לי
אתה ממשיך ללכת בדרך 1 ופתאום אתה רואהמאמפאטו, הוא אוכל זרענים שאתה רואה, מה תעשה?.
רון
מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק ונפגע. מיג'מארו שלך משתמש בצעקה, אך היא לא משפיעה עליו, אחר כך גם בדחיפה. טסוטסג'ה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד, הוא כבר תשוש. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה נוספת יותר חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.
ברוס
גרי אומר לך: "בסדר, אחנו נתחיל את הקרב הזה, תתחיל אתה כמו שאמרתי כי בן אדם הוגן וזה לא יהיה הוגן שאני יתחיל" מה תעשה?.
דור
מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טסוטסג'ה ונפגע קשה, הוא קצת תשוש. מיג'מארו קופץ כמו שאתה אמרת ואז נופל על על טסוטסג'ה ומשתמש בדחיפה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה שהוא מובס בקרב, גרי אומר לך: "כל הכבוד דור, נפגש בהמשך המסע שלנו" מה תעשה?.
ג'ייסון
פוקאבו עושה שוב מה שאתה אמרת. הוא מסתובב ואז משתמש ברגליים שלו כדי לפזר חול על מיג'מארו של גרי ואז תוקף את מיג'מארו בחבטה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מזה, הוא מובס בקרב. גרי אומר לו: "כל הכבוד לך, ג'ייסון, אנחנו נפגש במהלך המסע שלך" מה תעשה?.
בלייר
מיג'מארו שלך עושה בדיוק מה שאמרת לה מה לעשות. היא מתחמקת בקלות מהדחיפה ואז משתמשת בדחיפה על הפרצוף של טסוטסג'ה. הוא לא מתחמק ונפגע קשה מאוד מהדחיפה הזאת, הוא כבר תשוש. גרי אומר לו: "תשתמש שוב בדחיפה על מיג'מארו שלה".
גיא
אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימון שלך, את הולך אל דרך 1 ופתאום אתה רואה את, אישה רגילה של צוות קון, שאומרת לך: "תביא לי את הפוקימון שלך" מה תעשה?.
אדם
סמואל אוק אומר לך: "זה פוקימון חזק מאוד, הוא פוקימון ממוץ מאוד, הנה קח את הפוכדור שלו ועוד 5 פוכדורים למסע שלך, הנה גם את הפוקידע שלך, תפעיל אותו בבקשה" מה תעשה?.
אד
*בבקשה בלי ספולירים וצוחק, זה בסדר שאתה בחו"ל
אתה מסתכל במעבדה וסורק את כל הדברים ופתאום הפרופסור באה ואומרת לך: "איזה פוקימון אתה רוצה לקבל ומה שמך בבקשה כדי שאני יכתוב את זה אצלי" מה תעשה?.
ניר
פוקאבו שלך עושה מה שאמרת לו. הוא רץ אל מיג'מארו של גרי , מיג'מארו מתקיף את פוקאבו שלך, הוא לא מצליח לעבור בקיר אבל הוא משתמש בחבטה בכל זאת ומיג'מארו בדחיפה, הם מתנגשים ואז נוצר שכל אחד מהפוקימונים נופל לרצפה, אבל שניהם קמים אבל תשושים, מה תעשה?.
יגאל
אתה רואה את זרקום מתעופף ולאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר. אתה ממשיך כדי ללכת להמעבדה ואז אתה רואה הרבה פוקימונים חדשים שאתה כבר רוצה לתפוס. אתה מגיע אל דלת המעבדה ואז יוצא ילד בגילך ואומר: "שתקבל את הפוקימון שלך תחכה לי פה, אני רוצה שנהיה יריבים" מה תעשה?.