פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba יותר מזה, המשחק החדש ישן שלי יצא D=== ואני איך שהוא צריכה שתאהב את ההרשמה שלי אפילו שאני די סחוטה מרעיונות.
כי זה יוון ורומא. אמיר סאן הכין לי ~ פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba
ביטלו לנו שעתיים היום.
העיר שלי: http://stonegear.myminicity.com/ נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי
פורסם במקור על ידי Spamer Girl שתוק אל תעליב את הפורום שאני מנהלת ! אבל באמת צריך לעשות משהו עם זה. משתגידי חחח... ובאמת צריך לעשות משהו עם זה דברי איתי בפרטי אם יש לך איזה רעיון
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
פורסם במקור על ידי Spamer Girl ואני איך שהוא צריכה שתאהב את ההרשמה שלי אפילו שאני די סחוטה מרעיונות. אם אין לך עוד כוח לרקע תוסיפי אופי. תתארי טיפה את איך שאת הולכת, דברים מוזרים שאת עושה לפעמים, הקול שלך, ובכלל. פה ממש לא חסרים דברים לעשות O:
אוקיי אמיר סאן וטל סאן..אני רציני אומרת שתשתוק.
פורסם במקור על ידי Spamer Girl אוקיי אמיר סאן וטל סאן..אני רציני אומרת שתשתוק. דייי.... דייי אתה מפחידה אותי חחחחחחחחחחח............................ בר המאיימת חחחחח.........
פורסם במקור על ידי gal142536 דייי.... דייי אתה מפחידה אותי חחחחחחחחחחח............................ בר המאיימת חחחחח......... >< כל מקרה מ-מ-מ-מ-מי פה-פה?
פורסם במקור על ידי Bronzong ביטלו לנו שעתיים היום. לא שמים לב אלי ):
זבלה של תחרות,פשוט נורא.
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak זבלה של תחרות,פשוט נורא. איזו תחרות?
פורסם במקור על ידי Bronzong איזו תחרות? תחרות הריצה שהיית לי היום.
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak תחרות הריצה שהיית לי היום. כמה רצתם?
היי ניר, היי עידו. דרך אגב עידו ,אתה שקוף,בגלל זה לא רואים אותך (מצטערת על הבדיחה הלא מצחיקה והכל כך לא ייחודית)
פורסם במקור על ידי Bronzong כמה רצתם? 400 ק"מ. בערך ב360 ק"מ קרה דבר נורא,הרגשתי כאב ברגל. נפלתי. בדיוק חזרתי מרופא,כנראה שמתחתי גיד ברגל שמאל,אני עכשיו על קביים.
למה שקוף?,-אני על מצב שכן רואים אותי מחובר...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום