Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 55 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 812

נושא: OutSide The Truth

1. משתמש מנוסה
    כולם~
    לאחר שכולכם מגיעים למרכז הפוקמונים סלבדורה משיו את תשומת לבכם ומסביר לכם על האסטרטגיה במבטא ספרדי מעצבן:"אני אסתער על המבנה בעוד אתם תחדרו פנימה,ברגע שאתם
    חודרים פנימה תנסו לגבור על הפוקימונים של כמה שיותר חברי צוות מבפנים,אבל תזהרו,לפי
    איך שאני מכיר את צוות בלור חברי הצוות שישארו בפנים יהיו החזקים ביותר!" הוא מסביר ומזהיר בתושייה,"יש שאלות לפני שיוצאים?" הוא מוסיף ושואל.
    מה תעשו?
    אני מסתכל על שאר המאמנים, מנסה לזהות מה הם מרגישים, אם הם מפחדים או מתרגשים.
    "כן" אני אומר, "יש לך תוכניות של המבנה? יהיה הרבה יותר קל לפרוץ פנימה אם איך המקום נראה מבפנים".
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

2. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    נדב~
    אתה יושב ומחכה במרכז הפוקימונים כמה שעות ונח,אבל המכשיר שסלבדורה נתן לך מתחיל
    לצפצף ולהפריע למנוחתך,"שלום ג'וני,אני רואה שאתה נמצא במרכז הפוקימונים,תתכונן כי בעוד
    דקות ספורות אני וכוחות המשימה נגיע אליך".
    הוא אומר וכעבור כמה דקות כוחות מגיע אליך באותו זמן עם כוחות המשימה,כולכם מתייצבים במקום אחד.
    .

כולם~
    לאחר שכולכם מגיעים למרכז הפוקמונים סלבדורה משיו את תשומת לבכם ומסביר לכם על האסטרטגיה במבטא ספרדי מעצבן:"אני אסתער על המבנה בעוד אתם תחדרו פנימה,ברגע שאתם
    חודרים פנימה תנסו לגבור על הפוקימונים של כמה שיותר חברי צוות מבפנים,אבל תזהרו,לפי
    איך שאני מכיר את צוות בלור חברי הצוות שישארו בפנים יהיו החזקים ביותר!" הוא מסביר ומזהיר בתושייה,"יש שאלות לפני שיוצאים?" הוא מוסיף ושואל.
    מה תעשו?
    אומגדוש
    -----------
    "אין לי שאלות, אני רק לא בטוח שנוכל לגבור על כל המאפיה לבדנו... אין עוד אנשים שאמורים להגיע ולעזור לנו? אנחנו די במיעוט"

Spoiler ספוילר

3. with great power comes great responsibility
    האיוונט
    כולם חוץ מאדם XD~
    כולכם במתח ולחץ,אתם יכולים להרגיש את הידיים שלכן רועדות ולראות את הידיים של צוות הפעולה רועד.
    לאחר כמה שניות של שתיקה נשמע קול מצדו של דסו:"כן,יש לך תוכניות של המבנה?יהיה יותר קל לפרוץ למקום אם נדע איך הוא נראה מבפנים",לאחר כמה שניות של מתח באוויר עוד קול מפר
    את השקט,הפעם זהו ג'וני:"ואיך נוכל לגבור על המאפיה לבדנו?,אנחנו במיעוט!".
    "פופופו" סלבדורה צוחק ומשיב:"המבנה של מאפיית בלור הוא מלא כניסות ויציאות סודיות,כל ימי
    ההכנה שלי היו כדי למצוא תוכנית ואזלה לי הסלבנות.
    "בקשר למס' האנשים,אין לכם מה לדאוג.. מס' האנשים שישארו בפנים יהיו האליט של צוות בלור,
    סדר גודל של 4-5 אנשים,את השאר אני יצליח להביס!" הוא אומר בבטחון.
    הגיע השעה ואתם רצים לכיוון הבסיס הסודי של צוות בלור,אתם מבחינים במבנה גדול ושחור,
    אך אין לכם יותר מידי זמן להסתכל,אתם מסתננים לתוך המבנה ומתפצלים, בזמן שאתם יכולים
    לשמוע את הפיצוצים שהלהביורים של צ'אריזארד ומשאבות ההידרו של פרליגטור גורמים.

נדב~
    אתה מסתנן לתוך הבסיס שאתה זוכר יפה מאוד,לפתע אתה שומע קול:"אזעקה! הבסיס מותקף!
    כל היחידות לצאת בשביל להגן על הבסיס!".
    אתה פועל מהר ומתחבא ורואה כמה חיילים יוצאים מהבסיס,בעוד שאתה מקווה שסלבדורה יהיה
    בסדר אתה ממשיך לסייר בבסיס,"מסתנן,בדיוק לפי המידע המודיעיני שקיבלנו",אתה יכול להבחין
    בחייל של מאפיית בלור.
    "אני בוריס שובר העצמות ואני אחד מהחיילים הטובים של המאפיה" הוא אומר וזורק פוקדור בחזקה,
    מהפוקדור יוצא פוקימון צב סגלגל,"וואטרטל" הוא קורא ונראה בטוח בעצמו .
    מה תעשה?

דסו~
    אתה מסתנן לתוך הבסיס ומסייר בו,לפתע אתה שומע קול:"אזעקה! הבסיס מותקף!
    אתה פועל מהר ומתחבא ורואה כמה חיילים יוצאים מהבסיס,בעוד שאתה מקווה שסלבדורה יהיה
    בסדר אתה ממשיך לסייר בבסיס,"מסתנן,בדיוק לפי המידע המודיעיני שקיבלנו",אתה יכול להבחין
    בחייל של מאפיית בלור.
    "אני לא אוהב לדבר יותר מידי!" הוא אומר וזורק פוקדור,מהפוקדור יוצא פוקימון כתום בעל זנב בוער
    מה תעשה?

אדם~
    אתה שומע רעשים כבדים של פיצוץ וכעבור כמה שניות האזעקה מתחילה לעבוד:"אזעקה! הבסיס מותקף,כל היחידות להגן על הבסיס!",אתה יכול להבחין בעשרות חיילים רצים החוצה במטרה לבלום את ההתקפה,ואתה רץ גם כן.
    אתה מגיע לבחוץ ורואה את משחררים מתקפות שיוצרות פיצוצים
    בתוך הבסיס והורסות אותו,על גבו של צ'אריזארד אתה יכול להבחין ב.
    מה תעשה?

עומר~
    כשתיהיה פה תודיע לי...

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    דסו~
    אתה מסתנן לתוך הבסיס ומסייר בו,לפתע אתה שומע קול:"אזעקה! הבסיס מותקף!
    בחייל של מאפיית בלור.
    "אני לא אוהב לדבר יותר מידי!" הוא אומר וזורק פוקדור,מהפוקדור יוצא פוקימון כתום בעל זנב
    בוער
    מה תעשה?
    אני מקווה שנדב יהיה בסדר >:
    -----
    "אם ככה צא קרוקאנו!" אני אומר וזורק את הפוקדור שלו באוויר.
    "קרוקאנו קדימה משאבת הידרו! אנחנו צריכים להתקדם פנימה!".

5. with great power comes great responsibility
    האיוונטהחלטתי להריץ את האיוונט כמה שאפשר ולא לחכות עד שכולם יגיבו בחלקים שאתם בנפרד אחד מהשני.

דסו~
    קרוקונאו יוצא מהפוקדור,אך לפני שהוא מספיק לעשות משהו צ'ארמיליון רץ אליו ותוקף אותו
    עם ציפורני דרקון,הוא משסע בקרוקונאו את ציפורניו בעוד הם זוהרות באור סגול בוהק.
    "זה לא משחק ילדים ילד,זה קרב מאפיות-אין פה חוקים" המאפיונר אומר ברצינות יתרה.
    קרוקונאו מתעושש מהמכה ויורה לעברו של צ'ארמיליון משאבת הידרו חזקה מפיו,משאבת ההידרו
    נעה במהירות לעברו של צ'ארמיליון ופוגעת בו ישירות,אתה מסתכל על הפנים של החייל והוא נראה
    כמו:"WTF".
    המאמן מחזיר את צ'ארמיליון לפוקדור שלו בבושה,הוא מוציא פוקימון שמן במיוחד שמלקק את ציפורניו בלהט.
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    דסו~
    קרוקונאו יוצא מהפוקדור,אך לפני שהוא מספיק לעשות משהו צ'ארמיליון רץ אליו ותוקף אותו
    עם ציפורני דרקון,הוא משסע בקרוקונאו את ציפורניו בעוד הם זוהרות באור סגול בוהק.
    "זה לא משחק ילדים ילד,זה קרב מאפיות-אין פה חוקים" המאפיונר אומר ברצינות יתרה.
    קרוקונאו מתעושש מהמכה ויורה לעברו של צ'ארמיליון משאבת הידרו חזקה מפיו,משאבת ההידרו
    נעה במהירות לעברו של צ'ארמיליון ופוגעת בו ישירות,אתה מסתכל על הפנים של החייל והוא נראה
    כמו:"wtf".
    המאמן מחזיר את צ'ארמיליון לפוקדור שלו בבושה,הוא מוציא פוקימון שמן במיוחד שמלקק את ציפורניו בלהט.
    מה תעשה?
    "איזה פוקימון מכוער" אני חושב לעצמי.
    "קורקאנו קדימה, אנחנו יכולים גם לנצח אותו! תשתמש בניב קרח ולאחר מכן תעבור למשאבת מים מטווח קרוב!"

7. Kibō no chi
    האיוונט
    כולם חוץ מאדם XD~
    כולכם במתח ולחץ,אתם יכולים להרגיש את הידיים שלכן רועדות ולראות את הידיים של צוות הפעולה רועד.
    לאחר כמה שניות של שתיקה נשמע קול מצדו של דסו:"כן,יש לך תוכניות של המבנה?יהיה יותר קל לפרוץ למקום אם נדע איך הוא נראה מבפנים",לאחר כמה שניות של מתח באוויר עוד קול מפר
    "פופופו" סלבדורה צוחק ומשיב:"המבנה של מאפיית בלור הוא מלא כניסות ויציאות סודיות,כל ימי
    "בקשר למס' האנשים,אין לכם מה לדאוג.. מס' האנשים שישארו בפנים יהיו האליט של צוות בלור,
    הגיע השעה ואתם רצים לכיוון הבסיס הסודי של צוות בלור,אתם מבחינים במבנה גדול ושחור,
    אך אין לכם יותר מידי זמן להסתכל,אתם מסתננים לתוך המבנה ומתפצלים, בזמן שאתם יכולים

נדב~
    אתה מסתנן לתוך הבסיס שאתה זוכר יפה מאוד,לפתע אתה שומע קול:"אזעקה! הבסיס מותקף!
    בחייל של מאפיית בלור.
    "אני בוריס שובר העצמות ואני אחד מהחיילים הטובים של המאפיה" הוא אומר וזורק פוקדור בחזקה,
    מהפוקדור יוצא פוקימון צב סגלגל,"וואטרטל" הוא קורא ונראה בטוח בעצמו .
    מה תעשה?
    אני מקווה שדסו יהיה בסדר >:
    אגב, עדיין לא עידכנת לי את בלבזאור
    ----
    "אני הולך להביס אותך כל כך מהר שלא תדע מאיפה זה בא לך. אקזקיוטור, צא!" אני צועק וזורק את הפוקדור של אקזקיוטור לאוויר.
    "אקזקיוטור, תשתמש בזרע עלוקה ולאחר מכן בסופת עלים!"

Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני מחייג במהירות לסלבדורה ומבקש הנחיות...

9. with great power comes great responsibility
    נדב~
    אתה צריך לקוות בשביל עצמך,לא היית רוצה להיתקל במישהו שקוראים לו בוריס שובר העצמות
    באמצע הלילה.
    ----------------
    אקזקיוטור יוצא ויורה לעברו של זרע עלוקה,"וואטרטל תתחמק ותתקוף בסיבוב מהיר (RAPID SPIN)
    בוריס אומר במבטא רוסי מפחיד,וואטרטל מתחמק במהירות ומסתובב בתוך השריון שלו במהירות
    מדהימה!,הוא נע לכיוונו של אקזקיוטור ופוגע בו ישירות!.
    אקזקיוטור מתאושש ותוקף בסופת עלים מהירה,וואטרטל מנסה להתחמק ומצליח בדקה האחרונה!
    אבל אתה מבחין שהוא שסופת העלים שפשפה את בטנו.
    מה תעשה?

דסו~
    קרוקונאו רץ לעברו של פרוגלי בעודו וחושף את ניביו שמתמלאות בקרח,הוא נועץ את שיניו
    בפרוגלי,אך אתה מעיף מבט על החייל והוא נראה לך מחייך,"נפלת בפח!" הוא צועק בעוד שפרוגלי נאנקת מכאבים.
    "פרוגלי תכי בו עם היפנוזה מטווח קרוב!" הוא צועק ופרוגלי מהפנטת את קרוקונאו שמסתכל בעיניה
    בעודו נועץ בה את ניביו,"קרוקונאו" הוא קורא בתשישות ונרדם.
    מה תעשה?

אדם~
    אתה מחייג לסלבדורה והוא עונה:"ראיתי אותך,תיכנס ישירות לבסיס ותתקוף את המאפיונרים שנמצאים שם,אני חייב לנתק מצטער".
    אתה מקשיב לו ונכנס לתוך הבסיס,אתה רואה חייל שנמצא בפנים.
    "למה אתה לא עוזר להילחם בחוץ יקוקסינל?ולמה לעזאזל יש לך מדים של בחורה?" הוא אומר לך.
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    קרוקונאו רץ לעברו של פרוגלי בעודו וחושף את ניביו שמתמלאות בקרח,הוא נועץ את שיניו
    בפרוגלי,אך אתה מעיף מבט על החייל והוא נראה לך מחייך,"נפלת בפח!" הוא צועק בעוד שפרוגלי נאנקת מכאבים.
    "פרוגלי תכי בו עם היפנוזה מטווח קרוב!" הוא צועק ופרוגלי מהפנטת את קרוקונאו שמסתכל בעיניה
    בעודו נועץ בה את ניביו,"קרוקונאו" הוא קורא בתשישות ונרדם.
    מה תעשה?
    "קרוקאנו תחזור!" אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור.
    "צא יאנמה!" אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור.
    "תישאר באוויר ואל תתן לו להפנט אותך! תשתמש ברוח כסופה ותעבור במהירות לסוניק בום!"
    אני אומר בתקווה שהמתקפה המשולבת תסיים את זה.

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ״בוא אראה לך איך כוסית נלחמת!״ קראתי בכעס ״סידוט צא!״

12. Kibō no chi
    נדב~
    אתה צריך לקוות בשביל עצמך,לא היית רוצה להיתקל במישהו שקוראים לו בוריס שובר העצמות
    באמצע הלילה.
    ----------------
    אקזקיוטור יוצא ויורה לעברו של זרע עלוקה,"וואטרטל תתחמק ותתקוף בסיבוב מהיר (RAPID SPIN)
    בוריס אומר במבטא רוסי מפחיד,וואטרטל מתחמק במהירות ומסתובב בתוך השריון שלו במהירות
    מדהימה!,הוא נע לכיוונו של אקזקיוטור ופוגע בו ישירות!.
    אקזקיוטור מתאושש ותוקף בסופת עלים מהירה,וואטרטל מנסה להתחמק ומצליח בדקה האחרונה!
    אבל אתה מבחין שהוא שסופת העלים שפשפה את בטנו.
    מה תעשה?
    בוריס זה שם של מאבטח ><
    ------
    "אקזקיוטור, תשתמש בעל חושי! אחרי זה תשתמש בקרן סולארית!!!"

Spoiler ספוילר

13. the bitch is back

עומר~
    בייליף מחייכת אליך,הזנב שלה מתחיל לזהור ואתה מבחין בה רצה לעברו של פרסיאן שהתרחק
    מעט בגלל שנבהל מהפיתוח,היא מנחיתה עליו מהלומה בראשו עם זנבה שמפילה אותו לרצפה,
    היא לא עוצרת ונכנסת בו עם הגוף שלה,אתה יכול לראות חבטה עוצמתית ונראה שבייליף משקיעה
    כל טיפה מכוחה בחבטה,פריסאן מעולף ובגלל שהמנהיג שלהם נפל שאר הפרסיאנים עוזבים את המקום עם הראש למטה.
    מה תעשה?

"עבודה נהדרת בייליף!" אקרא ואז אזרוק פוקדור על פרסיאן ואחכה בציפייה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. with great power comes great responsibility
    האיוונט
    דסו~
    אתה מוציא את יאנמה ששולח רוח כסופה ומיד בום על קולי,הבום העל קולי רוכב על הרוח הכסופה
    ומקבל בונוס מהירות!,השילוב פוגע בפרוגלי פגיעה ישירה ומעיף אותה על המאפיונר שהיא שייכת לו,
    ההלם מעלף את שניהם.
    בעוד אתה שמח מהנצחון אתה שומע קול:"לא רע,אבל אותי אתה לא תנצח!" אתה מסתכל לכיוון הקול
    ורואה פנים מוכרות ,אתה מזהה אותו כווג',מנהיג מכון פינלו.
    "אני יודע שאתה מבולבל,אז יש לך 3 שאלות לפני שאני מנטרל אותך!" הוא אומר בבטחון והבנה.
    מה תעשה?

אדם~
    אתה מוציא את סידוט ולפתע החייל מתפקע מצחוק,"חעחעחעחעחע,אתה רוצה להילחם בברוגי
    הג'וק עם סידוט?!",הוא נרגע ומוסיף:"כרצונך",הוא שולף מכיסו פוקדור וזורק אותו בעצמה,מהפוקדור
    יוצא ששועט לכיוונו של סידוט בעודו פותח את פיו לרווחה.
    מה תעשה?

נדב~
    אקזקיוטור תופס את וואטרטל עם מתקפה על חושית ומטיח אותו בקיר בחזקה,"בלאט" בוריס אומר.
    אקזקיוטור מתחיל לטעון את הקרן הסולארית,"בוא ננצל את המצב וואטרטל בלאט,תתקוף במתקפת
    נשיכה בלאט!" בוריס פוקד עליו וואטרטל מתקדם לכיוונו של אקזקיוטור בעודו חושף את ניביו,הוא מצליח לנשוך אותו
    ונראה שאקזקיוטור עומד להתעלף,בשניה האחרונה הוא משחרר קרן סולארית שפוגעת בוואטרטל
    ויוצרת פיצוץ אדיר!.
    מההדף של הפיצוץ וואטרטל ואקזקיוטור מתעלפים,"לא רע בלאט" בוריס אומר ומוציא פוקדור נוסף
    מכיסו,מהפוקדור יוצא"בלאטטט" לוקסיו קורא.
    מה תעשה?

עומר~
    בגלל האיוונט המשכתי לך,תגיב לתגובה של האיוונט.

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

15. the bitch is back

"קדימה" אקרא ואשחרר את כל הפוקימונים שלי ואקבץ אותם סביבי
    "הקישבו זה יהיה קרב קשה ואני רוצה שכולכם תשתפו פעולה והגנו אחד על השנייה. אנחנו צוות ואנחנו צוות מנצח. חשוב שתשארו ביחד, אל תפרדו ותנו את כל מה שיש לכם. ברור?" אומר לפוקימונים שלי "עכשיו תזכרו שאתם תמיד תיהיו הכי טובים פה מכולם. אתם מרגישים פגועים תודיעו לי. אני לא רוצה לסכן אף אחד או אחת מכם" אומר להם שוב בחיוך, מעט לחוץ ואחבק את כולם.
    "עכשיו קדימה!" אומר להם ואתקדם איתם לתוך מעמקי המבנה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 41 מתוך 55 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •