Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 33 ראשוןראשון ... 212930313233 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 489
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    YellowFlash
    קינן מקצק ואומר:"ממה שהבנתי דיוויס מחק לך חלק מהדאטא,חלק שכנראה היה מאוד חשוב אם ההורדה נהרסה לך בגללו אבל יש אפ....מה לעאזאזל הדבר הזה!" אתה רואה הודעה על המחשב של קינן "אני אוהב משחקים ואתה?" קינן מסתכל בבלבול על המחשב,קינן לוחץ על אפשרות ה'כן' ואחרי זה רשום "אם ככה,הגיע הזמן לשנות את חוקי המשחק מה דעתך?" יש שתי אפשרויות האחת "תשנה" השנייה "תשמור" קינן לוחץ על אפשרות ה"תשנה" אחרי זה יש הודעה שאומרת:"תודה לך,קינן שחררת את וירוס קורוטה" מנורות החירום האדומות מתחילות להבהב ולעשות קולות אזעקה,אתה שומע קול חורק של גבר שאומר:"תודה לך,קינן".

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    Son Goku
    אמפמון אומר לך:"בסדר,לפחות הרווחנו עוד חבר לצוות" קאלין בודק את מצב הדיג'ימונים שלו,הוא אומר לך:"לא,הם חלשים מדי,נצטרך לחכות קצת עד הקרב הבא שלנו,לפחות יש לך שני דיג'ימון פעילים" אתה באמת שם לב שוורמון לא מתפקד,הוא חוזר להיות מידע דיגיטלי,קאלין מחזיר את ויימון ואת דמי דוימון,הוא אומר לך:"מזל שיש לי עוד דיג'ימון" אתה רואה פאון צ'סמון שחור יוצא מין הדיג'יכלי שלו,הוא אומר לשניכם:"פאוץ' תכיר את לי,לי תכיר את השותף שלי".

.
    אני אומר לפאוץ'" נעים לפגוש אותך". לאחר מכן אפנה אל קאלין ואומר לו " טוב השותף שלי זה אמפמון אם כבר הבנת את זה. אני מבין שאנחנו משיכים תקרב שלנו ,לא כך ?"
    אני אומר לאמפמון " תשמש בציפורן תער על פאוץ'"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YellowFlash
    קינן מקצק ואומר:"ממה שהבנתי דיוויס מחק לך חלק מהדאטא,חלק שכנראה היה מאוד חשוב אם ההורדה נהרסה לך בגללו אבל יש אפ....מה לעאזאזל הדבר הזה!" אתה רואה הודעה על המחשב של קינן "אני אוהב משחקים ואתה?" קינן מסתכל בבלבול על המחשב,קינן לוחץ על אפשרות ה'כן' ואחרי זה רשום "אם ככה,הגיע הזמן לשנות את חוקי המשחק מה דעתך?" יש שתי אפשרויות האחת "תשנה" השנייה "תשמור" קינן לוחץ על אפשרות ה"תשנה" אחרי זה יש הודעה שאומרת:"תודה לך,קינן שחררת את וירוס קורוטה" מנורות החירום האדומות מתחילות להבהב ולעשות קולות אזעקה,אתה שומע קול חורק של גבר שאומר:"תודה לך,קינן".
    "מה קורה פה קינן?" אשאל אותו בבהלה.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    YellowFlash
    *מחצי משפט זה מה שהבאתי XD,תעשה טובה,תקרא הכול,זה חשוב.
    קינן אומר לך:"אני לא יודע,פשוט עניתי על השאלות שלו,וכנראה שיחררתי את הסוד שלי" הוא מושך בשערות שלו,דיאנה אומרת:"טוב קינן,אם אני אספר לו זה לא משנה נכון?" קינן מהנהן ודיאנה מסבירה לך:"לפני עשר שנים,המדען קורוטה יצר דיג'ימון מכני בשם 'גיזמון' שהמטרה שלו הייתה להשמיד דיג'ימונים ולשאוב את אנרגיית החיים שלהם בשביל לזמן את הלורד השטני בלפמון שהיום שייך לגנרל D,בקרב האחרון שלו,קורוטה התמזג עם בלפמון והוא הושמד,בזמן שבלפמון הפך למידע דיגיטלי,קורוטה גם הפך למידע דיגיטלי,איכשהו קינן הצליח למצוא אותו ולכלוא אותו במחשב שלו,הוא ניסה להערים אליו בכול מיני דרכים,אבל היום הוא ניצח אותו,קורוטה חופשי,אבל אין לו גוף,הדרך היחידה שלו היא להתמזג עם דיג'ימון,לפי מה שידוע לנו,הוא לא מחפש דיג'ימונים כמו אגומון שלך או פלאמון שלי,אלא דיג'ימונים מסוכנים,חזקים ושיכולים להשמיד את העולם הדיגיטלי בלי רגשות אשם" הוא מוציא דיג'יכלי חדש הוא אומר לך:"זה דיג'יכלי בוהק,מושלם בשביל מצב בוהק" הוא מחבר את המחשב לדיג'יכלי ומוריד את הקבצים של הדיג'יכלי הקודם לחדש,הוא עושה בדיקה אחרונה,בשביל לבדוק אם קורוטה,קרמון או כול אחד אחר שלא אמור להיות שמה בפנים,דיאנה מחזירה לך את אגומון,הוא נראה הרבה יותר טוב,קינן לבסוף אומר:"בקורוטה נטפל אחר כך,הוא יחפש אחריי שער למימד הדיגיטלי בשביל לאתר את הבן שלו ולהתמזג עם הדיג'ימון שלו,אבל עכשיו,יש לכם את הגמר,שהטוב ביניכם או הטובה ביניכם" הוא אומר אחרי שהוא רואה את המבט של דיאנה:"ינצח,או תנצח".

Son Goku
    קאלין אומר:"כן,אני יודע שאמפמון הוא השותף שלך,פאוץ תשתמש בכידון הצללים" פאוץ יורה ברק שחור מהכידון שלו והוא הודף את אמפמון וההתקפה הישירה שלו,פאוץ זורק את הכידון שלו לאוויר,הוא יורד במהירות אל ידיו של פאוץ אחרי כמה שניות,אתה רואה שמין השמיים יורדים עוד כמה עשרות של כידונים שחורים עשויים אנרגיה טהורה,קאלין אומר לך:"גשם של טרור".

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    Miku Hatsune
    הנער מחייך ואומר לך:"אני הוא קינן קרייר,אחד ממפקדי ארגון DATS ששומר על איזון בין העולם הדיגיטלי,אתמול בלילה,הסתובבת יחד עם שתי נערות בגילך במרכב העיר,והדיג'ימון המכונה 'צ'ריסלימון' תקף את מרכז העיר,החברות שלך ברחו,עכשיו הסוכנים שלנו מחפשים אותם למען מחיקת הזיכורן שלהם,את לעומת זאת התחברת עם הדיג'ימון קודמון והצלחתם להביס את צ'ריסלימון,מחקנו את הזיכרון שלך אבל חשבנו לגייס אותך,האם את מעוניינת להיות סוכנת DATS יחד עם השותף שלך" הוא מביא לך מכשיר כתום-לבן,בתוכו יש את השותף שלך,קודמון.[/QUOTE]

אסתכל על הנער ואקלוט את כל מה שאמר שלפתע-
    ''רגע...'' אומר בפה פעור בהפתעה-כעס, ''מחקת לי את הזיכרון?!'', ''המף...'' אמלמל, ''בסד'ר, ומי זה קודמון בכלל?, ולמה מחקתם לי את הזיכרון מן ההתחלה?'' אשאל שוב בכעס, 'מחק לי את הזיכרון..המף..' אחשוב לעצמי במוחי, 'מי נתן לו רשות..', אביא בקינן בזמן שאחכה לתשובה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    YellowFlash
    *מחצי משפט זה מה שהבאתי XD,תעשה טובה,תקרא הכול,זה חשוב.
    קינן אומר לך:"אני לא יודע,פשוט עניתי על השאלות שלו,וכנראה שיחררתי את הסוד שלי" הוא מושך בשערות שלו,דיאנה אומרת:"טוב קינן,אם אני אספר לו זה לא משנה נכון?" קינן מהנהן ודיאנה מסבירה לך:"לפני עשר שנים,המדען קורוטה יצר דיג'ימון מכני בשם 'גיזמון' שהמטרה שלו הייתה להשמיד דיג'ימונים ולשאוב את אנרגיית החיים שלהם בשביל לזמן את הלורד השטני בלפמון שהיום שייך לגנרל D,בקרב האחרון שלו,קורוטה התמזג עם בלפמון והוא הושמד,בזמן שבלפמון הפך למידע דיגיטלי,קורוטה גם הפך למידע דיגיטלי,איכשהו קינן הצליח למצוא אותו ולכלוא אותו במחשב שלו,הוא ניסה להערים אליו בכול מיני דרכים,אבל היום הוא ניצח אותו,קורוטה חופשי,אבל אין לו גוף,הדרך היחידה שלו היא להתמזג עם דיג'ימון,לפי מה שידוע לנו,הוא לא מחפש דיג'ימונים כמו אגומון שלך או פלאמון שלי,אלא דיג'ימונים מסוכנים,חזקים ושיכולים להשמיד את העולם הדיגיטלי בלי רגשות אשם" הוא מוציא דיג'יכלי חדש הוא אומר לך:"זה דיג'יכלי בוהק,מושלם בשביל מצב בוהק" הוא מחבר את המחשב לדיג'יכלי ומוריד את הקבצים של הדיג'יכלי הקודם לחדש,הוא עושה בדיקה אחרונה,בשביל לבדוק אם קורוטה,קרמון או כול אחד אחר שלא אמור להיות שמה בפנים,דיאנה מחזירה לך את אגומון,הוא נראה הרבה יותר טוב,קינן לבסוף אומר:"בקורוטה נטפל אחר כך,הוא יחפש אחריי שער למימד הדיגיטלי בשביל לאתר את הבן שלו ולהתמזג עם הדיג'ימון שלו,אבל עכשיו,יש לכם את הגמר,שהטוב ביניכם או הטובה ביניכם" הוא אומר אחרי שהוא רואה את המבט של דיאנה:"ינצח,או תנצח".
    "קדימה דיאנה,בואי נלך." אומר לדיאנה.תוך כדי ההליכה לזירה אחשוב:'אני מקווה שלא יהיו שום באגים בדיג'יכלי.רק זה יהיה חסר לי עכשיו.' תוך כדי גם אסתכל על הדיג'יכלי החדש שלי ואמשיך במחשבותיי 'זה הסוף של האליפות,אני מקווה שאנצח ואגמור עם זה כבר.'
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    Miku Hatsune
    הנער אומר לך:"המשימה שלך אתמול הייתה שייכת בעצם לסוכנת טירונית בשם לוסי דין והשותף שלה פאון צ'סמון לבן,וכשאת וקודמון הכרתם היא נלחצה,המשימה הראשונית של כול סוכן היא לשמור על הדיג'ימונים בסודיות,בטעות היא הפעילה את העט-מוחק שלה,הצלחנו למצוא את קודמון ולהעבירו לדיג'יכלי,כלי איחסון לדיג'ימונים,אחרי כמה דקות איתרתי אותך וקבעתי להיפגש איתך כאן,מעכשיו,את סוכנת DATS רשמית,אם תרצי,את מוכנה לזה?",את מחזיקה את הדיג'יכלי שלך ואת רואה את קודמון מהנהן במרץ.

YellowFlash
    אתה יוצא מהחדר של קינן,אבל דיאנה נשארת עוד כמה דקות בחדר של קינן,בלי כוונה אתה מגיע למחסנים של DATS,אתה רואה קופסא שבה רשום "פרויקט Giz" אתה רואה תרשימים של מכונות קרב,כנראה אותם גיזמונים שאותם קינן הזכיר,אתה רואה גם כמה חלקים מהרובוטים האלה מפוזרים בקופסא,אתה רואה גם כמה פצצות זמן-חלל ישנות,כמו שאלה שהאח של דיאנה השתמש בהם,אתה שומע קול צעדים ואחריו את הקול של המפקד תומס שאומר בזעם:"מי שם!".

8. NYO HO HO
    YellowFlash
    אתה יוצא מהחדר של קינן,אבל דיאנה נשארת עוד כמה דקות בחדר של קינן,בלי כוונה אתה מגיע למחסנים של DATS,אתה רואה קופסא שבה רשום "פרויקט Giz" אתה רואה תרשימים של מכונות קרב,כנראה אותם גיזמונים שאותם קינן הזכיר,אתה רואה גם כמה חלקים מהרובוטים האלה מפוזרים בקופסא,אתה רואה גם כמה פצצות זמן-חלל ישנות,כמו שאלה שהאח של דיאנה השתמש בהם,אתה שומע קול צעדים ואחריו את הקול של המפקד תומס שאומר בזעם:"מי שם!".
    "סוכן DATS ריו קאנדה המפקד תומס." אומר לתומס בכול מכבד.לאחר מכן אלך לכיוון תומס כדי לראות מה הוא עושה.
    NYO HO HO BITCH

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [

Son Goku
    קאלין אומר:"כן,אני יודע שאמפמון הוא השותף שלך,פאוץ תשתמש בכידון הצללים" פאוץ יורה ברק שחור מהכידון שלו והוא הודף את אמפמון וההתקפה הישירה שלו,פאוץ זורק את הכידון שלו לאוויר,הוא יורד במהירות אל ידיו של פאוץ אחרי כמה שניות,אתה רואה שמין השמיים יורדים עוד כמה עשרות של כידונים שחורים עשויים אנרגיה טהורה,קאלין אומר לך:"גשם של טרור".
    אני אומר לאמפמון" תהיה זהיר מאוד יש סיכוי שתפגע מן הכידונים האלו.תזוז במהירות וכך תחמק מן הכידונים.תשמש גם בציפורן טער כדי להעיף את הכידונים שבאים אליך אל פאוץ'"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    YellowFlash
    תומס אומר לך:"ריו,אסור לך להיות בחדר הזה,רק למפקדים ולסוכני אליט מותר להיות פה,לפי מה שאני יודע אתה סוכן שעבר רק משימה אחת,אתה עדיין בדרגת 'טירון',אחרי עוד תשע משימות שיעברו לך בהצלחה אתה תהיה סוכן מנוסה ואחרי כמה משימות בעולם הדיגיטלי אתה תהיה סוכן אליט ותקבל אפשרות להיות בחדר הזה,עכשיו לך,יש לך גמר לסיים,בהצלחה" הוא מחייך אליך חיוך קטן,אתה שומע קול מהרמקולים שאומר:"הגמר מתחיל,דיאנה וריו,גשו לעמדות הקרב".

Son Goku
    אמפמון מזנק אל אחד מכידוני האנרגיה הוא פוגע בו אך נהדף אחורנית,אחרי זה הוא מתחמק מכול כידון בלי לגעת בו,קאלין אומר לך:"אי אפשר לפגוע בכידונים האלה,באנרגיה טהורה אי אפשר לגעת או להחזיק,אבל אפשר להיפגע ממנה,אני חושב שזה מספיק לקרב אחד" הוא מחזיר את פאוץ לדיג'יכלי ואומר לך:"אני מתכנן ללכת לטירת החולות,שמעתי שזה מקום מאוד נחמד,אם אתה מחפש הרפתקאות,מה אתה אומר תצטרף?,אל תדאג בקשר לקרב,אנחנו נסיים אותו מתישהו".

11. NYO HO HO
    YellowFlash
    תומס אומר לך:"ריו,אסור לך להיות בחדר הזה,רק למפקדים ולסוכני אליט מותר להיות פה,לפי מה שאני יודע אתה סוכן שעבר רק משימה אחת,אתה עדיין בדרגת 'טירון',אחרי עוד תשע משימות שיעברו לך בהצלחה אתה תהיה סוכן מנוסה ואחרי כמה משימות בעולם הדיגיטלי אתה תהיה סוכן אליט ותקבל אפשרות להיות בחדר הזה,עכשיו לך,יש לך גמר לסיים,בהצלחה" הוא מחייך אליך חיוך קטן,אתה שומע קול מהרמקולים שאומר:"הגמר מתחיל,דיאנה וריו,גשו לעמדות הקרב".
    "יופי!הקרב מתחיל!" אומר לעצמי ואלך מהר לזירה.'מה תומס עשה שם?מה זה קשור לתרשימים של הגיזומונים?טוב ריו,לא לחשוב על זה עכשיו.יש לך אליפות לזכות בה.' אחשוב לעצמי בזמן ריצתי לזירה.
    NYO HO HO BITCH

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Aichi Sendou;1285559]Miku Hatsune
    הנער אומר לך:"המשימה שלך אתמול הייתה שייכת בעצם לסוכנת טירונית בשם לוסי דין והשותף שלה פאון צ'סמון לבן,וכשאת וקודמון הכרתם היא נלחצה,המשימה הראשונית של כול סוכן היא לשמור על הדיג'ימונים בסודיות,בטעות היא הפעילה את העט-מוחק שלה,הצלחנו למצוא את קודמון ולהעבירו לדיג'יכלי,כלי איחסון לדיג'ימונים,אחרי כמה דקות איתרתי אותך וקבעתי להיפגש איתך כאן,מעכשיו,את סוכנת DATS רשמית,אם תרצי,את מוכנה לזה?",את מחזיקה את הדיג'יכלי שלך ואת רואה את קודמון מהנהן במרץ.

''אמ..אוקיי'' אמרתי בחיוך, התכופפתי וליטפתי את קודמון, ''שולם שותף'' אמרתי לקודמון בחיוך, פניתי בחזרה לנער ושאלתי אותו ''אז עכשיו אני סוכנת dats רשמית, מה אני צריכה לעשות עכשיו?'' שאלתי והסתכלתי על הנער בציפייה לתשובה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    YellowFlash
    אתה נכנס לתוך זירת הקרב,שתי הזירות שהיו קודם התחברו להיות זירה אחת גדולה,דיאנה מחכה לך שם,אתה רואה שאין לה את המבט הנחמד שתמיד יש לה,אלא מבט מפחיד שמכריז שהיא מתכוונת להילחם בכול הכוח שלה,אתה רואה את פלאמון שלה,גם היא נראת בטוחה בעצמה,אגומון יוצא מהדיג'יכלי החדש שלך,הוא מסתכל עליהן והוא אומר לך:"אנחנו ננצח,יש לי הפתעה שאפילו אתה לא תצפה אליה".

Miku Hatsune
    *את אולי יכולה לעשות כמו עמית?לעשות תג ציטוט ולהעתיק רק את הקטע הנכון?זה יותר נוח לי פשוט.
    קינן אומר לך:"עכשיו את צריכה לפגוש את המפקדים שלנו,תומס נורסטיין ויושינו 'יושי' פוג'ידה ואת השותפים שלהם,גאומון 'האגרוף הכחול' השותף של תומס לאלמון 'זרע הקסם' השותפה של יושי,יחד איתם,עד לפני שלוש שנים היה לנו מפקד נוסף,מרקוס 'מאסארו' דיימון ושותף שלו אגומון 'הלהבה',אבל אז הוא נעלם" שניכם מגיעים למפקדת DATS,אתם מגיעים לחדר הראשי,שמה נמצאת המפקדת יושי.

14. Surgeon of Death
    שם משתמש:‏SasoriRedSands
    שם במשחק:מקס בלאק
    שותף:גאומון
    מראה:שיער חום כאדמה יבשה,בתספורת "קוצים" עינים ירוקת בהירות מאוד (ואני מתכוון לכך) לובש בד"כ חולצה אדומה עם פסים ומכנסים אפורות
    ציוד:דיג'יכלי,מחשב כיס שכולל מידע על דיג'ימונים, משקפת לראיית לילה, אולר ,מכשיר קשר עם מפקדת DATS ,יומן משימות ,מוחק זיכרון [לבני האדם שלא מה-DATS או שמודעים לקיומם של הדיג'ימונים, למקרה שנתקלו בדיג'ימון].

15. משתמש מנוסה
    רשום תגיב להתחלה

עמוד 31 מתוך 33 ראשוןראשון ... 212930313233 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •