Warrior Story-
THE LAST BATTLE
הסבר על הסיפור-
גיבור הסיפור- ג'ייק ווראווס (Jayc Warves), חייל בצבא ארצות הברית של המאה ה-21, נקלע בטעות לקרב בין גלקטי שיחרוץ את גורל היקום.
ג'ייק יגלה במשך הסיפור מי הוא באמת, למה דווקא הוא בקרב ומה תפקידו. הוא יעמוד מול מכשולים שאף בן אנוש לא יכול לעבור. הוא יעבור בין עולמות שונים ויילחם ביצורים המרושעים ביותר שהיקום יצר ויגלה דברים שאיש לא ידע עליהם... סודות שהיקום שומר, וכוח אדיר שיכול להרוס את היקום כולו בקלות... האם ג'ייק ישרוד את הקרב על היקום? האם הוא יחזור לכדור הארץ או שלא יהיה כדור ארץ לחזור אליו?
הקדמה-
התעוררתי היום במחנה הצבאי מוקדם מהרגיל לשמע אזעקה. רצתי החוצה מחדר השינה, תופס ב-M 16 שלי וחוגר את חגורת הציוד שלי. אזעקה כזו נשמעה בעבר רק פעם אחת, וגם אז בנסיבות מצערות...
שמי ג'ייק ווראווס. אני חייל אמריקאי בן 36. השתתפתי בהרבה קרבות ב-13 השנים שאני משרת בצבא ואיבדתי המון חברים. התקדמתי בסולם הדרגות בזכות היכולות הצבאיות שלי. הגעתי לאחד הגדודים החשובים והסודיים בארצות הברית של המאה ה-21. גדוד E-7. הרבה אנשים לא יודעים על הגדוד הזה אבל הוא מטפל במצבי חירום של המולדת.
אני נשוי לאנג'לה קאן, ויש לנו 2 ילדים- פרד וריק ווראווס.
בכל מקרה, רצתי לכיוון חדר התכנונים. כל הגדוד כבר היה שם ונראה שהרבה התעוררו רק עכשיו לפי הפרצופים, אבל כולם היו דרוכים מאוד.
המפקד, ג'ון דרונק, חיכה לכולנו. היה ברור שהוא בדיוק שתה כמה בקבוקי בירה לפי ריח האלכוהול ששרר בחדר, אבל למרות שהיה ברור שהוא שיכור, הייתה לו יכולת לשמור על ריכוז גם במצבים כאלו, והשיכרות לא הפריעה לו להסביר את המצב, אף על פי שלא הצליח לעמוד יציב.
"הצופים גילו עצם ענקי טס בשמיים" הוא הודיע. "הדבר הזה ירה לייזרים כחולים שהמיסו את האדמה ואחרי זה, אפשר לומר שהגראנד קניון הוא קניון קטן מאוד לעומת אלו שנוצרו.
"עם זאת, גילינו שהעצם נחת קרוב לבסיס!" הוא המשיך וניצוץ של התרגשות הופיע בעיניו.
וככה, התחילה החוויה הכי מפחידה, מסוכנת ומחשלת שעברתי...