Druddigon man:
המשתמש מסייע בעל ברית על ידי הגברת כוחה של ההתקפה שלה.
~~~~~~~~~~~~~~~~
"מעולה.." אתה ממלמל ומסתכל לעבר שני הסטארלים "צי'מצ'אר, מבט ושריטה! ליליפאפ, נשיכה ודחיפה!" אתה אומר לשניהם.
צ'ימצ'אר משתמש במבט שמשתק את שני הסטארלים פתאום ואז הוא יוצא בשריטה וליליפאפ יוצא בדחיפה עם נשיכה.
שני הפוקימונים שלך פוגעים בסטארלים הקטנים והם מחזירים במתקפות כנף חזקות.
מה תעשה?
Druddigon man:
"צ'ימצ'אר, תנסה להתקיף אותם כדי במבט, אבל כדי להיות בטוחים, ליליפאפ, תשתמש ביד עוזרת על המבט של צ'ימצ'אר!" אתה בונה את המהלך.
צ'ימצ'אר משתמש במבט וליליפאפ משתמש ביד עוזרת וכך המבט שלו גובר ושני הסטארלים נופלים פתאום על האדמה.
"ליליפאפ, תתקיף בנשיכה, וצ'ימצ'אר, גחלת!" אתה מוסיף ואז ליליפאפ יוצא בנשיכה, נושך סטארלי אחד ומעלף אותו בכך שהוא מעיף אותו על העץ.
לעומת זאת, צ'ימצ'אר שולח גחלת על הסטארלי השני שנשרף ממנו ואז ישר מתעלף או אפשר להגיד, שהוא מת מהגחלת העוצמתית.
שם + כינוי: Naruto.
שם במשחק: בלייק ג'ונסון.
תיאור: די שרירי, גובה מטר שמונים, שוקל 65 קילוגרם, צבע שיער חום בהיר יחסית ועיניים בצבע ירוק, תלבושת ארוכה.
רקע: אני צריך לספר עכשיו על הרקע שלי, על העבר, נכון? בסדר.. אין לי בעיה לשפוך את הכל. נולדתי למשפחה ממוצעת בעיר די קטנה, המשפחה שלי מנתה ארבעה נפשות, שני ההורים, אני ואחי הגדול. האח הגדול יצא הרבה לפני למסע שלו, בערך כשהייתי בן 6, זו הייתה התקופה שבה צוות קון פעל לתפיסת האגדיים. אחי הגדול לא חזר אף פעם הביתה מהמסע שלו וקיבלנו מברק מרשות הפוקימונים או מה שזה לא יהיה שהוא נעדר כבר הרבה זמן, זה היה חצי שנה לאחר שהוא עזב את הבית. מאז לא ראינו אותו וההורים שלי התחילו להתנהג כמו ילדים קטנים ובכו עליו הרבה, חשבו שהוא מת, אבל אני יודע שהוא עדיין חי, אני מרגיש את זה. באחד הימים, צוות קון הזה עבר דרך העיר שלנו, חלק מהאנשים שם היו ממש רעים ונכנסו לבתים של אנשים כדי לשדוד אותם, אותו הדבר קרה אצלנו בבית. שניים נכנסו פנימה וההורים שלי לא הסכימו שהם יגנבו אז הם פשוט הרגו אותם בדם קר. אני הייתי למעלה ונשארתי בחיים, עברתי לגור עם הסבים שלי באותה עיר ומאותו היום תמיד חיפשתי מישהו או משהו שאיתו אני אוכל להביס את הצוות שלקח את חייהם של הוריי. התחברתי עם ילד אחד, גם הוא איבד את הוריו לצוות קון והתחלנו לחפש ביחד, כעבור כמה שנים נשמעה הודעה על הקמת צוות הלוחמים ועל העובדה שהם רוצים להשבית את צוות קון. אני והחבר הזה שלי, ששמו דרך אגב הוא מייק, התחלנו את מסע הפוקימונים שלנו כדי להגיע לצוות הלוחמים ולהרוס את צוות קון יחד איתם.
פוקימונים:
פוקימונים אצל הפרופסור:
פוקימון התחלתי: טרטוויג.
שותף/שותפה: בן, תמונה-
ציוד: אוכל לשעת הצורך.
הערות/הארות: כמה שפחות פוקימונים דור 5.
חמוף
buizel שולט:
"הוטהוט, עכשיו ניקור!!" אתה אומר להוטהוט ובינתיים מוציא את הפוקידע.
"הוטהוט זה יודע ניקור, מתקפת כנף, מבט ודחיפה" בוקע קול של אישה מתכתית שישר נכבה.
הוטהוט עף לעבר פאטרט ותוקף אותו בניקור וכך נגרם שפאטרט מתעלף, הוטהוט שמח מהניצחון שלו.
מה תעשה?
Ronaldo7:
"כן, בדיוק רציתי לבקש ממלך להביא לי את פיפלאפ כדי שאני אוכל לעזור לצוות הלוחמים להלחם מול צוות קון ולהציל את אבא שלי" אתה ואז אני מחכה לפיפלאפ שלך.
"אוקיי, כך את הפוכדור." היא אומרת לך ואז מגישה לך פוכדור חצי אדום חצי לבן (), "בהצלחה במסע, תרצה משהו לפני שתיצא למסע?" היא שואלת אותך.
מה תעשה?
Druddigon man:
"וואי, סטראלי!" אתה אומר בשמחה ואז אתה קופץ מאוויר בשמחה.
לאחר מכן אתה מכניס את ליליפאפ, ואת צ'ימצ'אר אתה משאיר "פוכדורים, צאו!" אתה משליך על שני הסטראלי.
שני הפוכדרים עפים ואחד נכנס אך השני לא, אתה מבין שהוא נשרף ממש והוא מת כבר.
הפוכדור מכניס את סטארלי שהתעלף רק ואז מתנדנד כמה פעמים ונעצר, זה אומר שתפסת את סטארלי!
מה תעשה?
Naruto:
'זה בטח סתם..' אתה חושב על הראשירם שהיה ואז אתה ממשיך.
לאחר הליכה בשדה, אתה רואה בית ענקי בצבע לבן וגג בצבע כחול, אתה מגלה שזה בית הפרופסור.
אתה דופק על הדלת מלא פעמים ואז היא נפתחת על ידי פרופסור סינתיה היפה, שמקבלת אותך באושר רב.
"באת לקחת את פיפלאפ יקירי?" היא שואלת בסקרנות.
מה תעשה?
![]()
Naruto:
"פיפלאפ?? מה אני ילדה??" אתה שואל אותה בחוצפה והיא נותנת לך כאפה חזקה.
"זה היה בטעות, אם תלעג לי שוב פעם אני ארצח אותך!" היא צועקת אליך.
"באתי לקחת טארטוויג, לפי מה שהבנתי זה הכי טוב שיש לך" אתה מוסיף בחוצפה ואז היא נותנת לך עוד כאפה ואתה כמעט נופל על האדמה.
"הינה, כך את הפוכדור." היא אומרת לך ואז מגישה לך פוכדור חצי אדום חצי לבן (), "בהצלחה במסע, תרצה משהו לפני שתיצא למסע?" היא שואלת אותך.
מה תעשה?
הרגתי פוקימון? מגניב!!Druddigon man:
"וואי, סטראלי!" אתה אומר בשמחה ואז אתה קופץ מאוויר בשמחה.
לאחר מכן אתה מכניס את ליליפאפ, ואת צ'ימצ'אר אתה משאיר "פוכדורים, צאו!" אתה משליך על שני הסטראלי.
שני הפוכדרים עפים ואחד נכנס אך השני לא, אתה מבין שהוא נשרף ממש והוא מת כבר.
הפוכדור מכניס את סטארלי שהתעלף רק ואז מתנדנד כמה פעמים ונעצר, זה אומר שתפסת את סטארלי!
מה תעשה?
~~~~
אקח את הפוכדור ואוציא את הסטארלי, "שלום סטראלי, אני המאמן החדש שלך!" אומר לו ואמשיך את הדרך עם כולם, בשמחה על התפיסה שלי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)