המשך לכולם~
הפוקימון של אחד המאמנים הוא מטאגרוס זוהר () הוא משתמש במתקפת רעידת אדמה שפשוט מחסלת את הפוקימונים של צוות דוקס. החיילים בורחים משם בלי להגיד מילה.
אתם חוזרים לחדרי הרכבת שלכם ונרדמים שם.
בבוקר אתם כבר בעיר קנוקו.
המשך לכולם~
הפוקימון של אחד המאמנים הוא מטאגרוס זוהר () הוא משתמש במתקפת רעידת אדמה שפשוט מחסלת את הפוקימונים של צוות דוקס. החיילים בורחים משם בלי להגיד מילה.
אתם חוזרים לחדרי הרכבת שלכם ונרדמים שם.
בבוקר אתם כבר בעיר קנוקו.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"וואו איזו עיר יפה" אני אומר ויוצא החוצה, אבל אני אומר את זה בלבביות מזוייפת
אני בעצם מזייף חזות שמחה כדאי לא לבלבל את הבחור עם המטאגרוס, הוא יחשוב שאני סתם בחור לבבי
אבל בעצם הוא לא יודע שאני הולך להשמיד אותו, אתמול הוא הרג את הגוביני או משמו שהג'דורה היה אמור לחסל
ואני לא אסלח לו!
עריכה:
אני אלך דבר ראשון אל הפרופסור, עם או בלי קבוצת המאמנים סביבי
נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 09-30-2010 בשעה 11:28 PM
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
ברוס~
האנשים לא מקשיבים לך וממשיכים לבד למעבדה, אתה רואה כמה עוד נשארים באזור הרכבת אבל הם לא יודעים מה לעשות אם עצמם. בדרך אל המעבדה אתה פוגש את פרופסור גרי () והוא מדריך אותך איך להגיע אל המעבדה.
תוך שעה קלה אתה כבר במעבדה, אתה נכנס לתוכה ורואה את פרופסור אוק () הוא נראה זקן ותשוש ובקושי עומד על הרגליים. הוא מתיישב על הכיסא שלו ואומר:
'שלום ברוס, אני רואה שהגעת בשלום, שמעתי שנתקלת לקרב אם חיילי צוות דוקס ובקלות פתחת להם את הצורה.' אומר ומחייך 'עכשיו ניגש לעניין, אין לי הרבה מה לפרט, תנסה לעבור עיר עיר כדי למנוע מצוות דוקס להגיע אל דואקסיס ולמצוא את רייקואיזה ולהאיר אותו.' הוא אומר ונותן לך 5 פוקידורים רגילים.
אתה יוצא מהעבדה ומתקדם לדרך 1:
מצוי ,
מצוי ,
מצוי , ,
מצוי
אתה פוגש את כל הפוקימונים המצויים, האם תרצה להמשיך לחפש או ללכת משם ?
דסו~
אתה מחפש את המעבדה אבל לא מוצא אותה, אתה מסתבך בדרך אבל לבסוף אתה פוגש את פרופסור גרי () הוא מכוון אותך למעבדה של פרופסור אוק.
תוך שעה קלה אתה כבר במעבדה ואתה רואה את פרופסור אוק () הוא נראה זקן ותשוש בקושי עומד על הרגליים. הוא מתיישב על הכיסא שלו ואומר:
'דוס, הגעת בשלום אני רואה, ניגש זריז לעניין, תנסה לעבור עיר עיר על מנת למנוע מצוות דוקס למצוא את דואקסיס ואתה חייב למצוא את רייקואיזה ולהאיר אותו'. הוא אומר ונותן לך 5 פוקדורים רגילים.
מצוי ,
מצוי ,
מצוי , ,
מצוי
בברכה, דודי
שם משתמש:ritsuka kun
שם במשחק: דני לאב
פוקימון מתחיל:
רקע: 'וואו אני לא מאמין שניצחתי' חשבתי לעצמי אחרי שניצחתי את אלוף מחוז אישסו. 'קרב כזה לא היה לי בחיים. וכל זה אני יכול להודות לעצמי ולפוקימונים שלי. אחרי הכל אחרי שהחווה נשרפה והורינעלמו בה לפני חצי שנה, לא נשאר לי דבר. אני זוכר את הבוקר שאחרי, שמצאתי את עצמי בטיפול של צ'אנסי שכנראה הצילה אותי. אבל את הפנים שלי נישרפו יותר מידי.' אחשוב לעצמי ואשפשף את המסיכה המכסה את חצי מפני השרופות 'מאותו יום, אני וצ'אנסי בילתי ניפרדים. בזכותה, ובזכותה בלבד הצלחתי להביס חמישה ממנהיגי המכון במחוז אישסו. כ"כ שמחתי שהיא היתפתחה לבליסי. לא סתם היא פוקימון השמחה'. כמה ימים אחרי הניצחון שלי קיבלתי מכתב משונה המפציר ממני להגיע לעיר קונקו, אבל שנייה אחרי שסיימתי לקרוא את המכתב מהומה גדולה פרצה בעיר ע"י צוות דוקס. הממזרים האלה. לאחר כמה שניות, הצלחתי להתחמק מביתי והפקדתי בידי הפרופסור את חמשת הפוקימונים שלי- בתקווה שאותם אראה שוב בעתיד. חטפתי את הבגדים הראשונים שמצאתי ועליתי על הרכבת הראשונה שתוביל אותי לפרופסור אוק.
וכנראה עוד הרפתקאה עומדת בפתח, ואני רק מקווה שאני אצליח גם הפעם לשמור על הקצב.
ספרייט:
בקשות\הערות: הייתי רוצה להיות מאמן נורמאל ורעל D:
דני~
רשום.
התחלה:
אתה נכנס אל הרכבת בשעה 23:00 ואתה הולך לישון.
בשעה 13:00 בצהריים אתה מגיע לעיר קנוקו.
אתה מחפש את המעבדה אבל לא מוצא אותה, אתה מסתבך בדרך אבל לבסוף אתה פוגש את פרופסור גרי () הוא מכוון אותך למעבדה של פרופסור אוק.
תוך שעה קלה אתה כבר במעבדה, אתה נכנס לתוכה ורואה את פרופסור אוק () הוא נראה זקן ותשוש ובקושי עומד על הרגליים. הוא מתיישב על הכיסא שלו ואומר:
'שלום ברוס, אני רואה שהגעת בשלום, שמעתי שנתקלת לקרב אם חיילי צוות דוקס ובקלות פתחת להם את הצורה.' אומר ומחייך 'עכשיו ניגש לעניין, אין לי הרבה מה לפרט, תנסה לעבור עיר עיר כדי למנוע מצוות דוקס להגיע אל דואקסיס ולמצוא את רייקואיזה ולהאיר אותו.' הוא אומר ונותן לך 5 פוקידורים.
מצוי ,
מצוי ,
מצוי , ,
מצוי
ברוס~
אתה מסתובב באיזור ורואה איזור די חשוך, אתה מסתקרן וממשיך לתוך האזור הזה, אתה מתקדם ומהסס טיפה אבל לבסוף אתה דופק את הריצה של החיים שלך לתוך האיזור החשוך ואז אתה רואה זורה() האם תרצה ללכוד אותו?
בברכה, דודי
ברוס~
מטאגרוס יוצא מהפוקדור שלו והוא ישר משתמש בראש ברזל אבל זוראה מתחמק! הוא משתמש במתקפת חיקוי והופך בעצמו למטאגרוס! . זוראה משתמש בראש ברזל על מטאגרוס שלך, הוא פוגע ומטאגרוס עף במהירות אל אחד השיחים.
דני~
אתה מתקדם אך לא מוצא שום פוקימון.
אתה מתקדם אל דרך 2 בדרך 2 אתה פוגש את הפוקימונים הבאים:
מצוי ,
מצוי ,
מצוי ,
בסביבה
וגם כמה מאמני צוות דוקס מדברים בינהם.
בברכה, דודי
אדם~
האנשים לא מקשיבים לך וממשיכים לבד למעבדה, אתה רואה כמה עוד נשארים באזור הרכבת אבל הם לא יודעים מה לעשות אם עצמם. בדרך אל המעבדה אתה פוגש את פרופסור גרי () והוא מדריך אותך איך להגיע אל המעבדה.
'שלום אדם, אין לי הרבה מה לפרט, תנסה לעבור עיר עיר כדי למנוע מצוות דוקס להגיע אל דואקסיס ולמצוא את רייקואיזה ולהאיר אותו.' הוא אומר ונותן לך 5 פוקידורים רגילים.
מצוי ,
מצוי ,
מצוי , ,
מצוי
דני~
אתה שומע את החיילים אומר:
'אנחנו נכנס לתוך המעבדה של הפרופסור, נחטוף אותו ונצטרך בשיא המהירות לברוך למחנה!'
חייל אחד אומר:
'או-קי אבל שנחטוף אותו בטח יהיו מלא מאמנים בדרך 1 ו2!'
שאר החיילים מסתכלים במבט של 'מה אתה גייז?'
החיילים לא מחכים רגע ומתחילים לרוץ למעבדה של הפרופסור!
ברוס~
זוראה חוזר לצורתו המקורית וקופץ במהירות שיא כך שהוא לא נפגע כלל!
הוא שולח כדור צל שמעיף את מטגרוס על עץ אבל זה לא ממש משפיע עליו. הוא מתכונן לשלוח עוד כדור צל, מה תעשה ?[/B]
בברכה, דודי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)