Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 33 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 489
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    Son Goku
    אמפמון אומר לך:"הכול בשביל הבוס שלנו!" אתה נכנס לדלת הכחולה אבל היא הודפת אותך,אמפמון ו-וורמון הופכים להיות מידע דיגיטלי,אתה שומע קול שאומר:"הרס האזור הכאוטי בעוד כחמש דקות" אמפמון אומר מתוך הדיג'יכלי:"מהר לעולם האנושי!" אבל מצד שני וורמון אומר לך:"לך לעולם הדיגיטלי,אתה יכול למצוא שמה דיג'ימונים חדשים!".

יש מקום פנוי עם גאומון!
    אני אומר לאמפמון ולורמון"מצטער אמפמון,הפעם אני אקשיב לורמון ואלך לעולם הדיג'ימון.בא לי לראות איך נראה עולם הדיג'ימון.אני חושב ששניכם אף פעם לאהיתם בעולם הדיג'ימון לא?" .אני רץ מהר לדלת שמובילה לעולם הדיגטלי ונכנס לתוכה מהר.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    YellowFlash
    *בשביל ללכוד דיג'ימון אתה צריך ללחוץ על הכפתור הימני,זה סורק את הדיג'ימון,ואז אתה יכול להגיע למחשב ולהוריד את הקובץ לדיג'ימון אמיתי.
    אתה מוציא את אגומון,אתה משתמש בדיג'יסול של מצב בוהק,אגומון מצב בוהק עומד מולך,דיאנה הולכת שני צעדים אחורה ואומרת לך:"זה הקרב שלך",עשרת הדפוטימונים מכוונים את האקדחים שלהם על אגומון,כול העשרה יורים ביחד,אגומון מצליח להדוף אותם ולחסל תשעה מתוך העשרה,על האחרון אתה משתמש בכפתור הימני,הדיג'יכלי אומר לך:"דפוטימון נסרק".

Son Goku
    אמפמון מחייך אל וורמון וקורץ לו,אתה קופץ אל השער הירוק,אתה מגיע לסוג של מדבר,החול יבש והאדמה סדוקה אך בשמיים יש ענני סערה שחורים כמו הלילה,אך עדיין לא יורד גשם,אמפמון אומר לך:"האזור המדברי,אפשר למצוא פה כול מיני דיג'ימונים נחמדים,דוברמונים,בירדמונים,לאומונים,פטמונים ועוד כול מיני דיג'ימונים,שנצא למסע?" וורמון אומר לך:"אני חושב שכדי ללכת למאסטר הדיג'יביצים,הוא יכול ליצור כול דיג'יביצה מיוחדת שקיימת,ככה אני אוכל להתפתח לעוד סוגים של דיג'ימונים,מה דעתך?".

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Son Goku
    אמפמון מחייך אל וורמון וקורץ לו,אתה קופץ אל השער הירוק,אתה מגיע לסוג של מדבר,החול יבש והאדמה סדוקה אך בשמיים יש ענני סערה שחורים כמו הלילה,אך עדיין לא יורד גשם,אמפמון אומר לך:"האזור המדברי,אפשר למצוא פה כול מיני דיג'ימונים נחמדים,דוברמונים,בירדמונים,לאומונים,פטמונים ועוד כול מיני דיג'ימונים,שנצא למסע?" וורמון אומר לך:"אני חושב שכדי ללכת למאסטר הדיג'יביצים,הוא יכול ליצור כול דיג'יביצה מיוחדת שקיימת,ככה אני אוכל להתפתח לעוד סוגים של דיג'ימונים,מה דעתך?".
    אני אומר לשניהם" קשה להחליט. אני קובע שנעשה עץ או פאלי. אם אצע פאלי נלך בהצעה של אמפמון. אם אצע עץ אז נלך בהצעה של ורמון. מקווה שאתם מסכימים לזה ". אני מחפש על עצמי אם יש לי מטבע שאוכל לעשות איתו עץ או פאלי.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YellowFlash
    *בשביל ללכוד דיג'ימון אתה צריך ללחוץ על הכפתור הימני,זה סורק את הדיג'ימון,ואז אתה יכול להגיע למחשב ולהוריד את הקובץ לדיג'ימון אמיתי.
    אתה מוציא את אגומון,אתה משתמש בדיג'יסול של מצב בוהק,אגומון מצב בוהק עומד מולך,דיאנה הולכת שני צעדים אחורה ואומרת לך:"זה הקרב שלך",עשרת הדפוטימונים מכוונים את האקדחים שלהם על אגומון,כול העשרה יורים ביחד,אגומון מצליח להדוף אותם ולחסל תשעה מתוך העשרה,על האחרון אתה משתמש בכפתור הימני,הדיג'יכלי אומר לך:"דפוטימון נסרק".
    "יופי אגומון!" אומר לאגומון "עכשיו תחסל אותו עם אנרגיה בוהקת!"
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    Son Goku
    אתה מוציא מטבע קטן של חמש DP,בצד אחת משהו שנראה כמו צ'יפ [עץ] מהצד השני נראה סוג של עיגול קטן [פלי],וורמון אומר לך:"הצ'יפ מייצג את העולם הדיגיטלי והעיגול את כדור הארץ,שני צדדים של היקום ושל המטבע" אתה מטיל אותו,אמפמון תופס אותו וחושף את הצ'יפ,וורמון אומר בשמחה:"יש הולכים למאסטר הדיג'יביצים,הוא נמצא בכפר הרוחות..." אמפמון אומר לכם:"אם זה נמצא בכפר הרוחות יש לנו משהו כמו כמה קילומטרים של הליכה,נצליח להתאמן וגם להגיע למאסטר הדיג'יביצים" אתה שומע סוג של קול של ירייה,אמפמון אומר לך:"אנחנו בשטח של הדפוטימונים".

YellowFlash
    דפוטימון יורה על אגומון,שעף אחורה,אתה רואה הילה שחורה מקיפה את דפוטימון,אתה רואה אותו גדל והופך להיות סופר סטארמון,דיאנה אומרת לך:"אוקיי,הגיע הזמן שאגומון יהפוך להיות ג'יאו גריימון אתה לא חושב" אגומון אומר לדיאנה:"אנחנו מנסים,אבל אני חלש מדי".
    Spoiler ספוילר

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Son Goku
    אתה מוציא מטבע קטן של חמש DP,בצד אחת משהו שנראה כמו צ'יפ [עץ] מהצד השני נראה סוג של עיגול קטן [פלי],וורמון אומר לך:"הצ'יפ מייצג את העולם הדיגיטלי והעיגול את כדור הארץ,שני צדדים של היקום ושל המטבע" אתה מטיל אותו,אמפמון תופס אותו וחושף את הצ'יפ,וורמון אומר בשמחה:"יש הולכים למאסטר הדיג'יביצים,הוא נמצא בכפר הרוחות..." אמפמון אומר לכם:"אם זה נמצא בכפר הרוחות יש לנו משהו כמו כמה קילומטרים של הליכה,נצליח להתאמן וגם להגיע למאסטר הדיג'יביצים" אתה שומע סוג של קול של ירייה,אמפמון אומר לך:"אנחנו בשטח של הדפוטימונים".
    ]
    אני אומר לדיג'ימונים שלי" אוף אין לי כוח ללכת כזה מרחק עד המאסטר של הדיג'יביצים. טוב אמפמון מי אלו בכלל הדפוטימונים ?.למקרה חירום אני אפתח את שניכם " .אני מפתח את אמפמון לאייס דוימון ואת וורמון לפלאריזרדמון למקרה של הדפוטוימונים יתקפו.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. NYO HO HO
    YellowFlash
    דפוטימון יורה על אגומון,שעף אחורה,אתה רואה הילה שחורה מקיפה את דפוטימון,אתה רואה אותו גדל והופך להיות סופר סטארמון,דיאנה אומרת לך:"אוקיי,הגיע הזמן שאגומון יהפוך להיות ג'יאו גריימון אתה לא חושב" אגומון אומר לדיאנה:"אנחנו מנסים,אבל אני חלש מדי".
    "אל תוציא את האפשרות עד שתצליח אגומון." אומר לאגומון "אם הצלחנו להפוך למצב בוהק, התפתחות רגילה אמורה להיות ממש קלה בשבילנו,נכון?".לאחר מכן אלחץ על הכפתור של ההתפתחות בדיג'יכלי ואומר:"אגומון-תתפתח!"
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    Son Goku
    *ידעת שתירגמו את 43 ולא את 41-42 [בזקסל]
    וורמון אומר לך:"הדופוטימונים הם שומרי המערב,אבל לפעמים יש דופוטימונים פושעים,כמו אלה".
    אתה משתמש בדיג'יסול בשביל להפוך את אמפמון לאייס דוימון,אתה רואה ספרה כחולה מקיפה את אמפמון ואתה רואה שעוד לפניך אייס דוימון.
    אתה משתמש בדיג'יביצה של האומץ בשביל לפתח את וורמון בפיתוח שריון לפלאוויזרדמון,הדיג'יביצה של האומץ יוצאת מהדיג'יכלי והופכת למידע אדום שמקיף את וורמון,אתה רואה את פלאוויזרדמון עומד ליד האייס דוימון,שני הדיג'ימונים עומדים מול חבורה של עשרה דפוטימונים.

YellowFlash
    אתה משתמש בדיג'יסול בוהק שמקיף את אגומון ויוצר את אגומון מצב בוהק,דיאנה אומרת לך:"יש לי רעיון" היא שולחת קרן מידע ורודה מהדיג'יכלי שלה,הקרן מקיפה את אגומון,אגומון גדל לגודל של סופר סטארדמון,למרות זאת הוא לא משתנה לצורה הבאה שלו,דיאנה אומרת לך בקול חלש:"הדיג'יסול שלי הייתה חזקה מספיק בשביל שאגומון יתאזן נגד סופר סטארדמון,אבל לא מספיק בשביל להתפתח,מצטערת" אתה רואה שהיא מזיעה מאוד וגם חיוורת מאוד,נראה שזה לקח לה הרבה מאוד כוח.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Son Goku
    *ידעת שתירגמו את 43 ולא את 41-42 [בזקסל]
    וורמון אומר לך:"הדופוטימונים הם שומרי המערב,אבל לפעמים יש דופוטימונים פושעים,כמו אלה".
    אתה משתמש בדיג'יסול בשביל להפוך את אמפמון לאייס דוימון,אתה רואה ספרה כחולה מקיפה את אמפמון ואתה רואה שעוד לפניך אייס דוימון.
    אתה משתמש בדיג'יביצה של האומץ בשביל לפתח את וורמון בפיתוח שריון לפלאוויזרדמון,הדיג'יביצה של האומץ יוצאת מהדיג'יכלי והופכת למידע אדום שמקיף את וורמון,אתה רואה את פלאוויזרדמון עומד ליד האייס דוימון,שני הדיג'ימונים עומדים מול חבורה של עשרה דפוטימונים.

.
    איזה מפגרים,אני ארה את פרק 43 כש42 ו41 היו מתורגמים.אני לא אדלג על 2 הפרקים האלו
    ----------------------------------------------

אני אומר לאייס דוימון ולפאוויזרדמון " אייס דוימון תשמש בציפור תער. תקוף במלא ציפורן תער על 5 דפוטימונים. את השאר תשאיר לטיפולו של פלאוויזרדמון. פלאוויזארדמון תשמש בפיצוץ אש על כל שאר הדפוטימונים שאיס דוימון לא תוקף. יאלה בהצלחה בלהביס אותם "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    Son Goku
    *כנ''ל
    אייס דוימון משתמש בציפורן תער,הוא מצליח לחסל ארבעה מין הדופטימונים אך החמישי יורה בציפורן שלו ומצליח להדוף אותה,פלאוויזרדמון משתמש בלהבה קסומה שמחסלת את השאר,אתה שומע מחיאות כפיים איטיות ובקצב קבוע,אתה רואה איש זקן בעל ברדס חום מלוכלך,הוא אומר לך:"אתה יודע לשלוט בדיג'יביצה של האומץ,הראשונה מתוך אחד עשר,השניים האחרונות,של הגורל ושל הניסים הן החזקות ביותר,האחרונה,של הגורל,יכולה לפתח רק חמישה דיג'ימונים:
    ויימון,פטמון,וורמון,טררימון ולופמון,אני הוא מאסטר הדיג'יביצים,אתה מעוניין בדיג'יביצה השנייה?של החברות?היא יכולה להפוך את וורמון שלך לטוגמוגומון חזק מאוד".

11. NYO HO HO
    YellowFlash
    אתה משתמש בדיג'יסול בוהק שמקיף את אגומון ויוצר את אגומון מצב בוהק,דיאנה אומרת לך:"יש לי רעיון" היא שולחת קרן מידע ורודה מהדיג'יכלי שלה,הקרן מקיפה את אגומון,אגומון גדל לגודל של סופר סטארדמון,למרות זאת הוא לא משתנה לצורה הבאה שלו,דיאנה אומרת לך בקול חלש:"הדיג'יסול שלי הייתה חזקה מספיק בשביל שאגומון יתאזן נגד סופר סטארדמון,אבל לא מספיק בשביל להתפתח,מצטערת" אתה רואה שהיא מזיעה מאוד וגם חיוורת מאוד,נראה שזה לקח לה הרבה מאוד כוח.
    "אל תדאגי-אני אנצח אותו." אומר לדיאנה ולאחר מכן אגיד לאגומון:"אגומון-תשתמש באנרגיה בוהקת!"
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    YellowFlash
    אגומון הענק מצב בוהק משתמש באנרגיה בוהקת על סופר סטארמון שעף אחורנית חמישה מטרים,סופר סטארמון משתמש בפיצוץ כוכבי שפוגע באגומון הענק מצב בוהק אך הוא מצליח לקום במהירות ולירות נשימת פלפל בוהקת שמפילה את סופר סטארמון,אתה שומע קול מהדהד מוזר,שילוב של שאגה ונהימה,אחרי זה סופר סטארמון נעלם באוויר,אגומון חוזר להיות בגודל המקורי שלו ובצורה המקורית שלו,דיאנה קמה על רגליה ואומרת לך:"זה היה קשה,אנחנו צריכים לחזק את הדיג'יסול שלנו,אחרת בפעם הבאה זה יגמר באסון".

13. NYO HO HO
    YellowFlash
    אגומון הענק מצב בוהק משתמש באנרגיה בוהקת על סופר סטארמון שעף אחורנית חמישה מטרים,סופר סטארמון משתמש בפיצוץ כוכבי שפוגע באגומון הענק מצב בוהק אך הוא מצליח לקום במהירות ולירות נשימת פלפל בוהקת שמפילה את סופר סטארמון,אתה שומע קול מהדהד מוזר,שילוב של שאגה ונהימה,אחרי זה סופר סטארמון נעלם באוויר,אגומון חוזר להיות בגודל המקורי שלו ובצורה המקורית שלו,דיאנה קמה על רגליה ואומרת לך:"זה היה קשה,אנחנו צריכים לחזק את הדיג'יסול שלנו,אחרת בפעם הבאה זה יגמר באסון".

"איך אנחנו נעשה את זה?איך נחזק את הדיג'יסול שלנו?" אשאל את דיאנה,בזמן שנלך לכיוון תחנת הרכבת.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    YellowFlash
    דיאנה אומרת לך:"אנחנו צריכים פשוט להתאמן,ככול שנהיה חזקים יותר ככה גם הדיג'יסול שלנו תהיה חזקה יותר,ואם הכוח של הדיג'יסול חזק יותר ככה גם הדיג'ימון חזק יותר והוא יכול להתפתח,בגלל זה אם דיג'ימון נלחם הרבה הוא מתפתח בקלות" אתה שומע קול שאומר:"מי הוא זה שמעז לפלוש לאדמתי?".

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Son Goku
    *כנ''ל
    אייס דוימון משתמש בציפורן תער,הוא מצליח לחסל ארבעה מין הדופטימונים אך החמישי יורה בציפורן שלו ומצליח להדוף אותה,פלאוויזרדמון משתמש בלהבה קסומה שמחסלת את השאר,אתה שומע מחיאות כפיים איטיות ובקצב קבוע,אתה רואה איש זקן בעל ברדס חום מלוכלך,הוא אומר לך:"אתה יודע לשלוט בדיג'יביצה של האומץ,הראשונה מתוך אחד עשר,השניים האחרונות,של הגורל ושל הניסים הן החזקות ביותר,האחרונה,של הגורל,יכולה לפתח רק חמישה דיג'ימונים:
    ויימון,פטמון,וורמון,טררימון ולופמון,אני הוא מאסטר הדיג'יביצים,אתה מעוניין בדיג'יביצה השנייה?של החברות?היא יכולה להפוך את וורמון שלך לטוגמוגומון חזק מאוד".
    אני אומר למאסטרדיג'יביצים" תודה על המידע שאמרת לי הרגע. לא ידעתי את זה בכלל. מה דעתך להביא לי ישר את הדיג'יביצה של של הניסים והגורל?. כמו שאמרת לי הם הם החזקות ביותר. אין לי צורך בדיג'יביצה של החברות .באלי פשוט את החזקות ביותר ".

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 26 מתוך 33 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •