פורסם במקור על ידי Dr. Pizza אתה יודע, אפשר לראות שאני חדש גם לפי התאריך *: לא חייבים לחשוב כ"כ רחוק ): אני יודע, ככה ידעתי שאני יותר ותיק ממך O.0 אני רק אומר שאין לי 10 הודעות, יש לי הרבה יותר פשוט הן מוסתרות בפורום הסודי (אופיר, נדב, אל תגלו, נראה אם הוא יעלה על הסתירה בעצמו)
True Blue ♥
פורסם במקור על ידי Saber דווח עליה ): אבל אבל אבל אני פוחד מהחושך ):
IMA LADY
פורסם במקור על ידי Iker לפחות הן אוהדות קבוצה עם כבוד ת'יודע, זה מחפר על הכבוד שאין להן "כבוד"=6 תארי צ'מפיונס ליג בזכות יחסים של הרודן החביב עליכם עם היטלר?
פורסם במקור על ידי chelsea fc "כבוד"=6 תארי צ'מפיונס ליג בזכות יחסים של הרודן החביב עליכם עם היטלר? היטלר היה אדם רגיש
פורסם במקור על ידי chelsea fc אני יודע, ככה ידעתי שאני יותר ותיק ממך O.0 אני רק אומר שאין לי 10 הודעות, יש לי הרבה יותר פשוט הן מוסתרות בפורום הסודי (אופיר, נדב, אל תגלו, נראה אם הוא יעלה על הסתירה בעצמו) המממ... הם מוזמנים לגלות. אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר.
פורסם במקור על ידי Dr. Pizza המממ... הם מוזמנים לגלות. אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר. תאמת שגם לי ):
סוף סוף יש לי זמן פנוי. מה קורה?
הfc שלי: 0920-1552-4079 משחקים: פוקימון y
פורסם במקור על ידי Iker תאמת שגם לי ): נו שאמרתי שיש לנדיו הרבה הודעות בזכות הפורום הסודי ואז אמרתי שאין לי הודעות כי הייתי כל הזמן בפורום הסודי וזה וזה...
פורסם במקור על ידי chelsea fc "כבוד"=6 תארי צ'מפיונס ליג בזכות יחסים של הרודן החביב עליכם עם היטלר? היטלר זה אח ):
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי chelsea fc נו שאמרתי שיש לנדיו הרבה הודעות בזכות הפורום הסודי ואז אמרתי שאין לי הודעות כי הייתי כל הזמן בפורום הסודי וזה וזה... אהההההההה ): תאשר אותי בלול ותן תמסן שלך ): אתה נראה סבבה ):
למה אתה הורס הופיר ):
חמוף
מה הקטע של אנשים פה עם משוב? יש לכם את החתימות האלה ביותר מתחנף? :@
פורסם במקור על ידי Tasha Godspell למה אתה הורס הופיר ): חחחחחחח אופיר, הורססס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם במקור על ידי chelsea fc נו שאמרתי שיש לנדיו הרבה הודעות בזכות הפורום הסודי ואז אמרתי שאין לי הודעות כי הייתי כל הזמן בפורום הסודי וזה וזה... אין מונה בפורום הסודי ):
פורסם במקור על ידי chelsea fc מה הקטע של אנשים פה עם משוב? יש לכם את החתימות האלה ביותר מתחנף? :@ מתחנף?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום