אוקיי רק אני יעשה רקע חדש עם אפשר לשמור לי את טריקו...?
אוקיי רק אני יעשה רקע חדש עם אפשר לשמור לי את טריקו...?
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק
בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.
סאנד
בנוגע לתגובות אל תהיה מודאג אני לא ממהר להעיף אף אחד, תהיה פעיל תהנה =] אתה רשום, תכף יעודכן.
TheBlackKnight
ביקשת, קיבלת.
צ'יקו
אני ממש מצטער אבל יש מצב שתחליף לפוקימון אחר מפני שצ'ימצ'אר כבר תפוס.... הרגע מתאים לכל פוקימון אז פשוט תגיד בהודעה את מי אתה רוצה אני יכתוב לך מי נתפס (טריקו,צ'יקוריטה,סינדקוייל וצ'ימצ'אר)
כינוי: TheBlackKnight בקרוב משתנה לNiGhtShiFt
שם קבוצת ההצלה: כוח המחץ
כינוי במשחק: ג'ים
פוקימון התחלתי:
שותף:
רקע: כאשר בקע לא הבין איפה הוא או מי ההורים שלו, גדל לבדו ונאלץ למצוא אוכל לבד, וללמוד מתקפות לבד,
אחרי כמה זמן הצליח וניהיה מין מדריך לפוקמונים שאבדו את הוריהם ולא יודעים מה לעשות, אחרי מה שקרה לו הוא לא רוצה שזה יקרה לפוקמונים אחרים...
יום אחד תקפו אותו להקה של פידגים ולא הצליח לתקוף אותם ואז בא לעזרתו פיצו קטן שהצליח להבריח אותם בעזרתו, פיצו אמר לו שחיפש אותו כדי להגיד לו שהוא יודע איפה ההורים שלו אבל זה יהיה מסע קשה לכן חייבים להגיע לקבוצת הצלה חזקה ולהתאמן קשה לפני שיוכלו למצוא אותם.
לכן הוא רוצה להתאמן ולהשיג עוד שותפים ולהגיע לדרגת מאסטר!
בקשות\שאלות\הערות: (מה שאתם רוצים)
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
כינוי:shlomii4
שם קבוצת ההצלה: צוות גורל
כינוי במשחק: מאד
פוקימון התחלתי: מדקיפ
שותף: סוובלו
רקע: מדקיפ נולד וחי בעיר האוצר,תמיד חלם שיהיה לו צוות הצלה משלו כמו של צוות פורימור.
יום אחד מדקיפ פגש בעיר מישהו חדש,סוובלו,מדקיפ הסתכל עליו כמה רגעים וניגש אליו,הציע לו שיראה לו תא העיר וסוובלו הסכים,לאט לאט הם נהיו חברים טובים,מדקיפ גילה שגם סוובלו רוצה להיות בצוות הצלה ולכן החליטו להקים את צוות הגורל ולנסות להיות צוות ההצלה המובחר בעולם.
בקשות\שאלות\הערות:להירשם,ולא היה לי ממש רעיון לצוות אז יהיה אפשר לשנות אותו?
צ'יקו
רשום, כבר עודכן.
ג'ים
אהבתי את הרקע, זכית במשימה מיוחדת אחרי שתגיע לסוף המשחק =] רשום, תכף יעודכן.
מאד
רשום, וכן מתי שתרצה לשנות את השם תודיע לי ואני ישנה לך =] . תכף תעודכן
ההתחלה תפורסם מחר בבוקר, אני מקווה שמישהו יגיב כדי שאני לא יעשה דאבל פוסט.
לילה טוב לכולם.
יפה אחלה רעיון Xd
הפוקימונים שרציתי תפוסים איזה באסה, אז מצטער אני לא משתתף במשחק.
התחלה
הנה זה הגיע, היום הזה סוף סוף כבר כאן.
היום בו אתם מתחילים את המסע הארוך והקשה שלכם.
זהו בוקר נעים וחמים והשמש זורחת.
קרני השמש מגיעות עליכם במגע מלטף, כיאלו היא מבקשת ממכם לקום.
אתם קמים עם חיוך אך אתם חייבים למהר מפני שהיום צוות פוק'מור מחלקים תעודות רשמיות לכל הצוותים החדשים, כדאי מאוד שתגיעו בזמן.
מה תעשו?
קם במהירות ורץ לקרוא לפיצו כדי להספיק לקבל את התעודות, אין סיכוי שאני מפספס את זה!
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
ערכתי אחי, ההודעה הראשונה שלא שלך
*ההמשך להתחלה בעיקרון אותו דבר לכולם אבל אל תדאגו זה חד פעמי.
מאד
סוובלו מתעורר ועף במהירות מאחוריך, למזלך הגעתם בזמן הטקס עומד להתחיל אתה שם לב שהמון פוקימונים מתכנסים באזור לראות את הטקס לפתע אתה רואה אותם, צוות פוק'מור עולים לבמה ומברכים את הקהל.
לאחר כמה מילים הם מתחילים להעניק את התעודות לחברי הצוות החדשים, אחרי כמה שמות אתה שומע צוות גורל עלו לבמה.
מה תעשה?
ג'ים
פי'צו רץ במהירות אחריך, הגעתם בדיוק בזמן הטקס עומד להתחיל, המון פוקימונים מתכנסים באזור לראות את הטקס לפתע אתה רואה אותם, צוות פוק'מור עולים לבמה ומברכים את הקהל.
לאחר כמה מילים הם מתחילים להעניק את התעודות לחברי הצוות החדשים, אחרי כמה שמות אתה שומע צוות גורל עלו לבמה.
מה תעשה?
סאנד
אתה וג'ון רציתם במהירות לכיוון הטקס, הגעתם בזמן הטקס עומד להתחיל, פוקימונים רבים מתכנסים באזור לראות את הטקס.
לפתע אתה רואה אותם, צוות פוק'מור עולים לבמה ומברכים את הקהל.
מה תעשה?
קימי
רשום, תכף יעודכן.
אתה יכול להגיב להתחלה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)