Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 44 ראשוןראשון ... 313940414243 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 655
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    אנג'ל ~

"יש לנו בכפר קוסם שמתמחה בדמונים ואלפים. במאהל הגדול שלו יש מתחם עמיד בקסם שלא נהרס. תוכל להתאמן שם בכל מקרה. אם אתה מחפש דמונים להילחם בהם, תמיד תוכל לצאת למדבר הפתוח. שם לבטח לא תהרוס דבר." ענה חסוס, מאוכזב מהסירוב שלך.
    "אתה יכול להראות לי את הדרך למאהל ?ואל תדאג, הקרב שלנו יתבצע עכשיו או אחר כך"אומר ואחייך.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנג'ל ~

"בוא אחרי!" קרא חסוס והחל לרוץ. הוא ללא ספק היה נער נמרץ למדי ושמחת החיים שלו עשתה לך משהו בלב. "אבו חליל?!"
    נכנסת אחריו למאהל ענק. ידעת שעל זה הוא דיבר. "אבו חליל! אנחנו מעוניינים להתאמן כאן!" צרח חסוס. ואז הוא הוסיף עוד כמה מילים בשפה שלא הכרת. אבו חליל ענה באותה שפה מבעד למתחם ולפי פניו של חסוס הבנת שיש אישור להתאמן.

3. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"בוא אחרי!" קרא חסוס והחל לרוץ. הוא ללא ספק היה נער נמרץ למדי ושמחת החיים שלו עשתה לך משהו בלב. "אבו חליל?!"
    נכנסת אחריו למאהל ענק. ידעת שעל זה הוא דיבר. "אבו חליל! אנחנו מעוניינים להתאמן כאן!" צרח חסוס. ואז הוא הוסיף עוד כמה מילים בשפה שלא הכרת. אבו חליל ענה באותה שפה מבעד למתחם ולפי פניו של חסוס הבנת שיש אישור להתאמן.
    "מעולה" אומר לחסוס אלך לצד המתחם ואתיישב.
    'פאנג, זוכר את ההרגשה שהייתה לך שנלחמו בלאונרד?אני רוצה לנסות לשחזר אותה, גם אם זה לא יהיה לזה את אותו הכוח' אומר לפאנג ואחכה להסכמתו.

4. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

'תראה אנג'ל, אני לא ממש זוכר מה אכלתי אתמול. איך אתה מצפה ממני לזכור את זה?' אמר פאנג ורבץ בכבדות על השטיח הנעים. 'אתה מדבר על הקטע שבו אתה השתמשת באנרגיות שלי כדי להשתמש בברקים?'

5. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

'תראה אנג'ל, אני לא ממש זוכר מה אכלתי אתמול. איך אתה מצפה ממני לזכור את זה?' אמר פאנג ורבץ בכבדות על השטיח הנעים. 'אתה מדבר על הקטע שבו אתה השתמשת באנרגיות שלי כדי להשתמש בברקים?'
    "אתמול לא אכלת, גם אני לא, זה עצוב אל תזכיר את זה, וכן אני מדבר על זה ועל זה שבזמן שאני קיבלתי את הברקים אתה קיבלת כוח' אומר , 'שנתחיל?'.
    לאחר השיחה אקח נשימה עמוקה, ואנסה לחוש את האנרגיה של פאנג.

6. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

עצמת את עיניך וניסית לחוש קשר כלשהו עם פאנג. אתה לא מצליח להרגיש שום דבר וכשנחירה רמה מפריעה לריכוז שלך, אתה מגלה את מקור הבעיה. פאנג פשוט נרדם משיעמום.
    "אם אתה רעב, אני יכול להביא לך משהו לאכול!" אמר חסוס וזינק לעבר הדלת. אתה רעב? להביא משהו גם לדמון שלך?"

7. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

עצמת את עיניך וניסית לחוש קשר כלשהו עם פאנג. אתה לא מצליח להרגיש שום דבר וכשנחירה רמה מפריעה לריכוז שלך, אתה מגלה את מקור הבעיה. פאנג פשוט נרדם משיעמום.
    "אם אתה רעב, אני יכול להביא לך משהו לאכול!" אמר חסוס וזינק לעבר הדלת. אתה רעב? להביא משהו גם לדמון שלך?"
    "וואו אין לך מושג כמה התזמון שלך נכון "אומר לחסוס.

8. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

חסוס כל כך שמח ורץ מהחדר. לאחר מכן הוא חזר עם צלחת ריקה. הוא צחק למראה פרצופך המאוכזב והרים את שתי ידיו לאוויר.
    "הבה לי עדר, הבה לי צאן,
    זה לא משנה כל עוד זה מזון.
    ידידי פה רעב, כן צריך לאכול,
    אגיש לפניו מטעמי המטבח, אגיש לו הכל!"
    ידיו בהקו בכוכבים קטנים והצלחת הנקייה הפכה להיות עמוסה באורז מגאדרה ופרוסות סטייקים וברוקולי. לצדק נשמע לפתע קול מבחיל של נבירותיו של פאנג בצלחת כסף, הוא היה עסוק בלזלול ארנבת שלמה.

9. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

חסוס כל כך שמח ורץ מהחדר. לאחר מכן הוא חזר עם צלחת ריקה. הוא צחק למראה פרצופך המאוכזב והרים את שתי ידיו לאוויר.
    "הבה לי עדר, הבה לי צאן,
    זה לא משנה כל עוד זה מזון.
    ידידי פה רעב, כן צריך לאכול,
    אגיש לפניו מטעמי המטבח, אגיש לו הכל!"
    ידיו בהקו בכוכבים קטנים והצלחת הנקייה הפכה להיות עמוסה באורז מגאדרה ופרוסות סטייקים וברוקולי. לצדק נשמע לפתע קול מבחיל של נבירותיו של פאנג בצלחת כסף, הוא היה עסוק בלזלול ארנבת שלמה.
    "וואו תודה"אומר ואתחיל לאכול לאחר שאסיים לאכול אבקש מפאנג הפעם להיות ערני כאשר אנחנו מבצעים את הפעולה הקודמת.

10. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

פאנג מביט בך וסומק עולה על לחייו. 'יש לך מושג כמה הייתי רעב? עכשיו אני עירני. תזכיר לי מה אני צריך לעשות שוב?'

11. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

פאנג מביט בך וסומק עולה על לחייו. 'יש לך מושג כמה הייתי רעב? עכשיו אני עירני. תזכיר לי מה אני צריך לעשות שוב?'
    'לשבת ולהתרכז'אומר לפאנג ואנסה שוב לחוש באנרגיה של פאנג אולי אפילו לשלוט בה.

12. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

אתה מנסה שוב. אתה מתרכז ואתה מרגיש בחיבור בינך לבין פאנג. יכולת לספר שהקשר בניכם הוא טוב ושאתה עונה על כל צרכיו של פאנג. כח חזק ובלתי מוסבר גרם לליבך להגביר קצב. בדמיונך גופך התמלא בקור. לבתע אתה מרגיש שמפיך יוצאים אדים של קור. היית משוכנע בזה. עם זאת, בזה זה נגמר. לא הצלחת לראת לאן זה ממשיך משם.

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ואי ~

ג'ואי 10
    נדל ענק 10

ציטוט:
    סאנדמן:
    התקפה:3
    דיוק: 2
    הגנה:3
    מהירות:1
    יכולת: כשעפר הארץ מחזיק בידיו למשך חמש שניות את הדמון היריב, הדמון משותק. תקף רק לדמונים.
    מתחת לארגז זינק נדל ענק. הוא עמד מול סאנדמן וחיכה בדממה.
    'סאנדמן-תחזיק לו את הידיים, אני ארביץ לו.' אומר לסאנדמן ואתכונן.
    NYO HO HO BITCH

14. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    לוק ~

אתם מוצאים את דרכם החוצה באופן מפתיע ואתה מגלה את אביך עומד מחוץ לשער מבוהל.
    "אתה לא תאמין מה קרה כרגע בקניון!" צרח אביך "קוסמי מחתרת ניסו להרוג ילדה בת גילך ובמקום הרגו את אמא שלה! אני מציע שנחזור הביתה כמה שיותר מהר!"
    אחליף מבט מבוהל עם שרוליק, ואניד בראשי לחיוב. "אממ.. מה זה בדיוק קוסמי מחתרת? ולמה הם ניסו להרוג מישהו?" אומר לו וארוץ אליו, מסמן לשרוליק לבוא איתי.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. מנהל ראשי
    ג'ואי ~

ג'ואי 8
    נדל ענק 10
    סאנדמן:
    התקפה:3
    דיוק: 2
    הגנה:3
    מהירות:1
    יכולת: כשעפר הארץ מחזיק בידיו למשך חמש שניות את הדמון היריב, הדמון משותק. תקף רק לדמונים.
    אתה מזנק קדימה יחד עם סנדמן המבולבל. הוא מביט על הנדל ומגלה שיש לו יותר מעשרות ידיים.

אתה מנסה לחבוט בנדל אך הוא מסתער לעבר סאנדמן ודוחף אותו. אתה מגלה שהוא מהי בצורה יוצאת דופן.
    במהלך הקרב שלכם אתה לפתע מרגיש בפיצוץ גדול ובצעקות וברעש מחריש אוזניים. המוכר נמלט מהמקום.

לוק ~

"קוסמי מחתרת הם קוסמים שנלחמים באלפים. הם מנסים לגלות את הכוחות והיכולות שלנו ונראה שהם המציאו מכשיר דמוי בזוקה שממש מסוגל להרוג אותנו! הם לא בוחלים בשום אמצעי, לוק אתה חייב להיות רציני ולבוא אחראי!"
    אביך צעק והחל לרוץ. הוא היה אחוז אמוק, מרוב הבלאגן וההמולה מסביב ברגע שעליתם לקומה האמצעית של הקניון הבחנת בכל שהכל נחרב בגסות. העצירה הקטנה הזאת עלתה לך ביוקר. אביך לא נראה בשום מקום!
    אתה מגלה שלט שמראה שיש עלייה לקומה השלישית בה מתרחשות קרבות לרוב. ירידה לקומה שממנה באת, ויציאה מהקומה שאתה נמצא בה. אתה גם מבחין בשוק גדול מהמרחק וחנויות שעולות באש.

עמוד 41 מתוך 44 ראשוןראשון ... 313940414243 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •