ג'ון- תאליה מכינה לך עוד מנה ואתה כומר גם אותה והיא אומרת רוצה לראות את הפוקימונים שלי?
אופק-גלאסיון מתקרבת אלייך ואומרת ''שלום אני גלי,אתה יודע איפה דרך 5? רודפים אחריי האנשים של רון הפעם הם שלחו חיילים מחופשים לחבירים סקיטי!!! טוב שלא הסכמתי לבוא איתם אחרי הפעם שעברה.....'' ואז תישאל עם תוכל ללוות אותה לדרך 5 כי היא חייבת למצא מקום מסתור
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-גלי תעקוב אחרייך מעט צולעת בגלל פצע ברגל שלה ותאמר ''שמעתי על כמה חיבירים חדשים אני מחפשת אותם כי אני ממש רוצה להצטרף אליהם אני לא יכולה להיות לבד יותר,שנה שעברה הייתי בגן ואז נהפחתי לחצוייה ועכשיו אני בורחת מטינה וריק........ חבל...... ואז תשאל איך קוראים לך?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- גלי תמשיך לדבר איתך ותספר לך מה קרה לה בפעם האחרונה שהיא נתפסה ''בדיוק חיפשתי את החיבירים ששמעתי עליהם ואז ראיתי אותם שני חיבירים עם זנבות זיגזגון,הייתי די פצוע אז הם לקחו אותי לג'וי,התיישבתי על השולחן במרפאה וחיכיתי,ג'וי באה אבל אז היא הורידה חליפה וראיתי שזאת הייתה תחפושת ג'וי לפני שעשיתי משהו הם הרדימו אותי והתעוררתי אצל רון וטינה... בקושי ברחתי.... ומה איתך מיי? איך החיים ביער?''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)