"סקורפי הא?" אומר "בוא נלך ללכוד אותו טוטודייל" ואלך לעבר הסקורפי "טוטודייל אקדח מים!"לוקאס -
אתה מחליט לנצל את התקרית כד לתפוס לך פוקימון. אתה חוזר חזרה לדרך ומחפש בעקרון קבוצת פוקימונים. לפחות שעה שאתה משוטט ומחפש אחר משהו... אז אתה שומע קרב המתחולל מעבר לשיחים שמצידך. אתה ממהר לשם בהתגנבות ואתה מבחין בשני פוקימונים שנלחמים אחד ברעהו-
למעשה זה נראה יותר כאילו אחד מהם זה אתא חיסל את יריבו!
אתה שולף אתה פוקדע ומבחין ב-2 פוקימונים: היפופוטאס וסקורפי
ניק -
"אני אשמח לגלות לך את שמי, אבל אתה בטוח לא תזכור אותו... קוראים לי רמפל בקיצור." אמר הזקן ונעלם. אתה מבחין בסאמר שמגיעה מיד לאחר שהזקן עזב "תפסתי אותו. " היא אומרת לך בהתלהבות "אין לך מושג כמה קשה היה לתפוס אותו. מה הפסדתי?"
טובי -
הוא מביט בך במבט עצוב. "אז הבחנת בו. נכון שהוא מקסים?" הוא מביט לעבר הכביש ודמעות זולגות בעיניו. "זה בני האבוד. ככה הוא היה נראה לפני 15 שנה, זאת היתה הפעם האחרונה שראיתי אותו."
לוקאס -
אתה שולח את טוטודייל שפוגע ישירות באקדח מים. סקורפי לא נשאר חייב ושולח טילי סיכות שפוגעים ישירות בטוטודייל שנפגע בעוצמה מהם ובמהירות מרשימה הוא נושך את טוטודייל שצורח בכאב.
דקסטר -
הופיפ נעלם בעשן וגחלת חסקה פגעה בו. הוא צורח בכאב ומתעלף במקום. לא מסוגל להלחם יותר.
טובי -
"שמו המלא הוא וויליאם ג׳פרי סטנלי, הוא נעלם ביום השני למסע שלו. הוא רק התחיל את המסע שלו עם הפוקימון שלו ומאז נעלמו עקבותיו. לא משנה מה עשיתי וכמה חיפשתי, לא מצאתי ולו קצה של חוט כבר 15 שנה! היום הוא כבר צריך להיות בן 24. בתקווה שהוא עדיין בחיים בכלל..." אמר הזקן. "לכן כל כך חשוב לי שמאמנין מתחילים ישמרו על עצמם. הוא הגיע למרכז הפוקימונים והדלת נפתחה אוטומטית. החום והיובש תקפו את פניך מיד. זה היה הרבה יותר חם במרכז העיר מאשר בדרך. לפתע סופת חול אדירה התחוללה והזקן ביקש שתסגור את הדלת.
דקסטר -
אתם ממשיכים הלאה, צ׳ארמנדר מאושר מאוד מהיחס המדהים שלך אליו והוא מריגיש ממש טוב. אתם מתחילים להרגיש את החום הכבד מכה בכם, בך ליתר דיוק כי תכלס צ׳ארמנדר נהנה מכך רגע. החום המדברי בדך 002 פשוט עושה פלאים. אתה רואה דיונות במדבר וסופות חול במרחק ובנתיים צ׳ארמנדר מתחיל להתעייף מהצעידה בחול המדברי אס אתה מכניס אותו לפוקדור. מן החול לפתע מגיח סנדשרו שהתפנק עד עכשיו בחול, הוא החליט לאתגר אתכם לקרב ונראה שהוא מוכן לקראתו. זירת הקרב היתה חולית וחול עף לכל עבר, מה שהקשה לך על הראיה.
דקסטר -
צ׳ארמנדר שולח מסך עשן שמתנדף עם הרוח מיד, לאחר מכן הוא יורה גחלת על סנדשרו שחובט באדמה ויורה חול לעבר הגחלת ומכבה אותה. צ׳ארמנדר חוטף חול לעינים ומשפשף אותן, מתקשה מאוד לראות ונראה שהוא ממש סובל.
של הרכב או במרכז?
~~~
אזוז מהדלת כמה צעדים פנימה והיא וודאי תיסגר מיד. אגש אל הזקן ואגיש יד ללחוץ לו ואומר ״תודה רבה לך שוב פעם, ללכת את כל זה היה מטיש אותי מאוד. עזרת המון״ ואני מבטיח שאם אדע ולו משהו קטן על וויליאם אמסור לך מיד!״ ואגיש לו את מספר הפלאפון שלי.
לאחר מכן אלך אל הדלפק שבמרכז הפוקימונים ואבקש להזמין חדר
טובי -
אתה שוכר חדר ומוסר את הפוקימונים שלך להתרעננות. לאחר שאתה מקבל אותם בחזרה אתה עולה לחדר שלך. הנוף היה מרשים מאוד. הכל נראה כמו מדבר חסר גבולות. מבני העיר עצמם היו עשויים מלבנים עבות וצמחחה מדברית היתה מצוייה בין הכבישים. לא היו אנשים מחוץ לבתים כמעט בגלל הסופה שהתחוללה. אתה מבחין בבניין גדול יחסית שעליו היו האותיות gym. אתה מבחין במאמן שיוצא מהמבנה. שיערו אדום כמעט ונראה כי מבטו מתנשא ויהיר. הוא המשיך ללכת לעבר מרכז הפוקימונים ולא נראה כאילו הוא מתרגש מהסופה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)