Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 13 ראשוןראשון ... 210111213 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 191
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי buizel שולט צפה בהודעה
    דניס:
    "נראה לי שנלך לעיר אולדייל, שמעתי שיש שם מתחם קרבות" הוא אומר.
    מה תעשה?
    "בוא" אגיד לו ואתחיל ללכת לעיר אולדייל

2. bbuuuii
    שם: עידן
    סליחה שלא הגבתי מלא זמן....

יובל:
    הוא אומר שהוא נמצא עכשיו, זאת אומרת הוא עובר את המסע שלו שם והוא בא עכשיו לפה....
    ~~~~~~~~~~~~
    "אין זמן נסביר לך בדרך" אש אומר ושניכם עולים על האופנוע. "יש צוות מסוכן מאוד, קוראים להם ציידי הפוקימונים, הם מנסים עכשיו לתפוס את הפוקימון האגדי לוגיה" הוא אומר ומוציא את הפוקידע ומראה לך תמונה שלו (תזכור שהוא ראה אותו לפי העלילה). "המטרה שלנו עכשיו זה למנוע מהם לתפוס את לוגיה, והמטרה הכללתי היא לעצור אותם ולפרק את הצוות שלהם".
    מה תגיד?

ג'ק:
    טורצ'יק זז הצידהוטריקו עובר לידו ונעצר, טורצ'יק משתמש בדחיפה ופוגע! "מזל של המחילים" הם אומרים ביחד. מדקיפ נפגע!!
    מה תעשה?

דניס:
    אתם הולכים ומגיעים למתחם הקרבות. אתם נכנסים. "שלום לכם מאמנין צעירים!!!!" איש ענק צועק אלכם. "הגעתם למתחם הקרבות!!!! כאן תוכלו למצוא מאמנים ברמהשלכם ולהתאמן נגדם!!!!" הוא צועק.
    מה תעשה?

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    רון:
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים. אתה שם את הפוקימונים לריפוי ואז ניר נכנס בריצה ומתנשף. "גנבו..בו לי את מרשטאמפ!" הוא אומר.
    מה תעשה?[/]

אני יגיד לניר:"אני יעזור לך אל תדאג"ואז אני אחפש עם ניר את מרשטאמפ.
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 11-07-2010 בשעה 06:01 PM

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. bbuuuii
    רון:
    "תודה" הוא אומר ומנסה להפסיק להתנשף. אתם הולכים ליער ורואים שם את מרשטמפ מוחזק ברגליים ובידיים עם חבלים. אתם רואים גם את אותו איש שהיה במרכז הפוקימונים שרצה לשדוד אותו. לידו עומד אמפרוס והוא מצווה עליו לשלוח רעם. אמפרוס עושה את זה וזה לא מזיז למרשטמפ. לפתע נגלה אליכם גם מדען שכותב כל מיני דברים בקלסר אדום לבן. "אני לא אתן להם!" ניא צעק ואתה היית מופתע.
    מה תעשה??

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    רון:
    "תודה" הוא אומר ומנסה להפסיק להתנשף. אתם הולכים ליער ורואים שם את מרשטמפ מוחזק ברגליים ובידיים עם חבלים. אתם רואים גם את אותו איש שהיה במרכז הפוקימונים שרצה לשדוד אותו. לידו עומד אמפרוס והוא מצווה עליו לשלוח רעם. אמפרוס עושה את זה וזה לא מזיז למרשטמפ. לפתע נגלה אליכם גם מדען שכותב כל מיני דברים בקלסר אדום לבן. "אני לא אתן להם!" ניר צעק ואתה היית מופתע.
    מה תעשה??
    אני אוציא את טריקו ויגיד:"קליע זרעים על אמפרוס,ואז תיקרע את החבלים שמחזיקים את מרשטצפ."

