Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

נושא: Shiny stone

1. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    שלום, אתמול התחלתי לשחק בפוקמון פלאטינום והגעתי עד לעיר אטרנה, שם סינת'יה נתנה לי ביצת טוגפי שבקעה היום.
    עכשיו, לפי מה שהבנתי אני יוכל למצוא shiny stone בשלב מאחור במשחק- באי הברזל, מה שאומר שעד השלב הזה אני לא יוכל להשיג את טוגקיס.
    אז תהיתי אם מישהו יכול להביא לי shiny stone או לפחות להשאיל לי אחת ואז אני אחזיר לו כשאני אשיג את האבן באי הברזל.
    אני פשוט רוצה לפתח אותו לטוגקיס בעיר עם מכון המים כדי שאני יוכל ללמד אותו air slash ו aura sphere שיעזרו לו להתאמן באי הברזל כשאני אלחם ביחד עם ריילי בפוקמונים פראיים/ של מאמנים (את האבן משיגים אחרי הקטע עם ריילי אז אם אני אחכה לקטע הזה לא יהיה מי שיעזור לי לאמן אותו בקרב כפול)
    אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
    נ.ב. אני רק עכשיו יוצא מהעיר אטרנה (למקרה שמישהו מעדיף להשאיל לי את האבן ורוצה לדעת באיזה שלב אני במשחק)

עריכה: למקרה שמישהו רוצה, מצאתי אבן שמש, 2 אבני עלה, אבן ירח ואבן מים (למקרה שמישהו רוצה להחליף)

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    קודם תסגור על טבע, יכולת (אולי גם Hidden Power)ומהלכי ביצה ואז תפתח אם לא זה בזבוז אם הטוגפי הזה לא בטבע Modest או Timid הוא לא שווה הרבה ושווה עוד פחות אם היכולת שלו זה Hustle
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. משתמש מנוסה
    זה לא לקרבות ווי-פי או משהו,אני משחק רק בשביל להנות מהמשחק עצמו נטו, להרבות פוקמונים בשביל טבע/הידן פאוור/ IV יהרוס בצורה משמעותית את ההנאה שלי מהמשחק ולכן אני לא מתכוון להתעמק בזה.
    כן, הוסטל זאת יכולת מעצבנת שלא מתאימה לטוגקיס, לכן השקעתי קצת כדי להשיג את היכולת השניה, ובקשר לטבע השגתי לו טבע mild, כל עוד זה לא פוגע במהירות או התקפה מיוחדת זה לא מפריע לי, גם ככה לטוגקיס יש HP לא רע והגנות טובות ביחס לפוקמונים אחרים.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Starmie צפה בהודעה
    זה לא לקרבות ווי-פי או משהו,אני משחק רק בשביל להנות מהמשחק עצמו נטו, להרבות פוקמונים בשביל טבע/הידן פאוור/ IV יהרוס בצורה משמעותית את ההנאה שלי מהמשחק ולכן אני לא מתכוון להתעמק בזה.
    כן, הוסטל זאת יכולת מעצבנת שלא מתאימה לטוגקיס, לכן השקעתי קצת כדי להשיג את היכולת השניה, ובקשר לטבע השגתי לו טבע mild, כל עוד זה לא פוגע במהירות או התקפה מיוחדת זה לא מפריע לי, גם ככה לטוגקיס יש HP לא רע והגנות טובות ביחס לפוקמונים אחרים.
    ליא אין בעיה לתת לך... אין לי שימוש בזה כרגע...
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ToviItay צפה בהודעה
    ליא אין בעיה לתת לך... אין לי שימוש בזה כרגע...
    אין לך שימוש באבן הזו כרגע, אבל יכול להיות שכן תצטרך את האבן בעתיד? אם כן תוכל להביא לי את האבן שלך ואם תצטרך את האבן הזו בהמשך אני אתן לך את האבן שאני אשיג באי הברזל? (ייקח לי כמה ימים להגיע לשם, אני בין אטרנה להארת'הום כרגע)

6. משתמש מנוסה
    אין לך שימוש באבן הזו כרגע, אבל יכול להיות שכן תצטרך את האבן בעתיד? אם כן תוכל להביא לי את האבן שלך ואם תצטרך את האבן הזו בהמשך אני אתן לך את האבן שאני אשיג באי הברזל? (ייקח לי כמה ימים להגיע לשם, אני בין אטרנה להארת'הום כרגע)
    תוכל לקחת עד שיהיה לך.. אני לא צריך תאבן כרגע כי אין לי שישית ויי פיי עם רוזרייד או טוגקיס..
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    תודה מתי תוכל להביא לי את האבן?

8. משתמש מנוסה
    תודה מתי תוכל להביא לי את האבן?
    רוצה עכשיו? מה הFC שלך?
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ToviItay צפה בהודעה
    רוצה עכשיו? מה הFC שלך?
    כן ה FC שלי זה:
    5286
    4704
    6060
    איזה FC מהחתימה שלך להוסיף?

10. משתמש מנוסה
    כן ה FC שלי זה:
    5286
    4704
    6060
    איזה FC מהחתימה שלך להוסיף?
    פלטינה. כנס..
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    תודה, עזרת לי מאוד

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •