משתתפים:
1. אלון גרינברג ~
שם בפורום: משתנה אוטוטו ממילא.
שם השחקן: אלון גרינברג (אלון הנסיך)
ספרייט: 
רקע אישי: אוקיי אוקיי.
אז אני אלון. החיים שלי לא באמת כאלה מעניינים. נולדתי למשפחה ממוצעת, אבא שחור, אמא לבנה. אני הבכור, יש לי אחות חורגת שעזבה את הבית לפני שמונה שנים, אף אחד לא יודע למה. אני אישית הערצתי אותה, את המיומנות שלה בפוקימונים, כל הידע שלה לגביהם. אבל כלום, נאדה- היא פשוט עזבה, באה פעם בחודש, פעם בשנה, ועכשיו כבר 8 שנים and still counting, למרות כל ההזמנות שלנו. אני עכשיו שונא אותה. הערצתי אותה פעם, ואז היא פשוט ניתקה את הקשר? וואו, ניתוק קשר כזה מאחות, זה לא משהו שעובר מהר, אבל לי זה עבר. אני מניח שאני פשוט @קול
בחיים לא הייתי מבין גדול בפוקימונים, אבל העמדתי פנים שאני כן ליד חבריי הטובים, דבר העזר לי לרכוש את תשומת ליבם של חבריי, ואת של הבנות, כמובן. למרות הכל אני ממש מתלהב לצאת למסע, ולנסות את זה בפעם הראשונה. אני מאמין שזה יהיה חוויה מטורפת
אמנם לקח לי קצת זמן לסיים את בית הספר, וגם אותו לא בדיוק סיימתי, וכמובן כל המורים הפרטיים.. אבל אני מניח שאסתדר.
למרות כל החשש, ולמרות שאני חושב שלא מתאים לי? אני עדיין ממש רוצה לצאת, לעזוב קצת את הכל. לא מזמן היה לי ויכוח עם חבר טוב שלי, הוא פשוט ניתק תקשר, משהו הזוי. זה החזיר לי את כל מה שהיה עם אחותי, ובום, אני מרגיש שאני מת. הנתק הזה השפיע עליי כלכך, על הלימודים שלי, על החברים שלי, על הכל, וסה"כ אני שמח שכרגע אני מוכן לצאת למסע, אנשים חדשים, ולהתחיל את החיים מחדש! יהיה אדיר, לא?
עם הפוקימון ההתחלתי, שיהיה שותפי לעד.. פוקימונים הם לא חלאות כמו בני האדם, בפוקימונים אפשר לבטוח.
אני אהיה שם בשבילו, הוא יהיה שם בשבילי. וזה בדיוק מה שאני אוהב בהם- ובמיוחד בפוקימוני העשב, להם החברות וטוב הלב אופייני יותר מלכל גזע אחר של פוקימונים.. ולכן.. ולכן.. ולכן! אני בטוח אתחיל עם בלבאזור, בחיר ליבי.
פוקימון התחלתי:
בלבאזור ז'
דחיפה | Tackle
נהמה | Growl
זרע טפילי | Leech Seed
הצלפה | Vine Whip
פוניטה ז'.
נהמה | Growl
גחלת | Ember
נענוע זנב | Tail Whip
זנב ברזל | Iron Tail
רקיעה | Stomp
נ'
חפירה | Dig
מחיצת גוף | Body Slam
נשיכה | Bite
מתקפת חול | Sand Attack
אצל הפרופ': -לא לגעת-
חפצים: פוקדורים
(X3), תיק למסע מלא באוכל לפוקימונים ובני אדם ללא הגבלה.
, פוקדע
, מזון
, מחסנית תגים
, חכה ישנה
, מפת האיזור
.
כסף: 0$.
הערות/בקשות: איך אפשר שלא להירשם למשחק של ניב + שאומץ ע"י אדם?
2. ניק ווארת' ~
[SPOILER]שם בפורום: TheHeliolisk
שם השחקן/נית: ניק ווראת' (Nick Wrath)
תיאור/ספרייט: אפשר להשתמש באחד קיים? אם לא אני יוסיף מחר אחד שאני יכין
רקע אישי: ניק וווראת' היה נער... אחר. מאז שהיה בן שנתיים כל שעניין אותו הוא לרסק, למחוץ ולהרוס. בגיל חמש הוריו רשמו אותו לחוג קראטה. לאחר שנה הוא הוצא מהחוג עקב 'אלימות יתר'. הוריו של ניק בזבזו לא מעט כסף על ציוד ודברים שניק יוכל לרסק. בגיל 10 הם לקחו אותו לאבחון אצל אדם מומחה. אותו אדם החליט שניק סובל ממה שנקרא 'הפרעת זעם': הוא חווה לא מעט התקפים בהם כל מה שמעניין את גופו הוא לרסק ולהשמיד. המומחה סיפר להם שזו הפרעה מאוד נדירה, שבדרך כלל מעידה על אדם עם מוח גדול מאוד. באותו יום הם הושיבו את ניק מול מבחן IQ. לאחר שהם סוף סוף הצליחו לגרום לו לכתוב את המבחן ולסיים אותו, הבוחן הגיע למסקנה שלניק יש IQ של 159. הוא סיפר להם שניק הוא גאון על, ושהמומחה שאבחן את ניק צדק. מאותו יום חייו של ניק היו ניגוד מוחלט: גופו המשיך לרצות להרסק ולהשמיד רוב שעות היום, בעוד הוריו הכריחו אותו לשבת וללמוד כמה שיותר. בשלב מסוים הוא לא יכל יותר. ניק הודיע להוריו שבגיל 16, הוא יצא למסע משלו. עד אז הוריו עשו ככל שביכולתם כדי להרגיע את הפרעת הזעם של ניק. לבסוף, בגיל 15, ניק סיים לעבור טיפול חדשני שמטרתו להא את פעילותה של הפרעת הזעם. הטיפול החדשני התבסס על 'פוק-תרפיה' - טיפול באמצעות פוקימונים. ניק ליטף פקימונים קטנים ונלחם לצד פוקימונים גדולים, וכך הצליח להשקיט מעט את הזעם הפנימי שלו. טיפול זה היה האישור האחרון בשביל הוריו של ניק, והם הסכימו לו לצאת למסע שאליו ייחל. כיום, בגיל 16, ניק סוף סוף מוכן. הפרעת הזעם שלו נרגעה והיא בשליטה רוב הזמן, בעוד כרגע בולטים יותר חמלתו הרבה לפוקימונים ומוחו המפותח והמחושב. הוא סוף סוף מוכן לצאת למסע
פוקימון התחלתי:
סינדאקוויל ז'
דחיפה | Tackle
פזילה | Leer
מסך עשן | Smokescreen
גחלת | Emberמתקפה מהירה | Quick attack
דרטיני ז'.
מבט | Leer
זנב אקווה | Aqua Tail
רוח קפואה | Icy Wind
גל סטטי | Thunder Wave
קאטרפי נ'.
תווי חוטים | String Shot
דחיפה | Tackle
עוקץ רעל | Poison Sting
(X3), תיק למסע מלא באוכל לפוקימונים ובני אדם ללא הגבלה.
, פוקדע
, מזון
, מחסנית תגים
, חכה ישנה
, מפת האיזור
.
הערות/בקשות: בבקשההה להתקבל נראה לי כל כך כיף לשחק עם הרקע הזה
3. טובי מוריסון ~
שם בפורום: NivX10
שם השחקן/נית: טובי מוריסון
תיאור/ספרייט: 
רקע אישי: טובי נולד במחוז אולטימה, בעיר הקטן השלווה והמאוד משעממת לדעתו 'סאנרייז'. מגיל צעיר היו לטובי קשיים, החיים לא קלים כשאתה לא גר עם הוריך. הוא התגורר עם דודו ודודתו. זאת מכוון שאביו לקה במחלה נדירה שהטיפול בה מצריך כסף רב והוריו לא יכלו לדאוג לו בעצמם. או בכלל...
את החיים בבית דודיו טובי שנא בכל רמח אבריו. לטענתו שני הדודים שלו הם זוג כסילים שמעולם לא הכירו בו (בטובי) באמת כבן וניסו לקבל אותו למשפחתם כרעוי. תמיד היה מתבקש לשמור על שקט, לא להתבלט, שלא יקלקל את כבוד המשפחה.
כילד הרפתקן הוא היה גורם להמון בעיות, בבית ספר היה רודף הרפתקאות, מהיר החלטה ופזיז, חולמני בשיעורים, דעתן עד כי גובל בחוצפה. הרבה תכונות שמורים והמנהלת לא נוטים להעריך. תכונות שדווקא כן בלטו אצלו לטובה היו היותו אתלט נהדר וחזק לגילו, מתפקד טוב ברגעי לחץ, בעל לב רחב שמי שכן מצליח להיכנס אליו זוכה בהמון אהבת חינם.
בגדול? טובי ילד טוב, פשוט מעט בעייתי.
טובי היה גם טוב בדייג, מכוון שבכדי שדודו יהיה מוכן לשלוח מעט כסף לעזרה בטיפולים של אביו, הוא היה מבקש ממנו לדוג ולמכור בכסף את מה שתפס בשביל פרנסת הבית.
