אנג'ל ~
"בוא אחרי!" קרא חסוס והחל לרוץ. הוא ללא ספק היה נער נמרץ למדי ושמחת החיים שלו עשתה לך משהו בלב. "אבו חליל?!"
נכנסת אחריו למאהל ענק. ידעת שעל זה הוא דיבר. "אבו חליל! אנחנו מעוניינים להתאמן כאן!" צרח חסוס. ואז הוא הוסיף עוד כמה מילים בשפה שלא הכרת. אבו חליל ענה באותה שפה מבעד למתחם ולפי פניו של חסוס הבנת שיש אישור להתאמן.
אנג'ל ~
חסוס כל כך שמח ורץ מהחדר. לאחר מכן הוא חזר עם צלחת ריקה. הוא צחק למראה פרצופך המאוכזב והרים את שתי ידיו לאוויר.
"הבה לי עדר, הבה לי צאן,
זה לא משנה כל עוד זה מזון.
ידידי פה רעב, כן צריך לאכול,
אגיש לפניו מטעמי המטבח, אגיש לו הכל!"
ידיו בהקו בכוכבים קטנים והצלחת הנקייה הפכה להיות עמוסה באורז מגאדרה ופרוסות סטייקים וברוקולי. לצדק נשמע לפתע קול מבחיל של נבירותיו של פאנג בצלחת כסף, הוא היה עסוק בלזלול ארנבת שלמה.
אנג'ל ~
אתה מנסה שוב. אתה מתרכז ואתה מרגיש בחיבור בינך לבין פאנג. יכולת לספר שהקשר בניכם הוא טוב ושאתה עונה על כל צרכיו של פאנג. כח חזק ובלתי מוסבר גרם לליבך להגביר קצב. בדמיונך גופך התמלא בקור. לבתע אתה מרגיש שמפיך יוצאים אדים של קור. היית משוכנע בזה. עם זאת, בזה זה נגמר. לא הצלחת לראת לאן זה ממשיך משם.
'סאנדמן-תחזיק לו את הידיים, אני ארביץ לו.' אומר לסאנדמן ואתכונן.ג'ואי ~
ג'ואי 10
נדל ענק 10
ציטוט:
סאנדמן:
התקפה:3
דיוק: 2
הגנה:3
מהירות:1
יכולת: כשעפר הארץ מחזיק בידיו למשך חמש שניות את הדמון היריב, הדמון משותק. תקף רק לדמונים.
מתחת לארגז זינק נדל ענק. הוא עמד מול סאנדמן וחיכה בדממה.
NYO HO HO BITCH
ג'ואי ~
ג'ואי 8
נדל ענק 10
אתה מזנק קדימה יחד עם סנדמן המבולבל. הוא מביט על הנדל ומגלה שיש לו יותר מעשרות ידיים.סאנדמן:
התקפה:3
דיוק: 2
הגנה:3
מהירות:1
יכולת: כשעפר הארץ מחזיק בידיו למשך חמש שניות את הדמון היריב, הדמון משותק. תקף רק לדמונים.
אתה מנסה לחבוט בנדל אך הוא מסתער לעבר סאנדמן ודוחף אותו. אתה מגלה שהוא מהי בצורה יוצאת דופן.
במהלך הקרב שלכם אתה לפתע מרגיש בפיצוץ גדול ובצעקות וברעש מחריש אוזניים. המוכר נמלט מהמקום.
לוק ~
"קוסמי מחתרת הם קוסמים שנלחמים באלפים. הם מנסים לגלות את הכוחות והיכולות שלנו ונראה שהם המציאו מכשיר דמוי בזוקה שממש מסוגל להרוג אותנו! הם לא בוחלים בשום אמצעי, לוק אתה חייב להיות רציני ולבוא אחראי!"
אביך צעק והחל לרוץ. הוא היה אחוז אמוק, מרוב הבלאגן וההמולה מסביב ברגע שעליתם לקומה האמצעית של הקניון הבחנת בכל שהכל נחרב בגסות. העצירה הקטנה הזאת עלתה לך ביוקר. אביך לא נראה בשום מקום!
אתה מגלה שלט שמראה שיש עלייה לקומה השלישית בה מתרחשות קרבות לרוב. ירידה לקומה שממנה באת, ויציאה מהקומה שאתה נמצא בה. אתה גם מבחין בשוק גדול מהמרחק וחנויות שעולות באש.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)