Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 20 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 296
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    ניק -
    "פגשתי במונה רק לפני עשר שנים! אני לא מכיר את הכתב הזה ואין לי מושג כיצד לעזור לך בזה. אני כן יכול להגיד לך שזה נראה עתיק מאוד וזה מזכיר לי חידה. אולי, אני לא בטוח, אבל אולי כדאי לדבר עם החוקרים הידועים שבעיר סטון וויל. תראה להם את זה." אמר הזקן. אתה סוקר את זה בעצמך ורואה שהאותיות אומנם חוזרות על עצמם אך להבדיל מקוביה הונגרית רגילה, אתה לא אמור לבנות דופן העשויה מאותן האותיות. שכן, אין מספיק אותיות לכך.
    אומר לאיש:"תודה רבה לך איש חכם. לפני שאלך, אוכל לשאול לשמך?"
    Spoiler ספוילר

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    טובי -
    "המזכן שלי תמיד דולק. מזג האויר פה חם ויבש תמיד, זה ממש מדבר פה!" אומר לך הזקן ומראה לך את הדרך למרכז ואז הוא מביט בעצב על תמונה של ילד קטן וחייכני. הוא נאנח בכבדות ואומר לך "אתה, שמור על כצמך. אתה לא מתאר לך עד כמה קל ללכת לאיבוד פה. לכן אני מדריך מאמנים להגיע למרכז בבטחה. הצטייד במפה בבקשה, והמון מים!"
    אחייך על האיש חיוך רחב וחם ואומר ״אל דאגה אדון, מלאי המים שלי מלא ויש מפה ברשותי. הכל בסדר״
    אחריי קצת שקט אשאל ״אהה.. סליחה, ראיתי שמיקודם הבטת באיזו תמונה של איזה ילד, מיהו אם יורשה לי לשאול?״ ואחכה סקרן בעודנו נוסעים. מביט בעיניו מהמראה הקדמית של הרכב.

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס -
    אתה מחליט לנצל את התקרית כד לתפוס לך פוקימון. אתה חוזר חזרה לדרך ומחפש בעקרון קבוצת פוקימונים. לפחות שעה שאתה משוטט ומחפש אחר משהו... אז אתה שומע קרב המתחולל מעבר לשיחים שמצידך. אתה ממהר לשם בהתגנבות ואתה מבחין בשני פוקימונים שנלחמים אחד ברעהו-
    למעשה זה נראה יותר כאילו אחד מהם זה אתא חיסל את יריבו!
    אתה שולף אתה פוקדע ומבחין ב-2 פוקימונים: היפופוטאס וסקורפי
    "סקורפי הא?" אומר "בוא נלך ללכוד אותו טוטודייל" ואלך לעבר הסקורפי "טוטודייל אקדח מים!"

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ניק -
    "אני אשמח לגלות לך את שמי, אבל אתה בטוח לא תזכור אותו... קוראים לי רמפל בקיצור." אמר הזקן ונעלם. אתה מבחין בסאמר שמגיעה מיד לאחר שהזקן עזב "תפסתי אותו. " היא אומרת לך בהתלהבות "אין לך מושג כמה קשה היה לתפוס אותו. מה הפסדתי?"

טובי -
    הוא מביט בך במבט עצוב. "אז הבחנת בו. נכון שהוא מקסים?" הוא מביט לעבר הכביש ודמעות זולגות בעיניו. "זה בני האבוד. ככה הוא היה נראה לפני 15 שנה, זאת היתה הפעם האחרונה שראיתי אותו."

לוקאס -
    אתה שולח את טוטודייל שפוגע ישירות באקדח מים. סקורפי לא נשאר חייב ושולח טילי סיכות שפוגעים ישירות בטוטודייל שנפגע בעוצמה מהם ובמהירות מרשימה הוא נושך את טוטודייל שצורח בכאב.

5. מנהל ראשי
    דקסטר -
    צ'ארמנדר לבסוף קם. הוא מקשיב לך ושורט את הופיפ מה שגורם לו לאבד גובה מהריחוף שלו. הוא מביט בצ'ארמנדר ושולח אבקת שינה נוספת, אך צ'ארנדר חומק. הופיפ מחליט לדחוף את צ'ארמנדר שמתגלגל מעט לאחור, אך עדיין מוכן לתקוף.
    "צ'ארמנדר בוא נסיים את הקרב הזה אחת ולתמיד!" אני אומר. "צ'ארנמדר השתמש במסך עשן ורוץ לתוכו, וממקום לא ידוע השתמש על הופיפ בגחלת!"

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    טובי -
    הוא מביט בך במבט עצוב. "אז הבחנת בו. נכון שהוא מקסים?" הוא מביט לעבר הכביש ודמעות זולגות בעיניו. "זה בני האבוד. ככה הוא היה נראה לפני 15 שנה, זאת היתה הפעם האחרונה שראיתי אותו...״
    ״אוי, מצטער לשמוע. מתי הוא נעלם? איך זה קרה? ומה שמו המלא? מה הסיפור מאחורי המקרה?״ אציף את האב הכואב בשאלות. אצטער מאוד ואבין לכאבו. אנסה לברר פרטים כדי שאולי ביום מן הימים אוכל לעזור!

7. מנהל ראשי
    דקסטר -
    הופיפ נעלם בעשן וגחלת חסקה פגעה בו. הוא צורח בכאב ומתעלף במקום. לא מסוגל להלחם יותר.

טובי -
    "שמו המלא הוא וויליאם ג׳פרי סטנלי, הוא נעלם ביום השני למסע שלו. הוא רק התחיל את המסע שלו עם הפוקימון שלו ומאז נעלמו עקבותיו. לא משנה מה עשיתי וכמה חיפשתי, לא מצאתי ולו קצה של חוט כבר 15 שנה! היום הוא כבר צריך להיות בן 24. בתקווה שהוא עדיין בחיים בכלל..." אמר הזקן. "לכן כל כך חשוב לי שמאמנין מתחילים ישמרו על עצמם. הוא הגיע למרכז הפוקימונים והדלת נפתחה אוטומטית. החום והיובש תקפו את פניך מיד. זה היה הרבה יותר חם במרכז העיר מאשר בדרך. לפתע סופת חול אדירה התחוללה והזקן ביקש שתסגור את הדלת.

8. מנהל ראשי
    דקסטר -
    הופיפ נעלם בעשן וגחלת חסקה פגעה בו. הוא צורח בכאב ומתעלף במקום. לא מסוגל להלחם יותר.
    "צ'ארמנדר, כל הכבוד!" אני אומר ורץ לחבק אותו. "עשית עבודה טובה, בוא נמשיך" ואני לוקח את התיק, מחזיר את צ'ארנמדר לפוקדור ויוצא לדרכי.

9. מנהל ראשי
    דקסטר -
    אתם ממשיכים הלאה, צ׳ארמנדר מאושר מאוד מהיחס המדהים שלך אליו והוא מריגיש ממש טוב. אתם מתחילים להרגיש את החום הכבד מכה בכם, בך ליתר דיוק כי תכלס צ׳ארמנדר נהנה מכך רגע. החום המדברי בדך 002 פשוט עושה פלאים. אתה רואה דיונות במדבר וסופות חול במרחק ובנתיים צ׳ארמנדר מתחיל להתעייף מהצעידה בחול המדברי אס אתה מכניס אותו לפוקדור. מן החול לפתע מגיח סנדשרו שהתפנק עד עכשיו בחול, הוא החליט לאתגר אתכם לקרב ונראה שהוא מוכן לקראתו. זירת הקרב היתה חולית וחול עף לכל עבר, מה שהקשה לך על הראיה.

10. מנהל ראשי
    דקסטר -
    אתם ממשיכים הלאה, צ׳ארמנדר מאושר מאוד מהיחס המדהים שלך אליו והוא מריגיש ממש טוב. אתם מתחילים להרגיש את החום הכבד מכה בכם, בך ליתר דיוק כי תכלס צ׳ארמנדר נהנה מכך רגע. החום המדברי בדך 002 פשוט עושה פלאים. אתה רואה דיונות במדבר וסופות חול במרחק ובנתיים צ׳ארמנדר מתחיל להתעייף מהצעידה בחול המדברי אס אתה מכניס אותו לפוקדור. מן החול לפתע מגיח סנדשרו שהתפנק עד עכשיו בחול, הוא החליט לאתגר אתכם לקרב ונראה שהוא מוכן לקראתו. זירת הקרב היתה חולית וחול עף לכל עבר, מה שהקשה לך על הראיה.
    "מוכן לקרב סנדשרו" אני אומר. עומד עם יד על המצח מפאת החול שמתעופף לעברי ואומר, "צא צ'ארמנדר השתמש במסך עשן, הקשה גם על סנדשרו לראות ולאחר מכן השתמש בגחלת במלוא העוצמה"

11. מנהל ראשי
    דקסטר -
    צ׳ארמנדר שולח מסך עשן שמתנדף עם הרוח מיד, לאחר מכן הוא יורה גחלת על סנדשרו שחובט באדמה ויורה חול לעבר הגחלת ומכבה אותה. צ׳ארמנדר חוטף חול לעינים ומשפשף אותן, מתקשה מאוד לראות ונראה שהוא ממש סובל.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    טובי -
    "שמו המלא הוא וויליאם ג׳פרי סטנלי, הוא נעלם ביום השני למסע שלו. הוא רק התחיל את המסע שלו עם הפוקימון שלו ומאז נעלמו עקבותיו. לא משנה מה עשיתי וכמה חיפשתי, לא מצאתי ולו קצה של חוט כבר 15 שנה! היום הוא כבר צריך להיות בן 24. בתקווה שהוא עדיין בחיים בכלל..." אמר הזקן. "לכן כל כך חשוב לי שמאמנין מתחילים ישמרו על עצמם. הוא הגיע למרכז הפוקימונים והדלת נפתחה אוטומטית. החום והיובש תקפו את פניך מיד. זה היה הרבה יותר חם במרכז העיר מאשר בדרך. לפתע סופת חול אדירה התחוללה והזקן ביקש שתסגור את הדלת.
    של הרכב או במרכז?
    ~~~
    אזוז מהדלת כמה צעדים פנימה והיא וודאי תיסגר מיד. אגש אל הזקן ואגיש יד ללחוץ לו ואומר ״תודה רבה לך שוב פעם, ללכת את כל זה היה מטיש אותי מאוד. עזרת המון״ ואני מבטיח שאם אדע ולו משהו קטן על וויליאם אמסור לך מיד!״ ואגיש לו את מספר הפלאפון שלי.
    לאחר מכן אלך אל הדלפק שבמרכז הפוקימונים ואבקש להזמין חדר

13. מנהל ראשי
    טובי -
    אתה שוכר חדר ומוסר את הפוקימונים שלך להתרעננות. לאחר שאתה מקבל אותם בחזרה אתה עולה לחדר שלך. הנוף היה מרשים מאוד. הכל נראה כמו מדבר חסר גבולות. מבני העיר עצמם היו עשויים מלבנים עבות וצמחחה מדברית היתה מצוייה בין הכבישים. לא היו אנשים מחוץ לבתים כמעט בגלל הסופה שהתחוללה. אתה מבחין בבניין גדול יחסית שעליו היו האותיות gym. אתה מבחין במאמן שיוצא מהמבנה. שיערו אדום כמעט ונראה כי מבטו מתנשא ויהיר. הוא המשיך ללכת לעבר מרכז הפוקימונים ולא נראה כאילו הוא מתרגש מהסופה.

14. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ניק -
    "אני אשמח לגלות לך את שמי, אבל אתה בטוח לא תזכור אותו... קוראים לי רמפל בקיצור." אמר הזקן ונעלם. אתה מבחין בסאמר שמגיעה מיד לאחר שהזקן עזב "תפסתי אותו. " היא אומרת לך בהתלהבות "אין לך מושג כמה קשה היה לתפוס אותו. מה הפסדתי?"

טובי -
    הוא מביט בך במבט עצוב. "אז הבחנת בו. נכון שהוא מקסים?" הוא מביט לעבר הכביש ודמעות זולגות בעיניו. "זה בני האבוד. ככה הוא היה נראה לפני 15 שנה, זאת היתה הפעם האחרונה שראיתי אותו."

לוקאס -
    אתה שולח את טוטודייל שפוגע ישירות באקדח מים. סקורפי לא נשאר חייב ושולח טילי סיכות שפוגעים ישירות בטוטודייל שנפגע בעוצמה מהם ובמהירות מרשימה הוא נושך את טוטודייל שצורח בכאב.
    "טוטודייל תחזיר לו בנשיכה" אומר לו "ובזמן שאתה נושך אותו תשתמש באקדח מים!"

15. מנהל ראשי
    דקסטר -
    צ׳ארמנדר שולח מסך עשן שמתנדף עם הרוח מיד, לאחר מכן הוא יורה גחלת על סנדשרו שחובט באדמה ויורה חול לעבר הגחלת ומכבה אותה. צ׳ארמנדר חוטף חול לעינים ומשפשף אותן, מתקשה מאוד לראות ונראה שהוא ממש סובל.
    "צ'ארמנדר השתמש בגחלת תוך כדי שאתה רץ כדי לפלס לעצמך את הדרך וכשאתה מגיע אליו השתמש בשריטה על פניו של סנדשרו ושוב פעם גחלת!" אני אומר

עמוד 15 מתוך 20 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •