Naruto:
"קדימה" אתה אומר ואז אתה אתה שולך פוכדור ריק ואז אתה ישר זורק על הוטהוט פוכדור משלו והוא נלכד לתוכו.
ברגע שזה נגמר אתה ממשיך בדרכך ורואה ועכבר קטן בצבע סגול הנקרא רטטה ()
מה תעשה?
Druddigon man:
"שלום, מה שמך?" אתה שואל אותו ואז אתה בודק אם יש לו פוקימונים לידו אך אתה רואה שלא.
"שמי הוא רון פאר, ואני מאמן פוקימונים." הוא אומר לך בחיוך.
"אני טייסון, נעים להכיר... רוצה קרב?" אתה שואל אותו מהר, "ארבע על ארבע?" אתה מוסיף.
"לא, יש לי רק שני פוקימונים, בוא תראה אותם..." הוא אומר לך ואז מוצאי שני פוכדורים שיוצאים מהם סקווירטל קטן () ועכבר קטן בצבע סגול הנקרא רטטה (
)
מה תעשה?
"אוקיי.." אמלמל ואבדוק על הפוקימונים בפוקדע.Druddigon man:
"שלום, מה שמך?" אתה שואל אותו ואז אתה בודק אם יש לו פוקימונים לידו אך אתה רואה שלא.
"שמי הוא רון פאר, ואני מאמן פוקימונים." הוא אומר לך בחיוך.
"אני טייסון, נעים להכיר... רוצה קרב?" אתה שואל אותו מהר, "ארבע על ארבע?" אתה מוסיף.
"לא, יש לי רק שני פוקימונים, בוא תראה אותם..." הוא אומר לך ואז מוצאי שני פוכדורים שיוצאים מהם סקווירטל קטן () ועכבר קטן בצבע סגול הנקרא רטטה (
)
מה תעשה?
"סטארלי, צא!" אומר ואוציא את סטראלי "נגד מי תרצה להלחם?" אשאל אותו.
Naruto:
"שונא רטטה.. בוא נמשיך" אתה אומר לטארטוויג וממשיך ללכת באותה הדרך כדי להיות מאמן על.
לאחר כמה דקות אתה פוגש את מישהו שאומר לך שהפרופסור החליטה שתהיו שותפים במסע ואז הוא מבקש מימך קרב זוגות.
מה תעשה?
![]()
Druddigon man:
"אוקיי.." אתה ממלמל ואז ישר בודק על הפוקימונים בפוקדע.
"סקווירטל, פוקימון הצב, סקווירטל הוא התחלתי של קנטו, הוא מסוג מים."
"רטטה, פוקימון העכבר, רטטה הוא הפוקימון מפתח של מחוז קנטו." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדע שישר נכבה.
"סטארלי, צא!" אתה אומר ואז ישר מוציא את סטראלי הכמעט מעולף מהפוכדור, "נגד מי תרצה להלחם?" אתה שואל אותו והוא שולח גל חלש של אוויר על סקווירטל.
"רגע אני ארפא לך אותו..." אומר לך רון ואז הוא מוציא בקבוק שישר מרפא את סטארלי.
"אז סקווירטל שלי נגד סטארלי שלך?" הוא מוסיף בתהייה.
מה תעשה?
Naruto:
"למה שאני אהיה שותף של מישהו שאני לא מכיר?" אתה שואל בציניות והוא מגחך בשמחה.
"חוץ מזה, אני צריך לרפא את הפוקימונים לפני כן, אז תחכה.." אתה מוסיף, ממשיך ללכת אך הוא עוצר אותך ונותן לך שיקוי, "זה ירפא את הפוקימונים שלך." הוא אומר לך.
"ואתה רוצה קרב עכשיו? הפוקימונים ירפאו בעזרת השיקוי הזה..." הוא אומר לך בחיוך.
מה תעשה?
"יאללה!" אומר בניצנוץ עיניים.Druddigon man:
"אוקיי.." אתה ממלמל ואז ישר בודק על הפוקימונים בפוקדע.
"סקווירטל, פוקימון הצב, סקווירטל הוא התחלתי של קנטו, הוא מסוג מים."
"רטטה, פוקימון העכבר, רטטה הוא הפוקימון מפתח של מחוז קנטו." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדע שישר נכבה.
"סטארלי, צא!" אתה אומר ואז ישר מוציא את סטראלי הכמעט מעולף מהפוכדור, "נגד מי תרצה להלחם?" אתה שואל אותו והוא שולח גל חלש של אוויר על סקווירטל.
"רגע אני ארפא לך אותו..." אומר לך רון ואז הוא מוציא בקבוק שישר מרפא את סטארלי.
"אז סקווירטל שלי נגד סטארלי שלך?" הוא מוסיף בתהייה.
מה תעשה?
"סטראלי, מכת כנף!" אומר לו ואצביע על סקווירטל של רון.
Naruto:
"לא תודה... אני הולך לרפא אותם במרכז, אל תעצור אותי..." אתה אומר לו, מזיז אותו מימך, לוקח את השיקוי וממשיך ללכת באותו כיוון.
אתה רואה פתאום שלט שאתה צריך לפנות לדרך 2 ואז שאתה תלך משם ישר אתה תגיע לעיר.
פתאום אתה רואה זחל מטייל לו בדרך ()
מה תעשה?
Druddigon man:
"יאללה!" אתה אומר בשמחה ורון גם צועק יאללה בשמחה.
"סטראלי, מכת כנף!" אתה אומר לו וישר מצביע על סקווירטל של רון.
סטארלי יוצא עם המתקפה ופוגע בסקווירטל אך הסקווירטל של רון מתעצבן וישר שולח לעבר סטארלי אקדח מים.
מה תעשה?
Naruto:
אתה מתעלם מהחרק וממשיך בדרך 2 לכיוון העיר אך החרק לא מתלהב מי זה שהתעלמת ממנו.
"סטארלי! בוא לכאן!" אתה שומע מרחוק קול של אישה ואז סטארלי קטן () עף אליך וילדה עם שדיים בסדר רצה אליך גם (
).
"ראית פה סטארלי?" היא אומרת בפניקה ואתה אומר שכן ואז היא מבקשת את העזרה שלך בלמצוא אותו.
מה תעשה? תסכים או תמשיך?
'הכי הגיוני להתחמק, אבל יש גם דרך להפתיע אותו..' אסיק לעצמי בלב.Druddigon man:
"יאללה!" אתה אומר בשמחה ורון גם צועק יאללה בשמחה.
"סטראלי, מכת כנף!" אתה אומר לו וישר מצביע על סקווירטל של רון.
סטארלי יוצא עם המתקפה ופוגע בסקווירטל אך הסקווירטל של רון מתעצבן וישר שולח לעבר סטארלי אקדח מים.
מה תעשה?
"סטראלי, תשתמש במתקפה מהירה על האקדח מים של סקווירטל, אם נצליח נוכל לחזור את האקדח מים ולפגוע ישירות בסקווירטל!" אסביר לו.
Druddigon man:
"סטראלי, תשתמש במתקפה מהירה על האקדח מים של סקווירטל, אם נצליח נוכל לחזור את האקדח מים ולפגוע ישירות בסקווירטל!" אתה מסביר לו.
סטארלי משתמש במתקפה מהירה על האקדח המים של סקווירטל אך הוא לא מצליח לחדור לתוכו ונפגע ממנו קשות, סטארלי מתעצבן מי זה מאוד.
"סקווירטל אקדח מים שוב!" קורא רון ואז הסקווירטל שלו שולח אקדח מים ולפני שאתה פוקד על סטארלי להשתמש במתקפה הוא יוצא במתקפה מהירה שמצליחה לחדור לתוך האקדח המים.
"אוי לא!" קורא רון ואז סטארלי פוגע בסקווירטל הקטן, והוא מתעצבן מי זה מאוד.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)