פורסם במקור על ידי
SysTem
ניר:
אחרי שאתה מודה לילדה המקסימה , אתה דופק בהתרגשות ואומר במעט גימגום " פרו , פרופסור זה אני ניר " , כשאתה חושב לעצמך ' מעניין מה יש בפנים , ' ואתה לא יכול לחכות לפוקימון הראשון שלך , כשעולות לך גם סיטואציות לא כל כך נעימות ' מה אם הפרופסור לא שם , מה עם הפוקימון שלי לא יאהב אותי ' ואתה מרגיש חוסר נעימות עם עצמך , כשפתאום הדלת נפתחת ואתה רואה את פרו' אוק מחייך ואמר לך " שלום ניר , חיכתי לך והגעת בול בזמן אתה מאוד דייקן , בוא תיכנס נערי " אתה נכנס אחריו ואתה נדהם מיופיה של מעבדתו הצנועה והוא אומר " הלא כן באת כדי להתחיל את המסע נכון? " הוא מחייך ומוסיף " אני דיי שכחן... תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בר מזל מדובר? "
לי:
אתה מרגיש שהזמן דופק והמסע והמחוזות כבר מחכים וקוראים " לי , לי , לי " , אתה דופק בהתרגשות ואומר במעט גימגום " פרו , פרופסור זה אני לי בבקשה תפתח לי הדלת " , כשאתה חושב לעצמך ' מעניין מה יש בפנים , ' ואתה לא יכול לחכות לפוקימון הראשון שלך , כשעולות לך גם סיטואציות לא כל כך נעימות ' מה אם הפרופסור לא שם , מה עם הפוקימון שלי לא יאהב אותי ' ואתה מרגיש חוסר נעימות עם עצמך , כשפתאום הדלת נפתחת ואתה רואה את פרו' אוק מחייך ואמר לך " שלום לי , חיכתי לך והגעת בול בזמן אתה מאוד דייקן , בוא תיכנס נערי " אתה נכנס אחריו ואתה נדהם מיופיה של מעבדתו הצנועה והוא אומר " הלא כן באת כדי להתחיל את המסע נכון? " הוא מחייך ומוסיף " אני דיי שכחן... תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בר מזל מדובר? "
טל:
הינך מרגיש כבר הגיע הזמן לתחילת המסע , אחרי שאמרת תדוה רבה לילדה המקסימה , אתה דופק בדלת בהתרגשות רבה ואומר במעט גימגום " פרו , פרופסור זה אני טל באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי לקראת המסע תוכל בבקשה לפתוח את הדלת? " , כשאתה חושב לעצמך מחשבות שונות כמו ' מעניין מה יש בפנים , ' ואתה לא יכול לחכות לפוקימון הראשון שלך , כשעולות לך גם סיטואציות לא כל כך נעימות ואפילו דיי מפחידות ומרושעות במיוחד כמו ' מה אם הפרופסור לא שם , מה עם הפוקימון שלי לא יאהב אותי ' ואתה מרגיש חוסר נעימות עם עצמך ומקווה שזה לא יקרה , כשפתאום הדלת נפתחת ואתה רואה את פרו' אוק מחייך ואמר לך " שלום טל , חיכתי לך והגעת בול בזמן אתה מאוד דייקן , בוא תיכנס נערי " אתה נכנס אחריו ואתה נדהם מיופיה של מעבדתו הצנועה והוא אומר " הלא כן באת כדי להתחיל את המסע נכון? " הוא מחייך ומוסיף " אני דיי שכחן... תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בר מזל מדובר? "
מייקל:
אחרי שראיתי את הילדה המקסימה והודתה לה , אתה דופק בדלת בהתרגשות רבה ואומר במעט גימגום " פרו , פרופסור זה אני מייקל בבקשה תפתח לי הדלת , באתי לקחת את פהפוקימון הראשון שלי לקראת המסע שלנו " , כשאתה חושב לעצמך מחשבות טעונות מאוד למשל ' מעניין מה יש בפנים , ' ואתה לא יכול לחכות כדי לראות ולקחת את הפוקימון הראשון שלך , כשעולות לך גם סיטואציות לא כל כך נעימות ואפילו מרושעות ' מה אם הפרופסור לא שם , מה עם הפוקימון שלי לא יאהב אותי ' ואתה מרגיש חוסר נעימות עם עצמך ומנסה להיות חיובי למרות ההתרגשות הרבה , כשפתאום הדלת נפתחת ואתה רואה את פרו' אוק מחייך ואמר לך " שלום מייקל , חיכתי לך והגעת בול בזמן אתה מאוד דייקן , בוא תיכנס נערי " אתה נכנס אחריו ואתה נדהם מיופיה של מעבדתו הצנועה והוא אומר " הלא כן באת כדי להתחיל את המסע נכון? " הוא מחייך ומוסיף " אני דיי שכחן... תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בר מזל מדובר? "
מקס:
אחרי שראיתי את הילדה המקסימה והדתה לה , אתה דיי מופתע לראות שהגעת בזמן ודיי מרוצה מזה ומנסה לחשוב רק חיובי , אתה דופק בדלת בהתרגשות רבה ואומר במעט גימגום " פרו , פרופסור זה אני מקס בבקשה תפתח לי הדלת , באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי לקראת המסע שלנו ביחד! " , כשאתה חושב לעצמך מחשבות טעונות וסוהרות מאוד למשל ' מעניין מה יש בפנים , ' ואתה לא יכול לחכות כדי לראות ולקחת את הפוקימון הראשון שלך , כשעולות לך גם סיטואציות לא כל כך נעימות ואפילו מרושעות ' מה אם הפרופסור לא שם וסתם הגעתי עד לכאן , מה עם הפוקימון שלי לא יאהב אותי ולא ירצה אותי בכלל בתור מאמן שלו ' ואתה מרגיש חוסר נעימות עם עצמך ומנסה להיות חיובי למרות ההתרגשות הרבה , כשפתאום הדלת נפתחת ואתה רואה את פרו' אוק מחייך ואמר לך " שלום מקס , חיכתי לך והגעת בול בזמן אתה מאוד דייקן , בוא תיכנס נערי " אתה נכנס אחריו ואתה נדהם מיופיה של מעבדתו הצנועה והוא אומר " הלא כן באת כדי להתחיל את המסע נכון? " הוא מחייך ומוסיף " אני דיי שכחן... תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בר מזל מדובר? "
איתי:
אחי אני אמרתי 3 שורות מלאות , אני מצפה ממך ליותר :P
עומר:
אני אחכה שתסיים לערוך , שומר לך את פיקאצ'ו
ZORO - אני לא חושב שיש לי מקום כי אני שמרתי לאנשים לפני שפתחתי את המשחק , אני אעדכן אותך
BEN12 - כמו ZORO אני לא חושב שיש לי מקום כי שמרתי לאנשים מקומות לפני תחילת המשחק, אני אעדכן אותך.