[quote=roi857;630171]נייט:
לפתע אתה שומע צעקה: "איי!!!!!"
אני מתעלם מהצעקה
סמיט:
האקדח מים לא משפיע על אלקטיוויר, הקרב בינו ובין דרגונייט ממשיך, שיון אומר: "עכשיו סופת שלג", דרגונייט ירה מתקפת סופת שלג, שלג עף לעבר אלקטיוויר, אינדי קראה: "נו באמת לא הבנת כלום? אלקטיוויר אגרוף אש!", אלקטיוויר המיס כל פרור שלג שהגיע אליו עם אגרוף שלג מהיר, דרגונייט המשיך ושיון חייך ואמר: "אני לא הבנתי? דרגונייט פעימת מים", דרגונייט שלח כדור מים ענקי שיצר גל מים שאין לתאר את מימדיו, היד של אלקטיוויר נכבתה לגמרי ולא רק זה המים הטעינו יותר מדי חשמל מה שגרם לחשמל לעבור סביב אלקטיוויר ויצר בעיה, אינדי אמרה: "זה אפילו לא מאתגר, אלקטיוויר מכת ברק!", אלקטיוויר חישמל בלי הפסקה את דרגונייט
נייט:
אותו הקול אומר: "נו מה אתה דפוק?"
קאי:
אתה ממשיך ללכת ולפתע אתה שם לב למכרז פוקימונים בצד ימין מעבר לשיחים
אדם:
אתה מגיע לדרך 2 ולפתעאמרה לך: "אני סיוון ואני מעוניינת לערוך איתך קרב"
קווין:
אתה ממשיך להתקדם אבל כדי להגיע ליער דרגו צריך לעבור ביצה, הביצה נמוכה והבוץ בתוכה גורם לשקוע לתוכו, כדי לעבור את הביצה צריך פוקימון מים
ליאור:
צ'ימצ'אר חופר באדמה ולפתע הוא קורא לך, גם מתחת לסלעים יש סלעים ענקיים
קווין:
וויבייל עשתה קרן קרח על המים ויצרה שביל צר, לפתע יצא גרידוס והרס את השביל
קאי:
אתה מגיע למרכז פוקימונים והאחות ג'וי מביאה לך פוקידע ופוקדורים
קאי:
אתה יוצא מהמרכז פוקימונים ולפתע אתה רואה את אותו הטוטודייל המשוגע רץ אליך שמח ומתחיל להסתובב סביבך מיליון פעם
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
קאי:
הטוטודייל ניסה לעשות פרצוף קשוח אבל יצא לו פרצוף מטומטם, הוא רצה להילחם מול בלבזור אחרי מה שהוא עשה לו
ליאור:
האחות ג'וי אמרה: "אל תדאג הפוקימון ריינג'רס בעיר מג'ירה, הם כבר דיווחו שהם באזור הארכיאולוגי, הדרגונייט שהציל אותנו שלהם"
לוקאס:
אתה יוצא ורואה שכל המרכז פוקימון מוקף בסלעים, כולם לכודים
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)