות/הארות:אני יודע שאני חדש אבל ממש ישקיע בתגובות!
הרחבתי את הרקע וגם הוספתי קצת דברים בציוד.
רשום,אבל גבולי אתה על תקופת ניסיון,מתחילים את המשחק!
התחלה לכולם:
הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
מה תעשו?.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אל תדאג זרקום, אני אעזור אני אעשה כל מה שאני אוכל כדאי להביס את צוות קון הזה, אל תדאג".התחלה לכולם:
הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
מה תעשו?.
אני ממשיך בדרך למעבדת הפוקימונים לקבל את הפוקימון
-------------------------------------------------
ברשומים איפה שהבקשה שלי לא כתבתה לתפוס את סנדילה
רון-
הדלת נפתחת ושם בפתח עומדת פרופסור סינתיה. "הו שלום רון פיפלאפ כל-כך חיכה לך,הנה הוא" היא אומרת ולא עוברת שנייה וקופץ עליך פיפלאפ קטן ומתחיל לנקר אותך ביד. "נראה שהוא אוהב אותך"
ג'ק-
אל תדאג,אני אשנה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך על דלת המעבדה ולפתע יוצא ממנה גרי אוק שמביט עליך בזלזול. "נו,נו,נו את מי אנחנו רואים פה,מאמן בלי פוקימון בשם ג'ק?" גרי צוחק קלות "לי כבר יש את הפוקימונים שלי ולך אין,חי,חי"
לי-
"בוודאי לי,בוא הכנס" אומרת פרופסור סינתיה ולאחר שאתה נכנס מציאה לך תה ועוגיות. לאחר שאתה שולל את הצעתה בנימוס אתה הולך על עבר הפוכדורים המונחים על השולחן,לפתע נכנס גרי לחדר. "לי,נכון? אדם שאני כל-כך הולך להיות יותר טוב ממנו" הוא אומר ומתקרב למגש "אני בוחר את הפוכדור הזה" הוא אומר,לוקח את הפוכדור ויוצא מהחדר. "בוא,קח את הפוכדור הזה" אומרת פרופסור סינתיה ומגישה לך פוכדור
חושב לעצמי: *חכה חכה גרי אוק צוחק מי שצוחק אחרון *, אני אומר לו "אל תדאג גם לי יהיה עכשיו פוקימון ולא תוכל לצחוק עוד הרבה זמן"ג'ק-
אל תדאג,אני אשנה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך על דלת המעבדה ולפתע יוצא ממנה גרי אוק שמביט עליך בזלזול. "נו,נו,נו את מי אנחנו רואים פה,מאמן בלי פוקימון בשם ג'ק?" גרי צוחק קלות "לי כבר יש את הפוקימונים שלי ולך אין,חי,חי"
-----------------------------------------
אני לא דואג
ג'ק-
"טוב" היא מחיייכת אליך ואז קוראת "טוטודייל,ג'ק הגיע!" פתאום יוצא מהמעבדה טוטודייל קטן ולחוץ הוא מחייך לעברך ואז מיד מתחבא מאחורי סינתיה. "הוא קצת ביישן,אך אני מאמינה שתסתדרו" היא מחייכת "הנה חפציך והפוכדור שלו" היא מחייכת שובב ואז אומרת "אתה מאמן פוקימונים עכשיו"
"זה בסדר קטן שלי אני לא אפגע בך" אני אומר לו את זה ואז מרים אותו לאוויר ואומר לו: "היי, אני ג'ק המאמן שלך".ג'ק-
"טוב" היא מחיייכת אליך ואז קוראת "טוטודייל,ג'ק הגיע!" פתאום יוצא מהמעבדה טוטודייל קטן ולחוץ הוא מחייך לעברך ואז מיד מתחבא מאחורי סינתיה. "הוא קצת ביישן,אך אני מאמינה שתסתדרו" היא מחייכת "הנה חפציך והפוכדור שלו" היא מחייכת שובב ואז אומרת "אתה מאמן פוקימונים עכשיו"
לוקח את חפצי ושואל או סינתיה: "אהה.. לאיפה אני צריך ללכת עכשיו?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)