אנג'ל ~
"אין לי דרך לחמוק מזה נכון?" חייך לאוננרד ולגם מבקבוק שיכר. "אוקיי. השרביט של החמקן כבר לא בידי הקוסמים. אבל אל תספר זאת לאיש, השבע לי. בן אנוש בשם אלברט מלונדון מחזיק בשרביט ורק קוסם לבן שיער יכול לזמן אותו ממנו. עליך לדבר עם שוכני המדבר שבמדבר של גלאריה סאה. הם יכווינו אותך לעבר קוסם לבן שיער. הכן את עצמך לקראת זה שהם לא יסייעו לך סקלות. אלו קוסמים ברברים שלא מרבים לסמוך על אלפים.
אנג'ל ~
"אני לא איבדתי כלום." אומר לאונרד ובעיניו הערצה על קור הרוח שלך. "תבין, אני ממלא פקודות ממועצת הקוסמים בדיוק כמו שסטף פעילה ישירה ממועצת האלפים. ברגע שהם אמרו לי להעביר את השרביט להם, זה מה שעשיתי.
בכל אופן, שוכני המדבר גרים באוהלים שחורים תוך המדבר. לרוב כהי עור ואינם נקיים. יש להם יכולת טלפתית מדהימה ואף יש אומרים שיש להם יכולת לראות את העתיד.
שים לב, הם לא משתמשים בדמונים כך שהם עשויים לתקוף אותך באופן ישיר. הישמר. נסה להשיג אדם בשם רפיש. הוא מכר שלי. תגיד לו שאני שלחתי אותך ואולי הוא יעזור לך.
כדי להגיע למדבר עליך ללכת דרומית. אני מאמין שיכולת ההכוונה שלכם תעזור לך, במידה וכבר למדת איך לעשות זאת בבית הספר. שיהיה לך בהצלחה. אגב, קח איתך את הספל הזאת
, זה סמל לידידות אצל שוכני המדבר. מה שאולי ימנע מהם לתקוף אותך. למרות שהם מתעבים אלפים."
ועוד משהו קטן. הרי לך 1000 פאונד. אחרי הכל צריך להביא לך משהו על השליחות שלך. זה החלק שלי בעניין. ואל תשכח להחזיר לי את הספל.
וונדי ~
'יכולות?' שאלה דייזי "מה זה יכולות?
לוק ~
הנברן הפך לכדור אנרגיה בן רגע ונשאב אל תוך ידיך. אתה זוכר שעליך לצוות עליו לחזור לצורה האמיתית שלו וכך קרה.
הוא מביט בך בחיוך. משהו בניכם נקשר.
'שלום לך!' נשמע קולו בראשך. 'מי אני? מי אתה? איך קוראים לנו?!"
אנג'ל ~
אתה יוצא מהבר ומתחיל לצעוד לעבר המדבר. אתה מביט מעל ורואה שאנשים מעדיפים לעוף באוויר מאשר ללכת על המדרכה. לרוב משפחות ונערים בני גילך הסתובבו על הארץ.
לאחר כמה שעות הליכה ללא כל מושג לאן אתה הולך, אתה מבחין בשלט. בשלט היתה תמונה של אדם מוזר למדי. במודעה היה כתוב שמדובר במבוקש שעל ראשו אנשים ישלמו 1.000.000 £.
"אם אתה מחפש את ה"חמקן", אני יכולה לעזור לך למצוא אותו." נשמע קול נשי. אתה מביט לאחור ומגלה נערה אדומת שיער. לבושה אוברול ג'ינס.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)