6. משתמש מנוסה
    שם: בבית
    [QUOTE=buizel שולט;912302]

ג'ק:
    טורצ'יק זז הצידהוטריקו עובר לידו ונעצר, טורצ'יק משתמש בדחיפה ופוגע! "מזל של המחילים" הם אומרים ביחד. מדקיפ נפגע!!
    מה תעשה?
    טורצ'יק
    תשתמש בשריטה!
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

7. היכל התהילה
    דניס:
    אתם הולכים ומגיעים למתחם הקרבות. אתם נכנסים. "שלום לכם מאמנין צעירים!!!!" איש ענק צועק אלכם. "הגעתם למתחם הקרבות!!!! כאן תוכלו למצוא מאמנים ברמה שלכם ולהתאמן נגדם!!!!" הוא צועק.
    מה תעשה?
    אסרוק את המתחם ואפנה אל לי "אולי תלחם מולי?"

8. bbuuuii
    רון:
    טריקו יוצא ומשתמש בקליע זרעים שפוגע באמפרוס. טריקו רץ לקרוע את החבל ואמפרוס משתמש באגרוף רעם.
    "צא ליירון!" ניר זורק את הפוכדור. "קדימה האריאמה!" המדען אומר ומוציא האריאמה.
    מה תעשה??

ג'ק:
    טורצ'יק רץ לעבר טריקו."מדקיפ תתמוך בו בעזרת דחיפה!" שון צועק. טריקו קופצים הצידה וטורצ'יק ומדקיפ נעצרים. "טריקו דחיפה עכשיו!" שניהם אומרים.
    מה תעשה?

דניס:
    "זה רעיון מצויין!" לי אומר, "כמה פוקימונים יש לך?" הוא שואל.
    מה תענה?

Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    דניס:
    "זה רעיון מצויין!" לי אומר, "כמה פוקימונים יש לך?" הוא שואל.
    מה תענה?
    "שניים" אענה "כמה לך?"

10. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    סליחה שלא הגבתי מלא זמן....

יובל:
    הוא אומר שהוא נמצא עכשיו, זאת אומרת הוא עובר את המסע שלו שם והוא בא עכשיו לפה....
    ~~~~~~~~~~~~
    "אין זמן נסביר לך בדרך" אש אומר ושניכם עולים על האופנוע. "יש צוות מסוכן מאוד, קוראים להם ציידי הפוקימונים, הם מנסים עכשיו לתפוס את הפוקימון האגדי לוגיה" הוא אומר ומוציא את הפוקידע ומראה לך תמונה שלו (תזכור שהוא ראה אותו לפי העלילה). "המטרה שלנו עכשיו זה למנוע מהם לתפוס את לוגיה, והמטרה הכללתי היא לעצור אותם ולפרק את הצוות שלהם".
    מה תגיד?

ג'ק:
    מה תעשה?

דניס:
    אתם הולכים ומגיעים למתחם הקרבות. אתם נכנסים. "שלום לכם מאמנין צעירים!!!!" איש ענק צועק אלכם. "הגעתם למתחם הקרבות!!!! כאן תוכלו למצוא מאמנים ברמהשלכם ולהתאמן נגדם!!!!" הוא צועק.
    מה תעשה?

"קדימה להרוס את ציידי הפוקימונים!!!"
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

11. משתמש מנוסה
    רון:
    טריקו יוצא ומשתמש בקליע זרעים שפוגע באמפרוס. טריקו רץ לקרוע את החבל ואמפרוס משתמש באגרוף רעם.
    "צא ליירון!" ניר זורק את הפוכדור. "קדימה האריאמה!" המדען אומר ומוציא האריאמה.
    מה תעשה??

"צא פוציאנה דחיפה על אמפרוס וטריקו קליע זרעים על אמפרוס גם"אני אומר.

12. bbuuuii
    דניס:
    "לי יש שלושה עם מדקיפ" הוא אומר "אז אני אשתמש במדקיפ ועוד אחד". "אתה מוכנים?!!!!!!!" האיש הגדול שואל.
    מה תענה?

יובל:
    אני רק עכשיו הבנתי לזורואה יכול רק לעשות אשליה שהוא פוקימון אחר..... אז תחשיב את זה ככה ובגלל זה גם לא יהיה לך כתוב מה ההתקפות של כל אחד מהשינויים וגם השם של ההתקפה שינוי ישתנה לאשליה
    ------------------------------
    אתה מגיעים לשם. "אוקיי אנחנו חייבים לעשות את זה כך" אש אומר "השוטרת ג'ני ואני נלחם נגד הציידים, הם באו לפה כדי לתפוס את לוגיה אז סביר להניח שהוא נמצא פה, יובל כאן אתה נכנס, אתה צריך לגרום לזורואה לראות את לוגיה ולחזור אלינו, לסמן שהצלחת ואז נלך מכאן." הוא אומר מהר. "מוכנים?" הוא שואל. "כן! השוטרת ג'ני עונה בנחישות.
    מה תעשה?

רון:
    איך שפוצ'יאנה יוצא מן הפוכדור הוא מתחיל לרוץ לעבר אמפרוס. אמפרוס זז הצידה ופוצ'יאנה מפספס, אבל הקליע זרעים פגע בו!! "ליירון זנב ברזל על האריאמה" ניר אומר וזה מה שהוא עושה. "רון, נראה לי שכדאי שאתה תתקוף את אמפרוס והאריאמה ואני אשחרר את מרשטמפ"
    מה תעשה??

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    רון:
    איך שפוצ'יאנה יוצא מן הפוכדור הוא מתחיל לרוץ לעבר אמפרוס. אמפרוס זז הצידה ופוצ'יאנה מפספס, אבל הקליע זרעים פגע בו!! "ליירון זנב ברזל על האריאמה" ניר אומר וזה מה שהוא עושה. "רון, נראה לי שכדאי שאתה תתקוף את אמפרוס והאריאמה ואני אשחרר את מרשטמפ"
    מה תעשה??
    "טוב ניר,פוצ'יאנה נשיכה על אמפרוס וטריקו קליע זרעים על אמפרוס ואל האריאמה"
    אני אומר לניר,פוציאנה ולטריקו.

14. משתמש מנוסה
    שם: בבית
    ג'ק:
    טורצ'יק רץ לעבר טריקו."מדקיפ תתמוך בו בעזרת דחיפה!" שון צועק. טריקו קופצים הצידה וטורצ'יק ומדקיפ נעצרים. "טריקו דחיפה עכשיו!" שניהם אומרים.
    מה תעשה?

טורצ'יק תשרוט אותו!
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

15. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    דניס:
    "לי יש שלושה עם מדקיפ" הוא אומר "אז אני אשתמש במדקיפ ועוד אחד". "אתה מוכנים?!!!!!!!" האיש הגדול שואל.
    מה תענה?

יובל:
    אני רק עכשיו הבנתי לזורואה יכול רק לעשות אשליה שהוא פוקימון אחר..... אז תחשיב את זה ככה ובגלל זה גם לא יהיה לך כתוב מה ההתקפות של כל אחד מהשינויים וגם השם של ההתקפה שינוי ישתנה לאשליה
    ------------------------------
    אתה מגיעים לשם. "אוקיי אנחנו חייבים לעשות את זה כך" אש אומר "השוטרת ג'ני ואני נלחם נגד הציידים, הם באו לפה כדי לתפוס את לוגיה אז סביר להניח שהוא נמצא פה, יובל כאן אתה נכנס, אתה צריך לגרום לזורואה לראות את לוגיה ולחזור אלינו, לסמן שהצלחת ואז נלך מכאן." הוא אומר מהר. "מוכנים?" הוא שואל. "כן! השוטרת ג'ני עונה בנחישות.
    מה תעשה?

רון:
    מה תעשה??
    "קדימה למשימה!!" ואני נכנס פנימה...
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

עמוד 12 מתוך 13 ראשוןראשון ... 210111213 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •