Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 49 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. היכל התהילה
    ג'ון ג'וני

סרטון יער
    http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1777111

אתה אומר לעצמך: "איזה מבאס שאף אחד מהיצורים שאני רואה לא מסתתר ואני אוכל לדבר איתו ואפילו לתפוס אותו"
    אתה ממשיך ביער ירושלים כדי להגיע לעיר הראשונה ובדרך לחפש משהו מעניין שיש ביער כמו פוקימון מיוחד.
    אבל שניה לאחר מכן, אתה שומע קולות נאקה מהחלק המערבי של היער, אתה רץ לשם ואתה מגלה שיש שם פוקימון.
    אתה מתקרב אליו ואתה רואה שהוא קשור לעץ והוא לא יכול לזוז. אתה מסתכל לראות באיזה פוקימון מדובר וזה -

ויגורות'

מה תעשה?

2. היכל התהילה
    למאמנים בפארק היורה:

שמעתם על זה, קראתם על זה וכעת אתם גם יכולים לראות את זה.
    תמיד סיפרו לכם שהדינוזאורים נעלמו מהעולם בשל נפילת מטאור.
    אז אנחנו הגענו לאחת מהנפילות האלה, אומנם לא קטלנית, אבל עדיין.
    במהלך נפילת המטאורים, מתרחש מה שנקרא באגדות "כוכב נופל".
    ומכיוון שאנחנו במשחק תפקידים, חשבתי לצ'פר אתכם במשאלה.
    כל אחד ממכם יכול לבקש משאלה אחת שתתגשם לו בהמשכון שלו.

המשאלות האפשריות הן:
    - מוצר לבקשתך (פרט לביצה, מאובן ו/או שרביט מאסטר)
    - לעבור לעיר אחרת (כל עיר שתבקשו לעבור אליה)
    - סכום כסף שיעזור לכם בהמשך המסע.
    - פרס מסתורי (יכול להיות רע ויכול להיות טוב)
    - כל דבר אחר שתחשבו עליו שיצטרך לעבור את האישור שלי במסר פרטי (מלבד פוקימון חדש)

3. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    יובל

אתה מתכנן את הדרך שלך לעיר האסורה ואתה יודע שזו הולכת להיות דרך ארוכה, מסוכנת ולא ידועה.

אתה מסתכל במפה ואתה רואה שהמקדש נמצא בנקודת מעבר כחולה א' ואתה נערך בהתאם.

נקודת מעבר כחולה א'
    - מקדש הפיסטוס

מקדש הפיסטוס

אתה מתקדם בדרכך וחושב על האפשרות לנסות לתפוס פוקימון עשב בדרך אבל המחשבה הזו עוברת לך במהירות מהראש.

בזמן שאתה צועד, אתה יכול להרגיש את האוויר הקריר נושב לך על הפנים. אתה מרגיש כאילו אתה יכול לעשות הכל בעולם.

[youtube]gpXE10r-cNw[/youtube]

מה תעשה?
    אני מתקדם לנקודה כחולה א' וחושב 'פוקימון עשב איזה אני יתפוס? אולי אודיש? או אולי טנגלה?' ואמשיך בדרכי
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור ו-וופר

חורבת האקליפטוס

אתה אומר לוופר " תזוז מהר ותנסה להתחמק מן אבקת השינה של באלבאזור.
    אסור לך להיפגע מימנה אחרת תלך לישון.
    וופר תשתמש באקדח המים הכי חזק שלך על באלבאזור ותשתמש במכת בוץ על באלבאזור "

בלבזאור
    וופר

וופר קופץ על בלבזאור ומתחיל לרחרח אותו אבל אז הוא נרדם. אתה מבין שזה הולך להיות קרב לא פשוט.
    אבל מה שמוזר בעיניך זה שאתה רואה את היריב שלך מתבגר לנגד עיניך, כאילו הוא מזדקן בזמן אמת.
    כשהוא יצא מהמערה הוא נראה כמו בחור בן 12 ועכשיו הוא נראה כמו איש בן 18 ואתה לא מבין מה קורה.

מה תעשה?
    אני אומר לנער " הלו מה קורה איך זה שאתה מתבגר ב6 שנים תוך שניה ? מה לעזעל קורה פה ? תסביר לי ". אני אומר לוופר " אתה חייב לקום על רגליך ולצאת מן מצב השינה הזה אם לא תצא ממצב השינה אנחנו נפסיד בקרב.אתה לא רוצה שנפסיד בקרב אז צא מצב השינה הזה ותקוף שוב ברעידת אדמה את באלבאזור " .אני מקוה שוופר ישמע אותי ויקם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: ben
    בן ג'ונסון

פיג'ייוטו

איוויזור

'הפידיג'יוטו הזה נראה נחמד' אתה חושב לעצמך ומחליט להתמקד עליו.
    "איוויזור צאי ותראי לפידיג'וט מה את שווה באמצעות הצלפת גפן!" אתה קורא לה בקול רועם.
    אתה מסתכל איך כל הפוקימונים מתחילים להעלם כאשר הקרב בינך לבין פידג'יוטו מתחיל.

פיג'יוטו מסתכל עליך בחצי עין, כשהוא רואה שאתה מוצא את איוויזור, הוא משתעמם.
    איוויזור מוציאה את הקול התוקפני שלה ותוקפת באמצעות הצלפת גפן.
    בהתחלה נראה כאילו פיג'יוטו פשוט ייתן למכה הזו לפגוע בו אבל ברגע האחרון הוא תופס את הגפן עם הרגל שלו
    ומיד לאחר מכן הוא מתחיל לנקר את הגפן וכמעט לעקור אותה מהמקום שלה. איוויזור מסתכלת עלייך בכאב.

מה תעשה?
    "אייויזור תתעשתי על עצמך אל תהי כזאת חלשה ותוכיחי כבר את הכוח" אני אומר לה בכעס.
    "תשתמשי בעלי תער כדי להרחיק אותו מן הגפן ובינתיים בואי ונפסיק את השימוש בזה.
    לאחר העלי תער שיבריחו את פידג'יוט אני אגיד לה להשתמש ב(שוב מצטער לא מכיר את התרגום) solarbeam.
    "קדימה צאי!" אני קורא לה בלהט הרגע מקווה לטוב.

6. היכל התהילה
    דרייק בוש

אתה מחזיר את סניז לשרביט שלו ומוציא את טרייניטר מהשרביט שלו, "חסל את הפוקימון המסריח בניב אש!" אתה פוקד על טרייניטר.
    ברגע שטייריניטאר יוצא מהשרביט שלו ודופק שאגה מפחידה, טאנג'רות' מתכווץ בחזרה לגודל הרגיל שלו. הוא מאוים על ידי טייריניטאר.

טאנגרות'

טייריניטאר

טייריניטאר שולח את המתקפה שלו וטאנגרות' סופג אותה לתוכו ואז מתחיל לבעור באש.
    אחרי כמה רגעים הוא נופל לאדמה, מחוסר הכרה. באותה שנייה כל העיירה מתנקה מחומרים רעילים.
    הרחובות חוזרים לצורתם הרגילה, האנשים שמחים שהבסת את המפלצת ואתה עומד שם גיבור.

מה תעשה?
    ואיזה פרס אתה רוצה?

7. היכל התהילה
    יובל

אתה מתקדם בדרכך לעבר העיר הכחולה הראשונה ואתה רואה שהדרך לא מסתיימת.
    בלילה אתה מחליט לעצור להקים מחנה קטן, אתה מבלה עם הפוקימונים שלך ומעבירים את הלילה.
    יום למחרת אתה מתעורר, מתארגן וחוזר לצעוד, כשאתה מגיע לנקודת צוק קליף, אתה מוצא שם אזהרה.

"נא לא לעבור את קטע זה - סכנת חיים".

אתה מסתכל ומעבר לשלט יש קטע מיוער שנראה מסוכן, מאיים ומפחיד.
    מה תעשה? ואיזה פרס אתה רוצה לקבל?

8. היכל התהילה
    ליאור ו-וופר

חורבת האקליפטוס

אתה אומר לנער " הלו מה קורה איך זה שאתה מתבגר ב6 שנים תוך שניה ? מה לעזעל קורה פה ? תסביר לי ". אתה אומר לוופר " אתה חייב לקום על רגליך ולצאת מן מצב השינה הזה אם לא תצא ממצב השינה אנחנו נפסיד בקרב.אתה לא רוצה שנפסיד בקרב אז צא מצב השינה הזה ותקוף שוב ברעידת אדמה את באלבאזור " .אתה מקוה שוופר ישמע אותי ויקם

הבחור השני לא מבין מה אתה רוצה ממנו. הוא שואל אותך: "מי בכלל ילד? אני בן אדם בוגר לכל דבר", וכשהוא אומר את זה הוא גודל בעוד כמה שנים. "בלבזאור, אני רוצה שתתחיל לטעון את הקרן הסולרית שלך, אנחנו הולכים לסיים את הקרב הזה אחת ולתמיד".
    בלבזאור
    וופר

וופר לא מצליח להתעורר ובלבזאור משתמש בקרני השמש כדי לאגור כוח על מנת לשגר את המתקפה החזקה שלו.
    מה תעשה? ואיזה מתנה אתה רוצה?

9. היכל התהילה
    בן ג'ונסון

פיג'ייוטו

איוויזור

"אייויזור תתעשתי על עצמך אל תהי כזאת חלשה ותוכיחי כבר את הכוח" אתה אומר לה בכעס.
    "תשתמשי בעלי תער כדי להרחיק אותו מן הגפן ובינתיים בואי ונפסיק את השימוש בזה.
    לאחר העלי תער שיבריחו את פידג'יוט אני אגיד לה להשתמש בקרן סולרית
    "קדימה צאי!" אתה קורא לה בלהט הרגע מקווה לטוב.

אבל מה שקורה בשטח הוא הפוך ממה שאתה מקווה. העלי תער של איוויזור רק מעצבנות את פיג'יוטו.
    היא מתחילה להתעופף ולשגר מתקפת כנפיים לעבר איוויזור שעפה לאחור בגלגול ונעצרת רק שהיא נתקעת בעץ.
    איוויזור מתחילה לאסוף כוחות על מנת לשגר את המתקפה שלה אבל פיג'יוטו מקרבת אליה בתעופה ותוקפת אותה בניקור.

מה תעשה?

ואיזה מתנה אתה רוצה?

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון

"נראה לך!" אתה קורא ומוציא את בלייזיקאן מהשרביט.
    "בלייזיקאן,אתה חייב לעזור לי ולך,הם רוצים לגנוב אותך ולהרוג אותך,אז תשתמש עליהם בלהביור!" אתה קורא לעברו.

בלייזיקן

בלייזיקן לא נראה מי יודע מה נלהב להקשיב לך, הוא נושף אש קטנה לאות מחאה ואז נרדם באמצע הדרך.
    שאר חברי גרדיאנס צוחקים עליו ועלייך והם מתחילים להתכונן לצרות. הם מכינים את המתקפה שלהם.
    הם מוציאים את אקדח הרשת שלהם, מכוונים לעבר בלייזיקן ואז יורים את זה עליו. בלייזיקן נכלא בתוך הרשת.
    המהלך הזה לא מוצא חן בעיני בלייזיקן שמתעורר, והאש שמתוכו מתחילה לבעור. הוא נראה עצבני מאוד.
    חברי צוות גארדיאנס אומרים לך שאתה לא תראה יותר בחיים את הפוקימון הזה והם ממשיכים לחגוג.
    אבל לפני שהם מבינים מה קורה, בלייזיקן משתחרר מהרשת, עומד מולם והוא נושף עשן מכל עבר.
    הצוות מנסה לברוח אבל זה מאוחר מדי - בלייזיקן משלח מתקפת התפרצות אש לעברם והם עפים לכל הרוחות.

מה תעשה?
    "יופי בלייזיקאן,אבל תקשיב,אם אתה לא תקשיב פעם הבאה הם היו לוקחים אותך" אומר לו ואתחיל ללכת לכיוונו,תוך כדי שאני מסתכל על המקום שאנו נמצאים בו.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    יובל

אתה מתקדם בדרכך לעבר העיר הכחולה הראשונה ואתה רואה שהדרך לא מסתיימת.
    בלילה אתה מחליט לעצור להקים מחנה קטן, אתה מבלה עם הפוקימונים שלך ומעבירים את הלילה.
    יום למחרת אתה מתעורר, מתארגן וחוזר לצעוד, כשאתה מגיע לנקודת צוק קליף, אתה מוצא שם אזהרה.

"נא לא לעבור את קטע זה - סכנת חיים".

אתה מסתכל ומעבר לשלט יש קטע מיוער שנראה מסוכן, מאיים ומפחיד.
    מה תעשה? ואיזה פרס אתה רוצה לקבל?
    אני ירצה ביצת פוקימון של קורפיש
    -------------------------------
    "בטח סתם אזהרה מלפני שנים...." אגיד ואמשיך בדרכי
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

12. היכל התהילה
    אלון

"יופי בלייזיקאן,אבל תקשיב,אם אתה לא תקשיב פעם הבאה הם היו לוקחים אותך"
    אתה אומר לו ומתחיל ללכת לכיוונו,תוך כדי שאתה מסתכל על המקום שאתם נמצאים בו.
    אבל בלייזיקן לא אוהב אותך, הוא חושב שאתה מאמן ירוד והוא מטיל לעברך להביור אש.
    אתה נצלה באש ואתה נופל במהרה לאדמה. אתה מרגיש את עצמך על סף מוות.
    פיפלאפ משום מקום מגיח מהשרביט שלו ועוצת מבלייזיקן להרוג אותך עם האקדח מים.
    שני הפוקימונים נעמדים אחד מול השני ופיפלאפ מסמן לו שזה הולך להיות הסוף של בלייזיקן.

פיפלאפ
    בלייזיקן

מה תעשה ואיזה פרס אתה רוצה?

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דרייק בוש

אתה מחזיר את סניז לשרביט שלו ומוציא את טרייניטר מהשרביט שלו, "חסל את הפוקימון המסריח בניב אש!" אתה פוקד על טרייניטר.
    ברגע שטייריניטאר יוצא מהשרביט שלו ודופק שאגה מפחידה, טאנג'רות' מתכווץ בחזרה לגודל הרגיל שלו. הוא מאוים על ידי טייריניטאר.

טאנגרות'

טייריניטאר

טייריניטאר שולח את המתקפה שלו וטאנגרות' סופג אותה לתוכו ואז מתחיל לבעור באש.
    אחרי כמה רגעים הוא נופל לאדמה, מחוסר הכרה. באותה שנייה כל העיירה מתנקה מחומרים רעילים.
    הרחובות חוזרים לצורתם הרגילה, האנשים שמחים שהבסת את המפלצת ואתה עומד שם גיבור.

מה תעשה?
    ואיזה פרס אתה רוצה?
    אני אשמח לאבן זוהרת (Shiny Stone)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "שמחתי לעזור." אומר לאנשים ואחזיר את טרייניטר לשרביט שלו, 'אפשר סוף סוף להמשיך...' אחשוב לעצמי ואז אמשיך בדרכי אל המכון הראשון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. היכל התהילה
    יובל

אתה נכנס למעבה היער למרות הסכנה ואתה מרגיש שהטמפורטורה באיזור הזה ירדה לפחות ב-20 מעלות.
    אתה מרגיש את הקור האיימתני חודר את העצמות שלך והשיניים שלך נוקשות בעצבנות.
    אתה שומע רחשים וקולות מכל עבר ואתה חש גם שמלא עיניים זדוניות מסתכלות עלייך בזמן שאתה מפלס את דרכך.
    בצידי הדרך אתה רואה גופות של בני אדם, פוקימונים וגולוגולת מוטלות ואתה מבין שהאזהרה הייתה אמיתית.
    הפחד מתחיל לעלות בך ואתה מרגיש צינה קטנה בעורף שלך, אתה חש לא נעימות מסוימת בזמן שאתה מפלס את דרכך ביער הזה.

[YOUTUBE]i-_Xx9Dn0aI[/YOUTUBE]

מה תעשה? והפרס שבחרת הוא אסור !

15. היכל התהילה
    דרייק בוש

"שמחתי לעזור." אתה אומר לאנשים ומחזיר את טרייניטר לשרביט שלו, 'אפשר סוף סוף להמשיך...' אתה חושב לעצמך ואז אתה מתכוון להמשיך בדרכך אל המכון הראשון.
    אז אחד מהאנשים שם באיזור שואל אותך לאן אתה הולך. אתה אומר לו שאתה הולך להתחרות במכון הראשון.
    ואז הוא מסתכל עלייך ואומר לך: "הכל טוב ויפה, אבל אתה לא הולך להשאיר את הדבר הזה פה", והוא מצביע על טאנגרות'.
    אתה שואל אותו מה לדעתו צריך לעשות והוא אומר לך: "מצידי תזרוק אותו לים, אתה לא עוזב את המקום לפני שאתה לוקח את היצור הזה מפה."

מה תעשה?
    (הכרטיס שלך עודכן)

עמוד 15 מתוך 49 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •