לוקאס
אתה אומר שאתה רוצה להגיע לקומה 3 והשומרים פותחים את דלת בית הכלא אך לפני אתה זורק פוכדור על אחד השומרים. השומרים שוברים את הפוכדור בקלות רבה. אתה נכנס לבית הכלא ושם יש מעלית שאליה אתה נכנס ולוחץ על קומה 3. תוך כמה שניות המעלית מביאה אותך לקומה 3. אתה יוצא מן המעלית ומברכת אותךציפור קטנה עצבנית וכתומה. היא פונה אלייך בכעס " ברוך הבא לקומה 3, במידה ותרצה לקחת מקומה זו פוקימון עלייך לנצח אותי בקרב פוקימונים ". הציפור הזועמת מוציאה פוכדור ופותחת אותו שממנו יוצא
סנדרשו חמוד וקטן שמוכן לקרב.
לייף
את מרגישה צמרמורת שעוברת בכל גופך, לא מבינה מה הולך כאן ותוך כדי שאת מסתובבת לקול המוזר את מורה למנטריק ולאיווי להיות מוכנים לכל דבר שיקרה. את מסתובבת ורואה מולךכוכב אדום שחור מרחף מולך אשר אומר לך " שמי דארקין , אני הוא אחד מלוחמיו של אלוהים, בעבר הייתי אחד מאנשיו של השטן אך בגדתי בו ועברתי לכוחות האור. כוחות האור זה חלק מצבאו של אלוהים אשר משוטט בסתר בגיהינום ומחפש אנשים חדשים שיעברו לצד של אלוהים כמוני. מה דעתך להצטרף אלי? את תקבלי גישה סודית להיכנס לגן עדן. אני די בטוח שהכריחו אותך לבוא לכאן.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לוקאס
אתה מוציא את טוטודייל מן הפוכדור שלו ואתה ישר מורה לו להשתמש במתקפת אקדח המים שלו. כמובן הוא ישר מציית לך ומשתמש באקדח מים על סנדרשו. סנדרשו בכלל לא מתחמק מן אקדח המים שעף לכיוונו וסופק אותו בגופו ודי נפגע מזה קשה. הציפור הזועמת צועקת לעבר סנדרשו " תשתמש בחפירה ותחפור תשאר שם!". סנדרשו מקשיב לציפור ובמהירות רבה חופר בור באדמה ומיד נכנס אליו. הוא נעלם משדה הראייה שלך ושל טוטודייל.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
[/COLOR]לייף
את מרגישה צמרמורת שעוברת בכל גופך, לא מבינה מה הולך כאן ותוך כדי שאת מסתובבת לקול המוזר את מורה למנטריק ולאיווי להיות מוכנים לכל דבר שיקרה. את מסתובבת ורואה מולךכוכב אדום שחור מרחף מולך אשר אומר לך " שמי דארקין , אני הוא אחד מלוחמיו של אלוהים, בעבר הייתי אחד מאנשיו של השטן אך בגדתי בו ועברתי לכוחות האור. כוחות האור זה חלק מצבאו של אלוהים אשר משוטט בסתר בגיהינום ומחפש אנשים חדשים שיעברו לצד של אלוהים כמוני. מה דעתך להצטרף אלי? את תקבלי גישה סודית להיכנס לגן עדן. אני די בטוח שהכריחו אותך לבוא לכאן.[/QUOTE]
"אתה צודק... אני אחת מהנערים והנערות שהוקרבו כדי להציל את העולם מהשטן.." אומר לו בעצב. "אני מסכימה. מה אני צריכה לעשות?" אשאל את הכוכב המוזר.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
לייף
את מסכימה לבקשתו של דארקין והוא מעלה חיוך רחב על פניו. לאחר מכן הוא אומר לך " אני שמח שת רוצה להצטרף לצבאו של אלוהים. כל מה שעלייך זה להרוג את המנטריק הזה שעומד לצידך. המנטריק שתפסת מכיל כמות גדולה של רוע, אסור שרוע כזה יתקיים, את חייבת להרוג אותו! אם תהרגי אותו שער בין מיימדי יפתח ותוכלי להיכנס אליו ולהגיע לגן עדן מבלי שהשטן או אנשיו ישימו לב לזה. אז בבקשה תהרגי אותו ". מנטריק מתחיל קצת לחשוש ממילותיו של דארקין.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
nope~nope~nope~nope~nope~nope~nope~nope~nope
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"מה?! אתה אמור להיות טוב!. אין מצב בעולם שאני ארצח את השותף שלי למסע, מנטריק הוא חבר שלי!" אומר לדארקין בכעס.
