Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 49 ראשוןראשון ... 313940414243 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. היכל התהילה
    עידן

. - .

אתה מנצל את הרגע כדי להשלים ביניהם. אתה מתכופף ועומד על 4, אני מנסה להראות כאילו נפגעתי קשה ומקווה שזה יגרום לפוקימונים שלך להבין שהם פגעו בך ואולי יגלו רחמים.
    הם מסתכלים עלייך, מסתכלים אחד על השני ואז נושפים בשנאה, הולכים כל אחד לכיוון אחד, אבל אתה מרגיש עדיין את האויבות ואת העוינות באוויר ואתה יודע שזה משהו שתצטרך לפתור בשלב כזה או אחר. אתה מקרב את אומבליאון ואתה שואל אותו מה לא בסדר והוא משחק אותה סנוב ולא עונה לך. אתה הולך לקומבסקין ואתה שואל אותו אם יש משהו שאתה יכול לעשות למענו והוא מסתכל עלייך בעיניים בוערות. אתה חושב לעצמך שזה רק תחילת המסע ושכבר התחלת על רגל שמאל.

מה תעשה?

2. היכל התהילה
    דרייק בוש

אתה אומר לו "נהדר" ורק מחפש ללכת משם. כנראה שיש לך צלקת משווקי רוכלים כאלה.
    אתה מתכוון ללכת והוא שואל אותך אם אתה רוצה להלחם נגד קופיפו שלו בקרב פוקימונים.
    אתה מסתובב אליו והוא אומר לך שבזכות קופיפו הוא השיג את התג המכון בעיר הזו.
    אתה חושב על זה לרגע ואומר לעצמך שזו יכול להיות אחלה של אימון לקראת המכון.

מה תעשה?

3. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    עידן

. - .

אתה מנצל את הרגע כדי להשלים ביניהם. אתה מתכופף ועומד על 4, אני מנסה להראות כאילו נפגעתי קשה ומקווה שזה יגרום לפוקימונים שלך להבין שהם פגעו בך ואולי יגלו רחמים.
    הם מסתכלים עלייך, מסתכלים אחד על השני ואז נושפים בשנאה, הולכים כל אחד לכיוון אחד, אבל אתה מרגיש עדיין את האויבות ואת העוינות באוויר ואתה יודע שזה משהו שתצטרך לפתור בשלב כזה או אחר. אתה מקרב את אומבליאון ואתה שואל אותו מה לא בסדר והוא משחק אותה סנוב ולא עונה לך. אתה הולך לקומבסקין ואתה שואל אותו אם יש משהו שאתה יכול לעשות למענו והוא מסתכל עלייך בעיניים בוערות. אתה חושב לעצמך שזה רק תחילת המסע ושכבר התחלת על רגל שמאל.

מה תעשה?
    ' גם כן אני והדיבורים שלי. "הקרב הראשון שלי אני מסתדר מצויין" ' אני חושב לעצמי. " תודה רבה לכם!" אני אומר לשניהם ומחזיר אותם לשרביטים. " אני בטח יהפוך עכשיו לבדיחה. מרוב שהוא השתעמם הוא עזב" אני אומר בעצב ובבכי לשרביטים שלהם.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דרייק בוש

אתה אומר לו "נהדר" ורק מחפש ללכת משם. כנראה שיש לך צלקת משווקי רוכלים כאלה.
    אתה מתכוון ללכת והוא שואל אותך אם אתה רוצה להלחם נגד קופיפו שלו בקרב פוקימונים.
    אתה מסתובב אליו והוא אומר לך שבזכות קופיפו הוא השיג את התג המכון בעיר הזו.
    אתה חושב על זה לרגע ואומר לעצמך שזו יכול להיות אחלה של אימון לקראת המכון.

מה תעשה?
    "אוקיי יחביבי." אומר ואז אוציא את סניזל החוצה, "הוא הכי הרבה צריך אימון למכון, כי קרח חזק על עשב." אומר בחיוך.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. היכל התהילה
    עידן

אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לשרביטים שלהם ואתה ממשיך במסע.
    ' גם כן אני והדיבורים שלי. "הקרב הראשון שלי אני מסתדר מצויין" ' אתה חושב לעצמך. " תודה רבה לכם!" אתה אומר " אני בטח יהפוך עכשיו לבדיחה. מרוב שהוא השתעמם הוא עזב" אתה אומר בעצב ובבכי. כשאתה ממשיך בדרך, אתה עדיין חושב על הקרב ועל הצורה שבה שני הפוקימונים שלך שאמורים להיות חברים טובים ולעזור לך להתקדם, בעצם רבים אחד עם השני ובולמים את ההתחלה שלך. מה שאתה לא שם לב זה שאתה סוטה מהדרך בזמן שאתה חולם בהקיץ על היום שבו אמפליאון וקומבסקין ישתפו פעולה בקרב זוגות מול מאמנת מכון כלשהו בסוף המסע. כשאתה לבסוף חוזר להכרה, אתה מוצא את עצמך באמצע מדבר באמצע שום מקום.

מה תעשה?

6. היכל התהילה
    דרייק בוש

(ויתרת על אימון מג'יקארפ?)

"אוקיי יחביבי." אתה אומר ואז אתה מוציא את סניזל החוצה, "הוא הכי הרבה צריך אימון למכון, כי קרח חזק על עשב." אתה אומר בחיוך.
    המאמן השני מוציא את קופיפו שמסתבר להיות אייפום קטן וזריז. מרקו נותן לו חטיף ואומר לו שאם הוא ינצח - הוא יקבל אחד בסוף בקרב.

אייפום

סניזל

"קופיפו, בוא תתחיל עם מתקפת מהירות כדי לבלבל אותו ואז תשתמש בדחיפה".

מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    דרייק בוש

(ויתרת על אימון מג'יקארפ?)

"אוקיי יחביבי." אתה אומר ואז אתה מוציא את סניזל החוצה, "הוא הכי הרבה צריך אימון למכון, כי קרח חזק על עשב." אתה אומר בחיוך.
    המאמן השני מוציא את קופיפו שמסתבר להיות אייפום קטן וזריז. מרקו נותן לו חטיף ואומר לו שאם הוא ינצח - הוא יקבל אחד בסוף בקרב.

אייפום

סניזל

מה תעשה?

הוא יחוסל בשנייה ואם הוא יתפתח לא יהיה לגרידוס איפה להיות...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "סניזל תשתמש ברוח קרה על האדמה כדי שקופיפו הזה יתחלק ויפול ואז תתקוף בשבירת לבנים אותו!" אפקוד על סניזל בתקווה שהוא יצליח להפיל אותו בעזרת הרוח הקרה.

8. bbuuuii
    עידן

אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לשרביטים שלהם ואתה ממשיך במסע.
    ' גם כן אני והדיבורים שלי. "הקרב הראשון שלי אני מסתדר מצויין" ' אתה חושב לעצמך. " תודה רבה לכם!" אתה אומר " אני בטח יהפוך עכשיו לבדיחה. מרוב שהוא השתעמם הוא עזב" אתה אומר בעצב ובבכי. כשאתה ממשיך בדרך, אתה עדיין חושב על הקרב ועל הצורה שבה שני הפוקימונים שלך שאמורים להיות חברים טובים ולעזור לך להתקדם, בעצם רבים אחד עם השני ובולמים את ההתחלה שלך. מה שאתה לא שם לב זה שאתה סוטה מהדרך בזמן שאתה חולם בהקיץ על היום שבו אמפליאון וקומבסקין ישתפו פעולה בקרב זוגות מול מאמנת מכון כלשהו בסוף המסע. כשאתה לבסוף חוזר להכרה, אתה מוצא את עצמך באמצע מדבר באמצע שום מקום.

מה תעשה?
    אוי לא! איך הגעתי לכאן??" אני שואל את עצמי ונכנס לדיכאון עמוק יותר. 'הייתי משתמש עכשיו בקומבסקן שיעזור לי עם הדרך כי החום לא ישפיע עליו לרעה וגם באמפולאון שיספק לי מים אבל...' אני חושב. "סניזל צא!" אני מוציא את סניזל מהשרביט. "אתה יכול להשתמש ברוח קרה? (icy wind)" אני אומר לסניזל.

Spoiler ספוילר

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון

לבסוף אתה מחליט לענות על השאלה:
    באיזה יום אנה פרנק רושמת את הדף האחרון ביומנה?

'זה חייב להיות השני,אבל במה,יוני או יולי?' אתה חושב.
    "השני ביולי 1944!" אתה קורא במהירות.

הכיתוב מופיע, נבלע ואז מופיע אחד חדש -
    "התשובה שלך שגויה. זה לא בשני ולא ביולי".

- יש לך עוד אפשרות אחת !

"השני באוגוסט 1944?" אתה שואל ללא היסוס.
    ואתה מחכה לראות מה יקרה.

(אני בכוונה משאיר את הציטוט האחרון שלי, כדי להראות לך שזה לא בשני ולא ביולי)

ככה ששוב טעית, בחרת את השני ומאחר וזה התשובה הלא נכונה, אתה נזרק מהחדר.
    השיח אומר לך אם מצאת את מה שחיפשת ואתה אומר לו שלא ושטעית בשאלה.
    הוא שואל אותך מה נשאלת ואתה אומר לו ולבסוף הוא אומר לך: "זה בראשון לאוגוסט".
    הוא מוריד את הסולם ואומר לך תודה על הביקור. אתה יורד משם והאי נעלם.

מה תעשה?
    לא נורא,לא ממש רציתי להיתקע בחדר,כי אין לי כוח לבזבז עליו 1000 תגובות
    ~
    "טוב,לא צריך" אחשוב ואתחיל ללכת ברגל לכיוון העיר הקרובה ביותר (לא זו שהייתי בה מקודם).
    לאחר כמה צעדים אוציא את איוויזור ואתחיל ללכת איתו לכיוון העיר.

Spoiler ספוילר

10. היכל התהילה
    דרייק בוש

אייפום

סניזל

"סניזל תשתמש ברוח קרה על האדמה כדי שקופיפו הזה יתחלק ויפול ואז תתקוף בשבירת לבנים אותו!"
    אתה פוקד על סניזל בתקווה שהוא יצליח להפיל אותו בעזרת הרוח הקרה.
    סניזל משלח מתקפת רוח קרה על הרצפה אבל קופיפו מהר יותר מזה והוא מצליח לעבור את זה בהצלחה.
    כשהם נפגשים קופיפו משגר דחיפה וסניזל משגר שבירת לבנים. שני הפוקימונים נפגעים.

מה תעשה כעת?

11. משתמש מנוסה
    דרייק בוש

אייפום

סניזל

"סניזל תשתמש ברוח קרה על האדמה כדי שקופיפו הזה יתחלק ויפול ואז תתקוף בשבירת לבנים אותו!"
    אתה פוקד על סניזל בתקווה שהוא יצליח להפיל אותו בעזרת הרוח הקרה.
    סניזל משלח מתקפת רוח קרה על הרצפה אבל קופיפו מהר יותר מזה והוא מצליח לעבור את זה בהצלחה.
    כשהם נפגשים קופיפו משגר דחיפה וסניזל משגר שבירת לבנים. שני הפוקימונים נפגעים.

מה תעשה כעת?
    "סניזל תרוץ לעברו ואז תתקוף באגרוף קרח!" אפקוד על סניזל, 'אתה מסוגל סניזל...' אחשוב לעצמי ואעודד את סניזל מרחוק.

12. היכל התהילה
    עידן

אוי לא! איך הגעתי לכאן??" אתה שואל את עצמך ונכנס לדיכאון עמוק יותר. 'הייתי משתמש עכשיו בקומבסקן שיעזור לי עם הדרך כי החום לא ישפיע עליו לרעה וגם באמפולאון שיספק לי מים אבל...' אתה חושב. "סניזל צא!" אתה מוציא את סניזל מהשרביט. "אתה יכול להשתמש ברוח קרה? (icy wind)" אתה אומר לסניזל.

הוא משתמש בזה אבל זה מקפיא אותך אז אתה מחזיר אותו. מסתבר שהמקום הזה לא באמת כזה חם אבל הוא שומם. אתה הולך וגומע מרחקים כאילו אתה נמצא באיזה סרט מערבון ספגטי ולכל מקום שאתה מגיע, זה נראה בדיוק כמו המקום האחרון שהיית בו לאחרונה ונדמה לך שאתה לא ממש מתקדם לשום מקום אמיתי.

מה תעשה?

13. היכל התהילה
    אלון

אתה מגיע לדרך מספר 2 ואתה עומד בפני צומת דרכים.
    מימינך יש את הדרך שמובילה לבית של אפלטון.
    משמאלך אתה רואה את הצוק המפורסם ביותר בעולם.
    ומקדימה אתה רואה את יער ירושלים עומד מולך.

מעלייך עף ספירו בסיבובים ולבסוף הוא מחרבן לך על הכתף.
    מה תעשה?

14. bbuuuii
    עידן

אוי לא! איך הגעתי לכאן??" אתה שואל את עצמך ונכנס לדיכאון עמוק יותר. 'הייתי משתמש עכשיו בקומבסקן שיעזור לי עם הדרך כי החום לא ישפיע עליו לרעה וגם באמפולאון שיספק לי מים אבל...' אתה חושב. "סניזל צא!" אתה מוציא את סניזל מהשרביט. "אתה יכול להשתמש ברוח קרה? (icy wind)" אתה אומר לסניזל.

הוא משתמש בזה אבל זה מקפיא אותך אז אתה מחזיר אותו. מסתבר שהמקום הזה לא באמת כזה חם אבל הוא שומם. אתה הולך וגומע מרחקים כאילו אתה נמצא באיזה סרט מערבון ספגטי ולכל מקום שאתה מגיע, זה נראה בדיוק כמו המקום האחרון שהיית בו לאחרונה ונדמה לך שאתה לא ממש מתקדם לשום מקום אמיתי.

מה תעשה?
    "לעזאזל מה אני עושה במקום הזה!!!!" אני צועק על מנת שמישהו ישמע אותי ויעזור לי ושומע את ההד שלי.

Spoiler ספוילר

15. היכל התהילה
    הודעה רישמית
    הראש שלי נמצא בכל מיני מקומות וההמשכונים שאני מצליח להנפיק היום לא מספיק טובים לדעתי.
    נראה לי שאני אצא קצת, אולי אראה איזה סרט בקולנוע ואחזור עם כוחות מחודשים לקראת הערב.
    היטמן.

עמוד 41 מתוך 49 ראשוןראשון ... 313940414243 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •