YellowFlash
*מחצי משפט זה מה שהבאתי XD,תעשה טובה,תקרא הכול,זה חשוב.
קינן אומר לך:"אני לא יודע,פשוט עניתי על השאלות שלו,וכנראה שיחררתי את הסוד שלי" הוא מושך בשערות שלו,דיאנה אומרת:"טוב קינן,אם אני אספר לו זה לא משנה נכון?" קינן מהנהן ודיאנה מסבירה לך:"לפני עשר שנים,המדען קורוטה יצר דיג'ימון מכני בשם 'גיזמון' שהמטרה שלו הייתה להשמיד דיג'ימונים ולשאוב את אנרגיית החיים שלהם בשביל לזמן את הלורד השטני בלפמון שהיום שייך לגנרל D,בקרב האחרון שלו,קורוטה התמזג עם בלפמון והוא הושמד,בזמן שבלפמון הפך למידע דיגיטלי,קורוטה גם הפך למידע דיגיטלי,איכשהו קינן הצליח למצוא אותו ולכלוא אותו במחשב שלו,הוא ניסה להערים אליו בכול מיני דרכים,אבל היום הוא ניצח אותו,קורוטה חופשי,אבל אין לו גוף,הדרך היחידה שלו היא להתמזג עם דיג'ימון,לפי מה שידוע לנו,הוא לא מחפש דיג'ימונים כמו אגומון שלך או פלאמון שלי,אלא דיג'ימונים מסוכנים,חזקים ושיכולים להשמיד את העולם הדיגיטלי בלי רגשות אשם" הוא מוציא דיג'יכלי חדש הוא אומר לך:"זה דיג'יכלי בוהק,מושלם בשביל מצב בוהק" הוא מחבר את המחשב לדיג'יכלי ומוריד את הקבצים של הדיג'יכלי הקודם לחדש,הוא עושה בדיקה אחרונה,בשביל לבדוק אם קורוטה,קרמון או כול אחד אחר שלא אמור להיות שמה בפנים,דיאנה מחזירה לך את אגומון,הוא נראה הרבה יותר טוב,קינן לבסוף אומר:"בקורוטה נטפל אחר כך,הוא יחפש אחריי שער למימד הדיגיטלי בשביל לאתר את הבן שלו ולהתמזג עם הדיג'ימון שלו,אבל עכשיו,יש לכם את הגמר,שהטוב ביניכם או הטובה ביניכם" הוא אומר אחרי שהוא רואה את המבט של דיאנה:"ינצח,או תנצח".