סיגל, זה עדיין שמור?
מצטער.. לא יצא לי בכלל להיות במחשב כמעט.. לא הספקתי...
אם זה עדיין בסדר אני עושה עכשיו..
שם משתמש: ~Aqua Jet~
שם דמות: צ'ופ (צ'ופי) אניקייב
אופי דמות: אינסטינקטים מאד מעולים, חסר סבלנות (חוץ מבציד) , חולשה לגרגרי יער, לא יכול לנטוש אף אחד (ואם כן, אז יסורי מצפון מאד קשים), פזיז.
תיאור דמות: עיניים כחולות עמוקות, שיער חום קצר(להתעלם מהבגדים)
עבר: נולדתי לפני 14 שנה (זה בסדר גיל 14?) הורי קראו לי צ'ופ (Chop - לחתוך). אמנם באתי מהמשפחה הכי ידועה בשבט בכישרון שלה לבתר חיה, אבל אף פעם לא הצטיינתי בזה... לחברה הכי טובה שלי קראו אליס, היא באה ממשפחה מאד מפורסמת מהיכולות שלה באומנות הסכין. ואליס לעומתי הייתה מאד טובה בזה... מאז הפעם הראשונה שנפגשנו כבר לא נפרדנו.. היינו משחקים ביחד, מאוחר יותר צדים ביחד ואפילו מתחלקים בשלל. אז בואו נחזור אלי. אני תמיד אהבתי את אומנות החץ וקשת. הנפח היה האיש היחיד בכפר שהתמחה בחץ וקשת. כשהוא ראה אותי ,כשהייתי קטן, מתחנן לאבא שלי שיקנה לי קשת ישנה וחלודה מהנפחיה (ודרך אגב הוא לא הסכים) אז ליבו נפתח אלי. הוא עבד ימים ולילות (או לפחות ככה הוא סיפר לי) כדי להכין לי את הקשת הטובה ביותר ולהביא אותה למי שימשיך את המורשת של החץ וקשת בשבט. הוא התחיל ללמד אותי בסתר איך מחזיקים נכון את הקשת ואיך יורים בה ולאחר כמה שבועות כבר הייתי מומחה. הראתי את הכישרון לאבא שלי, ו- הוא היה מאוכזב ממני.. לקח לו זמן להשלים עם זה שאני לא יהיה טוב בביתור חיה.. אבל הוא גם הבין שיש לי את הכישרון הנדיר ביותר בשבט שלנו. אני מקווה שיהיה עוד מישהו שטוב בזה... לא נעים להיות מיוחד.. לפני כמה שבועת שמענו את הסיפור על אבן הלשם.. אני ואליס ממבט ראשון ביננו הבנו שאנחנו הולכים לצאת למסע הזה...
אז.. אני מחכה כבר בקוצר רוח ליום הזה..
שבט: שועל
אומנות: חץ וקשת
חפצים: שק שינה
5גליל של נקנקיות דם ארוכות של אייל קורא
5 אוכמניות מיובשות
נאד מים
5 עצי בעירה
סכין קטן וקשת קטנה ו10 חצים
בגד מעור אייל הקורא וכפפות מאור אייל הצפון,
שותפים: אליס נייף -שיער שחור ארוך עיניים ירוקות גדולות(להתעלם מהבגדים)