דניס:
מדקיפ עוד פעם מתחיל לנסות להסביר לך.... ולבסוף נכנע. "מדקיפ" הוא אומר כתשובה חיובית.
סייטר תקף את טריקו בשיסוע!
רון:
טריקו משתמש במבט על פוצ'יאנה והוא כפה במקום. לאחר מכן טריקו השתמש בדחיפה ופוצ'יאנה נראה חלש. ~זה הזמן לזרוק פוכדור אם אתה רוצה~
"אממ.... טורצ'יק!" אני לוקח את הפוקדור של טורצ'יק בוחן אותו וזורק אותו באוויראני כותב לכם בלי צבעים והכל כדי שיהיה לכם קל לצטט ולא תסתבכו....
ג'ון:
"הו שלום לך ג'ון" אומר איש בעל זקן קצר ושיער בצבע חום. "אתה הקדמת, הגעת ראשון. מי יהיה הפוקימון הראשון שלך?" הוא אומר לך בקולו הצרוד.
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!
FC:
לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
נשמת כסף: 4727-4118-8728
פלטיניום: 3654-2779-6303
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
רון:
פוצ'יאנה משתמש במכת חול ווורמפל לא מצליח לפתוח את עיניו, והוא מתחיל לירות חוט לכל כיוון וזה קשר את פוצ'יאנה לעץ הקרוב! תה זורק את הכדור אבל חלק מיריית החוט הפגע בעיגול שפותח את הפוכדור.
וורמפל מתאושש ומשתמש העוקץ רעל על פוצ'יאנה.
ג'ון:
אתה זורק את הפוכדור של טורצ'יק באוויר והפרופסור מגחח. לאחר שנייה איש עם חולצה שחורה ומשקפי שמש קופץ ותופס את הכדור. "בגלל שהגעת ראשון אני רוצה להציע לך משהו" אומר הפרופ' ומביא מזוודה. "בתוך המזוודה יש 5 פוכדורים, ואתה תצתרך לבחור אחד. הכל הפוכדורים יש טורצ'יק ובאחד מהם יש עוד פוקימון. אני יכול להגיד לך שהפוקימון הזה מאוד מיוחד. אתה תצתרך לבחור, טורצ'יק או פוקימון מאוד נדיר ומיוחד" הפרופסור אומר ומחייך.
שחר:
"טורצ'יק בלימה!!" עידן אומר בקול רועד.
אוף כתבתי תגובה איזה 5 דקות והכל נמחק לי......הנה ניסוי לשחזור:
שחר:
מדקיפ מנסה להתחמק אבל טורצ'יק יותר מהיר ממנו! מדקיפ מנסה לקום וכולו רועד ולבסוף נופל!!
"מדקיפ לא יכו----" פרופסור בירץ' אומר וקוטע את עצמו. מדקיפ קם על 4 ושולח לעבר טורצ'יק אקדח מים חזק במיוחד!! *מדקיפ למד אקדח מים*
"זוז משם טורצ'יק" עידן אומר במהירות, אבל טורצ'יק קפוא במקום. האקדח מים פוגע בטורצ'יק ממש חזק והוא התעלף!
"טורצ'יק לא יכול יותר להלחם! מדקיפ ושחר מנצחים!!" פרופ' בירץ' מכריז בשמחה. עידן רץ לעבר טורצ'יק בבכי.
מה תעשה??
רון:
אתה מחזיר את פוצ'יאנה ומוציא את טריקו. טריקו לא מאכזב ומשתמש במבט שמשאיר במקום את וורמפל ואז בדחיפה. וורמפל מעולף.
מה תעשה??
[quote=buizel שולט;876146]
שחר:
מדקיפ מנסה להתחמק אבל טורצ'יק יותר מהיר ממנו! מדקיפ מנסה לקום וכולו רועד ולבסוף נופל!!
"מדקיפ לא יכו----" פרופסור בירץ' אומר וקוטע את עצמו. מדקיפ קם על 4 ושולח לעבר טורצ'יק אקדח מים חזק במיוחד!! *מדקיפ למד אקדח מים*
"זוז משם טורצ'יק" עידן אומר במהירות, אבל טורצ'יק קפוא במקום. האקדח מים פוגע בטורצ'יק ממש חזק והוא התעלף!
"טורצ'יק לא יכול יותר להלחם! מדקיפ ושחר מנצחים!!" פרופ' בירץ' מכריז בשמחה. עידן רץ לעבר טורצ'יק בבכי.
מה תעשה??
[quote]
חחח.. עידן לי זה קרה מלא פעמים עם 6-7 רשומים :P
--------------------------
" וואו מדקיפ הדהמת אותי חבר! כל הכבוד. " אני מחייך ומלטף את ראשון החמוד שאני נותן לו מחמאה על המתקפה החדשה " כל הכבוד אתה ממש בוגר וכבר למדת את המקתפה הראשונה שלך אחרי קרב אחד בלבד! " ואז אני מסתכל על עידן שבוכה ואומר לו " קרב טוב עידן שמחתי לערוך נגדך את הקרב הראשון שלי "
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)