"נו, מה את רוצה להגיד לי?כמה שאת מצטערת שזרקת אותי?!" אומר להוריי בעצבנות.ג'ואי ~
"בבקשה ממך!" התחננה אימך "תן לנו להסביר!"
אנג'ל ~
אתה חותך את האוויר בידך והמערבולת שהפרידה בינך לבין סטף התמוגגה. אתה רואה את סטף על הרצפה. גבה מופנה אליך.
אסטבן ~ אסטבן: 8
ניב אפל: 7
מכה מחשמלת פילחה בגופך. זאת לא הייתה חוויה נעימה. זינקת לעבר הניר האפל ועשית לו נוק דאון. הוא השתולל בידיך והשתחרר, והחל לרוץ לעברת שוב.
אנייה ~
את עוקבת אחרי אביך ואז אור שמש חזקה הכה בעינייך. נוף מדברי נפרס סביבך וממלכה מגניבה היתה סביבך. אביך ואמך נכנסו לבניין גדול. את כמובן עוקבת אחריהם. זה היה קניון גדול. אביך ביקש שתעקבי אחריו ואמך הפטירה שהיא הולכת לקנות לך ציוד לבית הספר.
אתם מגיעים לקומה התחתונה של הקניון. המראה השתנה לחלוטין. אלף שמנמן ישב בקומה התחתונה וגבה מאביך כסף.
"אנייה מתוקה. אנחנו נכנסים לבצע את הרכישה לדמון שלך. זוכרת שהסברתי לך הכל?"
דלתות מתכת עבות נפתחו ואתם נכנסתם פנימה, מגלים סירה קטנה לצדכם וחוף ים נעים. מים תכולים קראו לכם פנימה.
שחף טורדני התעופף מעליכם וצרח ממש כשעליתם לסירה.
ג'ואי ~
"אני מבינה שאתה כועס. אבל מחמת תפקידנו היינו חייבים למסור אותך. לא יכולנו להסתיר ממך את המציאות. אתה מבין, אנחנו אלפים. אלפים, הקרויים גם "שוכני אנרגיה", יכולים באופן מפתיע לרכוש את האנרגיות שלהם ולחוות ולשתף רגשות. כל אלף רוכש לעצמו דמון והדמון הופך להיות שותף מלא לחייו ולנשמתו של האלף. חולשתם הגדולה של האלפים הם למעשה ילדיהם שלהם. בעבר, תינוק הנולד לאלף לא היה מסוגל לשלוט בעוצמת כוחותיו ועלול היה למות ולהרוג אחרים יחד איתו. האלפים היו חסרי אונים במשך דורות וניסו למצוא פתרון עד ששליח הרוקח הראשי של המושבה של הקוסמים הציג בפני מלך האלפים שיקוי המשכיח את יכולות האלף עד שיגלה אותם בכוחות עצמו. על כן, נאלצו האלפים בעלי המשפחות להשתלב בחברת בני האדם. הרחק מגלאריה סאה. השיקוי הושתל בdna של כל אלף שהיה קיים באותה תקופה. הדבר הזה מחזיק מעמד שלוש עשרה שנה בדיוק. בגיל שלוש עשרה, כוחותיו של האלף פורצים החוצה. לכן לא יכולנו להחזיק אותך איתנו! לכן הסתרנו אותך!"
"אל תחרטתי לי סיפורים!תכף תגידי שיש לנו חד קרן מחוץ לדלת!" אצעק על אמא שלי ולאחר מכן אגיד לאבא שלי:"ואתה-למה אתה יושב בשקט ככה ונותן לאישה הזאת לספר את המעשיות האלה?!אני חוזר הביתה,אני מעדיף להיות בבית היתומים מאשר להיות כאן!" ואצא מהמקום בו אני נמצא.ג'ואי ~
"אני מבינה שאתה כועס. אבל מחמת תפקידנו היינו חייבים למסור אותך. לא יכולנו להסתיר ממך את המציאות. אתה מבין, אנחנו אלפים. אלפים, הקרויים גם "שוכני אנרגיה", יכולים באופן מפתיע לרכוש את האנרגיות שלהם ולחוות ולשתף רגשות. כל אלף רוכש לעצמו דמון והדמון הופך להיות שותף מלא לחייו ולנשמתו של האלף. חולשתם הגדולה של האלפים הם למעשה ילדיהם שלהם. בעבר, תינוק הנולד לאלף לא היה מסוגל לשלוט בעוצמת כוחותיו ועלול היה למות ולהרוג אחרים יחד איתו. האלפים היו חסרי אונים במשך דורות וניסו למצוא פתרון עד ששליח הרוקח הראשי של המושבה של הקוסמים הציג בפני מלך האלפים שיקוי המשכיח את יכולות האלף עד שיגלה אותם בכוחות עצמו. על כן, נאלצו האלפים בעלי המשפחות להשתלב בחברת בני האדם. הרחק מגלאריה סאה. השיקוי הושתל בdna של כל אלף שהיה קיים באותה תקופה. הדבר הזה מחזיק מעמד שלוש עשרה שנה בדיוק. בגיל שלוש עשרה, כוחותיו של האלף פורצים החוצה. לכן לא יכולנו להחזיק אותך איתנו! לכן הסתרנו אותך!"
NYO HO HO BITCH
אנג'ל ~
אתה קורא בשמה והיא כתגובה תוקעת נד קטן. ככל הנראה הערת אותה או משהו...
עמית ~
אתה קם בכעס. עומד לצאת מפתח הדלת כשאתה לא מאמין למראה עיניך. חד קרן ורדרד הביט בך בעיניים עצובות. הוא לא היה גבוהה מברכיך.
אנייה ~
שחף גדול ומוזר המשיך להציק לכם. אביך עדיין כלל לא שם לב אליו משום מה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)