"אם אין לך משהו טוב יותר לומר אני הולכת!" אוסיף ואתחיל ללכת מהמקום עם איווי ומנטריק. "אל תדאג מנטריק, בחיים לא אעשה לך משהו רע" אלחש לו
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
לוקאס
אתה פוקדע על טוטודייל להשתמש מהר באקדח מים על הבור. טוטודייל פותח את הפה שלו ויורה אקדח מים לעבר הבור. אקדח המים ממלא את כל הבור שנחפר במים ומאלץ את סנדרשו לצאת מן הבור עקב חוסר חמצן בבור. אתה שם לב שכולו תשוש ורטוב אך הוא לא מוותר להפסיד לטוטודייל שלך. הציפור צועקת על סנדרשו " תשתמש בגלגול, דרוס את את המניאק הזה ". סנדרשו מתכופף לצורת כדור ומתחיל להתגלגל לעבר טוטודייל. טוטודייל מנסה להתחמק אך לא מצליח. הגלגול פוגע ועף מעיף אותו לעבר הקיר שמאחורייך. טוטודיל חוטף מהלומה קשה מהגלגול אך הוא עומד על רגליו ולא מוכן לוותר לסנדרשו.
לייף
את מתעצבנת ולא מבינה איך משהו מגן עדן יכול לבקש ממך לרצוח פוקימון. דארקין פונה אלייך " הפסד שלך, אבל אל תדאגי אנחנו עוד נפגש בעתיד". לאחר שהוא אומר דבריו הוא נעלם. מנטריק מרגיש הקלה רבה לאחר שהוא שומע את דברייך על זה שלא תהרגי אותו. שלושתכם מסתלקים מן המקום ומשיכים להסתובב בעיר עד שאתם מגיעים למרכז העיר. במרכז העיר אתם מבחיניםבאיש צעיר עם שיער שחור המחזיק בפוכדור שהולך לקראתך. כשהוא מגיע אלייך הוא אומר " היי ילדה, מה דעתך על קרב פוקימונים? תנצחי אותי ואביא לך 10 דולר".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
לוקאס
אתה אומר לטוטודייל "אקדח מים עכשיו פעם אחרונה בכל הכוח". טוטודייל משתמש בכל כוחותיו הנותרים בשביל ליצור את אקדח המים החזק ביותר שלו שיביס סופית את סנדרשו. נראה שסנדרשו הוא דיסלקט גמור ובכלל לא מנסה להתחמק מן אקדח המים שעף לקראתו. הוא שוב פעם סופג את אקדח המים בגופו. לאחר כמה שניות של סבל הוא מתעלף. סנדרשו חוזר לפוכדור שלו והציפור פותחת את הדלת שמאחוריה ואומרת לך " אתה רשאי להיכנס דרך דלת. כנס דרכה ותראה איזה פוקימונים יש לנו להציע בשביל. זכור שאתה רשאי לקחת רק פוקימון אחד. בילוי נעים, מקווה שתמצא פוקימון שאותו אתה מחפש".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
[/COLOR]לייף
את מתעצבנת ולא מבינה איך משהו מגן עדן יכול לבקש ממך לרצוח פוקימון. דארקין פונה אלייך " הפסד שלך, אבל אל תדאגי אנחנו עוד נפגש בעתיד". לאחר שהוא אומר דבריו הוא נעלם. מנטריק מרגיש הקלה רבה לאחר שהוא שומע את דברייך על זה שלא תהרגי אותו. שלושתכם מסתלקים מן המקום ומשיכים להסתובב בעיר עד שאתם מגיעים למרכז העיר. במרכז העיר אתם מבחיניםבאיש צעיר עם שיער שחור המחזיק בפוכדור שהולך לקראתך. כשהוא מגיע אלייך הוא אומר " היי ילדה, מה דעתך על קרב פוקימונים? תנצחי אותי ואביא לך 10 דולר".[/QUOTE]
"אין בעיה ילד" אומר לו בחיוך. אחכה שהוא יבחר פוקימון כדי שאוכל לדעת איזה פוקימון הכי כדאי לי להשתמש.
"אני לייף דרך אגב, נעים להכיר" אומר לו
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
לייף
את מסכימה להצעתו של הילד שמולך ומחכה שהוא יוציא פוקימון ראשון . לפני שהוא מוציא את הפוקימון שלו הוא אומר לך " שמי אסיט". הוא מוציא פוכדור מן הכיס שלו ופתח אותו. מן הפוכדור יוצאצב כחול עם קונכייה מעליו בשם סקרויטל. לאחר מכין אסיט מוסיף " יאלה את תצחילי, ליידי פירסט. הקרב יהיה 1 על 1".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)