Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 79
  1. Surgeon of Death
    !!Sniper!!
    הטמר המסתורי אומר לך:"בינתיים תקרא לי אקס,עד הפעם הבאה",אקס עולה על הגריימון הקדום שלי ורוכב לשמיים,טאי אומר לך:"בינתיים אגומון לא יכול להתפתח,אבל בגדול אתה צריך לכוון עליו את ה-D3 ולצעוק 'אגומון תתפתח ל...' ואז הוא מתפתח לצורה הבאה שלו,בשביל להחזיר ל-D3 ובחזרה אתה צריך לכוון עליו את ה-D3 ולהגיד 'פנימה' או 'החוצה',אוקיי?".

2. היכל התהילה
    הטמר אומר לך:"גבומון מתפתח לגרורומון,הוא רמת אלוף,יש רמות פראש-הרמה הנמוכה ביותר,אין הרבה דיג'ימונים שהם ברמה הזו,אחרי זה יש באימונים-רמה שממנה רוב הדיג'ימונים מגיעים,אחרי זה טירון,רמה מאוד נפוצה,אחרי זה יש אלוף,אולימטוב ומגה,הרמות החזקות ביותר".
    ''אני ג'ייק, איך קוראים לך?'' אשאל ואוסיף ''אפשר שיהיו יותר מדיג'ימון אחד? במכשיר הזה?''

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מאסטר ליאון
    אתה מוציא מצפן ומפה,אתה משוטט בעיר,אתה רואה שוב את קלואי,הנערה עם הפגסוסמון,אתה רואה שהיא זאת שנלחמת נגד סטרבימון,פגסוסמון אף לשמיים ויורה מטר של קוצים,המטר פוגע בסטרבימון אך הוא לא נעלם,במקום זה הוא שולח קרן אור חזקה שפוגעת בפגסוסמון,אך הוא מצליח להישאר באוויר,אך הוא נראה כאילו הוא הולך ליפול בכל רגע.

Itachi
    איזי אומר לך:"זה נמצא מתחת לאדמה,בכל העיר,כל מה שצריך לעשות זה" הוא נשען על אחד מפחי הזבל,אתה רואה שהנקודה היד שלו נוגעת בה,היא הנקודה היחידה שלא מלוכלכת,הפח זז ממקומו ומאחוריו נגלת דלת סתרים,אתה רואה ארבע שורות וארבע טורים,בטור הראשון יש ארבע אותיות מ-A עד D,ובשאר מספרים מ-1 עד 12,איזי לוחץ על שלושה כפתורים "D,0,1] הדלת נפתחת,אתה רואה מדרגות שמובילות למטה,איזי אומר לך:"אחריך".

!!Sniper!!
    טאי אומר לך:"אתה פשוט צריך להפוך אותו לחזק מאוד,זה לא ברור מתי בדיוק,אבל שזה יקרה,אתה תדע,אגב אתה יודע כבר למה לפתח אותו,לאגומון יש כמה אפשרויות פיתוח,האפשרות הקלאסית היא גריימון,אפשרות טובה גם היא ג'יאו גריימון ואפשרות שאני אישית לא הייתי לוקח זה קנטאורמון,אין לו עוד התפתחויות עד כמה שאני יודע,אתה יודע מה אתה רוצה כבר?".

ShotGun
    הטמר אומר לך:"כן בטח,אבל זה מסובך,אתה צריך שאותו דיג'ימון יסמוך עליך וירצה להיות איתך,כמובן שהוא יהיה ב-D3,שמעתי על קורומון חזק מאוד שמסתובב בטוקיו [המשחק מתרחש בטוקיו] ומחפש גם הוא בן אדם שיהיה לו שותף,אבל לו אין D3,סימן שהוא בוחר מי יהיה השותף שלו,ולא הגורל,אני מכיר שלושה שניסו,אף אחד מהם לא הצליח".

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    שם משתמש: ワンピース.
    שם במשחק: ג'ק בלאק.
    תמונה:
    התחלתי: וורמון.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kaiser צפה בהודעה
    מאסטר ליאון
    אתה מוציא מצפן ומפה,אתה משוטט בעיר,אתה רואה שוב את קלואי,הנערה עם הפגסוסמון,אתה רואה שהיא זאת שנלחמת נגד סטרבימון,פגסוסמון אף לשמיים ויורה מטר של קוצים,המטר פוגע בסטרבימון אך הוא לא נעלם,במקום זה הוא שולח קרן אור חזקה שפוגעת בפגסוסמון,אך הוא מצליח להישאר באוויר,אך הוא נראה כאילו הוא הולך ליפול בכל רגע.

.[/COLOR]
    אומר לגומאמון לתקוף את סטרבימון במתקפה החזקה שלו, לאחר מכן אומר לקלואי "את יודעת מה המתקפות של גומאמון?" ואסרוק את הסביבה.

*אין המון מה לכתוב
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

6. משתמש מנוסה
    ワンピース
    תגיב להתחלה,לשלב לך דיג'ימטנלים במ''ת?

מאסטר ליאון
    *תספיק להגיד את זה!אתה לא חייב לציין את זה כל הזמן!
    קלואי אומרת לך:"שמע,באת לי בזמן לא טוב,אתה רוצה לעזור,תעזור,אם אתה לא רוצה,אל תפריע ותסתלק!",פגסוסמון משתמש שוב פעם במטר קוצים שפוגעים בסטרבימון,סטרבימון שם לב אליך והוא שולח קרן אור שפוגעת בך ובגוממון,גוממון משתמש במתקפת 'דגים קסומים',מין האדמה,לא ברור איך,נשלחים עשרות דגים בשלל צבעים שפוגעים בסטרבימון,פגסוסמון משתמש במתקפת 'אור לייזר' שפוגע בסטרבימון ומחסל אותו,סטרבימון הופך להיות מידע דיגיטלי.

7. אבל הופיר יותר
    והתחלנו:

יצאתם מהבית והתחלתם להסתובב ברחובות,קול מסתורי מדבר אליכם:"העולם הדיגיטלי זקוק לך",אתם נזכרים שדיברנו בחדשות לפני כמה חודשים על מדען בשם ג'יי טירוסה שעבד על מתקן שהביא אותו לעולם מקביל,עולם שנמצא ברשת המחשבים,העולם הדיגיטלי,אותו מדען נעלם בצורה מסתורית מאוד,אתם הולכים בעקבות הקול ופוגשים יצור מוזר שמסתכל עליך ואומר לך:"חיכיתי לך".
    תזכיר לי עוד פעם מה זה XDD
    ----------------------------------------------------
    "מי אתה ולמה חיכית לי..?" אני שואל את היצור המוזר הזה ומסתכל עליו טוב.
    חמוף

8. Surgeon of Death
    !!Sniper!!
    טאי אומר לך:"אתה פשוט צריך להפוך אותו לחזק מאוד,זה לא ברור מתי בדיוק,אבל שזה יקרה,אתה תדע,אגב אתה יודע כבר למה לפתח אותו,לאגומון יש כמה אפשרויות פיתוח,האפשרות הקלאסית היא גריימון,אפשרות טובה גם היא ג'יאו גריימון ואפשרות שאני אישית לא הייתי לוקח זה קנטאורמון,אין לו עוד התפתחויות עד כמה שאני יודע,אתה יודע מה אתה רוצה כבר?".
    "אני הייתי בוחר בגריימון או בגי'או גריימון" אומר לו,בציפיה כבר להלחם שוב עם אגומון ולפתח אותו כבר

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Itachi
    איזי אומר לך:"זה נמצא מתחת לאדמה,בכל העיר,כל מה שצריך לעשות זה" הוא נשען על אחד מפחי הזבל,אתה רואה שהנקודה היד שלו נוגעת בה,היא הנקודה היחידה שלא מלוכלכת,הפח זז ממקומו ומאחוריו נגלת דלת סתרים,אתה רואה ארבע שורות וארבע טורים,בטור הראשון יש ארבע אותיות מ-A עד D,ובשאר מספרים מ-1 עד 12,איזי לוחץ על שלושה כפתורים "D,0,1] הדלת נפתחת,אתה רואה מדרגות שמובילות למטה,איזי אומר לך:"אחריך".
    "וואוו!" אומר בפליאה וארד במדרגות לעבר המפקדה של מחתרת הדיג'ימונים.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    ワンピース
    *המדען?דמות שהשה''מ המקורי המציא.
    היצור יוצא מין הצללים,אתה רואה שזה זחל ירוק,עם פה,זרועות ועוקץ סגולים,הוא די גדול בשביל זחל רגיל,על גבו יש מכשיר מוזר בצבע ירוק,אומר לך:"אני הוא וורמון,אני דיג'ימון,או מפלצת דיגיטלית,אני באתי מין העולם הדיגיטלי,לפני מספר שבועות בן אדם שמכנה את עצמו 'קיסר הדיג'ימונים' משתמש בטבעות שחורות שהוא מכנה 'טבעות הרשע' שהופכות דיג'ימונים טובים לרעים,אני ברחתי לעולם הזה בשביל לחפש את הבן אדם שיעזרו לי,וזה אתה" הוא מושיט לך את המכשיר ואומר לך:"זה ה-D3,המכשיר שיעזור לך לשלוט בי".

!!Sniper!!
    טאי אומר לך:"ג'יאו גריימון הוא טיפה יותר חזק מגריימון,הוא גם מתפתח בסופו של דבר לויקטורי גריימון או לשיין גריימון,אם אתה מפתח אותו לגריימון אתה צריך להיזהר שאתה מפתח אותו לא לפתח אותו בזמן שאתה מפחד או עצבני,זה עלול ליצור "התפתחות אפלה" וליצור או מטאל גריימון צורת וירוס או סקול גריימון,אם אתה מפתח אותו לג'יאו גריימון אחרי שהוא הופך לרייס גריימון זה גם מסוכן כי זה יכול להפוך אותו לשיין גריימון מצב הרס,מסוכן ביותר,אתה רוצה שאני אביא אותך לאזור אימונים מיוחד לדיג'ימונים?".

Itachi
    אתה יורד במדרגות,אתה רואה שלט קטן שבו רשום 'קומה D0',אתה נכנס ואתה רואה שני טמרים נלחמים בעזרת הדיג'ימונים שלהם,לראשון יש וימון כמו לך,אבל לשני יש וורמון,שניהם אומרים:"דיגימנטל!" זה עם הוימון מוסיף:"צורת אומץ!" אבל זה עם הוורמון אומר:"צורת ידע!" התפתחות הדיג'ימנטל אומץ של וימון היא פלאדרמון,דיג'ימון שנראה כמו וימון עם שריון אש,השני הוא נראה כמו חרק עשוי מתכת,סרצ'מון.
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ワンピース
    תגיב להתחלה,לשלב לך דיג'ימטנלים במ''ת?

מאסטר ליאון
    *תספיק להגיד את זה!אתה לא חייב לציין את זה כל הזמן!
    קלואי אומרת לך:"שמע,באת לי בזמן לא טוב,אתה רוצה לעזור,תעזור,אם אתה לא רוצה,אל תפריע ותסתלק!",פגסוסמון משתמש שוב פעם במטר קוצים שפוגעים בסטרבימון,סטרבימון שם לב אליך והוא שולח קרן אור שפוגעת בך ובגוממון,גוממון משתמש במתקפת 'דגים קסומים',מין האדמה,לא ברור איך,נשלחים עשרות דגים בשלל צבעים שפוגעים בסטרבימון,פגסוסמון משתמש במתקפת 'אור לייזר' שפוגע בסטרבימון ומחסל אותו,סטרבימון הופך להיות מידע דיגיטלי.
    אומר לגומאמון בשמחה "וואו!, אתה מדהים!,אתה גדול!,אתה סקסי!,אתה הדבר הגדול הבא!!,אתה יפה!,אתה חזק,אתה אדער,אתה קטן גם, חח...!!!(בהתחלה הדגים הם חברים שלו פשוט, אחר כך הם הפכו למתקפה כי הם באו כל הזמן שצריך אותם)" ואוסיף בהתלהבות גדולה אל כולם "גומאמון אתה יכול לירות עוד דברים?,קלואי אז יש לי פוטנציאל?".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

12. אבל הופיר יותר
    ワンピース
    *המדען?דמות שהשה''מ המקורי המציא.
    היצור יוצא מין הצללים,אתה רואה שזה זחל ירוק,עם פה,זרועות ועוקץ סגולים,הוא די גדול בשביל זחל רגיל,על גבו יש מכשיר מוזר בצבע ירוק,אומר לך:"אני הוא וורמון,אני דיג'ימון,או מפלצת דיגיטלית,אני באתי מין העולם הדיגיטלי,לפני מספר שבועות בן אדם שמכנה את עצמו 'קיסר הדיג'ימונים' משתמש בטבעות שחורות שהוא מכנה 'טבעות הרשע' שהופכות דיג'ימונים טובים לרעים,אני ברחתי לעולם הזה בשביל לחפש את הבן אדם שיעזרו לי,וזה אתה" הוא מושיט לך את המכשיר ואומר לך:"זה ה-D3,המכשיר שיעזור לך לשלוט בי".
    לא, התכוונתי מה זה דיג'ימנטל P:
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "מה..? מה זאת אומרת לשלוט בך? ולמה דווקא אני?!" אני שואל אותו מופתע לגמרי.
    "תסביר לי עוד, אני מחכה.." אני אומר ומתיישב על האדמה, לוקח ממנו את המכשיר הזה ומחכה.
    חמוף

13. Surgeon of Death
    !Sniper!!
    טאי אומר לך:"ג'יאו גריימון הוא טיפה יותר חזק מגריימון,הוא גם מתפתח בסופו של דבר לויקטורי גריימון או לשיין גריימון,אם אתה מפתח אותו לגריימון אתה צריך להיזהר שאתה מפתח אותו לא לפתח אותו בזמן שאתה מפחד או עצבני,זה עלול ליצור "התפתחות אפלה" וליצור או מטאל גריימון צורת וירוס או סקול גריימון,אם אתה מפתח אותו לג'יאו גריימון אחרי שהוא הופך לרייס גריימון זה גם מסוכן כי זה יכול להפוך אותו לשיין גריימון מצב הרס,מסוכן ביותר,אתה רוצה שאני אביא אותך לאזור אימונים מיוחד לדיג'ימונים?".
    "כן,מאוד" אומר לו ואז אנסה את המכשיר פעם ראשונה,אכוון אותו אל אגומון ואומר "הייכנס!"

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Itachi
    אתה יורד במדרגות,אתה רואה שלט קטן שבו רשום 'קומה D0',אתה נכנס ואתה רואה שני טמרים נלחמים בעזרת הדיג'ימונים שלהם,לראשון יש וימון כמו לך,אבל לשני יש וורמון,שניהם אומרים:"דיגימנטל!" זה עם הוימון מוסיף:"צורת אומץ!" אבל זה עם הוורמון אומר:"צורת ידע!" התפתחות הדיג'ימנטל אומץ של וימון היא פלאדרמון,דיג'ימון שנראה כמו וימון עם שריון אש,השני הוא נראה כמו חרק עשוי מתכת,סרצ'מון.
    "וואוו!אפשר גם כזה כמו של ההוא עם הוימון!הדיג'ימנטל הזה?" אשאל את גנאיי.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *שליש מההודעה זה סתם סוגריים,ועוד שליש זה סתם מילים שהבאת שלא קשורות לכלום,אתה לא צריך להשקיע בכוח,החלק העיקרי בכל המשפט הזה זה 'גוממון אתה יכול לירות עוד דברים כאלה...' עד סוף ההודעה.
    קלואי מסתכלת עליך בזלזול:"כולה תקפת עם דגים דיג'ימון שכבר ככה היה חצי מחוסל,זה לא משהו שצריך להשוויץ בו,בוא פגסוסמון,בוא נסתלק,הילד הזה הוא סתם מעצבן" היא תופסת ברגלו של פגסוסמון והיא טסה לכיוון מגדל טוקיו.
    *בטיסה על פגסוסמון זה חמש דקות,הליכה ברגל זה שעה,אז אל תעשה לי תגובה של 'אני אלך אחרי קלואי למגדל טוקיו' או משהו בסגנון.

ワンピース
    *אהה,הדיג'יביצים המיוחדות האלו שמפתחות לארמור.
    אתה מתיישב על קופסת עץ קטנה שמצאת לך מאחורי הפח,אתה משחק עם ה-D3 שביד שלך,וורמון אומר לך:"אני לא יודע בדיוק,הוא אמר שאני צריך להגיע לעולם האנושי ולמצוא מחבוא,והאדם הראשון שאני אפגוש יהיה זה שיעזור לי את העולם שלי,ובעזרת ה-D3 אתה יכול לפתח אותי,ובעזרתו אני הופך להיות שלך באופן רשמי".

!!Sniper!!
    אתה מכניס את אגומון ל-D3 האדום-כתום שלך,טאי מזיז את הפח לכיוון פתח הסימטה,כדי שלא יראו מה הוא עושה,אתה רואה דלת פלדה חבויה מאחורי הפח,אתה רואה שמחובר למנעול מנגנון עם סיסמא,ארבע אותיות ושמונה מספרים,אקראיות כנראה,בכל שורה יש את האותיות A,D,T ו-F ושמונה מספרים:0-7,טאי לוחץ 'DA01' והדלת נפתחת,טאי מחייך ואומר:"אחריך".

Itachi
    גנאיי אומר לך:"אתה צריך להשיג את הדיג'ימנטל של האומץ בשביל להויימון שלך יהיה פלאדרמון,ואיתו אתה מקבל כלי חדש וכסוף,בעזרתו אתה שומר את הדיג'ימנטלים שלך,יש מספר דיג'ימנטלים:אומץ,חברות,אהבה,טוהר,ידע,כנות,תקווה,או ר,נחמדות,ניסים וגורל,הדיג'ימנטלים של הניסים והגורל מכונות גם 'דיג'ימנטל מוזהב'" הנער בעל הוימון אומר:"כן,מגנמון הוא דיג'ימון חזק מאוד,אני מכנה אותו 'הנס של וימון'".

עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •