Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 9 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 130
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי bluemoonight צפה בהודעה
    היטסוגאיה
    אתה ממשיך באבנים ומצליח להגיע לקצה השני, אתה מעוצבן אל זה שהכל הלך לך (הסכין לא בכס הוא במעיל) אבל שמח מעבודתו הרבה של זאב, אתם ממשיכים ללכת לאורך הנהר ופתאום זאב מתחיל לרוץ קדימה תוך כדי ריחרוחים.
    ארוץ אחריו בתקווה שמצא צייד שנוכל לשקם את הדברים שנהרסו, אוציא את הסכין "קדימה זאב, קדימה!" אומר ואסתכל עליו

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    היטסוגאיה
    אתה רואה שהוא עוצר על גדת הנהר ונובח נביחה קצרה, באמצע הנהר אתה רואה את התיק שלך, נסחף בזרם.
    זאב רץ הלוך ושוב על הגדה בניסיון להגיע אליו ומיבב טיפה, אתה שם לב לענף די גדול שנמצע לאורך הנהר , במרחק של שני מטרים מפה.

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. Because lizards can swim
    היטסוגאיה
    אתה רואה שהוא עוצר על גדת הנהר ונובח נביחה קצרה, באמצע הנהר אתה רואה את התיק שלך, נסחף בזרם.
    זאב רץ הלוך ושוב על הגדה בניסיון להגיע אליו ומיבב טיפה, אתה שם לב לענף די גדול שנמצע לאורך הנהר , במרחק של שני מטרים מפה.
    אני אנסה להשתמש בענף הזה כדי לקחת את התיק מהנהר, בתקווה שרוב הדברים לא נפגמו...
    "זאב טוב!" אומר לזאב, אתמקד בתיק

4. משתמש מנוסה
    היטסוגאיה
    אתה מנסה לחתוך תענף ולא מצליח!
    במקום זה אתה מטפס אליו ומושיט יד להגיע אליו, אתה לא מצליח ואתה רואה מקל נסחף, אתה משתמש בו כדאי להרים את התיק ללמעלה ומצליח! אבל אתה שם לב שאם לא תרד בזמן הקרוב מהענף הוא ישבר

וספארמרית מתקדמת

5. Because lizards can swim
    היטסוגאיה
    אתה מנסה לחתוך תענף ולא מצליח!
    במקום זה אתה מטפס אליו ומושיט יד להגיע אליו, אתה לא מצליח ואתה רואה מקל נסחף, אתה משתמש בו כדאי להרים את התיק ללמעלה ומצליח! אבל אתה שם לב שאם לא תרד בזמן הקרוב מהענף הוא ישבר
    זאב הוא כאילו במקום שותף?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אני יורד מהענף ובודק את התיק, בודק איה פלוטו אהה.. זאב..., ממשיך בדרכי לחיפוש דברים שיעזרו לי

6. משתמש מנוסה
    היטסוגאיה
    בעיקרון לא, אבל הוא רואה אותך כחבר להקה
    ~~~
    אתה יורד מהענף ורואה את זאב מנסה לתפוס צפרדעים במים שבנהר,
    אתה בודק את התיק ורואה שהכל רטוב, אתה פורש את הדברים על משטח אבן שיתיבשו ומביט על זאב שהתרטב והתלכלך מבוץ

וספארמרית מתקדמת

7. Because lizards can swim
    היטסוגאיה
    בעיקרון לא, אבל הוא רואה אותך כחבר להקה
    ~~~
    אתה יורד מהענף ורואה את זאב מנסה לתפוס צפרדעים במים שבנהר,
    אתה בודק את התיק ורואה שהכל רטוב, אתה פורש את הדברים על משטח אבן שיתיבשו ומביט על זאב שהתרטב והתלכלך מבוץ
    אני אוסף קצת מים מהנהר כדי לנקות את זאב במקומות שיש בהם בוץ ומצפה ממנו להתנער מהמים לבד,אשכב במקום עם שמש כדי להתייבש בעצמי...

8. משתמש מנוסה
    היטסוגאיה
    אתה מנסה לשטוף את זאב אבל הוא לא נותן לך, הוא מנסה לתפוס קרפדה ונופל למים ונהיה רטוב כולו, הוא מתחיל ליבב ויוצא החוצה במהירות ומתנער, שהוא .. די נקי.
    אתה מנסה להתייבש אבל עדין קר לך, אתה מוריד את המעיל הרטוב ואת המוטנית ומייבש אותם על הסלע (יש לך בגדים מעור אייל מתחת) אתה גם לוקח לעצמך חתיכת בשר מהארנבת שהתייבש כדי לאסוף כוחות, העור והפרווה של הארנבת מתיישבשים לאחר כמה דקות וגם הבשר , החצים, הקשת הקטנה שהייתה תלויה על המעיל, העצי בעירה שפחות מועילים אבל עדין יכולים דליקים קצת, השק שינה מתייבש, הבשר שהוא האוכמניות המיובשות והגליל דם שהיה בעור ולכן בקושי התרטב נשאר יבש והעור נהיה פחות יבש, זאב מתייבש גם מהמם שהיו אל פרוותו וגם אתה קצת מתחמם , אבל מעילך עדין רטוב.
    ~~~
    איזו חפירה

וספארמרית מתקדמת

9. Because lizards can swim
    היטסוגאיה
    אתה מנסה לשטוף את זאב אבל הוא לא נותן לך, הוא מנסה לתפוס קרפדה ונופל למים ונהיה רטוב כולו, הוא מתחיל ליבב ויוצא החוצה במהירות ומתנער, שהוא .. די נקי.
    אתה מנסה להתייבש אבל עדין קר לך, אתה מוריד את המעיל הרטוב ואת המוטנית ומייבש אותם על הסלע (יש לך בגדים מעור אייל מתחת) אתה גם לוקח לעצמך חתיכת בשר מהארנבת שהתייבש כדי לאסוף כוחות, העור והפרווה של הארנבת מתיישבשים לאחר כמה דקות וגם הבשר , החצים, הקשת הקטנה שהייתה תלויה על המעיל, העצי בעירה שפחות מועילים אבל עדין יכולים דליקים קצת, השק שינה מתייבש, הבשר שהוא האוכמניות המיובשות והגליל דם שהיה בעור ולכן בקושי התרטב נשאר יבש והעור נהיה פחות יבש, זאב מתייבש גם מהמם שהיו אל פרוותו וגם אתה קצת מתחמם , אבל מעילך עדין רטוב.
    ~~~
    איזו חפירה
    אני אסחט את המעיל כמה שאני יכול ואחפש פירות באזור, או כל דבר צמחי שאפשר לאכול...
    אני אצחק קצת על זאב שנפל למים אבל בלי שהוא ייראה...

10. משתמש מנוסה
    היטסוגאיה
    אתה מבין שבשבילו הצחוקים שלך זה כמו סוג של אתה מפליץ נכון? אין לו מושג מה זה
    ~~~~~
    אתה מוצא כמה שורשים שאתה מזהה אותם מארוחה פעם בשבט הזאב, אתה מנסה אחד ומגלה שהם מגעלים למידי, אתה מנסה לייבש את המעיל והמותנית כמה שיותר ומחכה מספר דקות בשיעמום, לאחר מכן הוא מתייבש ואתה שם ואתו ומתחמם יותר מהנוצות שכווי ומהמותנית, זאב מביט אליך ונובח אליך נביחת שיעמום

וספארמרית מתקדמת

11. Because lizards can swim
    היטסוגאיה
    אתה מבין שבשבילו הצחוקים שלך זה כמו סוג של אתה מפליץ נכון? אין לו מושג מה זה
    ~~~~~
    אתה מוצא כמה שורשים שאתה מזהה אותם מארוחה פעם בשבט הזאב, אתה מנסה אחד ומגלה שהם מגעלים למידי, אתה מנסה לייבש את המעיל והמותנית כמה שיותר ומחכה מספר דקות בשיעמום, לאחר מכן הוא מתייבש ואתה שם ואתו ומתחמם יותר מהנוצות שכווי ומהמותנית, זאב מביט אליך ונובח אליך נביחת שיעמום
    "טוב רוצה לשחק?" אומר לו ואוציא את רגל הארנבת האחרונה שנותרה, אקשור אותה לגידים שהפכתי לחבל,אזרוק לזאב ואמשוך אליי, שהוא ייתעצבן אני אתחיל לסובב אותה במעגלים עד שהוא ייתפוס אותה

12. משתמש מנוסה
    היטסוגאיה
    אתה יודע הוא לא חתול, הוא יותר גדול, נושכני בעל מחשבה יותר המירה ופחות עצלן..
    ~~~
    אתה זורק אליו את החבל והוא מביט אליך, שזה מתקרב אליו והא תופס את זה במהירות וקורע את החבל הקרוב לכף רגל בין שיניו, בעוד שהוא אוכל את הרגל בשקיקה ומביט אליך, לועס את כפת הרגל ומוריד ממנה את העור

וספארמרית מתקדמת

13. Because lizards can swim
    היטסוגאיה
    אתה יודע הוא לא חתול, הוא יותר גדול, נושכני בעל מחשבה יותר המירה ופחות עצלן..
    ~~~
    אתה זורק אליו את החבל והוא מביט אליך, שזה מתקרב אליו והא תופס את זה במהירות וקורע את החבל הקרוב לכף רגל בין שיניו, בעוד שהוא אוכל את הרגל בשקיקה ומביט אליך, לועס את כפת הרגל ומוריד ממנה את העור
    "רררררר...." אנהם לעברו "ווף ווף!" אומר לו ואתקדם אליו על ארבע... "ווף וווף וווווף ווווף וווף" (אני גם רוצה חתיכה לאכול זה לא פיר שאתה זאב שמן!)

14. משתמש מנוסה
    היטסוגאיה
    זאב מביט אליך ולא מבין מה אתה רוצה, הוא מסיים את הרגל וקופץ לעברך, נראה שהזמנת אותו לשחק!
    ~~~
    מאיפה אתה חושב שאתה יודע זאבית תגיד לי?

וספארמרית מתקדמת

15. Because lizards can swim
    היטסוגאיה
    זאב מביט אליך ולא מבין מה אתה רוצה, הוא מסיים את הרגל וקופץ לעברך, נראה שהזמנת אותו לשחק!
    ~~~
    מאיפה אתה חושב שאתה יודע זאבית תגיד לי?
    אני יודע!!!!
    ~~~~~
    "בוא נשחק זאבי רק אל תפגע בי" אומר לו ואקפוץ עליו, אשחק איתו

עמוד 6 מתוך 9 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •