Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 44 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 655
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ヒトカゲ צפה בהודעה
    אנג'ל ~

אנג'ל 15
    לאונרד 1

חמקת בהצלחה מהלהביור ושלחת לעברו מכת ברק רצינית והצמדת לו מעין חוד חשמלי לצואר. הוא היה מיוזע והושיט שתי ידיים קדימה. כנוע.
    "פיו זה היה קרב טוב, וזה עוד לא שיא הכוח שלך?"אומר ללאונרד ואחייך טיפה.
    'פאנג תזכור את ההרגשה שהייתה לך שחסמת את הלהביור אנחנו הולכים לעבוד על זה ולשלוט בזה 'אומר לו בחיוך ואלטף את ראשו.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנג'ל ~

"לא הייתי צריך לזלזל בך ווסטן." חייך לאונרד והושיט לך יד. "אתה ללא כל ספק אחיה הקטן של סטף. אתם דומים."

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי ~

"דייזי!" חיבקה אמך את הדמונית שלך. "כמה חמודה היא! את יודעת שהיא זנב קטיפה כן? זה השם של הדמון הזה. מה דעתך שנצא לאכול משהו יחד?"
    ''בסדר אמא'' אומר לאמא שלי.
    ''לזנב קטיפה עוד כוחות חוץ ממהירות?'' אשאל בסקרנות את אימי כאשר אלך עם דייזי לצידי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. מנהל ראשי
    וונדי ~

"עלייך לזכור שהדמונים בעלי יכולות ולא בעלי כוחות או התקפות כפי שניתן לטעות." חייכה אימך. ליד החנויות ישבתם ליד בית קפה קטן. אמל הזמינה לה פסטה ברוטב שמנת ופטריות. "מה תרצי להזסמין?" שאלה המוכרת.

5. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"לא הייתי צריך לזלזל בך ווסטן." חייך לאונרד והושיט לך יד. "אתה ללא כל ספק אחיה הקטן של סטף. אתם דומים."
    אלחץ את ידו, "אם כבר הזכרת היא שלחה אותי להביא את השרביט הזה " אומר ואראה ללאונרד את התמונה.

6. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"השרביט של החמקן." חייך לאונרד. "היה לי ברור שזה מה שהיא צריכה. טוב. תגיד לה שאין לי. תודה שבאת לביקור."

7. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"השרביט של החמקן." חייך לאונרד. "היה לי ברור שזה מה שהיא צריכה. טוב. תגיד לה שאין לי. תודה שבאת לביקור."
    "אבל הוא היה אצלך נכון ?"אשאל את לאונרד וארים גבה.

8. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"אין לי דרך לחמוק מזה נכון?" חייך לאוננרד ולגם מבקבוק שיכר. "אוקיי. השרביט של החמקן כבר לא בידי הקוסמים. אבל אל תספר זאת לאיש, השבע לי. בן אנוש בשם אלברט מלונדון מחזיק בשרביט ורק קוסם לבן שיער יכול לזמן אותו ממנו. עליך לדבר עם שוכני המדבר שבמדבר של גלאריה סאה. הם יכווינו אותך לעבר קוסם לבן שיער. הכן את עצמך לקראת זה שהם לא יסייעו לך סקלות. אלו קוסמים ברברים שלא מרבים לסמוך על אלפים.

9. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"אין לי דרך לחמוק מזה נכון?" חייך לאוננרד ולגם מבקבוק שיכר. "אוקיי. השרביט של החמקן כבר לא בידי הקוסמים. אבל אל תספר זאת לאיש, השבע לי. בן אנוש בשם אלברט מלונדון מחזיק בשרביט ורק קוסם לבן שיער יכול לזמן אותו ממנו. עליך לדבר עם שוכני המדבר שבמדבר של גלאריה סאה. הם יכווינו אותך לעבר קוסם לבן שיער. הכן את עצמך לקראת זה שהם לא יסייעו לך סקלות. אלו קוסמים ברברים שלא מרבים לסמוך על אלפים.
    "פשוט היית חייב לאבד את השרביט הא ?טוב אז בגלל שאני חדש בגלאריה סאה מה דעתך על להסביר לי איך להגיע שוכני המדבר ?"אשאל ואגרד בראשי.

10. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"אני לא איבדתי כלום." אומר לאונרד ובעיניו הערצה על קור הרוח שלך. "תבין, אני ממלא פקודות ממועצת הקוסמים בדיוק כמו שסטף פעילה ישירה ממועצת האלפים. ברגע שהם אמרו לי להעביר את השרביט להם, זה מה שעשיתי.
    בכל אופן, שוכני המדבר גרים באוהלים שחורים תוך המדבר. לרוב כהי עור ואינם נקיים. יש להם יכולת טלפתית מדהימה ואף יש אומרים שיש להם יכולת לראות את העתיד.
    שים לב, הם לא משתמשים בדמונים כך שהם עשויים לתקוף אותך באופן ישיר. הישמר. נסה להשיג אדם בשם רפיש. הוא מכר שלי. תגיד לו שאני שלחתי אותך ואולי הוא יעזור לך.
    כדי להגיע למדבר עליך ללכת דרומית. אני מאמין שיכולת ההכוונה שלכם תעזור לך, במידה וכבר למדת איך לעשות זאת בבית הספר. שיהיה לך בהצלחה. אגב, קח איתך את הספל הזאת

, זה סמל לידידות אצל שוכני המדבר. מה שאולי ימנע מהם לתקוף אותך. למרות שהם מתעבים אלפים."
    ועוד משהו קטן. הרי לך 1000 פאונד. אחרי הכל צריך להביא לך משהו על השליחות שלך. זה החלק שלי בעניין. ואל תשכח להחזיר לי את הספל.

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי ~

"עלייך לזכור שהדמונים בעלי יכולות ולא בעלי כוחות או התקפות כפי שניתן לטעות." חייכה אימך. ליד החנויות ישבתם ליד בית קפה קטן. אמל הזמינה לה פסטה ברוטב שמנת ופטריות. "מה תרצי להזסמין?" שאלה המוכרת.
    ''כמו אמא שלי'' אומר בחיוך.
    'דייזי מה היכולת שלך? המהירות?' אשאל את דייזיבמחשבתי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    [B]
    לוק ~

הנברן הסתכל עליך בהלם.

ניסית כל דבר. לתע נזכרת בדברי אנג'ל, שהסביר לך כיצד לרכוש דמונים בעבר. הרגשת פלאש חזק וראית אותו ממלמל לפני שהוא עזב אותך. "פשוט תרים את הידיים קדימה ותצעק שאתה מצווה עליו לחזור לצורה האמיתית שלו..."
    אביט על הדמון וארים ידיים באוויר. "דמון אשר ברשותי, אני מצווה עליך לחזור לצורה האמיתית שלך!" אצעק, מרגיש די מטומטם, ומביט לצדדים לראות מה קורה עכשיו.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"אני לא איבדתי כלום." אומר לאונרד ובעיניו הערצה על קור הרוח שלך. "תבין, אני ממלא פקודות ממועצת הקוסמים בדיוק כמו שסטף פעילה ישירה ממועצת האלפים. ברגע שהם אמרו לי להעביר את השרביט להם, זה מה שעשיתי.
    בכל אופן, שוכני המדבר גרים באוהלים שחורים תוך המדבר. לרוב כהי עור ואינם נקיים. יש להם יכולת טלפתית מדהימה ואף יש אומרים שיש להם יכולת לראות את העתיד.
    שים לב, הם לא משתמשים בדמונים כך שהם עשויים לתקוף אותך באופן ישיר. הישמר. נסה להשיג אדם בשם רפיש. הוא מכר שלי. תגיד לו שאני שלחתי אותך ואולי הוא יעזור לך.
    כדי להגיע למדבר עליך ללכת דרומית. אני מאמין שיכולת ההכוונה שלכם תעזור לך, במידה וכבר למדת איך לעשות זאת בבית הספר. שיהיה לך בהצלחה. אגב, קח איתך את הספל הזאת

, זה סמל לידידות אצל שוכני המדבר. מה שאולי ימנע מהם לתקוף אותך. למרות שהם מתעבים אלפים."
    ועוד משהו קטן. הרי לך 1000 פאונד. אחרי הכל צריך להביא לך משהו על השליחות שלך. זה החלק שלי בעניין. ואל תשכח להחזיר לי את הספל.
    "אהמ אני אחזיר את הספל בהקדם האפשרי, רק דבר אחד, יכולת הכוונה ? טוב לא משנה אני אשאל את סטף שאני אחזור"אומר ללאונרד לאחר מכן אקח את הספל ואצא מהבר.

14. מנהל ראשי
    וונדי ~
    'יכולות?' שאלה דייזי "מה זה יכולות?

לוק ~

הנברן הפך לכדור אנרגיה בן רגע ונשאב אל תוך ידיך. אתה זוכר שעליך לצוות עליו לחזור לצורה האמיתית שלו וכך קרה.
    הוא מביט בך בחיוך. משהו בניכם נקשר.
    'שלום לך!' נשמע קולו בראשך. 'מי אני? מי אתה? איך קוראים לנו?!"

אנג'ל ~

אתה יוצא מהבר ומתחיל לצעוד לעבר המדבר. אתה מביט מעל ורואה שאנשים מעדיפים לעוף באוויר מאשר ללכת על המדרכה. לרוב משפחות ונערים בני גילך הסתובבו על הארץ.
    לאחר כמה שעות הליכה ללא כל מושג לאן אתה הולך, אתה מבחין בשלט. בשלט היתה תמונה של אדם מוזר למדי. במודעה היה כתוב שמדובר במבוקש שעל ראשו אנשים ישלמו 1.000.000 £.
    "אם אתה מחפש את ה"חמקן", אני יכולה לעזור לך למצוא אותו." נשמע קול נשי. אתה מביט לאחור ומגלה נערה אדומת שיער. לבושה אוברול ג'ינס.

15. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

אתה יוצא מהבר ומתחיל לצעוד לעבר המדבר. אתה מביט מעל ורואה שאנשים מעדיפים לעוף באוויר מאשר ללכת על המדרכה. לרוב משפחות ונערים בני גילך הסתובבו על הארץ.
    לאחר כמה שעות הליכה ללא כל מושג לאן אתה הולך, אתה מבחין בשלט. בשלט היתה תמונה של אדם מוזר למדי. במודעה היה כתוב שמדובר במבוקש שעל ראשו אנשים ישלמו 1.000.000 £.
    "אם אתה מחפש את ה"חמקן", אני יכולה לעזור לך למצוא אותו." נשמע קול נשי. אתה מביט לאחור ומגלה נערה אדומת שיער. לבושה אוברול ג'ינס.
    "בדרך כלל מציגים את עצמך לפני שפונים לאדם זר"אומר ואסתובב לעברה של הנערה.

עמוד 32 מתוך 44 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •