Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 11 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 157
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    בוויזל רשום
    לוקאריו, אין מקום, מצטער.

ההתחלה של המשחק:
    הבוקר הגיע על מחוז איטשו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
    השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
    קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
    השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
    בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
    אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
    באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
    מה תעשו?
    'וואו זה מוזר' אני חושב לעצמי. "אהה... אוקיי זקרום תאמין לי שאני אנקום! אני חייב להחזיר את אבא שלי" אני מסביר לו וממשיך לעבר המעבדה.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    buizel שולט:
    'וואו זה מוזר' אתה חושב לעצמך ואז אתה מנסה לבדוק איפה שמעת את זה אך אתה לא מוצא.
    "אהה... אוקיי זרקום תאמין לי שאני אנקום! אני חייב להחזיר את אבא שלי" אתה מסביר לו וממשיך לעבר המעבדה.
    לאחר הליכה בשדה, אתה רואה בית ענקי בצבע לבן וגג בצבע כחול, אתה מגלה שזה בית הפרופסור.
    אתה דופק על הדלת שלוש ניקשות ואז היא נפתחת על ידי פרופסור סינתיה היפה, שמקבלת אותך באושר רב.
    "באת לקחת את אושווט יקירי?" היא שואלת בסקרנות.
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ההתחלה של המשחק:
    הבוקר הגיע על מחוז איטשו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
    השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
    קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
    השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
    בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
    אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
    באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
    מה תעשו?

"וואו!" אתלהב קצת מזה שזאקרום האגדי פנה אליי, אז אסתכל עליו קצת ואזכר, הוא גרם לחישמול הוריי..
    אתחיל לכעוס קצת אבל התרגשתי כל כך, להביס את צוות קון ששמעתי עליו כל כך..
    אסתכל עליו ואפתח את פי "אוקיי, סגור! אבל אני עדיין לא ממש השלמתי איתך בנוגע למה שקרה עם ההורים שלי!" אומר לו וארגע קצת.
    אז אתחיל ללכת לאורך השביל למעבדה של סינתייה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. bbuuuii
    buizel שולט:
    'וואו זה מוזר' אתה חושב לעצמך ואז אתה מנסה לבדוק איפה שמעת את זה אך אתה לא מוצא.
    "אהה... אוקיי זרקום תאמין לי שאני אנקום! אני חייב להחזיר את אבא שלי" אתה מסביר לו וממשיך לעבר המעבדה.
    לאחר הליכה בשדה, אתה רואה בית ענקי בצבע לבן וגג בצבע כחול, אתה מגלה שזה בית הפרופסור.
    אתה דופק על הדלת שלוש ניקשות ואז היא נפתחת על ידי פרופסור סינתיה היפה, שמקבלת אותך באושר רב.
    "באת לקחת את אושווט יקירי?" היא שואלת בסקרנות.
    מה תעשה?
    "כן!" אני אומר בהתרגשות רבה. 'אבא, אני כרגע מתחיל את המסע שלי להחזיר אותך, תחכה רק עוד קצת, תחזיק מעמד!' אני חושב לעצמי בזמן שאני מחכה לקבל את הפוכדור של אושווט.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    buizel שולט:
    "כן!" אתה אומר בהתרגשות רבה ציפייה שתקבל סוף סוף את הפוקימון התחלתי שלך!
    'אבא, אני כרגע מתחיל את המסע שלי להחזיר אותך, תחכה רק עוד קצת, תחזיק מעמד!' אתה חושב לעצמך בזמן שאני מחכה לקבל את הפוכדור של אושווט.
    "אוקיי, כך את הפוכדור." היא אומרת לך ואז מגישה לך פוכדור חצי אדום חצי לבן (), "בהצלחה במסע, תרצה משהו לפני שתיצא למסע?" היא שואלת אותך.
    מה תעשה?

Druddigon man:
    "וואו!" אתה קורא בהתלהבות קטנטנה מזה שזאקרום האגדי פנה אליך, ואז אתה מסתכל לשמיים ולא רואה כלום.
    אתה בהתחלה מתחיל לכעוס קצת אבל אתה מתרגש כל כך, להביס את צוות קון ששמעת עליו כל כך.
    "אוקיי, סגור! אבל אני עדיין לא ממש השלמתי איתך בנוגע למה שקרה עם ההורים שלי!" תה אומר לו ואז נרגע קצת.
    "זה היה בטעות, אבל הם בריאים ושלמים, אני אפצע אותך." אומר לך זרקום ואז אתה מרגיש זרם ענקי של אוויר בא אליך.
    אתה רואה אבן קטנה עפה אליך אך אתה תופס אותך, אתה מגלה שזה אבן ירח ().
    אתה מודה לזרקום ואז אתה מתחיל ללכת לאורך השביל למעבדה של סינתייה.
    לאחר הליכה בשביל, אתה רואה בית ענקי בצבע לבן וגג בצבע כחול, אתה מגלה שזה בית הפרופסור.
    "באת לקחת את צ'ימצ'אר יקירי?" היא שואלת בסקרנות.
    מה תעשה?

6. Hail Hydra
    Druddigon man:
    "וואו!" אתה קורא בהתלהבות קטנטנה מזה שזאקרום האגדי פנה אליך, ואז אתה מסתכל לשמיים ולא רואה כלום.
    אתה בהתחלה מתחיל לכעוס קצת אבל אתה מתרגש כל כך, להביס את צוות קון ששמעת עליו כל כך.
    "אוקיי, סגור! אבל אני עדיין לא ממש השלמתי איתך בנוגע למה שקרה עם ההורים שלי!" תה אומר לו ואז נרגע קצת.
    "זה היה בטעות, אבל הם בריאים ושלמים, אני אפצע אותך." אומר לך זרקום ואז אתה מרגיש זרם ענקי של אוויר בא אליך.
    אתה רואה אבן קטנה עפה אליך אך אתה תופס אותך, אתה מגלה שזה אבן ירח ().
    אתה מודה לזרקום ואז אתה מתחיל ללכת לאורך השביל למעבדה של סינתייה.
    לאחר הליכה בשביל, אתה רואה בית ענקי בצבע לבן וגג בצבע כחול, אתה מגלה שזה בית הפרופסור.
    "באת לקחת את צ'ימצ'אר יקירי?" היא שואלת בסקרנות.
    מה תעשה?
    "כן,הפרופסורית.." אענה לה בנימוס ואתרגש מתחילת מסעי,"דוד ניקולאס,אתה תהיה גאה בי!" אמלמל לעצמי.
    אז אשאל את הפרופסור "סליחה על ההפרעה,איזה פוקימונים מתפתחים מאבן ירח..?" אראה לה את האבן ירח שקיבלתי מזרקום.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    בוויזל רשום
    לוקאריו, אין מקום, מצטער.

ההתחלה של המשחק:

מה תעשו?
    אני אומר אל זרקום: "אני אעזור לכם זרקום, אני רוצה ממש להרוס את הצוות שלהם ולהחזיר את אבא שלי מהצוות שלהם" ואז אני אלך למעבדה של הפרופסור.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

8. bbuuuii
    buizel שולט:
    "כן!" אתה אומר בהתרגשות רבה ציפייה שתקבל סוף סוף את הפוקימון התחלתי שלך!
    'אבא, אני כרגע מתחיל את המסע שלי להחזיר אותך, תחכה רק עוד קצת, תחזיק מעמד!' אתה חושב לעצמך בזמן שאני מחכה לקבל את הפוכדור של אושווט.
    "אוקיי, כך את הפוכדור." היא אומרת לך ואז מגישה לך פוכדור חצי אדום חצי לבן (), "בהצלחה במסע, תרצה משהו לפני שתיצא למסע?" היא שואלת אותך.
    מה תעשה?

"למען האמת, כן" אני אומר בהיסוס. "תהיתי אם תוכלי להביא לי אבן נצח?" אני שואל את הפרופסור "מסיבות אישיות שלי" אני מסביר ומחכה לתשובה.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Druddigon man:
    זוכר מה ביקשתי מימך? בלי הכתב הזה עם הנקודות לסימן שאלה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן, הפרופסורית!" אתה ענוה לה בנימוס בגלל שאתה מתרגש מתחילת מסעך, "דוד ניקולאס, אתה תהיה גאה בי!" אתה ממלמל לעצמך.
    לאחר מכן אתה שואל מי מתפתח מפוקימוני ירח ואז מראה לך דף שבו כתוב מי מתפתח מאבן ירח:

"הינה כך." היא אומרת ואז היא מגישה לך פוכדור חצי אדום וחצי לבן (), "בהצלחה במסע, תרצה משהו לפני שתיצא למסע?" היא שואלת אותך.
    מה תעשה?

Ronaldo7:
    "אני אעזור לכם זרקום, אני רוצה ממש להרוס את הצוות שלהם ולהחזיר את אבא שלי מהצוות שלהם" אתה אומר לזרקום ואז אתה הולך למעבדה של הפרופסור.
    לאחר הליכה בדרך עם האבנים הכמעט ההורסים, אתה רואה בית ענקי בצבע לבן וגג בצבע כחול, אתה מגלה שזה בית הפרופסור.
    "באת לקחת את פיפלאפ יקירי?" היא שואלת בסקרנות.
    מה תעשה?

buizel שולט:
    "למען האמת, כן" אתה אומר בהיסוס והיא שואלת מה אתה רוצה ממנה.
    "תהיתי אם תוכלי להביא לי אבן נצח?" אתה שואל את הפרופסור "מסיבות אישיות שלי" אתה מסביר ומחכה לתשובה.
    "היה לי אבן נצח אך ילדה אחת לקחה אותו... אני אשלח לך במרכז הפוקימונים שבעיר הקרובה אבן נצח, אוקיי?" היא אומרת לך בחיוך ואז פותחת לך את הדלת כדי שתצא למסע שלך כבר.

10. Hail Hydra
    Druddigon man:
    זוכר מה ביקשתי מימך? בלי הכתב הזה עם הנקודות לסימן שאלה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן, הפרופסורית!" אתה ענוה לה בנימוס בגלל שאתה מתרגש מתחילת מסעך, "דוד ניקולאס, אתה תהיה גאה בי!" אתה ממלמל לעצמך.
    לאחר מכן אתה שואל מי מתפתח מפוקימוני ירח ואז מראה לך דף שבו כתוב מי מתפתח מאבן ירח:

"הינה כך." היא אומרת ואז היא מגישה לך פוכדור חצי אדום וחצי לבן (), "בהצלחה במסע, תרצה משהו לפני שתיצא למסע?" היא שואלת אותך.
    מה תעשה?

סליחה אני צריך זמן להתרגל אל זה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אממ..." אתלבט בין כל מיני בקשות "את יכולה להביא לי אולי.. משהו שייחזק את מתקפות האש של צ'ימצ'אר? יש כזה? שמעתי על זה והסתקרנתי..." אשאל אותה לבסוף.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. bbuuuii
    buizel שולט:
    "למען האמת, כן" אתה אומר בהיסוס והיא שואלת מה אתה רוצה ממנה.
    "תהיתי אם תוכלי להביא לי אבן נצח?" אתה שואל את הפרופסור "מסיבות אישיות שלי" אתה מסביר ומחכה לתשובה.
    "היה לי אבן נצח אך ילדה אחת לקחה אותו... אני אשלח לך במרכז הפוקימונים שבעיר הקרובה אבן נצח, אוקיי?" היא אומרת לך בחיוך ואז פותחת לך את הדלת כדי שתצא למסע שלך כבר.
    "אוקיי, תודה רבה לך" אני מודה לפרופסור. אני יוצא מהמעבדה ועושה את הדבר הנדוש שעושים בכל מ"ת. "אושווט צא!" אני אומר וזורק את הפוכדור של אושווט לאוויר.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    buizel שולט:
    "אוקיי, תודה רבה לך" אתה אומר לפרופסור, יוצא מהמעבדה ועושה את הדבר הנדוש שעושים בכל מ"ת.
    "אושווט צא!" אתה אומר וזורק את הפוכדור של אושווט לאוויר.
    הפוכדור עף באוויר וממנו יוצא הילה אדומה שהופכת לפוקימון דמוי כלב ים, יש לו זוג רגליים קטנות, זוג ידיים קטנות וראש מצחיק ()
    "אוש!" הוא קורא ואתה מציג את עצמך והוא מבין שאתה המאמן שלו, "אושווט!" הוא קורא ואתה מבין שהוא רוצה כבר להתחיל את המסע.
    מה תעשה?

Druddigon man:
    "אממ..." אתה ממלמל ומתלבט בין כל מיני בקשות
    "את יכולה להביא לי אולי.. משהו שייחזק את מתקפות האש של צ'ימצ'אר? יש כזה? שמעתי על זה והסתקרנתי..." אתה שואל אותה לבסוף.
    "יש לי משהו, רגע..." היא אומרת ואז הולכת למחסן ולאחר כמה דקות יוצאת משם ומביאה לך כדור שיש בו להבה בתוכו ().
    "זה ירגיע אותו מתי שהוא במצב להט, בהצלחה במסע!" היא אומרת לך בחיוך ואז פותחת לך את הדלת כדי שתצא למסע שלך כבר.

13. Hail Hydra
    Druddigon man:
    "אממ..." אתה ממלמל ומתלבט בין כל מיני בקשות
    "את יכולה להביא לי אולי.. משהו שייחזק את מתקפות האש של צ'ימצ'אר? יש כזה? שמעתי על זה והסתקרנתי..." אתה שואל אותה לבסוף.
    "יש לי משהו, רגע..." היא אומרת ואז הולכת למחסן ולאחר כמה דקות יוצאת משם ומביאה לך כדור שיש בו להבה בתוכו (
    ).
    "זה ירגיע אותו מתי שהוא במצב להט, בהצלחה במסע!" היא אומרת לך בחיוך ואז פותחת לך את הדלת כדי שתצא למסע שלך כבר.
    "תודה!" אודה לה ואכניס לתוך התיק שלי את כדור הלהבה.
    אתרגש קצת ואביט על הפוכדור של צ'ימצ'אר "שלום חבר קטן.." אמלמל ואוציא אותו.
    "שלום צ'ימצ'אר!" אפנה אליו "אני המאמן החדש שלך!" אומר לו ואשלח לו חיוך קטן.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. bbuuuii
    buizel שולט:
    "אוקיי, תודה רבה לך" אתה אומר לפרופסור, יוצא מהמעבדה ועושה את הדבר הנדוש שעושים בכל מ"ת.
    "אושווט צא!" אתה אומר וזורק את הפוכדור של אושווט לאוויר.
    הפוכדור עף באוויר וממנו יוצא הילה אדומה שהופכת לפוקימון דמוי כלב ים, יש לו זוג רגליים קטנות, זוג ידיים קטנות וראש מצחיק ()
    "אוש!" הוא קורא ואתה מציג את עצמך והוא מבין שאתה המאמן שלו, "אושווט!" הוא קורא ואתה מבין שהוא רוצה כבר להתחיל את המסע.
    מה תעשה?

אם התגובות שלי מפריעות לך תגיד לי ואני לא יעשה אותן יותר..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אושווט אתה ממש חמוד!" אני אומר לאושווט. "ואתה יודע שאתה מיוחד? בגלל שבכל המ"ת תמיד נותנים שלי את הפוקימונים הבעייתיים וסוף סוף יש לי אחד נורמלי..." אני מודה לאושווט. "קדימה, אתה רוצה לחפש מישהו שיסכים לערוך איתנו את הקרב הראשון שלנו?" אני שואל את אושווט.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Druddigon man:
    "תודה!" אתה מוודה לה, מכניס לתוך התיק שלך את כדור הלהבה ואז יוצא מהמעבדה.
    אתה מתחיל להתרגש קצת ואז ישר אתה מביט על הפוכדור של צ'ימצ'אר, "שלום חבר קטן.." אתה ממלמל ואז מוציא אותו.
    אתה זורק את פוכדור עף באוויר וממנו יוצא הילה אדומה שהופכת לפוקימון דמוי קוף, יש לו זוג רגליים גדולות, זוג ידיים גדולות ולהבה בזנבו ()
    "שלום צ'ימצ'אר!" אתה פונה אליו "אני המאמן החדש שלך!" אתה מוסיף ואז שולח לו חיוך קטן.
    "צ'ימצ'אר!" הוא קורא ואז מחבק אותך, כנראה הוא ממש התאהב בך ממבט ראשון.

buizel שולט:
    לבנתיים, התגובות שלך מצוינות...
    ~~~~~~~~~~
    "אושווט אתה ממש חמוד!" אתה אומר לאושווט, מלטף אותו והוא ישר קופץ משמחה.
    "ואתה יודע שאתה מיוחד? בגלל שבכל המ"ת תמיד נותנים שלי את הפוקימונים הבעייתיים וסוף סוף יש לי אחד נורמלי..." אתה אומר לאושווט.
    "קדימה, אתה רוצה לחפש מישהו שיסכים לערוך איתנו את הקרב הראשון שלנו?" אתה שואל את אושווט, הוא מהנהן וישר שולח אקדח מים לאחד העצים.
    פתאום יוצא הוטהוט () אחד מהעץ שמתחיל לכעוס ואז הוא תוקף בניקור את אושווט שמתחמק בקלות ממנו.
    מה תעשה?

עמוד 2 מתוך 11 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •