Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 49 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. היכל התהילה
    דארן ווסט

גולדאק
    דאסקלופס

"קדימה דאסק! תקוף אותו באגרוף רעם חזק!" אתה צועק לדאסק בנחישות ומנסה לגלגל אסטרטגיות בראשי כדי לנצח בקרב.
    האגרוף נשלח בעוצמה והוא פוגע במטרה, נראה שגולדאק נפגע בצורה אנושה. הוא מסתכל על הדאסק ואז העיניים שלו נהיות כחולות.
    "גולדאק, הוא פוקימון רוח, אתה חייב לנצח את זה הפעם או שאנחנו ממש בצרות, תשתמש במתקפה על חושית".
    העיניים של גולדאק נהפכות לאדומות ומיד לאחר מכן אתה רואה את דאסק מתעוות בכאבים אדירים, הוא צורח וכמעט שהוא מחזיר את נשמתו.
    המהלך לוקח הרבה משני הפוקימונים אבל שניהם נראים כאילו הם מוכנים להמשיך בקרב.
    "צל לילה!" אתה מוסיף, 'קדימה דאסק...' אתה חושב לעצמך בתקווה.
    "תתחמק, אתה חייב להתחמק הפעם".
    המתקפה נשלחת לעבר גולדאק שהופך לעשרות גולדאקים במתקפת צוות כפול. המתקפה שלך לא פוגעת במטרה.

מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    יובל

"מה הדרך לשם אני אשמח לעזור אבל למה את צריכה את הוולקן?" אתה אומר לה 'אני חושב שיכול להיות שהיא משקרת והיא לא שוטרת' אתה חושב .
    "תראה", היא אומרת לך "אני יודעת מה אתה חושב וזה באמת נראה מוזר שאני שולחת אותך לשם אבל אני לא יכולה לשלוח צוות משטרתי לשם".
    אתה שואל אותה למה והיא אומרת לך: "הם לא מיומנים מספיק ומה אם הם לעולם לא יחזרו. מי יפקח על העולם?"
    אז אתה מהרהר על זה לשנייה והיא אומרת לך - "אם אתה לא רוצה לעשות את זה, אתה לא חייב, אבל תדע שזה דבר מאוד חשוב שאתה תוכל לעשות למעני".

מה תעשה?
    "תגלי לי למה את צריכה את זה או שאני אלחם בך איך צוות משטרתי יכול להיות פחות מיומן ממני?" אגיד לה בתוקפנות ואקח צעד אחורנית ואחשוב 'מעניין מה היא באמת זוממת
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

3. היכל התהילה
    יובל

"תגלי לי למה את צריכה את זה או שאני אלחם בך איך צוות משטרתי יכול להיות פחות מיומן ממני?" אתה אומר לה בתוקפנות ואתה לוקח צעד אחורנית וחושב 'מעניין מה היא באמת זוממת. היא מבינה שאתה לא מאמין לה והיא אומרת לך שזו ההזדמנות האחרונה שלך אם אתה רוצה לצאת למסע הזה, כי בדרך כזו או אחרת, תצטרך במהלך המסע פוקמונים שלך להגיע לשם, ואז תוכל לעשות גם משהו טוב לחברה ולהרוויח מזה משהו שימושי - אז למה לא. היא מסתובבת על עקביה ואז צועדת לעבר הרקיע. אם אתה רוצה להשתתף במשימה, זו ההזדמנות האחרונה שלך.

מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    יובל

"תגלי לי למה את צריכה את זה או שאני אלחם בך איך צוות משטרתי יכול להיות פחות מיומן ממני?" אתה אומר לה בתוקפנות ואתה לוקח צעד אחורנית וחושב 'מעניין מה היא באמת זוממת. היא מבינה שאתה לא מאמין לה והיא אומרת לך שזו ההזדמנות האחרונה שלך אם אתה רוצה לצאת למסע הזה, כי בדרך כזו או אחרת, תצטרך במהלך המסע פוקמונים שלך להגיע לשם, ואז תוכל לעשות גם משהו טוב לחברה ולהרוויח מזה משהו שימושי - אז למה לא. היא מסתובבת על עקביה ואז צועדת לעבר הרקיע. אם אתה רוצה להשתתף במשימה, זו ההזדמנות האחרונה שלך.

מה תעשה?
    "אני אעזור אבל תגלי לי עכשיו או שאצטרך לפגוע בך כדי להוציא את המידע הזה ואני לא רוצה לעשות את זה!"
    אגיד כבר בתוקפנות וכבר אחשוד שיש פה איזה משהו מסריח
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

FC:

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

5. היכל התהילה
    יובל

"אני אעזור אבל תגלי לי עכשיו או שאצטרך לפגוע בך כדי להוציא את המידע הזה ואני לא רוצה לעשות את זה!"
    אתה אומר בתוקפנות וכבר חושד שיש פה איזה משהו מסריח.
    ואז היא מסבירה לך: "שמע, אני פוחדת. אני שוטרת חדשה ואתה נראה לי כמו מאמן שיכול להחזיק מעמד שם.
    כל מה שאתה צריך לדעת נמצא בפתק הזה שאני אתן לך עכשיו, תמלא את ההוראות, צא לשם ושמור על עצמך.
    היא הולכת ואתה מסתכל על הפתק:

משימות:
    - ללכת למקדש הפיסטוס
    - להביא את הוולקן

המלצות:
    - יש עדיפות ללכת לשם עם פוקימון עשב
    - לא למות בדרך.

מה תעשה כעת?

6. משתמש מנוסה
    יובל

אתה אומר בתוקפנות וכבר חושד שיש פה איזה משהו מסריח.
    ואז היא מסבירה לך: "שמע, אני פוחדת. אני שוטרת חדשה ואתה נראה לי כמו מאמן שיכול להחזיק מעמד שם.
    כל מה שאתה צריך לדעת נמצא בפתק הזה שאני אתן לך עכשיו, תמלא את ההוראות, צא לשם ושמור על עצמך.
    היא הולכת ואתה מסתכל על הפתק:

משימות:
    - ללכת למקדש הפיסטוס
    - להביא את הוולקן

המלצות:
    - יש עדיפות ללכת לשם עם פוקימון עשב
    - לא למות בדרך.

מה תעשה כעת?
    'טוב כנראה שאצטרך ללכת לשם ולראות מה זה באמת טוב יאללה לדרך!' אחשוב ואלך לשם
    נערך לאחרונה על ידי MultiKill, 06-15-2011 בשעה 08:03 PM
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

FC:

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור ו-וופר

חורבת האקליפטוס

אתה אומר לילד יש לי פוקימון אש שיביס את באלבאזור בקלות אבל לא בא לי להשתמש בו. באלי לאמן את וופר קצת. אז אני אלחם עם וופר שלי ". אתה אומר לוופר " אוקי אתה נלחם נגד באלבאזור. תחיל במתקפת רעידת האדמה שלך אבל נסה שהרעידה לא תהיה ממש חזקה שלא תפגע גם בנו "

בלבזאור
    וופר

וופר קופץ על ההזדמנות להתקרב לבלבזאור והוא מתחיל לרחרח אותו. וופר מתחיל להתלהב והוא קופץ במקום.
    הוא מסתכל עלייך, מבין שהוא צריך לתקוף ואז הוא משגר את מתקפת הרעידת אדמה הכי חזקה שהוא יכול.
    אתה, המאמן השני, וופר ובלבזאור נופלים מהרגליים שלכם. אפילו הר בקרבת מקום מתחיל לקרוס ולהתפזר לחתיכות.
    וופר מסתכל עלייך ושואל אותך: "וופר?" אתה מנדנד את ראשך לצדדים בחוסר אמון.

המאמן השני אומר לפוקימון שלו: "אנחנו נתחיל באבקת שינה".
    מה תעשה?

אני אומר לוופר " תזוז מהר ותנסה להתחמק מן אבקת השינה של באלבאזור.אסור לך להיפגע מימנה אחרת תלך לישון.וופר תשתמש באקדח המים הכי חזק שלך על באלבאזור ותשתמש במכת בוץ על באלבאזור "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. היכל התהילה
    יובל

אתה מתכנן את הדרך שלך לעיר האסורה ואתה יודע שזו הולכת להיות דרך ארוכה, מסוכנת ולא ידועה.

אתה מסתכל במפה ואתה רואה שהמקדש נמצא בנקודת מעבר כחולה א' ואתה נערך בהתאם.

נקודת מעבר כחולה א'
    - מקדש הפיסטוס

מקדש הפיסטוס

אתה מתקדם בדרכך וחושב על האפשרות לנסות לתפוס פוקימון עשב בדרך אבל המחשבה הזו עוברת לך במהירות מהראש.

בזמן שאתה צועד, אתה יכול להרגיש את האוויר הקריר נושב לך על הפנים. אתה מרגיש כאילו אתה יכול לעשות הכל בעולם.

[youtube]gpXE10r-cNw[/youtube]

מה תעשה?

9. היכל התהילה
    ליאור ו-וופר

חורבת האקליפטוס

אתה אומר לוופר " תזוז מהר ותנסה להתחמק מן אבקת השינה של באלבאזור.
    אסור לך להיפגע מימנה אחרת תלך לישון.
    וופר תשתמש באקדח המים הכי חזק שלך על באלבאזור ותשתמש במכת בוץ על באלבאזור "

בלבזאור
    וופר

וופר קופץ על בלבזאור ומתחיל לרחרח אותו אבל אז הוא נרדם. אתה מבין שזה הולך להיות קרב לא פשוט.
    אבל מה שמוזר בעיניך זה שאתה רואה את היריב שלך מתבגר לנגד עיניך, כאילו הוא מזדקן בזמן אמת.
    כשהוא יצא מהמערה הוא נראה כמו בחור בן 12 ועכשיו הוא נראה כמו איש בן 18 ואתה לא מבין מה קורה.

מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דרייק בוש

"מה אתה רוצה ממני טנטגרות'?!" אתה צועק לעבר טנטגרות' בכעס ואז מוציא את סניזל, "תתקוף ברסיסי קרח אותו!" אתה אומר לסניזל.
    המתקפה המקפיאה עפה לעבר טנג'רות, הוא סופג אותה לתוכו, הופך לרגע או שניים לאדום ואז מתחיל לגדול ולתפוח.
    אתה לא מבין מה זה אומר, אבל אתה רואה את טאנג'רות מתכונן למתקפה, הוא מעיף את היד הענקית שלו כדי לחבוט בפוקימון שלך, אבל סניזל מתחמק מפגיעה.

טאנגרות'
    סניזל . . . . . .
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

כל תושבי העיירה מתאספים סביבם במטרה לראות האם אתה תציל את העיירה או שמא היא תשאר לרחמיו של היצור המוזר הזה.

מה תעשה?
    "סניזל תחליק מתחת לטאנג'רות ואז שתהיה מתחת תתקוף באגרוף קרח עם שיסוע לילה!" אפקוד על סניזל בחשש.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. היכל התהילה
    דרייק בוש

"סניזל תחליק מתחת לטאנג'רות ואז שתהיה מתחת תתקוף באגרוף קרח עם שיסוע לילה!" אתה אומר לסניזל בחשש.

סניזל מסתכל עלייך במבט של "אתה השתגעת?" ואז הוא מזנק בגלישה מטורפת לעבר מתחת ליריב שלו.
    טאנגרות' מנסה לחבוט בו אבל ההחלקה של סניזל מהירה יותר ממנו ולבסוף אתה שומע את סניזל משגר את המתקפה שלו.

טאנגרות'
    סניזל . . . . . .
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

לאט לאט הפוקימון הענקי הופך מכחול, לאדום, לירוק, לסגול ואז הוא מתחיל להתכווץ, להתנפח ואז לחזור לעצמו.
    אחרי כמה רגעים אתה קולט שטאנגרות' קפוא.

מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    דרייק בוש

"סניזל תחליק מתחת לטאנג'רות ואז שתהיה מתחת תתקוף באגרוף קרח עם שיסוע לילה!" אתה אומר לסניזל בחשש.

סניזל מסתכל עלייך במבט של "אתה השתגעת?" ואז הוא מזנק בגלישה מטורפת לעבר מתחת ליריב שלו.
    טאנגרות' מנסה לחבוט בו אבל ההחלקה של סניזל מהירה יותר ממנו ולבסוף אתה שומע את סניזל משגר את המתקפה שלו.

טאנגרות'
    סניזל . . . . . .

לאט לאט הפוקימון הענקי הופך מכחול, לאדום, לירוק, לסגול ואז הוא מתחיל להתכווץ, להתנפח ואז לחזור לעצמו.
    אחרי כמה רגעים אתה קולט שטאנגרות' קפוא.

מה תעשה?

"תגמור אותו בציפורניי מתכת סניזל!" אצעק לסניזל, "אל תדאגו אני משתלט פה על העניינים." אומר לאנשים שחיים בעיר.

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון ג'וני

אתה מבין שזו הייתה סוג של אזהרה ואתה מחליט ללמוד ממנה על הצד הטוב ביותר.
    לאחר מכן, אתה עוזב את המקום השכוח אל הזה ואתה מתקדם במורד דרך מספר אחת.
    אתה רואה אנשים שונים, נופים משונים ופוקימונים מוזרים עד שאתה מגיע ליער ירושלים.

כשאתה נכנס ליער יש דחיסות אוויר מטורפת ואתה מרגיש על גג העולם.
    אתה רואה כמה יצורים מתחבאים ממך ומסתתרים בין השיחים, הסלעים והעצים.

מה תעשה?
    אני אומר לעצמי: "איזה מבאס שאף אחד מהיצורים שאני רואה לא מסתתר ואני אוכל לדבר איתו ואפילו לתפוס אותו" אני ממשיך ביער ירושלים כדי להגיע לעיר הראשונה ובדרך לחפש משהו מעניין שיש ביער כמו פוקימון מיוחד.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. היכל התהילה
    דרייק בוש

"תגמור אותו בציפורניי מתכת סניזל!" אצעק לסניזל, "אל תדאגו אני משתלט פה על העניינים."אתה אומר לאנשים שחיים בעיר.
    אבל בדיוק כשאתה מסיים לומר את זה, טאנגרות' משחרר גז רעיל מהאחוריים שלו. הסרחון הוא אדיר ואתה מגלה שסניזל שלך מעולף.

טאנגרות'
    סניזל . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

נראה שהתושבים של העיר מסתכלים לראות מה תעשה עכשיו.
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    דרייק בוש

"תגמור אותו בציפורניי מתכת סניזל!" אצעק לסניזל, "אל תדאגו אני משתלט פה על העניינים."אתה אומר לאנשים שחיים בעיר.
    אבל בדיוק כשאתה מסיים לומר את זה, טאנגרות' משחרר גז רעיל מהאחוריים שלו. הסרחון הוא אדיר ואתה מגלה שסניזל שלך מעולף.

טאנגרות'
    סניזל . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

נראה שהתושבים של העיר מסתכלים לראות מה תעשה עכשיו.
    מה תעשה?

אני אחזיר את סניז לשרביט שלו ואוציא את טרייניטר מהשרביט שלו, "חסל את הפוקימון המסריח בניב אש!" אפקוד על טרייניטר.

עמוד 14 מתוך 49 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •