
פורסם במקור על ידי
Tasha Godspell
שטויות במיץ עגבניות, חוץ מזה שתרנגולת אחרת חירבנה את הביצה שלהם, שאולי ובמקרה יש להם מחבת שונה משלי ודרך ההכנה (שבזה אני מתכוון, עם מה תהיה החביתה, כמה פעמים אתה מקפיץ אותה סתם לכיף על המחבת וכו') שונה, הטעם אותו הדבר.
במקרה ואני אבשל חביתה עם ביצה של יען ולא תרנגולת אולי אז הטעם יהיה שונה.
חוץ מזה, למיטב ידיעתי כל השוני בטעם זה הוספה של תבלין אחר או במידה שונה, תכלס זה אותו הדבר.
פעם הבאה שאת מנסה להגיד לי שמשהו שונה תנסי למצוא אוכל שהוא אשכרה שונה, כמו העובדה שאסייתים לא יודעים לבשל ספגטי איטלקי נורמלי ולעומתם מסעדות איטלקיות בישראל הן מסעדות גורמה.