Diary of Ninja
(אני אארגן לוגו)
מדריך פרקים:
יתעדכן
מדריך דמויות:
יתעדכן
הקדמה: (מצטער שהיא קצרה)
שלום, בטח חשבתם שמי שכותב את היומן הזה הוא גיבור, אבל זה סתם עוזר עלוב. קוראים לי נארו פירונייט והשותף שלי הוא צ'ארמנדר. הכפר שלנו הוא הראשון ששידרג את הפוקירשת(שני חלקי עץ שבהם יש חלקים קשיחים ומחברים רשת קשיחה יחסית, הפוקירשת גם הומצאה אצלנו). בכל מקרה, סוג הנינג'ה שלך נבחר מהפוקימון שלך ולצ'ארמנד אין בכלל נינג'ה!, האמת היא שהדרך שבה הפכתי לנינג'ה היא דרך שעוברת דרך פוקימונים ענקיים,יערות נשרפים,מלכודות מפחידות,רובוטים מפחידים,נינג'ות מוזרות,עולמות מקבילים ושודדים. רציתי שכולם יחשבו שאני גיבור אבל במקום זה המון אנשים חושבים עכשו שאני בוגד,צ'ארמנדר ואני צוות נהדר ואנחנו חזקים יותר מכל צוות של נינג'ה ופוקימון!
פעם, אנחנו עמדנו להפסיד בקרב שיקבע את גורל האזור ואז צ'ארמנדר קיבל כוח עד יצירת מתקפה של הגיבור מהאגדה: האגדה שלנו מספרת על מישהו חסר פחד,נועז,חסון,מהיר,חכם ושהשותף שלו הוא פוקימון אגדי מהעולם העתיק שמתפתח מצ'ריזארד לבסוף. שבאותם זמנים העולם עמד לפני הששמדה בידי האלים,ואחד מהאנשים יהיה הגיבור. אתם בטח חושבים שזה אני לפי העמודים הבאים ולפי זה שצ'ארמנדר השתמש בהתקפה ההיא, אבל מתברר שעוד המון צ'ארמנדרים השתמשו בה נגדנו!. כנראה שאני אהפוך לנינג'ה אבל לא בטוח שאצליח לעבור את המבחנים. המצאתי כמה טכניקות וצ'ארמנדר המציא כמה מתקפות, לצ'ארמנדר שלי יש שיער דווקא, יש לו ששיער קצר שיוצא מראשו והוא ג'ינג'י!. פעם נבלעתי בפה של מג'יקרא שהפך לגרידוס כשיצאתי, החלפתי בטעות את צ'ארמנדר פעם וכשהוא חזר אליי הוא כבר היה מוכן להפוך לצ'ארמיליון בקרב טוב. תמיד חשבתי שאני אהיה מדהים כשאהפוך לנינג'ה , אבל עכשו כשאני בגיל 15 וחצי (גיל ראוי לנינג'ה בשבט שלנו, לפי סוג הנינג'ה יודעים מאיפה הנינג'ה) עומדים להרוג אותי עכשו. הכול בגלל הבן אדם המעצבן ההוא, אותו שטינקר מגעיל ששנא אותי ושהפוקימון שלו הוא שארפידו.
הפרקים יהיו יותר ארוכים ובבקשה תגובות בונות!