Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 130
  1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מקס
    אתה יורה חץ וקשת וזה יוצר וכל השבט מתאסף לשם, בלי לשים לב אתה מנסה לטפס על עץ אבל לא מצליח, אז אתה פשוט רץ במהירות ומניח את החץ מאחור, אתה רץ ופתאום מתנגש בטימי, "חיפשתי אותך! איפה היית?" הוא שואל אותך ומסדר את שערו הפרוע
    ~~~
    מי אמר שטימי נמצא איתך כל הזמן?

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי bluemoonight צפה בהודעה
    היטסוגאיה
    סליחה אבל תראה למה רציתי לעשות את זה ככה
    ~~~
    אתה מביט אל עבר החייה הכלואה ומבחין בזאב צעיר וקטן, בעל פרווה חומה אפורה עם מעט אדום,
    הוא הביט אליך והשמיע יבבה חלושה , וניסה להגיע לרגלו לכרסם את החבל ולהשתחרר אך לא הצליח.
    "זאבון?" אומר ואלך אליו, אחתוך את הענף מרגלו, אלטף אותו מעט, אביא לו חתיכת בשר קטנה ואוריד אותו למטה.

3. Surgeon of Death
    מקס
    אתה יורה חץ וקשת וזה יוצר וכל השבט מתאסף לשם, בלי לשים לב אתה מנסה לטפס על עץ אבל לא מצליח, אז אתה פשוט רץ במהירות ומניח את החץ מאחור, אתה רץ ופתאום מתנגש בטימי, "חיפשתי אותך! איפה היית?" הוא שואל אותך ומסדר את שערו הפרוע
    ~~~
    מי אמר שטימי נמצא איתך כל הזמן?
    הם גרים באוהלים שכנים
    ---
    "רק הרגע קמתי,אתה חושב שנכאל ארוחת בוקר או נזוז?"
    אומר לו תוך כי אני מסדר את אשפת החצים הדולה על גבי,אכניס את הקשת ואשים את הסכין בחגורה.

4. משתמש מנוסה
    היטסוגאיה
    אתה מוריד את הגור שעדין לועס את האוכמניות היבשות, הוא מביט אליך בעיניו הזהובות ומתחיל ללכת לאינשהוא, לאחר מכן הוא מביט אליך, וממשיך ללכת, פתאום נשמעת יללת זאב, ואתה מרגיש שאתה צריך לעקוב אחריו

מקס
    הוא בשבט העטלף אתה בשבט השונר!
    ~~~
    "אני קצת רעב " אמר טימי , הוא הוציא מתיקו נקנקית דם עסיסית מאייל הקורא וחתוך שתי פרוסות, אחת הגיש לך ואחת אכל בעצמו, "מה נעשה עכשיו?" אמר טימי ושם את הנקנקיית דם בתיקו

וספארמרית מתקדמת

5. Because lizards can swim
    היטסוגאיה
    אתה מוריד את הגור שעדין לועס את האוכמניות היבשות, הוא מביט אליך בעיניו הזהובות ומתחיל ללכת לאינשהוא, לאחר מכן הוא מביט אליך, וממשיך ללכת, פתאום נשמעת יללת זאב, ואתה מרגיש שאתה צריך לעקוב אחריו

מקס
    הוא בשבט העטלף אתה בשבט השונר!
    ~~~
    "אני קצת רעב " אמר טימי , הוא הוציא מתיקו נקנקית דם עסיסית מאייל הקורא וחתוך שתי פרוסות, אחת הגיש לך ואחת אכל בעצמו, "מה נעשה עכשיו?" אמר טימי ושם את הנקנקיית דם בתיקו
    אני עוקב אחריו בתמיהה, עם הסכין אחוזה בחוזקה ומסתכל טוב טוב על הקטנצ'יק "לאן אתה לוקח אותי חמוד?" אשאל אותו בלי ציפייה לתשובה

6. משתמש מנוסה
    היטסוגאיה
    אתה עוקב אחריו ואתה רואה שהוא ליד נהר,
    אתה רואה שהוא מיילל יללה שנשמעת צעובה, אך של גור עדיין ולא של זאב בוגר.
    מעבר לנהר יש דם, מאורת זאבים מפורקת לחלוטין, והמים של הנהר מעבר לאן שהם היו אמורים להיות.

וספארמרית מתקדמת

7. Surgeon of Death
    אני בשבט כלב הנהר..
    ----
    אזלול את הנקניקיה ואומר בפה מלא לטימי:
    "בוא נדוג משהו,שהיה לנו לאחר כך"
    אומר ואחפש שני ענפים לדיג

8. Because lizards can swim
    היטסוגאיה
    אתה עוקב אחריו ואתה רואה שהוא ליד נהר,
    אתה רואה שהוא מיילל יללה שנשמעת צעובה, אך של גור עדיין ולא של זאב בוגר.
    מעבר לנהר יש דם, מאורת זאבים מפורקת לחלוטין, והמים של הנהר מעבר לאן שהם היו אמורים להיות.
    "אוי לא" אומר ואסתכל על המערה ההרוסה "בטח היה שיטפון שהרס את המערה! וכולם מתו!" אומר לעצמי ואסתכל על הגור, אתקרב אליו ואומר לו "אם אתה רוצה אתה יכול להישאר איתי"

9. משתמש מנוסה
    מקס
    אתה לא ציטט וגם אתה לא בשבט הנהר מאי בשבט הנהר אתה בשבט השונר!
    ~~~~
    טימי הסתכל אליך בגועל טיפה אבל מיד התעשט,
    "הנהר במרחק 100 צעדי הליכה לפחות, אני אומר שנתפוס לנו ארנבת, ככה גם נוכל להשתמש בפרוותה" הציע טימי והביט אליך.

היטסוגאיה
    גור הזאבים יבב יבבה חלושבה לעבר המערה ואז הביט אליך, בלי ששמת לב הוא קפץ אליך וליקק את פניך במהירות, הבטת לעבר עיניו הזהובות והוא מיד התיישב והביט אליך, פתאום הוא הזדחל על ארבע והביט אליך, כיאלו אמר "אל תזוז!" שמת לב לארנבת יער חומה שהייתה בין העלים, מכרסמת לה עלים ירקרקים

וספארמרית מתקדמת

10. Because lizards can swim
    מקס
    אתה לא ציטט וגם אתה לא בשבט הנהר מאי בשבט הנהר אתה בשבט השונר!
    ~~~~
    טימי הסתכל אליך בגועל טיפה אבל מיד התעשט,
    "הנהר במרחק 100 צעדי הליכה לפחות, אני אומר שנתפוס לנו ארנבת, ככה גם נוכל להשתמש בפרוותה" הציע טימי והביט אליך.

היטסוגאיה
    גור הזאבים יבב יבבה חלושבה לעבר המערה ואז הביט אליך, בלי ששמת לב הוא קפץ אליך וליקק את פניך במהירות, הבטת לעבר עיניו הזהובות והוא מיד התיישב והביט אליך, פתאום הוא הזדחל על ארבע והביט אליך, כיאלו אמר "אל תזוז!" שמת לב לארנבת יער חומה שהייתה בין העלים, מכרסמת לה עלים ירקרקים
    "זאב, זאת הארוחה שלנו, תתקרב בלחש שלא תשמע אותך! ותקוף!" אלחש לו בתקווה שהוא יבין אותי ושוב אסתכל על המערה דמעה זולגת על פני שהגור המסכן הוא האחרון שנשאר מהלהקה (איזה מגניב זה כמו בספר XD) 'אני אקרא לו זאב!' אחשוב

11. משתמש מנוסה
    היטסוגאיה
    סוף סוף מישהו שמכיר את הספר! ולא לא ידעתי, זה לא עלה במוחי
    ~~~
    הזאב מביט אליך ולא מבין מה אתה רוצה ממנו, (אתה לא ממש מתמצא בזאבית מה?) הוא מביט אליך ומתחיל להזדחל, מיכוון שכישורי הציד שלו לא טובים הוא בטעות מפצח ענץ של עץ והארנבת שומעת, היא מתחילה לרוץ לכיוון הצפון וזאב במרדף נואש אחריה

וספארמרית מתקדמת

12. Because lizards can swim
    היטסוגאיה
    סוף סוף מישהו שמכיר את הספר! ולא לא ידעתי, זה לא עלה במוחי
    ~~~
    הזאב מביט אליך ולא מבין מה אתה רוצה ממנו, (אתה לא ממש מתמצא בזאבית מה?) הוא מביט אליך ומתחיל להזדחל, מיכוון שכישורי הציד שלו לא טובים הוא בטעות מפצח ענץ של עץ והארנבת שומעת, היא מתחילה לרוץ לכיוון הצפון וזאב במרדף נואש אחריה
    אני אעקוף אותם וארוץ מלפני הארנבת, אזרוק אליה סכין, אצעק לזאב "זאת הארוחה שלנו! תתחיל לרוץ!"

13. משתמש מנוסה
    היטסוגאיה
    אתה מנסה להדביק אותם ולא מצליח,
    אתה מביט לעבר מה שהיה זאב והארנבת ומנסה לרוץ יותר מהר, אתה רואה את זאב מרזיק בצווארה של הארנבת המבוהלת, שעדין חייה אבל תפוסה בפיו של זאב, ואם תנסה לברוח, זאב מיד יפצח את עצמותיה

וספארמרית מתקדמת

14. Because lizards can swim
    היטסוגאיה
    אתה מנסה להדביק אותם ולא מצליח,
    אתה מביט לעבר מה שהיה זאב והארנבת ומנסה לרוץ יותר מהר, אתה רואה את זאב מרזיק בצווארה של הארנבת המבוהלת, שעדין חייה אבל תפוסה בפיו של זאב, ואם תנסה לברוח, זאב מיד יפצח את עצמותיה
    "יופי זאב טוב!" אומר ואתקרב עליהם, "יש לך מהירות גבוהה, מצטער ארנבת אבל אנחנו חייבים לאכול משהו" אומר ואכרות את ראש, אתחיל להוריד ממנה את העור, אשמור את העור ופרוותה בתיק שלי בכוונה אולי ליצור עם זה משהו אחר כך... לאחר מכן אחתוך את הארנבת לכמה חלקים ואעביר לזאב חתיכה מהרגל שלה

15. משתמש מנוסה
    היטסוגאיה
    אתה לוקח את הסכין והורג אותה אם כמה שפחות דם במקום הנכון, אתה לוקח אותה מפיו של הזאב לאחר שהוא מרפה את זה ומשחרר תארנבת טיפה בכעס והולך לפינה, אתה מנקה את הפרווה ואת העור בנהר (אתה גורר את הפגר לשם ) ושם בתיק רחוק מנקנקית הדם, אתה נותן שתי רגליים למגן השבט במקרה זה, זאב, וכמובן את הבשר הטוב אתה לוקח ואת הגידים לחבלים ושומן להשחזת הקשת, הזאב מביט אליך בעוד שהוא אוכל את הרגלים ומוריד בעזרת כפתו את הפרווה כדי להגיע לבשר ומביט אליך ואל שאר הרגליים בעיניו הזהובות, אתה מסיים את המאלכה לאחר שאתה לוקח כמה חלקים שאי אפשר להכניס לתיק (לב חלק מהכבד אולי מגעיל אבל שימושי) ומסיים את המאלכה

וספארמרית מתקדמת

עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •