פרק שני-מקדש הדרקון:
אייס לא היה יכול לחזור לישון,הוא נשאר ער,הלילה נראה לו ארוך יותר מהיום,אחרי שהשחר עלה אייס יצא אל רחובות העיירה.
אייס סייר קצת ביער שליד העיירה והוא הבחין בשני אבירים מתאמנים בחרב זה נגד זה,'בוא נעשה משהו מצחיק' חשב אייס בחיוך ושלף את שרביטו וכיוון על אחת החרבות של האבירים "ווינדי וון*" מלמל אייס,חרבו של אחד האבירים עזבה את ידו והתחילה לרחף לה.
בזמן שאייס צחק,מכשף בעל גלימה כחולה,נעליים שחורות,ועיניו חומות כמו דבש,הוא כיוון את שרביטו לכיוון של החרב השנייה ואמר:"ווינדי וון",החרב השנייה עזבה את ידו של האביר שהחזיקה אותה,שתי החרבות נלחמו זו בזו,אחד האבירים קלט את אייס והמכשף השני ואמר:"סטיב! שני אלה אחראים לזה" האביר ששמו סטיב הוא חרב נוספת והתקרב אליהם.
אייס השתמש בחרב שעליה השתלט והדף את סטיב האביר,הוא שיחרר את החרב משליטתו וברח אל תוך היער,בלי לשים לב הוא הפיל קשתית צעירה בזמן שניסתה לצוד לה זאב ארגמן,אך זה לא עצר אותו הוא המשיך לרוץ.
הקשתית עלתה על אחד העצים ורדפה אחריי אייס מלמעלה תוך כדאי זה שהיא מכוונת את אחד החצים שלה אל אייס,החץ נורה.
מקדש הדרקון:
"דרקון קדום שאליו אני מתפלל,הקשב נא לי ושמע תפילתי,במקדש זה ישנו בוגד ורוצח,אנא עזור לי ב..." קרא איש מסתורי בעלת גלימה בצבע ארגמן,על חציו השמאלי של פניו היה קעקוע של דרקון כתום,במקדש הדרקון נשמעו צעדים,הכוהן המסתורי הסתובב וראה את חברו ושותפו למקדש,הל דימן,טיפוס מסתורי מאוד בעל עיניים אדומות-לבנות בוהקות,גם הוא היה מקועקע בחציו השמאלי של הפנים עם קעקוע של דרקון,אך הדרקון שלו היה שחור כמו הלילה,הל חייך ואמר:"דרקון הארגמן ענה לך אי פעם?",הכוהן השני שלא הבין את העקיצה אמר בקול יבש וצרוד:"פעם אחת הייתי בטוח ששמעתי אותו,הוא היה בוער כמו הלהבה עצמה,עיניו היו צהובות,אך לא כמו ברק,הן היו צהובות כול כך שהן היו לבנות,הוא אמר לי שיש בוגד במקדש ועליי לחסל אותו" הל אמר:"וחיסלת,את כוהן הדרקון הלבן,בלייסט ורייס,הוא היה איש מאוד מסתורי,למרות שדרקונו היה לבן כמו השלג עצמו,ורייס התעקש ללבוש שחורים,מוזר מאוד,אבל יש מקום אחד במקדש הדרקון לכוהן אחד של דרקון מסוים,כוהן לדרקון,אני כוהנו של הדרקון השחור ותמיד אהיה ואתה ידידי,איירון ספייל כוהן דרקון הארגמן".
ככול שהל התקרב אל איירון האש בלפיד תאחה,הל הוציא משרוולו סכין,איירון שהיה עם הגב אל הל לא ידע שהוא הולך לרצוח אותו,הל הרים את הסכין ונעץ בגבו של איירון,איירון התמוטט ומת תוך שניות ספורות,הל נעלם והשאיר את גופתו של איירון ליד האש שכבר כמעט נכבתה סופית.
וואו! זאת הדרך היחידה להביע מה אני אומר על זה
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
קול!!!
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)