תחביביו העיקריים היו לנגן במפוחית ולהתגנב אל השביל הפראי במורד ביתו ולהביט ולנגן גם לפוקימונים. עולם הפוקימון והוא היו רומן אחד גדול...
יום אחד הגיע מכתב חוזר בדואר, מהרשויות המקומויות. טובי שלח אליהם כמה חודשים קודם מכתב עתירה לצאת למסע בעצמו ללא רשות מהרויו מכוון שהיחס מהגורמים המגדלים אותו הוא עויין. ולמרבה התדהמה הוא קיבל סוף-סוף תשובה חיובית, נרגש עד אין קץ, הוא הרבה יותר לצאת לדוג ואפילו סייע לדוור של העיר בשביל לאגור כסף ולצאת למסע!
והינה מתחילים היום, טובי מוריסון יוצא לדרך!
פוקימון התחלתי:
טורצ'יק ז'
שריטה | Scratch
ניקור | Peck
זריזות | Agility
גחלת | Ember
התפרצות בוערת | Flame Burst
וויסמור ז'
חבטה | Pound
צווחה | Screech
דמעות מזויפות | Fake tears
נגיחת זן | Zen Headbutt
סיל ז'.
נגיחה | HeadButt
הדרן | Encore
רסיסי קרח | Ice Shard
טבעת אקווה | Aqua Ring
(X4), תיק למסע מלא באוכל לפוקימונים ובני אדם ללא הגבלה.
, פוקדע
, מזון
, מחסנית תגים
, חכה ישנה
, מפת האיזור
.
כסף: 140$.
הערות/בקשות: שתקרא את מה שרשמתי בפרטי... לא יותר =)
4. דקסטר מורגן ~
שם בפורום: itayQT
שם השחקן/נית: דקסטר מורגן
תיאור/ספרייט: 139.gif
רקע אישי: דקסטר הנו ילד יחיד מיוחד, דקסטר איך נגדיר את זה הוא לא בדיוק יודע לתקשר עם אחרים. הוא ילד מאוד מופנם והתקשורת עם בני אדם מאוד מקשה עליו. כשהיה צעיר נהג דקסטר ללכת ליער הסמוך ולשחק עם הפוקימונים שנמצאים שם. דקסטר ראה בפוקימונים כחברים, חברים קרובים שאיתם אפשר לשחק ואפשר לעשות הכל.. דקסטר תיקשר עם הפוקימונים, הכיר, למד, והם נהיו לו ממש לחברים קרובים. היה לו חבר, שהצטרף לא מזמן "לחבורת הפוקימונים" הקבועה שנהגה להיות עם דקסטר בזמנים שהיה הולך ליער ומעביר שם את הזמן, פוקימון קטן ונראה לא מזיק בכלל, חמוד ונחמד, עם להבה בוערת בקצה זנבו, צ'ארמנדר הפוקימון. דקסטר מיד התחבר אליו, בלי היסוס ניגש וחיבק אותו כאילו היה שם מאז ומתמיד. צ'ארמנדר נהיה לדקסטר לחבר קרוב מאוד, הם ביו יחד את רוב שעות היום כשדקסטר היה מגיע ליער הסמוך, צ'ארמנדר עשה את דקסטר מאושר ולהפך. ביום בהיר הגיע בן אדם גבוהה, נראה מאיים עם שפם ולצידו עומד אלקטבז, גדול מאוד, בריא עם פרצוף שרוצה רק לרסק כל דבר. אותו בן אדם הורה לאלקטבז "מכת חשמל על צ'ארמנדר, עכשיו!" צ'ארמנדר התחשמל ונפל על הקרקע, בשארית כוחותיו הסתכל צ'ארמנדר במבט כאוב ומלא עצב לעבר דקסטר שהיה המום למראה עיניו, עמד וקפא במקום. אותו בן אדם גבוהה, מאיים שכזה בעל אלקטבז, הכניס את ידו לעבר כיסו והוציא פוקדור, אותו פוקדור שנזרק לעבר צ'ארמנדר במטרה ללכוד אותו. בלי היסוס, דקסטר קפץ לעבר הפוקדור והעיף אותו היישר לשיחים, וחיבק חזק חזק את צ'ארמנדר, והגן עליו בגופו בעוד הבן אדם מנסה להפריד את דקסטר מצ'ארמנדר בכדי שיוכל לקחת לעצמו את צ'ארמנדר אליו. דקסטר לא נכנע, ולפתע מגיחים מן האדמה, האוויר והים עדר של פוקימונים התוקפים את אלקטבז והמאמן שלו ומגנים בכל כוחם על דקסטר וצ'ארמנדר ולבסוף מצליחים לסלק את הבן אדם האיום ואת אלקטבז שלו. מאז אותו יום, דקסטר וצ'ארמנדר נהיו לחברים הכי טובים ואף עם הזמן הצטרף צ'ארמנדר לצוות של דקסטר שהתחיל במסעו להיות אלוף ה
פוקימון התחלתי:
צ'ארמנדר ז'
שריטה | Scratch
גחלת | Ember
נהמה | Growl
מסך עשן | SmokeScreen
(X5), תיק למסע מלא באוכל לפוקימונים ובני אדם ללא הגבלה.
, פוקדע
, מזון
, מחסנית תגים
, חכה ישנה
, מפת האיזור
.
הערות/בקשות: מקווה שהלך לי טוב הפעם
5. טיפ ג'ונס:
שם בפורום: Alice
שם השחקן/נית: טיפ ג'ונס
תיאור/ספרייט:
רקע אישי: טיפ תמיד אהבה את מחוז אולטימה. זה המחוז שהיא גדלה בו-עם כל הפוקימונים המגוונים שבו. אבא של טיפ היה פסנתרן די מפורסם, כנראה ממנו היא קיבלה את האהבה שלה למוזיקה. אמא שלה הייתה אשת עסקים מצליחה-ממנה טיפ קיבלה את השכל. במשך כל שנות לימודיה בבית הספר לטרום-מאמנים טיפ הצטיינה בלימודיה. חברתה הכי טובה, מישל-או כפי שטיפ נהגה לקרא לה, מימי הייתה היחידה שיכלה לעקוף את טיפ במקצועות הלימוד. שטיפ ומימי היו בנות שמונה, משהו מוזר קרה. המשפחה של מימי פשוט נעלמה. זה התחיל מיום אחד שבו מימי לא הגיעה לבית הספר-כולם חשבו שהיא בטח חולה. שבוע עבר והמשפחה לא ענתה לטלפונים ולא פתחה את הדלת. חודש אחרי המשטרה התערבה ולאחר חקירה ממושכת הגיעו למסקנה שהמשפחה פשוט נעלמה. טיפ מעולם לא התגברה על זה באופן מלא.
היא ידעה שכשיגיע הזמן היא תצא למסע פוקימונים-ולא משנה מה, היא תגלה מה קרה למימי.
פוקימון התחלתי:
צ'יקוריטה נ'.
דחיפה | Tackle
עלי תער | Razor Leaf
סיטנזה | Synthesis
ריח מתוק | Sweet Scent
אקנס ז'.
לפיתה | Wrap
הדהמה | Glare
עוקץ רעל | Poison Sting
ביטול | Disable
(X4), תיק למסע מלא באוכל לפוקימונים ובני אדם ללא הגבלה.
, פוקדע
, מזון
, מחסנית תגים
, חכה ישנה
, מפת האיזור
.
כסף: 30$.
6. לוקאס ~
שם בפורום:שם השחקן/נית: לוקאס
תיאור/ספרייט: 
רקע אישי: החיים של לוקאס היו חיים כמו של כל ילד רגיל לפני שיוצא למסע שלו, הוא חי עם הוריו שאהבו אותו מאוד, אהב מאוד פוקימונים וחלם לנצח בליגה כשיהיה בגיל לצאת למסע.
הוא למד בבית הספר ואף הצטיין בכך, נשלח לעבוד עם הפרופסור ולסייע לו. כשהיה עם הפרופסור לוקאס למד המון דברים חדשים על עולם הפוקימונים ובכך קיבל קצת יתרון על המאמנים האחרים שיצאו ביחד איתו. הוא היה יוצא למסעות עם הפרופסור על מנת לחקור סוגים שונים של פוקימונים, ואף פעם הותקף על ידי עדר טאורוס זועמים ולהקת ספירואים. למרות כל אלה לוקאס לא פחד מהפוקימונים, הוא ידע שלמסע יש השלכות ויכול להיות שהוא יפגע או יפצע אבל עדיין, הוא מספיק נבון כדי לשרוד ולהגיע לליגה ואף לנצח.
פוקימון התחלתי:
טוטודייל ז'.
שריטה | Scratch
נשיכה | Bite
מבט | Leer
אגרוף קרח | Ice Punch
אקדח מים | Water Gun
ריקוד הגשם | Rain Dance
סקורפי ז'.
נשיכה | Bite
טילי סיכות | Pin Missiles
עוקץ רעל | Poison Sting