Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 12 ראשוןראשון ... 9101112 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 179
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    לי
    אתה ממשיך ללכת בדרך 1 ופתאום אתה רואה מאמפאטו, הוא אוכל זרענים שאתה רואה, מה תעשה?.

רון
    מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק ונפגע. מיג'מארו שלך משתמש בצעקה, אך היא לא משפיעה עליו, אחר כך גם בדחיפה. טסוטסג'ה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד, הוא כבר תשוש. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה נוספת יותר חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.

ברוס
    גרי אומר לך: "בסדר, אחנו נתחיל את הקרב הזה, תתחיל אתה כמו שאמרתי כי בן אדם הוגן וזה לא יהיה הוגן שאני יתחיל" מה תעשה?.

דור
    מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טסוטסג'ה ונפגע קשה, הוא קצת תשוש. מיג'מארו קופץ כמו שאתה אמרת ואז נופל על על טסוטסג'ה ומשתמש בדחיפה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה שהוא מובס בקרב, גרי אומר לך: "כל הכבוד דור, נפגש בהמשך המסע שלנו" מה תעשה?.

ג'ייסון
    פוקאבו עושה שוב מה שאתה אמרת. הוא מסתובב ואז משתמש ברגליים שלו כדי לפזר חול על מיג'מארו של גרי ואז תוקף את מיג'מארו בחבטה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מזה, הוא מובס בקרב. גרי אומר לו: "כל הכבוד לך, ג'ייסון, אנחנו נפגש במהלך המסע שלך" מה תעשה?.

בלייר
    מיג'מארו שלך עושה בדיוק מה שאמרת לה מה לעשות. היא מתחמקת בקלות מהדחיפה ואז משתמשת בדחיפה על הפרצוף של טסוטסג'ה. הוא לא מתחמק ונפגע קשה מאוד מהדחיפה הזאת, הוא כבר תשוש. גרי אומר לו: "תשתמש שוב בדחיפה על מיג'מארו שלה".

גיא
    אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימון שלך, את הולך אל דרך 1 ופתאום אתה רואה את , אישה רגילה של צוות קון, שאומרת לך: "תביא לי את הפוקימון שלך" מה תעשה?.

אדם
    סמואל אוק אומר לך: "זה פוקימון חזק מאוד, הוא פוקימון ממוץ מאוד, הנה קח את הפוכדור שלו ועוד 5 פוכדורים למסע שלך, הנה גם את הפוקידע שלך, תפעיל אותו בבקשה" מה תעשה?.

אד
    *בבקשה בלי ספולירים וצוחק, זה בסדר שאתה בחו"ל
    אתה מסתכל במעבדה וסורק את כל הדברים ופתאום הפרופסור באה ואומרת לך: "איזה פוקימון אתה רוצה לקבל ומה שמך בבקשה כדי שאני יכתוב את זה אצלי" מה תעשה?.

ניר
    פוקאבו שלך עושה מה שאמרת לו. הוא רץ אל מיג'מארו של גרי , מיג'מארו מתקיף את פוקאבו שלך, הוא לא מצליח לעבור בקיר אבל הוא משתמש בחבטה בכל זאת ומיג'מארו בדחיפה, הם מתנגשים ואז נוצר שכל אחד מהפוקימונים נופל לרצפה, אבל שניהם קמים אבל תשושים, מה תעשה?.

יגאל
    אתה רואה את זרקום מתעופף ולאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר. אתה ממשיך כדי ללכת להמעבדה ואז אתה רואה הרבה פוקימונים חדשים שאתה כבר רוצה לתפוס. אתה מגיע אל דלת המעבדה ואז יוצא ילד בגילך ואומר: "שתקבל את הפוקימון שלך תחכה לי פה, אני רוצה שנהיה יריבים" מה תעשה?.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Avi צפה בהודעה
    לי
    אתה ממשיך ללכת בדרך 1 ופתאום אתה רואה מאמפאטו, הוא אוכל זרענים שאתה רואה, מה תעשה?.

אני מוציא את פוקאבו ואומר לו"עכשיו זה היה אימון בשבילך לקראת המכון ה1.פואבו תשתמשבחבטה על מאפאטו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    לי

רון
    מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק ונפגע. מיג'מארו שלך משתמש בצעקה, אך היא לא משפיעה עליו, אחר כך גם בדחיפה. טסוטסג'ה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד, הוא כבר תשוש. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה נוספת יותר חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.

ברוס
    גרי אומר לך: "בסדר, אחנו נתחיל את הקרב הזה, תתחיל אתה כמו שאמרתי כי בן אדם הוגן וזה לא יהיה הוגן שאני יתחיל" מה תעשה?.

דור
    מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טסוטסג'ה ונפגע קשה, הוא קצת תשוש. מיג'מארו קופץ כמו שאתה אמרת ואז נופל על על טסוטסג'ה ומשתמש בדחיפה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה שהוא מובס בקרב, גרי אומר לך: "כל הכבוד דור, נפגש בהמשך המסע שלנו" מה תעשה?.

ג'ייסון
    פוקאבו עושה שוב מה שאתה אמרת. הוא מסתובב ואז משתמש ברגליים שלו כדי לפזר חול על מיג'מארו של גרי ואז תוקף את מיג'מארו בחבטה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מזה, הוא מובס בקרב. גרי אומר לו: "כל הכבוד לך, ג'ייסון, אנחנו נפגש במהלך המסע שלך" מה תעשה?.

בלייר
    מיג'מארו שלך עושה בדיוק מה שאמרת לה מה לעשות. היא מתחמקת בקלות מהדחיפה ואז משתמשת בדחיפה על הפרצוף של טסוטסג'ה. הוא לא מתחמק ונפגע קשה מאוד מהדחיפה הזאת, הוא כבר תשוש. גרי אומר לו: "תשתמש שוב בדחיפה על מיג'מארו שלה".

גיא
    אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימון שלך, את הולך אל דרך 1 ופתאום אתה רואה את , אישה רגילה של צוות קון, שאומרת לך: "תביא לי את הפוקימון שלך" מה תעשה?.

אדם
    סמואל אוק אומר לך: "זה פוקימון חזק מאוד, הוא פוקימון ממוץ מאוד, הנה קח את הפוכדור שלו ועוד 5 פוכדורים למסע שלך, הנה גם את הפוקידע שלך, תפעיל אותו בבקשה" מה תעשה?.

אד
    *בבקשה בלי ספולירים וצוחק, זה בסדר שאתה בחו"ל
    אתה מסתכל במעבדה וסורק את כל הדברים ופתאום הפרופסור באה ואומרת לך: "איזה פוקימון אתה רוצה לקבל ומה שמך בבקשה כדי שאני יכתוב את זה אצלי" מה תעשה?.

ניר
    פוקאבו שלך עושה מה שאמרת לו. הוא רץ אל מיג'מארו של גרי , מיג'מארו מתקיף את פוקאבו שלך, הוא לא מצליח לעבור בקיר אבל הוא משתמש בחבטה בכל זאת ומיג'מארו בדחיפה, הם מתנגשים ואז נוצר שכל אחד מהפוקימונים נופל לרצפה, אבל שניהם קמים אבל תשושים, מה תעשה?.

יגאל
    אתה רואה את זרקום מתעופף ולאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר. אתה ממשיך כדי ללכת להמעבדה ואז אתה רואה הרבה פוקימונים חדשים שאתה כבר רוצה לתפוס. אתה מגיע אל דלת המעבדה ואז יוצא ילד בגילך ואומר: "שתקבל את הפוקימון שלך תחכה לי פה, אני רוצה שנהיה יריבים" מה תעשה?.
    פוקאבו!,תעמוד במקום,ותנסה להוציא את כל הזעם שלך!
    צעקה,ותנסה לוהיא אש מהפה בזמן הצעקה!
    ואז קפוץ,לצדדים,וחבטה!

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    לי
    אתה מוציא את פוקאבו שלך. הוא משתמש בחבטה על מאמפאטו, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד. הוא משתמש במכת כנף אל פוקאבו שלך. מה תעשה?.

ניר
    פוקאבו שלך עושה מה שאמרת לו לעשות. הוא משתמש בצעקה אבל הוא לא מצליח להוציא אש. מיג'מארו לא מצליח לפגוע מפוקאבו שלך. פוקאבו משתמש בחבטה על מיג'מארו, הוא לא מצליח להתחמק והוא מובס בקרב, ניצחת אותו, גרי אומר לך: "בהצלחה במסע שלך, כבר נתראה בהמשך" מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

5. משתמש מנוסה
    לי
    אתה מוציא את פוקאבו שלך. הוא משתמש בחבטה על מאמפאטו, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד. הוא משתמש במכת כנף אל פוקאבו שלך. מה תעשה?.

ניר
    פוקאבו שלך עושה מה שאמרת לו לעשות. הוא משתמש בצעקה אבל הוא לא מצליח להוציא אש. מיג'מארו לא מצליח לפגוע מפוקאבו שלך. פוקאבו משתמש בחבטה על מיג'מארו, הוא לא מצליח להתחמק והוא מובס בקרב, ניצחת אותו, גרי אומר לך: "בהצלחה במסע שלך, כבר נתראה בהמשך" מה תעשה?.
    "יפה גרי,אהבתי את הקרב שהיה פה,אבל אתה לא תנצח עוד את הפוקאבו שלי." אגיד לגרי.

"יופי פוקאבו! אתה גדול,אגיד לו
    עכשיו נלך להתאמן ולתפוס לנו פוקימון עשב,מה דעתך?"
    אומר לפוקאבו.

ואני יוצא והולך לדרך1
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 09-29-2010 בשעה 05:57 PM

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ג'ייסון
    אגש עליו, אלחץ את ידו בחיוך ואומר "זה היה קרב מעולה גרי, כל הכבוד גם לך!" אומר לו ואצא לי לדרך..
    תוך כדאי הליכה אומר לפוקאבו "היי, אתה ההית אדיר, ניהיה צוות נהדר!"

.

7. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    [/COLOR][/COLOR]גיא
    "אני בשום פנים ואופן לא אתן לך לקחת את מוג'ימרו שלי!" אומר לה, לא אוציא את מוג'ימרו מהפוקדור לעת עתה מחשש שהיא תחטוף אותו.
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    "קדימה טסטורג'ה!השתמש בדחיפה!" אומר לטסטורג'ה שלי.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    [U]
    בלייר

[/COLOR]
    "תתחמקי ואז דחיפה על הרגליים שלו מיג'ומרו" אני אומרת לה.
    ועוד אני בוהה ביופיה של המיג'ומארו שלי.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי
    [/COLOR][/B]
    אני אומר לפוקאבו""תתחמק מהר ממכת הכנף ואז תשתמש שזוב בחבטה על מאמפאטו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה

אדם
    אני מפעיל את הפוקידע, ובמידה והפרופסור לא מעוניין להגיד לי שום דבר נוסף, אני מודה לו, ויוצא בהשתוקקות אדירה מהמעבדה.

12. משתמש מנוסה
    שם: עומרי
    רון
    אני אומר: "מיג'ומארו תתחמק ותשתמש בדחיפה!"
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

13. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    מקס
    התקבלת, רקע מושקע מאוד, עכשיו אני יכתוב כאן את ההתחלה אז תתכוננן טוב?.

רוני
    מצטער, אין מקום, בקרוב עוד אחת תשתתף בגלל שהיא הכינה לי את הלוגו.

ההתחלה של המשחק:
    הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
    השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
    קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
    השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
    בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
    אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
    באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
    מה תעשו?.
    אני יגיד לו :"אני יעזור לך בשימחה" ואז אני ממשיך במסעי שבתוכי הלב יודע שהכל יהיה לטובה

14. מנהל פורום ספורט לשעבר
    לי
    פוקאבו עושה מה שאמרת לו לעשות, הוא מתחמק בקלות מהמכת כנף של מאמפאטו, אחר כך פוקאבו משתמש בחבטה עליו, מאמפאטו לא מתחמק ונפגע קשה, הוא כבר תשוש אבל הוא משתמש מהר באס אווירי על פוקאבו שלך. מה תעשה?.

רון
    מיג'מארו עושה בדיוק מה שאמרת לו לעשות. הוא מתחמק בקלות מהדחיפה של טסוטסג'ה של גרי ואז הוא משתמש בדחיפה עליו, טסוטסג'ה לא מצליח להתחמק ומובס בקרב, גרי אומר לך: "כל הכבוד לך, נפגש בהמשך המסע" מה תעשה?.

ג'ייסון
    אתה יוצא מהמעבדה לאחר שלחצת יד עם גרי ואז אתה רואה את מנהיג צוות קון, , אומר לך: "אתה עוזר לצוות הלוחמים, אנחנו נלחם בקרוב כי אתה פשוט עדיין לא שווה את זה, אבל ילד קטן לא יכול לנצח את הצוות שלי" מה תעשה?.

בלייר
    מיג'מארו שלך מתחמקת מהדחיפה של טסוטסג'ה של גרי, היא משתמשת בדחיפה על הרגלים שלו, טסוטסג'יה כבר עייף אז הוא לא מצליח להתחמק ומובס בקרב, גרי אומר לך: "כל הכבוד, נפגש בהמשך" מה תעשי?.

גיא
    האישה מצוות קון אומרת לך: "למה אתה לא מוציא אותו כדי שנלחם עליו, גם כך אני יתפוס אותו, בוא נערוך קרב אחד על אחד, אם אני מנצחת אותך אתה מביא לי את הפוקימון שלך ואם אתה מנצח אני עוזבת את המקום" מה תעשה?.

אדם
    אתה מפעיל את הפוקידע, הפוקידע אומר לך: "שלום אדם, אני הפוקידע שלך במסע הזה, אני יתן לך מידע על כל הפוקימונים שנמצאים במחוז הזה, רק תכוון אותי אליהם, בהצלחה במסע", אתה יוצא ופתאום בא ילד שאומר לך: "שלום, לי קוראחם גרי ואני רוצה שאנחנו נהיה יריבים, בוא נלחם".

ניר
    אתה יוצא מין המעבדה של הפרופסור, אתה הולך לדרך 1 ופתאום בא אליך , קורומירו מה תעשה?.

ברוס
    אתה מוציא את טסוטסג'ה שלך לקרב, הוא משתמש בדחיפה על פוקאבו של גרי, פוקאבו לא מצליח להתחמק ונפגע קצת, גרי אומר לפוקאבו: "תשתמש בחבטה חזקה על הפוקימון שלו", פוקאבו מתחיל לרוץ, מה תעשה?.

ניב
    אתה רואה את זרקום מתעופף לו באוויר ולאר דקה אתה לא רואה אותו יותר, אתה ממשיך אל המעבדה של הפרופסור ופתאום אתה רואה הרבה פוקימונים שאתה כבר רוצה לתפוס. פתאום אתה מגיע אל הדלת של המעבדה, מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Maor Melikson צפה בהודעה
    [U]

בלייר
    מיג'מארו שלך מתחמקת מהדחיפה של טסוטסג'ה של גרי, היא משתמשת בדחיפה על הרגלים שלו, טסוטסג'יה כבר עייף אז הוא לא מצליח להתחמק ומובס בקרב, גרי אומר לך: "כל הכבוד, נפגש בהמשך" מה תעשי?.
    "נתראה" אני אומרת לו והולכת לדרך 1.
    אני מחפשת פוקימונים נדירים כמו חרק האש וזורואה
    אני מחפשת מחפשת ומחפשת ובסופו
    של דבר דיי מתעייפת וצורחת
    "זה חסר סיכוי!"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

עמוד 11 מתוך 12 ראשוןראשון ... 9101112 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •