Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 44 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 655
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם

דבר המנהל ~

משחק חדש, ראשון מסוגו. אני מנסה לקדם קצת את הסיפור שלי בספרות ולהגביר את ההתעניינות בו. לאחרונה נראה שפורום ספרות גוסס ואני יודע שהיכולות שלי כמנהל ספרות לשעבר יתרמו לי לנהל משחק בצורה רצינית.
    המשחק מבוסס על הסיפור שאני כותב כרגע, הסיפור מפורסם פה בפורום ספרות. המשחק הולך להכיל קרבות ואקשן וגם כיף דמיוני לא נורמלי. מי שמכיר את המשחקים הקודמים שלי ידע שהרעיונות שלי לרב מקוריים, תמיד אני משדרג ומשנה ממה שזכור לי לפי איך שמשתלב לי טוב במשחק. אני מתכוון להרים את המשחק הזה גבוה ולהשקיע בו עד סוף העלילה (שאגב כבר כתבתי אותה לעצמי בשבועות האחרונות...).
    המשחק הולך להכיל שיתוף פעולה בין שחקנים, ודמויות רבות שאותם אני גם אשחק.

אני, LordAbizi, מתיר בזאת ל The Charmander לפתוח את Glaria soa The game!

מומלץ בחום ~

לקפוץ לפורום ספרות ולקרוא את הסיפור, זה יתן לכם רקע בסיסי לגבי כל העולם הזה שנקרא גלאריה סאה. עולם שאני עצמי המצאתי. המשחק יהווה מקור להמון דמיון ויכיל המון פרטים, מה שאני אישית ממליץ זה להכין דף קטן, שיעזור לכם לזכור דברים. כדאי לעיתים לכתוב קודים מסויימים, שכן אני אערוך את ההודעה ולבסוף רק הזיכרון שלכם ישאר כהוכחה.

משוב על המשחק~

מתקבל בברכה, אני בהחלט מעדיף לקבל הערה בפרטי ואפילו בפומבי כדי ללמוד ולהשתפר. אחרי הכל זהו משחק מקורי שלי ואני אשתדל להשקיע בכל הכח. אך כמו שאי אפשר לסולת בלי חיטין כך גם משהו משהו משהו ><'...
    תודה מראש על העזרה.

עלילה:

לפעמים כשברק מפלח את השמיים ומביא איתו את הרעם, זה סימן שסערה מתקרבת. יש שיראו זאת כסיבה להסתתר מתחת לסמיכה החמה, עם כוס של קפה מהביל וסרט טוב.
    ברם, יש שרואים זאתכהזדמנות מצוינת לקריאת תיגר. יודעי דבר מספרים שברק חזק במיוחד מבטא את קנאת הקוסמים וכי ממש ברגעים אלו קוסם או אלף נפל בקרב. אותה קנאה יכולה להביא רק לחורבן ושפיכות דמים.
    אך הקנאה היא ענף מן הכעס. ואין אדם נמלט ממנה, כי אנחנו רואים אשר כל בני התמותה נמשכים איש אחר רעהו, כי כאשר הוא רואה שחברו קונה קניין מענייני העולם הוא טורח להשיג כמוהו. הקנאה מביאה לידי חימוד והחומד סופו לגזול. והקוסמים היו מוכנים לעשות הכל כדי לגזול את מה ששייך לאלפים. שלטון.
    גלאריה סאה. ממלכה קסומה שבה קוסמים ואלפים התגוררו יחדיו. נופיה המרתקים של הממלכה שופעים צבעים ילדותיים. כולם מתאחדים לנוף מדברי. יערות ואגמים מפוזרים סביב. אוויר צח וקריר הינו מזג אוויר קבוע בגלאריה סאה. מגדלי מגורים היו ממוקמים סביב הממלכה כשבמרכזה בית הספר המפורסם של הממלכה ניצב בגאון.
    גלאריה סקול היה ללא כל ספק מרכז העניינים של גלאריה סאה. כל ילד שמגלה שהוא אלף מוזמן לבית הספר. אף קוסמים צעירים לומדים בבית הספר הזה, במסגרת שונה. לחשים ואנרגיות מרוכזים יחדיו גורמים לבית הספר למסתורין והרפתקאות. כל ייצור שיוזמן ללמוד בבית הספר יידע להעריך את חשיבות הקסם.
    בית הספר מתפאר ביכולת שלו לאכלס אלפים וקוסמים תחת קורת גג אחת, עם זאת, מחוץ לבית הספר השנאה ששוררת מבוססת על הרצון לשלוט בגלאריה סאה. קוסמים אומנם אכן בעלי עוצמה ויכולת כישוף חזקה, אך הדרך לשלוט בגלאריה היא על ידי חיבור עמוק ונפשי לגלאריה סאה עצמה. דבר שקוסמים לא מסוגלים לעשות.
    אלפים לעומת זאת, הקרויים גם "שוכני אנרגיה", יכולים באופן מפתיע לרכוש את האנרגיות שלהם ולחוות ולשתף רגשות. כל אלף רוכש לעצמו דמון והדמון הופך להיות שותף מלא לחייו ולנשמתו של האלף. חולשתם הגדולה של האלפים הם למעשה ילדיהם שלהם. בעבר, תינוק הנולד לאלף לא היה מסוגל לשלוט בעוצמת כוחותיו ועלול היה למות ולהרוג אחרים יחד איתו. האלפים היו חסרי אונים במשך דורות וניסו למצוא פתרון עד ששליח הרוקח הראשי של המושבה של הקוסמים הציג בפני מלך האלפים שיקוי המשכיח את יכולות האלף עד שיגלה אותם בכוחות עצמו. על כן, נאלצו האלפים בעלי המשפחות להשתלב בחברת בני האדם. הרחק מגלאריה סאה. השיקוי הושתל בDNA של כל אלף שהיה קיים באותה תקופה. הדבר הזה מחזיק מעמד שלוש עשרה שנה בדיוק. בגיל שלוש עשרה, כוחותיו של האלף פורצים החוצה.
    הדמונים הינם שדים מסויימים, אשר מספקים כמרבית מקורות האנרגיה של האלפים. לכל סוג דמון יש כדור אנרגיה מסוים שהוא מספק. לכשעצמם הם אינם ידידותיים בכלל, משום שהם חיים בפחד ובשנאה בשל היכולת של האלפים לרכוש את האנרגיה שלהם ובכך להשמיד אותם.
    עם זאת, יכולת נוספת של האלף היא גם לרכוש דמון אחד שיעמוד לצדו. השד יתקשר עם האלף בצורה מסתורית, על ידי הסכם לשיתוף השד עם נשמת האלף. הקשר הופך צמוד, והדרך היחידה להרוג את הדמון היא על ידי הריגת האלף. האלף מרוויח מזה גם הוא, משום שהדרך היחידה להרוג אלף שיש בבעלותו דמון, היא על ידי שאיבת האנרגיה האישית שלו.
    מחתרת קוסמים אפלה הסיקה כי פענוח הקשר בין האלף לדמון שלו יביא להבנת הקשר בין שליטי גלאריה סאה לממלכה עצמה. חברי המחתרת, הקרויים בינם לבין עצמם 'אפלוליים', פועלים בדרכים לא ישרות על מנת לחקור כל מיני דברים הקשורים בהסקה הזו. האפלוליים מושתלים בכל המקומות החשובים והמשפיעים בגלאריה סאה. אפילו בבית הספר.
    קוסמים ומכשפות הינם יצורים בעלי כוח רב. יש להם יכולת לעשות דברים על טבעיים על ידי מוצא שפתיים. יש להם יכולת לרקוח שיקויים קסומים שיסייעו להם להתמודד בקרבות או בחיים בכלל. הם גם מסוגלים לייצר מפלצות שונות ומשונות המכונות מפלצות לחש. קוסמים יכולים להתחקות כמעט תמיד אחר האלפים, אך דבר אחד קוסמים לא מסוגלים לבצע ומכאן נובעת הקנאה. קוסמים לא מסוגלים לחוש את הרגשות או לתקשר עם הלחשים או המפלצות שלהם.

צורת התנהלות המשחק ועל צורת ההרשמה:

רקע:

גולש שיהיה מעוניין להירשם למשחק הזה, יידרש למלא טופס הרשמה. כמובן, הטופס מכיל ספח שדורש רקע. אני יודע שיש המעקמים את הפה כשהם נדרשים לכתוב רקע. אבל אני חושב שכתיבת קטע זה דבר חשוב למשחק הזה, בהתחשב בעובדה שהכל מתחיל פה מאפס. פרטים שנמצאים ברקע שלכם ישתלבו בעלילה. הכל תלוי ברצונכם.
    המשחק מאפשר לשחק אך ורק בתור תלמיד/ה בבית הספר, כאלף/ית. אי לכך, עליכם להכין רקע מתאים. זכרו, אתם חושבים שאתם בני אנוש רגילים שבגיל הנכון תהפכו לאלפים במפתיע. דבר הגורם לקריסת מערכות ולעלפונכם הפתאומי! אל תמשיכו את הרקע מעבר להתעלפות. ותעשו לי טובה... אל תרצחו לי משפחות... ההורים שלכם בריאים ושלמים. אם אתם בוחרים טרגדיה כלשהי, אני אשקול אם להשאיר אותה.

אופי:

עליכם לבחור אופי. ראשית, זה יעזור לכם לגבש את התנהגות האופי של השחקן שלכם וייתן קו יותר ברור עליו. בנוסף, אני בניתי מערכת קרב מסודרת ביני לבין עצמי. בעלי אופי מסוים יקבלו יתרון בדברים מסויימים כשלאחרים עם אופי נוגד יהיה יתרון בדברים אחרים. תוכלו לבחור שתי אופציות מאלו:
    אדיב, קצר-רוח, סבלן, חצוף, אדיש, רגיש, תוקפן, ביישן, מצחיק, מעצבן. האופי ישפיע עליכם במשחק אך אתם לא חייבים להיצמד רק אליו,אדם אדיש יכול להתרגש ממשהו, ואדם סבלן יכול להיות קצר רוח במקרה מסויים, האופי אמור להיות הבסיס לבניית הדמות.
    רמות:
    זה לא משחק המבוסס על פוקימון, אבל כל רמה שתעלו על ידי צבירת ניסיון תשפר ותעלה את יכולות האנרגיה שתרכשו. השאירו את זה לי. אני אדאג להעלות אתכם רמה על פי השיקולים שלי.

דמונים:
    כמו שהוסבר ב'עלילה'; כאלפים, אתם צריכים לרכוש דמון. הדמון יעזור לכם בקרבות ויעזור לכם לבטא את המחשבות והרגשות שלכם. אני אדאג לכם לדמון נחמד שיתאים לאישיות שלכם, כך שככל שתשקיעו ברקע ובאופי, כך הדמון יהיה מוצלח.
    כל דמון אחר שתפגשו במהלך המשחק שהוא פראי, יהיה ניתן לרכוש את האנרגיה שלו בלבד. כדור אנרגיה שיירכש יכול לסייע בקרב נגד היריב או לסייע בהמשך העלילה.

מטרת המשחק:

כרגע? כל מה שאתם צריכים לדעת זה שעליכם להשתלב בבית הספר מואהאהאהא....
    יפורט בהמשך.

משימות בגלאריה סקול:

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

דמונים שנחשפו עד כה במשחק:

Spoiler ספוילר

קסמים ולחשים שנחשפו עד כה במשחק:

מפלצות לחש שנחשפו עד כה במשחק:

חפצים ומושגים שנחשפו עד כה במשחק:

איוונטים:

רק אומר כאן בקצרה שאתם כולכם נמצאים באותו בית הספר ובאותו זמן. אתם גם לומדים באותה שנה כך שההמשכים שלכם יהיו מחולקים לרוב באופן פרטי, אך בזמן השיעור שיימסר בכתה כולכם יקבלו את זה.
    באיוונטים, אתם תפגשו אחד את השני ותוכלו להילחם אחד נגד השני או אחד לצד השני.

איך משחקים?

אתם הולכים לשחק כאלפים בלבד. עליכם לזכור מספר דברים חשובים כאלפים, ראשית, הרקע שתכתבו חייב להשתלב עם העלילה, משפחתכם למעשה הסתירו מכם שאתם אלפים כדי להגן עליכם. עד כה הייתם בטוחים שאתם בני אדם רגילים לכל דבר.
    אני יודע שיש הרבה דברים מסתוריים ולא מובנים במשחק, אבל אני מקווה יחד אתכם לגרום לזה להיות הרבה יותר ברור.

זכרו שמטרת המשחק למעשה היא להיכנס לבית הספר ולהשתלב שם, לרכוש כדורי אנרגיות ודמון שיהיה צמוד אליכם.

זכרו גם לא לסמוך בקלות על קוסמים, יש מחתרות שמנסות לחטוף אלפים תמימים.

מערכת הקרבות:

אוקיי אז אני בניתי מערכת קרבות ברורה שתעזור לנו לבנות אסטרטגיה מצד אחד אך תשאיר את הדמיון שלנו פתוח ולא תתבסס על חוקים יבשים בלבד. צורת הקרב מתבססת על נקודות החיים שיש לכם.
    כרגע כולכם נמצאים ברמה 0, מה שלמעשה אומר שיש לכם רק 10 נקודות חיים. לכל דמון פראי יש נקודות חיים גם, כך כשתעמדו מולו בקרב תילחמו נגד נקודות החיים שלו.
    במערכת הקרב יש גם נקודות נוספות. זה נראה כך:

התקפה:
    דיוק:
    הגנה:
    מהירות:
    יכולת:

אני ניסיתי לחשוב על דרך ברורה להסביר לכם את המערכת ועל כן החלטתי פשוט לקחת דמון לדוגמא. הבה ניקח את האראן הצחור של אנג'ל:

התקפה:1
    דיוק:2
    הגנה:1
    מהירות:1
    יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.

מה שאומר למעשה שלאחר שהאראן הצחור מתקיף הסטטוס שלו נראה כך:

התקפה:1
    דיוק:4
    הגנה:1
    מהירות:3

זה לא הכל.

כמו שהסברתי דמון חולק נשמה עם האלף, כך שהיכולות של האלף עצמו מתבטאים בקרב. הסטטוס של האראן נקבע על פי האופי שבחרתם. הסתרתי מכם את היכולות כדי לגרום לאפקט מעניין במשחק.
    כך שאם נסתכל על אנג'ל נראה שהאופי שהוא בחר הוא: תחרותי ואדיש. מה שאומר שיש לו תוספת של 2 נקודות התקפה אך ההגנה והמהירות שלו מפסידים נקודה.
    נקודות הסטטוס של האלף משפיעות על היכולות של הדמון המעורב בקרב. כך שכעת סטטוס הקרב של האראן הצחור נראה כך:

התקפה: 3
    דיוק: 4
    הגנה: 0
    מהירות: 2

חושבים שסיימתי? עדיין לא.
    זוכרים שאלפים יכולים לרכוש כדורי אנרגיה? לכל כדור אנרגיה יש יכולות משלו. היכולת של הכדור תמיד מצטרפת ליכולת המקורית של הדמון. כך שאם למשל אנג'ל משתמש בכדור האנרגיה של האראן הכחול זה נראה כך:

התקפה: 3
    דיוק: 4
    הגנה: 2
    מהירות: 2
    מתקפות אש לא משפיעות עליו כלל. 2 נקודות תוספת להגנה שלו.

כמובן שעדיין לא סיימתי. בכל פעם שאתם תעלו רמה, נקודות החיים שלכם ישתנו וכך גם היכולות שלכם ושל הדמונים שלכם!

חוקים:

• מיותר לציין שכל החוקים של לורדנו, אביזי המדהים, חלים גם כאן, כמו כן חוקי הפורום של האל רותם.

• אני מבקש רקע. אני לא מתעקש על רקע ארוך ואפילו מעדיף שלא, מה שאני מבקש, זה משהו תמציתי שיבהיר לי על דמות הילד... במקרה שלא הבנתם מדובר בשחקנים נורמליים לגמרי, הכוח יירכש בהמשך המשחק. תעשו טובה ואל תהרגו הורים, זה כבר נמאס. אני מעדיף שתשקיעו בתגובות הרבה יותר משתשקיעו ברקע, אבל חבר׳ה אני רוצה אופי וטבעים, אני בונה את הדמות שלכם לפי הרקע והולך איתו כל המשחק.
    • במידה ולא שמתם לב, זהו לא משחק פוקימון ולא קשור למסע... הולך להיות לכם משפחה במשחק אז תתארו אותה.
    • הדבר שאני הכי אוהב במ״ת זאת תגובה שמנה ומקורית, אני שונא תגובות קצרות... אז החוק הוא כזה, מי שיגיב בזלזול יקבל אזהרה. שלוש אזהרות ואני הורג את הדמות שלו.
    •אפשר למות במשחק, בשבילכם זה בעצם game over ויוצאים מהמשחק.
    •אין לקלל ולהספים, חבר׳ה אני לא רואה בעינים, מי שרב מקלל או מספים עף לי מהמשחק. לא לחפור לי, תוותר לי רק הפעם וחארטות כאלה.
    • נמנמ... להנות!!!

ציטוט:
    טופס הרשמה:

שם אמיתי + כינוי בפורום: אשמח אם תעשו את הכינוי לחיץ, כך שישר אראה את דף הפרופיל שלכם...
    שם הדמות במשחק:
    תמונה (ספרייט ורק ספרייט):
    אופי הדמות: בחרו רק שתיים ממה שיש...
    רמה: (לא לגעת)
    רכישות: (לא לגעת)
    חפצים: (לא לגעת)
    כסף: (לא לגעת)
    בקשות:

בהצלחה לכולם!!

2. מנהל ראשי
    עידכונים:

~ נערך סעיף "דמונים שנחשפו עד כה במהלך המשחק" וכן הפרופילים שלכם נוספו, כולל רמות והכל.

~ נוסף הסבר על מערכת הקרבות. אני אוסיף אותו גם לכאן. לצורך העדכון.

Spoiler ספוילר

שימו לב! בעמוד 20 יתחיל איוונט מטורף! כדאי מאוד להשתתף אם בא לכם לגלות את הכח האמיתי שלכם!!!
    אחד המשתתפים במשחק נהרג בצורה אכזרית ומסתורית (בעיקר כי הוא פרש) עליכם לחקור מה הולך שם! כדאי להשתתף!

3. מנהל ראשי
    this one too

4. מנהל ראשי
    רשומים ~

אנג'ל וסטן:
    Spoiler ספוילר

לוק קאסטלאן:
    Spoiler ספוילר

טרי ג'קסון:
    Spoiler ספוילר

ג'ואי רוברטסון:

Spoiler ספוילר

אסטבן חימנז ג'וניור

Spoiler ספוילר

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    טופס הרשמה:

שם אמיתי + כינוי בפורום: פדופיל
    שם הדמות במשחק:אנג'ל וסטן
    תמונה (ספרייט ורק ספרייט):http://www.pokemonelite2000.com/spri...rlgemtr056.png
    אופי הדמות:אדיש תחרותי.
    רקע:
    להורי קוראים מייקל ופיונה(סוכן מחוק XP) אבי החזיק בדוג'ו לקארטה בצפון נו יורק, ומגיל קטן החליט שאגדל אהיה אומן לחימה, כן לא כמו כל הורה נורמלי הוא לא רצה שהרוויח הרבה כסף ואצליח בחיים, הוא רצה שאני אמשיך את דרכו בניהול הדוגו, ואהיה חלק מהמסורת המשפחתית.
    למרות זאת אימי עדיין שלחה אותי למיטב בתי הספר האזוריים, ולא וויתרה לי על שום ציון גרוע.
    ככה גדלתי, תחרויות, חגורות, לימודים, בלי יותר מידי חברים, רוב האנשים שדיברתי אתם היו שאר התלמידים בדוג'ו שלרוב היו מעל גילי.
    באחת התחרויות שאגב התרחשה ביום הולדתי הגעתי לחצי הגמר, דבר שגרתי בהחלט בתור אחד שכל חייו היו אומנויות לחימה, אבל זה לא הכל,במשך הקרב לאחר שהצלחתי להרוויח נקודה, הרגשתי סחרחורת , הכל נהיה חשוך, כבר הכרתי את ההרגשה הזאת מאימוני עם התלמידים הבוגרים, אני עומד להתעלף.

בקשות:אותך 3>

בהצלחה לכולם!!
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    שם אמיתי + כינוי בפורום: עומר + זה הלחיץ שרצית?
    שם הדמות במשחק: לוק קאסטלאן
    אופי הדמות: מצחיק וקצר רוח
    רקע: שלום, קוראים לי לוק, לוק קאסטלאן. לא באתי לעשות פה נאום גדול, נעשה את זה קצר ולעניין.
    אני חי בשיקגו, ממש ליד מגדל סירס. החיים שלי רגילים סך הכל, חברים, משפחה, כל זה יש לי.
    אני די מוכשר בנגינה על גיטרה, התחלתי לפני שלוש שנים, ויש לי גם זיכרון צילומי. יש לי בעיה ברגל, פלטיפוס או משהו.. אף פעם לא ממש הבנתי, זה גורם לרגל שלי לכאוב אחרי הרבה פעילות ספורטיבית, אבל אני מסתדר. ההורים שלי, הלנה ובראד, שניהם קשוחים מאוד בכל מה שנוגע לעצלות, ככה שאין מצב שאני שעה המחשב. אני גם בן יחיד, דרך אגב. אבל אמא בהריון. די משעמם בלי אחים, אני יודע, אבל בשביל מה יש חברים אם לא להעביר את הזמן?
    קיצר, ילד רגיל, עם בית ממוצע, עם הרבה חברים יחסית, ועם הורים קשוחים. שגרתי...

טוב, לא הכל שגרתי בחיים שלי, או לפחות לא עד עכשיו.

היום טיילתי לי אחרי ארוחת צהריים בבית, הייתי בקומת התצפית במגדל סירס, קומה 103.
    שמעתי שמגדל סירס אחד המגדלים הכי גבוהים בשיקגו, והאמת, ממה שראיתי עד עכשיו, לא היה מקום לספק.
    אחר כך ירדתי למטה, ודין חיכה לי. סתם חבר שצוחק מכל מה אני אומר, או בעצם מכל מה שמישהו אומר לו.
    הוא כיוון אותי לבית שלי. האמת זה היה צפוי לי מראש, כבר 12 שנים עושים לי מסיבות הפתעה, אבל זרמתי בכל זאת. שבאתי להיכנס לבית מעדתי קצת. שמעתי כמה צעקות הפתעות, והכל היה שחור.
    הדבר היחיד שהספקתי לחשוב עליו הוא שהבנתי שאני בעצם עומד להתעלף, ואם היה לי עוד זמן, הייתי צוחק ועוטה הבעה דרמטית, ואומר לדין "החייזרים באים".

בקשות: ברקע אמרתי שאני לא אחפור בהתחלה, אבל לא התאפקתי LOL
    אה, ובכל הקטע של האלפים, הם אמורים להתעלף ביום הולדת שלהם, כן? אם לא, שיט חח
    אה, ואני ימשיך לקרוא את הסיפור, אני כבר לא ממש זוכר הכל.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    שם אמיתי + כינוי בפורום: יואב-sire despair
    שם הדמות במשחק: טרי ג'קסון
    תמונה (ספרייט ורק ספרייט):תיארתי ברקע.
    אופי הדמות: חכם,קשוח,ציני,טוב לב,נאמן.תכונות משחק-אדיב ומצחיק.
    רקע:
    היי,אני טרי. טרי ג'קסון. כמו שאתם רואים,אני נראה רגיל לגמרי-גובה ממוצע,עיניים ירוקות,שיער שחור,ועור שזוף. השרירים שלי,בלי להשוויץ,די מפותחים. ואני גם נראה די טוב. כנראה זה מאבא שלי-ג'ורדי ג'קסון. בטח שמעתם עליו-הוא שחקן מפורסם שעובד כאן בלוס אנג'לס. בזכותו אני והוא די עשירים. ומה עם אמא שלי? טוב,היא נפטרה כשהייתי תינוק. אבא שלי גידל אותי מאז. אנחנו די אוהב אותו-הוא די בסדר יחסית לאבא.
    בבית הספר אני די בסדר-הציונים שלי לא בשמיים,אבל אני די חכם ומצליח להשתלט על החומר די בקלות. יש לי חבר טוב-איי ג'יי,שלומד איתי בכיתה. אני לומד בבית ספר ממלכתי,כי אבא שלי רוצה שאני אחווה חוויות של ילד רגיל. אני מוזיקאי די טוב-אני מתופף מעולה,אני יודע גיטרה ואני גם בסיסט לא רע בכלל. אבל אני זמר די מחורבן,לטובתכם-אל תתנו לי לשיר.בחיים. אוקיי,אז אני ילד די רגיל. או לפחות הייתי. עד ליומולדת שלי.

ביומולדת שלי הלכתי עם איי-ג'יי לחוף,לשחות קצת ולהשתזף.הגענו לחוף,תפסנו שני כיסאות,ושמנו את הדברים שלנו. איי-ג'יי הלך לשכור לשנינו גלשנים,ואני בינתיים שמתי עין על בלונדינית אחת שעמדה על החוף. אחרי חמש דקות איי-ג'יי חזר,ונכנסנו למים,לגלוש קצת. קרצתי לבלונדינית שישבה על החוף,והיא חייכה אליי.תפסתי גל ממש טוב,אבל אז,הרגשתי תחושה מוזרה. כאילו כל העולם חשך.ואז-התעלפתי.
    בקשות:
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    שם אמיתי + כינוי בפורום: עמית Lambo
    שם הדמות במשחק: ג'ואי רוברטסון.
    תמונה: (ביקשת ספרייט אז הבאתי ספרייט)
    אופי הדמות: חברותי וטוב לב.
    רקע: ג'ואי נולד לשני הורים, אמא הילארי ואבא קולין.הבעיה היחידה-שהוא לא הכיר אותם.שני הוריו מסרו אותו לאימוץ בלידתו עקב עבודתם הרבה והתחרטו על לידתו.ג'ואי נמסר לבית יתומים בעיר הולדתו, ניו-יורק.אומנת בית היתומים הכירה ממש קצת את הוריו, אך שמעה מהם את הסיפור של לידת ג'ואי והמסירה שלו לאימוץ.כמובן שהיא הזדעזעה מהסיפור.לאחר מסירתו לאימוץ, נתנו הוריו של ג'ואי לאומנת פריט מיוחד-שרשרת בצורה של נשר.ג'ואי גדל ללא משפחה מאמצת, עד ליום הולדתו ה-13.כאשר ג'ואי חגג את יום הולדתו, האומנת, שהייתה לו כאם חלופית, סיפרה לו את סיפור לידתו והסיבה להיותו בבית היתומים.ג'ואי הזדעזע מהסיפור ולא האמין שהוריו מסרו אותו כך לאימוץ.באותו יום, הגיעה משפחה מאמצת כדי לראות את חתן יום ההולדת ולבחון האם הוא מתאים למשפחתם."ג'ואי!" קראה האומנת בעלת העור הכהה בקול מאושר,עם טיפת עצב וחרטה "יש משפחה שרוצה לראות אותך!" בתגובה ענה לה ג'ואי "אני כבר יורד למטה, אני צריך לבחור חולצה!".לאחר שסיים לבחור את בגדיו,לקח ג'ואי את הפריט היחיד שנשאר לו מהוריו-השרשרת שניתנה לאומנת שלו ביום הולדתו.באותו הרגע, ג'ואי חש מין תחושת סחרחורת כאילו מישהו מטלטל את שכלו של ג'ואי מבפנים.הכל היה נראה כמבולבל, כאילו מישהו תקע כתם סגול באמצע עיניו של ג'ואי ולפתע-הכל נהיה שחור.ג'ואי התעלף.
    בקשות:להתקבל למה השקעתי הרבה על הרקע בניסיון למצוא סיפור בלי שאחד מההורים שלי מת XD
    NYO HO HO BITCH

9. the bitch is back
    שם אמיתי + כינוי בפורום: עומר ritsuka kun (יחזור בקרוב XD)
    שם הדמות במשחק: אניינקה 'אנייה' גנקיס
    אופי הדמות: הכי אני~ חצוף ומעצבן
    רקע: שמי אניינקה, שם שאני שונאת לחלוטין, לכן כל חברי קוראים לי אנייה, בתור כינוי. נולדתי בלוס אנג'לס בשכונת בוורלי הילס. אבי התעסק במשהו בנדל"ן ואימי, הייתה מנהלת סניף בנק ראשית. כלומר, אני עשירה ברמות! אין כמו קניות, זה מה שלמדתי בלהיות נערה בגיל ההתבגרות בעיר מלאת קניונים והכרטיס אשראי של אבא. אני רוצה לספר מעט על עצמי, בהיותי המעודדת הראשית בבית ספר שלי, אני נערה מאוד פופולרית, אבל אני גם תלמידה מצטיינת, אחרת איך אבא ייתן לי את הכרטיס שלו לרוב היום?
    אז כמו שאמרתי, אני נערה פחות או יותר נהדרת. הכי פופלרית בשכבה ותלמידה מצטיינת. אבל, יום אחד, הכל מעט השתבש. גילו שלאבי, הייתה בעיה קטנה במיסים שלו, והחליטו לעקל לנו את הכל. האחוזה המפארות, כל המכוניות יוקרה, והבנק החצוף, אפילו עיקל לנו את הג'ט! מאותו רגע, הכל קצת השתבש. עברנו לגור באחת מהשכונות הנחותות בלוס אנג'לס. ממש היום, חגגתי את יום הולדתי ה-13. ממורמרת מאיבוד של כל חפצי, הורי הפתיעו אותי, וקנו לי שמלה. התלהבתי ורצתי לחדרי בשביל למדוד אותה. בעודי, בודקת את עצמי במראה הסדוקה בחדרי, כאב ראש נורא פקד אותי ומשם הכל שחור.
    בקשות: יש לה פחד מארנבים! X3
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=styBS2ubh90&feature=related[/YOUTUBE]
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

כאב ראש. זה הדבר הראשון שהחזיר אותך להכרה מעלפונך. אתה מביט סביב ואתה רואה את אביך מרים אותך בשתי ידיו החזקות וזורק כמה מילים לשופט שפוסל אותך מהתחרות. מבולבל ומותש אתה מביט באביך, הוא שם אותך על מיטה באחד הביתנים של התחרות.
    "אני יודע שאתה מבולבל כרגע, אבל אני הולך לבלבל אותך הרבה יותר." צחק אביך...

לוק ~

מסיבת יום ההולדת נקטעה כמובן. זאת גילית בחדרך. כשהתעוררת מעלפונך הבנת שכולם כבר התפזרו לביתם והחגיגה נקטעה. אמך ישבה על המטה. מחייכת לעברך. משהו מאוד מוזר הפריע לך. אוזניה של אמך היו ארוכות ומוזרות.
    "לוק... אני שמחה שהתעוררת." אמרה אמך והביטה בך.

טרי ~

היית חייב לדחוף טרגדיה?! ><'

אור חזק סנוור אותך והעיר אותך מעלפונך. בית חולים. זה מה שראית סביב. אבא שלך ישב מולך ונראה שהחדר היה משוריין ומבודד.
    "טרי. הגיע הזמן לגלות לך את האמת על עצמך." אמר אביך והביט בך בחיוך. "אתה בכלל לא בן אדם. אתה אלף. אגב, אם תסתכל במראה תראה, שהאוזניים שלך שונות וזנב נחמד מבצבץ מגופך."

ג'ואי ~

השרשרת. ידעת שעליך להגן עליה. הזיכרון היחיד מהוריך.
    פקחת עיניים. זוג צעיר הביט עליך בחיוך. הבעל לחש לאישה משהו והיא ניגשה אליך בחיבוק.
    "ג'ואי יקירי. זה אני. אמא."
    המון שאלות התרוצצו לך בראש. היית מבולבל וכעוס. אך לפתע משהו מוזר הסיט את תשומת לבך. האוזניים של הוריך, מ... מאורכות בצורה משונה.

אנייה ~

צרחות זה משהו שהורגלת אליו. אימך ההיסטרית נלחצת כשעוגה נשרפת קלות כך שגם אם אמך ידעה שזה הולך לקרות, היא מילאה את חלל הבית בצרחות מסמרות שיער.
    פקחת את עיניך וראית אותה רצה ברחבי הבית. אבא שלך היה נראה מוזר... אוזניו היו מאורכות וזנב שחור יצא ממכנסיו. כאילו היה מחופש...

11. אמאש'ך פלאפי ):
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    אנג'ל ~

כאב ראש. זה הדבר הראשון שהחזיר אותך להכרה מעלפונך. אתה מביט סביב ואתה רואה את אביך מרים אותך בשתי ידיו החזקות וזורק כמה מילים לשופט שפוסל אותך מהתחרות. מבולבל ומותש אתה מביט באביך, הוא שם אותך על מיטה באחד הביתנים של התחרות.
    "אני יודע שאתה מבולבל כרגע, אבל אני הולך לבלבל אותך הרבה יותר." צחק אביך...
    "מה קרה ?איך הפסדתי ? אני פגעתי בו ?מה לעזא... הוא פגע בי ??"אומר בבלבול ואנסה לחזור לפוקוס.

12. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"מה קרה ?איך הפסדתי ? אני פגעתי בו ?מה לעזא... הוא פגע בי ??" אתה מברבר כשהאדרנלין עוד פועם בך בחוזקה.
    "תירגע." אביך אומר לך. "כל זה לא משנה כרגע. אתה בכלל לא שייך לעולם הזה. תסתכל במראה שמולך, ראית פעם בן אדם שנראה ככה? אתה לא בן אדם רגיל. אתה אלף. וכך גם אני וכל המשפחה." הוא עושה חור במכנסיים שלך כאילו הוא קרע פרוסת לחם. אתה מרגיש הקלה גדולה ולא מוסברת לרגע. "ראית אי פעם בן אדם עם זנב?"

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"מה קרה ?איך הפסדתי ? אני פגעתי בו ?מה לעזא... הוא פגע בי ??" אתה מברבר כשהאדרנלין עוד פועם בך בחוזקה.
    "תירגע." אביך אומר לך. "כל זה לא משנה כרגע. אתה בכלל לא שייך לעולם הזה. תסתכל במראה שמולך, ראית פעם בן אדם שנראה ככה? אתה לא בן אדם רגיל. אתה אלף. וכך גם אני וכל המשפחה." הוא עושה חור במכנסיים שלך כאילו הוא קרע פרוסת לחם. אתה מרגיש הקלה גדולה ולא מוסברת לרגע. "ראית אי פעם בן אדם עם זנב?"
    "אלף מה זה אלף?"אומר לאבי, אסתכל על גבי התחתון ואשאל בפליאה "למה לעזאזל יש לי זנב ?!"

14. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"אלף מה זה אלף?"אתה אומר לאביך ומוסיף "למה לעזאזל יש לי זנב ?!"
    זנב צחור וארוך הציץ מפלג גופך התחתון.
    "אנג'ל. אלפים נראים כמו בני אדם, אך למעשה אנחנו הרבה יותר מזה. יש לנו יכולות קסומות כמו לשלוט בכדורי אנרגיה ולעוף באוויר. בוא נעזוב את המקום הזה ונחזור הביתה. אני בטוח שאמך תשמח לראות אותך. אגב זנב צחור זה בהחלט מחזה נדיר."

15. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"אלף מה זה אלף?"אתה אומר לאביך ומוסיף "למה לעזאזל יש לי זנב ?!"
    זנב צחור וארוך הציץ מפלג גופך התחתון.
    "אנג'ל. אלפים נראים כמו בני אדם, אך למעשה אנחנו הרבה יותר מזה. יש לנו יכולות קסומות כמו לשלוט בכדורי אנרגיה ולעוף באוויר. בוא נעזוב את המקום הזה ונחזור הביתה. אני בטוח שאמך תשמח לראות אותך. אגב זנב צחור זה בהחלט מחזה נדיר."
    אקח נשימה עמוקה, אנסה לשלוט בפי ולא לשאול את כל השאלות שחולפות בראשי, לאחר מכן אומר לאבי "בסדר, אבל שאנחנו מגיעים הביתה, אני מבקש תשובות יש לי יותר מידי שאלות לשאול אותכם"

עמוד 1 מתוך 44 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •