Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 11 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 160

נושא: toriko|black hole

1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סאסקה
    אתה מחליט לעלות לקומה 40 כי כנראה ששם ראש המשלה נמצא.אתה לוחץ על כפתור מס' 40.המעלית מתחילה לזוז במהירות אדירה.תוך חצי דקה המעלית עוצרת ונפתחת.אתה יוצא ממנה ומגיע לשרד די גדול.מולך נמצא שולחן ולידו יושב ראיקו-ראש המששלה. ראיקו אומר לך"טוב אתה בודאי סאסקה.עליך להביס את צוות בלאק.לפני שנשלח אותך להביס אותם נרצה לדעת עד כמה אתה חזק.אז בוא אחרי". ראיקו קם ופתח תדלת שלידו.אתה נכנס אליה ורואה חדר מאוד גדול. מולכם מופיע סרטן שרירי רמת לכידה 3. ראיקו אומר לך, עליך להביס אותו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    סאסקה
    אתה מחליט לעלות לקומה 40 כי כנראה ששם ראש המשלה נמצא.אתה לוחץ על כפתור מס' 40.המעלית מתחילה לזוז במהירות אדירה.תוך חצי דקה המעלית עוצרת ונפתחת.אתה יוצא ממנה ומגיע לשרד די גדול.מולך נמצא שולחן ולידו יושב ראיקו-ראש המששלה. ראיקו אומר לך"טוב אתה בודאי סאסקה.עליך להביס את צוות בלאק.לפני שנשלח אותך להביס אותם נרצה לדעת עד כמה אתה חזק.אז בוא אחרי". ראיקו קם ופתח תדלת שלידו.אתה נכנס אליה ורואה חדר מאוד גדול. מולכם מופיע סרטן שרירי רמת לכידה 3. ראיקו אומר לך, עליך להביס אותו"
    "וואו" אומר לו "אחלה לובסטר!" אומר ואז אמשיך "אוכל לקחת אותו אחרי זה?" ואז אהפוך את החרבות שלי לחרבות כפולות, אתחיל לסובב אותן "סרטנוס תנסה את זה, גטסוגה תנשו! סופת גטסוגה תנשו!" אומר ואעשה שני ציקלונים של גטסוגה תנשו מהחרבות שלי על הסרטנוס לאחר מכן אני ארקוד את ריקוד הניצחון האופייני לסאסקה

[YOUTUBE]2WNrx2jq184[/YOUTUBE]
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-19-2011 בשעה 11:03 AM

3. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    רשום
    בקרוב התחלה

התחלה

אתם קקמים לעוד בוקר רגיל ומשעמם.אתם קמים מהמיטה,מתלבשים,מתקלחים ואז יורדים למטבח לאכול את דגני הבוקר האהובים עליכם.כשאתם גומרים לאכול את דגני הבוקר האהבוים עליכם אתם שמים לב למכתב שמונח על השולחן.אתם פותחים את המכתב וקראים מה כתוב בו" שלום (שמכם). אני ראיקו ראש הממשלה שכרתי אותך בשביל שתעזור לנו להשמיד את הארגון בלאק הול.אז בבקשה בוא לבניין ראש המשלה שנמצא בעיר טוקיו במרכז העיר.הבנין זה בנין הכי גבוה בעיר אז לא היה קשה למצוא אותנו."
    'טוב בוא נראה מה יש לי עוד לעשות היום אמממ כלום טוב יאלה נלך'אני חושב לעצמי מכניס תחפצים שלי לתוך תיק ויוצא לכיון בניין ראש הממשלה

4. NYO HO HO
    שם: עמית.

התחלה

אתם קקמים לעוד בוקר רגיל ומשעמם.אתם קמים מהמיטה,מתלבשים,מתקלחים ואז יורדים למטבח לאכול את דגני הבוקר האהובים עליכם.כשאתם גומרים לאכול את דגני הבוקר האהבוים עליכם אתם שמים לב למכתב שמונח על השולחן.אתם פותחים את המכתב וקראים מה כתוב בו" שלום (שמכם). אני ראיקו ראש הממשלה שכרתי אותך בשביל שתעזור לנו להשמיד את הארגון בלאק הול.אז בבקשה בוא לבניין ראש המשלה שנמצא בעיר טוקיו במרכז העיר.הבנין זה בנין הכי גבוה בעיר אז לא היה קשה למצוא אותנו."
    אני לא הגעתי לזה באנימה XD אני סתם המצאתי את זה..
    ----------------------------------------------------------------------
    "יופי, סוחרים את שירותי." אומר לעצמי ואלך להתלבש.אחרי שאתלבש אקח איתי את הציוד שרציתי לקחת למסע וכמובן את הנשק שלי-הזאנפאקטו.אחרי שאתארגן אצא לכיוון בית ראש הממשלה.
    NYO HO HO BITCH

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איצ'יגו
    אתה מחליט ללכת לבניין ראש הממשלה.אתה לוקח את הזאנפאקטו שלך ואת הציוד שלך ומיד יוצא מביתך.אתה מתחיל ללכת בעיר טוקיו לעבר בניין ראש הממשלה.בדרך אתה רואה מלא אנשים שהולכים בעיר.לאחר כמה דקות אתה רואה בניין גבוה מאוד מאוד בצבע אדום.אתה ניגש אל הכניסה אל הבניין ואז איש עם חלפיה שחורה ועם משקי שמש שחורים עוצר אותך ואומר לך" הי מי אתה?.אנחנו לא נותנים לכול אחד להיכנס לבניין סתם ככה"

קיבה
    אתה מחליט ללכת לבניין ראש הממשלה.אתה לוקח את הציוד שלך ושם אותו בתיקך ומיד יוצא מביתך.אתה מתחיל ללכת בעיר טוקיו לעבר בניין ראש הממשלה.בדרך אתה רואה מלא אנשים שהולכים בעיר.לאחר כמה דקות אתה רואה בניין גבוה מאוד מאוד בצבע אדום.אתה ניגש אל הכניסה אל הבניין ואז איש עם חלפיה שחורה ועם משקי שמש שחורים עוצר אותך ואומר לך" הי מי אתה?.אנחנו לא נותנים לכול אחד להיכנס לבניין סתם ככה"

סאסקה
    ראיקו אומר לך" כן תוכל לקחת את הסרטן הזה אחרי שתביס אותו." אתה שולף את שני החחרבות שלך והופך אותן לכפולות.בעזרתן אתה יוצר שני ציקלונים של גנסטה.אתה שולח את שני הציקלונים גנסטה אל הסרטן. השרטן השרירי שולח את אחת הצבת שלו לעבר אחד הציקלונים כדי לבטל אותו.זה לא מצליח לו והציקלון פוגע בו.הציקלון השני פוגע בסרטן ומביס אותו.אתה רוקקד את ריקוד הניצחון שלך.ראיקו אומר לך " יפה תרצה עכשיו להילחם נגד עוד יצור ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. Because lizards can swim
    איצ'יגו
    אתה מחליט ללכת לבניין ראש הממשלה.אתה לוקח את הזאנפאקטו שלך ואת הציוד שלך ומיד יוצא מביתך.אתה מתחיל ללכת בעיר טוקיו לעבר בניין ראש הממשלה.בדרך אתה רואה מלא אנשים שהולכים בעיר.לאחר כמה דקות אתה רואה בניין גבוה מאוד מאוד בצבע אדום.אתה ניגש אל הכניסה אל הבניין ואז איש עם חלפיה שחורה ועם משקי שמש שחורים עוצר אותך ואומר לך" הי מי אתה?.אנחנו לא נותנים לכול אחד להיכנס לבניין סתם ככה"

קיבה
    אתה מחליט ללכת לבניין ראש הממשלה.אתה לוקח את הציוד שלך ושם אותו בתיקך ומיד יוצא מביתך.אתה מתחיל ללכת בעיר טוקיו לעבר בניין ראש הממשלה.בדרך אתה רואה מלא אנשים שהולכים בעיר.לאחר כמה דקות אתה רואה בניין גבוה מאוד מאוד בצבע אדום.אתה ניגש אל הכניסה אל הבניין ואז איש עם חלפיה שחורה ועם משקי שמש שחורים עוצר אותך ואומר לך" הי מי אתה?.אנחנו לא נותנים לכול אחד להיכנס לבניין סתם ככה"

סאסקה
    ראיקו אומר לך" כן תוכל לקחת את הסרטן הזה אחרי שתביס אותו." אתה שולף את שני החחרבות שלך והופך אותן לכפולות.בעזרתן אתה יוצר שני ציקלונים של גנסטה.אתה שולח את שני הציקלונים גנסטה אל הסרטן. השרטן השרירי שולח את אחת הצבת שלו לעבר אחד הציקלונים כדי לבטל אותו.זה לא מצליח לו והציקלון פוגע בו.הציקלון השני פוגע בסרטן ומביס אותו.אתה רוקקד את ריקוד הניצחון שלך.ראיקו אומר לך " יפה תרצה עכשיו להילחם נגד עוד יצור ?"
    "שיהיה!" אומר ואקח שני נתחים מהסרטן השרירי ואשים בצד "אתה יכול לשמור לי את זה?" אמור ואכין את החרבות שלי

7. NYO HO HO
    איצ'יגו
    "אני איצ'יגו קוראסקי." אומר לאיש "ראש הממשלה סחר את שרותי."
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איצ'יגו
    אתה אומר לאיש"אני איצ'יגו קוראסקי .ראש הממשלה סחר את שרותי".הוא אומר לך" אוקי אתה יכול להיכנס מר איצ'יגו לבניין.רק רגע אני פותח לך את דלת הכניסה של הבניין ". האיש לוחץ על כפתור והכפתור פותח את הדלת שמולך.אתה נכנס דרך הדלת שמולך ומולך נמצאת מעלית.אתה נכנס למעלית ורואה שיש במעלית 40 כפתורים.כול כפתור מוביל לקומה אחרת.באחת הקומות נמצא ראש המשלה.באיזה קומה תבחר?"

סאסקה
    בעזרת החרב שלך אתה חותך שני חתכים מן הסרטן ולוקח אותם לעצמך. ראיקו אומר לך " בסדר אשמור לך את הנתחכים האלו". אתה מגיש לו את הנתחכים והוא מחזיק אותך. מולכם מופיע שני דובי חד קרן כול אחד מהם רמת לכידה 2. ראיקו אומר לך " החלטתי לתת לך הפעם שני יצורים להילחם בך.כדי לראות איך אתה נלחם נגד שני יצורים. ביחד רמת הלכידה של שניהם שווה לרמת לכידה 4. חזקה יותר מהסרטן שהרגע הבסת.אז בזמנך החופשי תקוף"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. Because lizards can swim
    סאסקה
    בעזרת החרב שלך אתה חותך שני חתכים מן הסרטן ולוקח אותם לעצמך. ראיקו אומר לך " בסדר אשמור לך את הנתחכים האלו". אתה מגיש לו את הנתחכים והוא מחזיק אותך. מולכם מופיע שני דובי חד קרן כול אחד מהם רמת לכידה 2. ראיקו אומר לך " החלטתי לתת לך הפעם שני יצורים להילחם בך.כדי לראות איך אתה נלחם נגד שני יצורים. ביחד רמת הלכידה של שניהם שווה לרמת לכידה 4. חזקה יותר מהסרטן שהרגע הבסת.אז בזמנך החופשי תקוף
    "אני לא מאמייייין!" אומר לו "אתה יודע כמה הקרניים שלהם שוות?!" אומר ואקח את החרבות שלי, אטפס על אחד ואחתוך לו את הקרן, אעשה לשני פרצוף כדי שהוא ירביץ לי וככה יחסל את הראשון ואז אקפוץ על השני ואעשה עליו גטסוגה תנשו כפול "הקרניים האלה יקרות לאללה!"

10. משתמש מנוסה
    איצ'יגו

קיבה

סאסקה
    "ראש הממשלה הזמין אותי"אני אומר לו בקרירות ואראה לו את המכתב

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קיבה
    אתה אומר לאיש"ראש הממשלה הזמין אותי". אתה מוציא מכיסך את המכתב שלך שקיבלת מראש המשלה ומראה אותו לשומר.השומר מביט במכתב ואומר לך " אוקי,קיבה אתה רשאי להיכנס לבניין.חכה רגע אני פותח לך תדלת ". השומר לוחץ על כפתור אדום ודלת הכניסה נפתחת.אתה נכנס דרך דלת הכניסה ומולך נמצאת מעלית.למעלית יש 40 כפתורים כול כפתור מוביל לקומה.באחת הקומות נמצא ראש המשלה.לאיזה קומה תבחר לעלות?.

סאסקה
    ראיקו אומר לך" כול קרן שווה בערך לאלף שקל. ". אתה לוקח את אחד החרבות שלך וקופץ על דוב חד הקרן הימני.אתה עולה לו לראש ואז עם החרב שלך מנסה לחתוך לו תקרן.אך אתה לא מצליח לחתו לו את הקרן.אתה עושה לשני פרצוף מעצבן.השני מתעצבן ונותן אגרוף לימני.אתה קופץ לשני ומשתמש עלליו גטסוגה תנשו כפול.המכה פוגעת בדוב חד הקרן ומביסה אותו.דוב חד הקרן השני זוחל מאחוריך ומחטיף לך אגרוף חזק לפנים.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    קיבה
    אתה אומר לאיש"ראש הממשלה הזמין אותי". אתה מוציא מכיסך את המכתב שלך שקיבלת מראש המשלה ומראה אותו לשומר.השומר מביט במכתב ואומר לך " אוקי,קיבה אתה רשאי להיכנס לבניין.חכה רגע אני פותח לך תדלת ". השומר לוחץ על כפתור אדום ודלת הכניסה נפתחת.אתה נכנס דרך דלת הכניסה ומולך נמצאת מעלית.למעלית יש 40 כפתורים כול כפתור מוביל לקומה.באחת הקומות נמצא ראש המשלה.לאיזה קומה תבחר לעלות?.

סאסקה
    ראיקו אומר לך" כול קרן שווה בערך לאלף שקל. ". אתה לוקח את אחד החרבות שלך וקופץ על דוב חד הקרן הימני.אתה עולה לו לראש ואז עם החרב שלך מנסה לחתוך לו תקרן.אך אתה לא מצליח לחתו לו את הקרן.אתה עושה לשני פרצוף מעצבן.השני מתעצבן ונותן אגרוף לימני.אתה קופץ לשני ומשתמש עלליו גטסוגה תנשו כפול.המכה פוגעת בדוב חד הקרן ומביסה אותו.דוב חד הקרן השני זוחל מאחוריך ומחטיף לך אגרוף חזק לפנים.
    "באיזה קרומה הוא נמצא?"אני אשאל תשומר ואחפש גם איזה דף שעליו אולי כתוב מה נמצא בכל קומה

13. NYO HO HO
    איצ'יגו
    אתה אומר לאיש"אני איצ'יגו קוראסקי .ראש הממשלה סחר את שרותי".הוא אומר לך" אוקי אתה יכול להיכנס מר איצ'יגו לבניין.רק רגע אני פותח לך את דלת הכניסה של הבניין ". האיש לוחץ על כפתור והכפתור פותח את הדלת שמולך.אתה נכנס דרך הדלת שמולך ומולך נמצאת מעלית.אתה נכנס למעלית ורואה שיש במעלית 40 כפתורים.כול כפתור מוביל לקומה אחרת.באחת הקומות נמצא ראש המשלה.באיזה קומה תבחר?"
    "הממ.." אומר ואבחן את הכפתורים,ולאחר מכן אבחר בקומה ה-40.
    NYO HO HO BITCH

14. Because lizards can swim
    קיבה

סאסקה
    "אחח" אומר לדוב ואז אחזיר לו "זה כאב" אומר לו "אתה דוב רע מאוד! אתה רוצה שאני אהרוג אותך כמו שהרגתי את חבר שלך? או שאתה רוצה לחיות?! אם כן אז תביא לי את הקרן של חברך וגם את שלך!" אומר ואם הוא ייתקוף אותי אני אקפוץ לו על היד ואשתמש בגטסוגה תנשו כפול

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סאסקה
    אתה צועק מכאבים על המכה שהדוב חד קרן עשה לך.אתה מאיים עליו שאם הוא לא יתן לך את הקרן שלו ואת הקרן של חברו אתה תהרוג אותו בידיוק כמו שעשית לחברו.דוב חד הקרן מתחיל לרעוד מפחד ממך.לאחר דקה של מחשבה הוא מוציא בקלות את הקרן שלו וגם מוציא את הקרן של חברו.הוא מגיש לך את הקרניים.לאחר מכן דוב חד הקר עושה את עצמו מת.ראיקו אומר לך " יפה הצלחת להביס דוב חד קרן.נגמרו האימונים שלך אתה רשאי לצאת מפה "

איצ'יגו

קיבה
    השומר אומר לך " את האמת אין לי מושג באיזה קומה נמצא ראש המשלה אף פעם לא ראיתו אותו במו עיני.תבדוק פה בדף שתלוי על הקיר כתוב שם מה יש בכול קומה.פשוט תקרא הכול ". אתה מודה לשומר וניגש לקיר.שם אתה רואה דף שכתוב עליו מה יש בכול קומה.אתה קורא תדף" קומה 1-כניסה,קומה 2חדר אוכל,קומה 10 שירותים,קומה 23 חחדק יעוץ,קומה 40 משרד ראש המשלה "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 2 מתוך 11 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •