Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 11 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 157
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    Druddigon man:
    "וואי, מעולה!" אתה אומר לצ'ימצ'אר ואז אתה לוקח את הפוכדור של ליליפאפ ומוציא אותו
    "שלום ליליפאפ, אני המאמן החדש שלך!" תה אומר בשמחה וליליפאפ מתחיל לנבוח בשמחה
    "בוא נחפש יריב ביחד איתי ועם צ'ימצ'אר! נאמן אותך קצת..." אתה מוסיף ואז ישר ממשיך איתו את דרך 1 עם צ'ימצ'אר.
    לאחר חיפוש פוקימונים לאימון אתה פוגש שני סטארלים ( ; )
    מה תעשה?
    מה זה "יד עוזרת"?
    ~~~~~~~~~
    "מעולה.." אמלמל ואסתכל לעבר שני הסטארלים "צי'מצ'אר, מבט ושריטה! ליליפאפ, נשיכה ודחיפה!" אומר לשניהם.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Druddigon man:
    המשתמש מסייע בעל ברית על ידי הגברת כוחה של ההתקפה שלה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מעולה.." אתה ממלמל ומסתכל לעבר שני הסטארלים "צי'מצ'אר, מבט ושריטה! ליליפאפ, נשיכה ודחיפה!" אתה אומר לשניהם.
    צ'ימצ'אר משתמש במבט שמשתק את שני הסטארלים פתאום ואז הוא יוצא בשריטה וליליפאפ יוצא בדחיפה עם נשיכה.
    שני הפוקימונים שלך פוגעים בסטארלים הקטנים והם מחזירים במתקפות כנף חזקות.
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. Hail Hydra
    Druddigon man:
    המשתמש מסייע בעל ברית על ידי הגברת כוחה של ההתקפה שלה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מעולה.." אתה ממלמל ומסתכל לעבר שני הסטארלים "צי'מצ'אר, מבט ושריטה! ליליפאפ, נשיכה ודחיפה!" אתה אומר לשניהם.
    צ'ימצ'אר משתמש במבט שמשתק את שני הסטארלים פתאום ואז הוא יוצא בשריטה וליליפאפ יוצא בדחיפה עם נשיכה.
    שני הפוקימונים שלך פוגעים בסטארלים הקטנים והם מחזירים במתקפות כנף חזקות.
    מה תעשה?
    אה.. אחלה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צ'ימצ'אר, תנסה להתקיף אותם כדי במבט, אבל כדי להיות בטוחים, ליליפאפ, תשתמש ביד עוזרת על המבט של צ'ימצ'אר!" אבנה את המהלך.
    "ואז, אם השיתוק מצליח, ליליפאפ, תתקיף בנשיכה, וצ'ימצ'אר, גחלת!" אוסיף
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Druddigon man:
    "צ'ימצ'אר, תנסה להתקיף אותם כדי במבט, אבל כדי להיות בטוחים, ליליפאפ, תשתמש ביד עוזרת על המבט של צ'ימצ'אר!" אתה בונה את המהלך.
    צ'ימצ'אר משתמש במבט וליליפאפ משתמש ביד עוזרת וכך המבט שלו גובר ושני הסטארלים נופלים פתאום על האדמה.
    "ליליפאפ, תתקיף בנשיכה, וצ'ימצ'אר, גחלת!" אתה מוסיף ואז ליליפאפ יוצא בנשיכה, נושך סטארלי אחד ומעלף אותו בכך שהוא מעיף אותו על העץ.
    לעומת זאת, צ'ימצ'אר שולח גחלת על הסטארלי השני שנשרף ממנו ואז ישר מתעלף או אפשר להגיד, שהוא מת מהגחלת העוצמתית.

5. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    שם + כינוי: Naruto.
    שם במשחק: בלייק ג'ונסון.
    תיאור: די שרירי, גובה מטר שמונים, שוקל 65 קילוגרם, צבע שיער חום בהיר יחסית ועיניים בצבע ירוק, תלבושת ארוכה.
    רקע: אני צריך לספר עכשיו על הרקע שלי, על העבר, נכון? בסדר.. אין לי בעיה לשפוך את הכל. נולדתי למשפחה ממוצעת בעיר די קטנה, המשפחה שלי מנתה ארבעה נפשות, שני ההורים, אני ואחי הגדול. האח הגדול יצא הרבה לפני למסע שלו, בערך כשהייתי בן 6, זו הייתה התקופה שבה צוות קון פעל לתפיסת האגדיים. אחי הגדול לא חזר אף פעם הביתה מהמסע שלו וקיבלנו מברק מרשות הפוקימונים או מה שזה לא יהיה שהוא נעדר כבר הרבה זמן, זה היה חצי שנה לאחר שהוא עזב את הבית. מאז לא ראינו אותו וההורים שלי התחילו להתנהג כמו ילדים קטנים ובכו עליו הרבה, חשבו שהוא מת, אבל אני יודע שהוא עדיין חי, אני מרגיש את זה. באחד הימים, צוות קון הזה עבר דרך העיר שלנו, חלק מהאנשים שם היו ממש רעים ונכנסו לבתים של אנשים כדי לשדוד אותם, אותו הדבר קרה אצלנו בבית. שניים נכנסו פנימה וההורים שלי לא הסכימו שהם יגנבו אז הם פשוט הרגו אותם בדם קר. אני הייתי למעלה ונשארתי בחיים, עברתי לגור עם הסבים שלי באותה עיר ומאותו היום תמיד חיפשתי מישהו או משהו שאיתו אני אוכל להביס את הצוות שלקח את חייהם של הוריי. התחברתי עם ילד אחד, גם הוא איבד את הוריו לצוות קון והתחלנו לחפש ביחד, כעבור כמה שנים נשמעה הודעה על הקמת צוות הלוחמים ועל העובדה שהם רוצים להשבית את צוות קון. אני והחבר הזה שלי, ששמו דרך אגב הוא מייק, התחלנו את מסע הפוקימונים שלנו כדי להגיע לצוות הלוחמים ולהרוס את צוות קון יחד איתם.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: טרטוויג.
    שותף/שותפה: בן, תמונה-
    ציוד: אוכל לשעת הצורך.
    הערות/הארות: כמה שפחות פוקימונים דור 5.
    חמוף

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto צפה בהודעה
    שם + כינוי: Naruto.
    שם במשחק: בלייק ג'ונסון.
    תיאור: די שרירי, גובה מטר שמונים, שוקל 65 קילוגרם, צבע שיער חום בהיר יחסית ועיניים בצבע ירוק, תלבושת ארוכה.
    רקע: אני צריך לספר עכשיו על הרקע שלי, על העבר, נכון? בסדר.. אין לי בעיה לשפוך את הכל. נולדתי למשפחה ממוצעת בעיר די קטנה, המשפחה שלי מנתה ארבעה נפשות, שני ההורים, אני ואחי הגדול. האח הגדול יצא הרבה לפני למסע שלו, בערך כשהייתי בן 6, זו הייתה התקופה שבה צוות קון פעל לתפיסת האגדיים. אחי הגדול לא חזר אף פעם הביתה מהמסע שלו וקיבלנו מברק מרשות הפוקימונים או מה שזה לא יהיה שהוא נעדר כבר הרבה זמן, זה היה חצי שנה לאחר שהוא עזב את הבית. מאז לא ראינו אותו וההורים שלי התחילו להתנהג כמו ילדים קטנים ובכו עליו הרבה, חשבו שהוא מת, אבל אני יודע שהוא עדיין חי, אני מרגיש את זה. באחד הימים, צוות קון הזה עבר דרך העיר שלנו, חלק מהאנשים שם היו ממש רעים ונכנסו לבתים של אנשים כדי לשדוד אותם, אותו הדבר קרה אצלנו בבית. שניים נכנסו פנימה וההורים שלי לא הסכימו שהם יגנבו אז הם פשוט הרגו אותם בדם קר. אני הייתי למעלה ונשארתי בחיים, עברתי לגור עם הסבים שלי באותה עיר ומאותו היום תמיד חיפשתי מישהו או משהו שאיתו אני אוכל להביס את הצוות שלקח את חייהם של הוריי. התחברתי עם ילד אחד, גם הוא איבד את הוריו לצוות קון והתחלנו לחפש ביחד, כעבור כמה שנים נשמעה הודעה על הקמת צוות הלוחמים ועל העובדה שהם רוצים להשבית את צוות קון. אני והחבר הזה שלי, ששמו דרך אגב הוא מייק, התחלנו את מסע הפוקימונים שלנו כדי להגיע לצוות הלוחמים ולהרוס את צוות קון יחד איתם.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: טרטוויג.
    שותף/שותפה: בן, תמונה-
    ציוד: אוכל לשעת הצורך.
    הערות/הארות: כמה שפחות פוקימונים דור 5.
    רשום, תגיב להתחלה אך תוסיף עוד קצת דברים לציוד.

7. אבל הופיר יותר
    בוויזל רשום
    לוקאריו, אין מקום, מצטער.

ההתחלה של המשחק:
    הבוקר הגיע על מחוז איטשו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
    השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
    קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
    השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
    בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
    אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
    באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
    מה תעשו?
    'זה בטח סתם..' אני חושב על הראשירם הזה שהופיע וממשיך.
    אני הולך אל המעבדה של סינתיה הפרופסורית ודופק, מחכה שהיא תפתח ונכנס.
    חמוף

8. Hail Hydra
    Druddigon man:
    "צ'ימצ'אר, תנסה להתקיף אותם כדי במבט, אבל כדי להיות בטוחים, ליליפאפ, תשתמש ביד עוזרת על המבט של צ'ימצ'אר!" אתה בונה את המהלך.
    צ'ימצ'אר משתמש במבט וליליפאפ משתמש ביד עוזרת וכך המבט שלו גובר ושני הסטארלים נופלים פתאום על האדמה.
    "ליליפאפ, תתקיף בנשיכה, וצ'ימצ'אר, גחלת!" אתה מוסיף ואז ליליפאפ יוצא בנשיכה, נושך סטארלי אחד ומעלף אותו בכך שהוא מעיף אותו על העץ.
    לעומת זאת, צ'ימצ'אר שולח גחלת על הסטארלי השני שנשרף ממנו ואז ישר מתעלף או אפשר להגיד, שהוא מת מהגחלת העוצמתית.
    "וואי, סטראלי!" אשמח ואקפוץ מאוויר בשמחה.
    אז אכניס את ליליפאפ, ואת צ'ימצ'אר אשאיר "פוכדורים, צאו!" אשליך על שני הסטראלי.
    אז אסביר לצ'ימצ'אר "סטראלי אחד נתפוב לעצמו, ואחר נחליף!"
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Ronaldo7:
    "אני אעזור לכם זרקום, אני רוצה ממש להרוס את הצוות שלהם ולהחזיר את אבא שלי מהצוות שלהם" אתה אומר לזרקום ואז אתה הולך למעבדה של הפרופסור.
    לאחר הליכה בדרך עם האבנים הכמעט ההורסים, אתה רואה בית ענקי בצבע לבן וגג בצבע כחול, אתה מגלה שזה בית הפרופסור.
    אתה דופק על הדלת שלוש ניקשות ואז היא נפתחת על ידי פרופסור סינתיה היפה, שמקבלת אותך באושר רב.
    "באת לקחת את פיפלאפ יקירי?" היא שואלת בסקרנות.
    מה תעשה?
    אני אומר אל פרופסור סינתיה: "כן, בדיוק רציתי לבקש ממלך להביא לי את פיפלאפ כדי שאני אוכל לעזור לצוות הלוחמים להלחם מול צוות קון ולהציל את אבא שלי" ואז אני מחכה לפיפלאפ שלי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

10. bbuuuii
    שם: עידן
    buizel שולט:
    אתה לא חייב, אך אתה יכול לבקש ממנו שהוא יהיה שותף שלך בלי פוכדור...
    ותעתיק רק את התגובה שלי אליך...

~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי הוטהוט אני מסכים!" אתה אומר להוטהוט בשמחה ואז הוטהוט מתחיל לשמוח,"מה דעתך לערוך קרב שאני המאמן שלך כבר עכשיו?" אתה שואל ומצביע על פאטרט.
    "הוטהוט!" קורא הוטהוט ואז הוא יוצא במתקפת ניקור לעבר פאטרט שנפגע ממנו קשות, "פאטרט!" קורא פאטרט ואז פתאום הניבים שלו גודלים.
    פתאום הוא יוצא במהירות, נוגס בהוטהוט בכנפיו אך הוא מעיף אותו ישירות ומחכה לפקודה שלך.
    (תבדוק בפוקידע את המתקפות של הוטהוט)
    אני בודק בפוקידע כדי לדעת את ההתקפות של הוטהוט. אך לפני שאני בודק, אני שמתי לב מלפני כן שהוא ישתמש במתקפת ניקור . "הוטהוט, עכשיו ניקור!!" אני אומר להוטהוט ובינתיים מוציא את הפוקידע.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    buizel שולט:
    "הוטהוט, עכשיו ניקור!!" אתה אומר להוטהוט ובינתיים מוציא את הפוקידע.
    "הוטהוט זה יודע ניקור, מתקפת כנף, מבט ודחיפה" בוקע קול של אישה מתכתית שישר נכבה.
    הוטהוט עף לעבר פאטרט ותוקף אותו בניקור וכך נגרם שפאטרט מתעלף, הוטהוט שמח מהניצחון שלו.
    מה תעשה?

Ronaldo7:
    "כן, בדיוק רציתי לבקש ממלך להביא לי את פיפלאפ כדי שאני אוכל לעזור לצוות הלוחמים להלחם מול צוות קון ולהציל את אבא שלי" אתה ואז אני מחכה לפיפלאפ שלך.
    "אוקיי, כך את הפוכדור." היא אומרת לך ואז מגישה לך פוכדור חצי אדום חצי לבן (), "בהצלחה במסע, תרצה משהו לפני שתיצא למסע?" היא שואלת אותך.
    מה תעשה?

Druddigon man:
    "וואי, סטראלי!" אתה אומר בשמחה ואז אתה קופץ מאוויר בשמחה.
    לאחר מכן אתה מכניס את ליליפאפ, ואת צ'ימצ'אר אתה משאיר "פוכדורים, צאו!" אתה משליך על שני הסטראלי.
    שני הפוכדרים עפים ואחד נכנס אך השני לא, אתה מבין שהוא נשרף ממש והוא מת כבר.
    הפוכדור מכניס את סטארלי שהתעלף רק ואז מתנדנד כמה פעמים ונעצר, זה אומר שתפסת את סטארלי!
    מה תעשה?

Naruto:
    'זה בטח סתם..' אתה חושב על הראשירם שהיה ואז אתה ממשיך.
    לאחר הליכה בשדה, אתה רואה בית ענקי בצבע לבן וגג בצבע כחול, אתה מגלה שזה בית הפרופסור.
    אתה דופק על הדלת מלא פעמים ואז היא נפתחת על ידי פרופסור סינתיה היפה, שמקבלת אותך באושר רב.
    מה תעשה?

12. אבל הופיר יותר
    Naruto:
    'זה בטח סתם..' אתה חושב על הראשירם שהיה ואז אתה ממשיך.
    לאחר הליכה בשדה, אתה רואה בית ענקי בצבע לבן וגג בצבע כחול, אתה מגלה שזה בית הפרופסור.
    אתה דופק על הדלת מלא פעמים ואז היא נפתחת על ידי פרופסור סינתיה היפה, שמקבלת אותך באושר רב.
    מה תעשה?
    "פיפלאפ?? מה אני ילדה??" אני שואל אותה בחוצפה.
    "באתי לקחת טארטוויג, לפי מה שהבנתי זה הכי טוב שיש לך" אני מוסיף בחוצפה ומחכה שהיא תביא לי את הפוקימון.
    חמוף

13. משתמש מנוסה
    Naruto:
    "פיפלאפ?? מה אני ילדה??" אתה שואל אותה בחוצפה והיא נותנת לך כאפה חזקה.
    "זה היה בטעות, אם תלעג לי שוב פעם אני ארצח אותך!" היא צועקת אליך.
    "באתי לקחת טארטוויג, לפי מה שהבנתי זה הכי טוב שיש לך" אתה מוסיף בחוצפה ואז היא נותנת לך עוד כאפה ואתה כמעט נופל על האדמה.
    "הינה, כך את הפוכדור." היא אומרת לך ואז מגישה לך פוכדור חצי אדום חצי לבן (), "בהצלחה במסע, תרצה משהו לפני שתיצא למסע?" היא שואלת אותך.
    מה תעשה?

14. אבל הופיר יותר
    Naruto:
    "פיפלאפ?? מה אני ילדה??" אתה שואל אותה בחוצפה והיא נותנת לך כאפה חזקה.
    "זה היה בטעות, אם תלעג לי שוב פעם אני ארצח אותך!" היא צועקת אליך.
    "באתי לקחת טארטוויג, לפי מה שהבנתי זה הכי טוב שיש לך" אתה מוסיף בחוצפה ואז היא נותנת לך עוד כאפה ואתה כמעט נופל על האדמה.
    "הינה, כך את הפוכדור." היא אומרת לך ואז מגישה לך פוכדור חצי אדום חצי לבן (), "בהצלחה במסע, תרצה משהו לפני שתיצא למסע?" היא שואלת אותך.
    מה תעשה?
    "לא ממך.. תודה בכל מקרה" אני אומר לא עצבני והולך משם.
    'מפגרת.. מי נתן לה להיות פרופסור פה?!' אני חושב לעצמי וממשיך.
    אני הולך מחוץ לעיר ומתחיל שם את המסע אל עבר עיר אחרת, מחפש בדרך פוקימונים שאפשר להלחם כנגדם.
    חמוף

15. Hail Hydra
    Druddigon man:
    "וואי, סטראלי!" אתה אומר בשמחה ואז אתה קופץ מאוויר בשמחה.
    לאחר מכן אתה מכניס את ליליפאפ, ואת צ'ימצ'אר אתה משאיר "פוכדורים, צאו!" אתה משליך על שני הסטראלי.
    שני הפוכדרים עפים ואחד נכנס אך השני לא, אתה מבין שהוא נשרף ממש והוא מת כבר.
    הפוכדור מכניס את סטארלי שהתעלף רק ואז מתנדנד כמה פעמים ונעצר, זה אומר שתפסת את סטארלי!
    מה תעשה?
    הרגתי פוקימון? מגניב!!
    ~~~~
    אקח את הפוכדור ואוציא את הסטארלי, "שלום סטראלי, אני המאמן החדש שלך!" אומר לו ואמשיך את הדרך עם כולם, בשמחה על התפיסה שלי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 11 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •