מה קורה?
חנוכה שמח..
מה קורה?
חנוכה שמח..
הכל טוב משה יאח. תגיד, הכותרת משתמש שלך עדיין עדכנית לכינוי?
וחג שמח גם לך ((((:
IMA LADY
לפני 7-6 שנים נרשמתי למלא פורומים כתוצר של שיעמום יתר, הרוב כבר לא פעילים ולא עובדים
אבל לאתר הזה הרבה לפני שעשיתי את השטות הזאת כמו שאמרתי, נרשמתי סתם, כי ראיתי פורום ולא היה לי מושג איזה כינוי לבחור (זה היה לפני שקראתי לעצמי גיל_גיל בפורומים מסוימים)
אז בהרשמה היה כתוב none עם משפט ארוך שלא זוכר אותו ופשוט העתקתי ונרשמתי..עשיתי 60 הודעות ורק בשנה האחרונה בזכות מישהו שניהל שם בעבר שכבר כיום בדימוס עזר לי מלא עם האיימיל אחר כך עם השיחזור סיסמה... לאחר מכן עשיתי 6 אלף הודעות תוך שנה וחודשיים כי .. אתה יודע הגבתי מלא בפורום ''צבא וביטחון'' כי הייתי עוד מלש''ב שהיה צריך עזרה לגבי הגיוס, וגם תמיד קיבלתי עזרה כשהייתי רק מגויס חדש וגם כיום שאני כבר כמעט וותיק בצבא אני עדיין מגיב שם למרות שהפורום התחיל לשרוץ במלש''בים ובמגויסים חדשים אבל כיף לעזור להם ולהסביר להם
וגם הגבתי בעוד פורום שנקרא ''משחקיה'' הספמתי ממש מלא שם כתוצר שיעמום יתר...
אבל זה סבבה ככה רואים שאני פעיל... חח
וכמו פה שנרשמתי לכאן בגיל 15 וחצי כי אהבתי מאוד פוקימון ושמחתי שהיה פורום עם אנשים שגם הם אוהבים פוקימון כמוני.. אבל כל מה שאני ואנשים אחרים עשו זה לדבר על זה ולא לדבר על החיים.. על כל מה שמדברים ...פעם זה לא היה ככה עד שרותם שינה את זה...
חפרתי לך אבל זה היה דורש, היה שמה נושא ששאלו אותי איך ככה וככה אני עדיין פעיל, אז הנה אני כותב לך בשיא החפירות שתוכל לדעת את זה,
וגם היה לי המון ריבים עם משתמשים שציינו שפרצתי את המשתמש.. האירוניה שאני לא יודע אפילו איך לפרוץ בכלל...אז בסופו של דבר הצלחתי להשתיק אותם וזה עבר כבר
קריאה מהנה...
אני כל כך מחכה ל21 בדצמבר.. לחכות לרגע הזה לצחוק על אנשים ולהגיד שאין סוף העולם חחח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)