אנדרואיד 27
חלה טעות, הכוח שלך לא עלה ל10000.
בכל מקרה, אתה תוקף אותם בכל הכוח ומחכה לראות מה לוקאס יעשה.
( סורי צריך לחכות לתגובה שלו... )
בו
אתה מרגיש שאתה עומד להתפוצץ מרוב גועל בבטן שלך, אתה יורק את הכל.
" בו לא אוכל דברים כאלו!, בו אוכל רק ממתקים!" אתה אומר עם חיוך קל על הפנים.
" בוא נמשיך את האומנים שעשינו קודם" אתה אומר.
" אומרים אימונים בו!" מתעצבן עליך האדון ולוקח אותך מחוץ למעבדה.
"עכשיו אתה תילחם בכל האנשים האלה" אומר לך האדון ומוציא איזה 10 חיילים שלו.
מה תעשה?
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
אני אעוף אל האנשים ואתחיל לתת להם מכות במהירות מכל כיוון ואז אחסל אותם עם כדור אנרגייה סופר חזק ואומר "לעזאזל מה זה הכוח המטורף הזה?"לוקאס
אתה מתעצבן מאוד!
אתה קם בכוונה לגמור את הקרב הזה ולחסל את האנשים האלו,אתה עדיין פצוע ממה שהם עשו לך.
לאט לאט נוצרת מסביבך הילה צהובה ואתה מרגיש כוח עצום שעוטף אותך,
אתה הפכת לסופר סאיין!,
אתה ואנדרואיד 27 מתחילים ללכת מכות עם השלושה אבל הם ממשיכים להדוף אתכם, אתם מתעצבנים מאוד אבל מרגישים כוח עצום שבא מהם,
מה תעשה?
נוספו לך:
כוח + 2
מהירות +5
הגנה +3
בו
אתה ממש רעב ועצבני ומחסל את כל החיילים בכמה מכות, האדון שלך ממש מתרגש ואומר לך" בו התאמנת יפה,
כל הכבוד ועכשיו אני אלמד אותך מתקפה שתעזור לך להיות שבע תמיד!"
אתה מתרגש ולא ממש מבין במה מדובר, האדון שלך מעמיד מולך צלי גדול של עוף ואומר לך
" אני יודע שאתה לא סובל את זה אבל, אני ילמד אותך להפוך את זה למשהו שתאהב לאכול!,
ועכשיו תתרכז בכל הכוח ותנסה לפגוע בקרן חדה בצלי הזה ולהפוך אותו לממתק!"
אומר האדון עם חיוך ומחכה לתגובה שלך. ( אני באמת מחכה (= )
לוקאס
אתה עף אל האנשים ותחיל לירות עלייהם כדורי אנרגייה ומרביץ להם,
אתה ואנדרואיד 27 מתחילים להביס אותם אבל סוף הקרב עוד רחוק!, אתה מנסה ליצור כדור אנרגייה גדול שיצליח לחסל את שלושתם,
אבל אתה לא מצליח, הם מנצלים את ההזדמנות שאתה לא מרוכז בהם והם תוקפים אותך, אתה חוטף מכה חזקה בבטן אבל קם במהירות.
אתה מרגיש שהכוח שלהם רק עולה ועולה.
מה תעשה?
אנדוראיד 27
אתה רואה שלוקאס נפגע די קשה אבל אתה ממשיך בשלך, אתה מרגיש שיש לך כוח עצום ואתה תוכל לגמור את הקרב הזה,
אתה נלחם אבל אתה שם לב שהכוח שלהם רק גדל!,
אתה מנסה להרוג אתאחד מהם אבל ההצלחה לא גדולה, אתה פוגע בו די חזק והוא מוטל על הקרקע,
פתאום אחד אחר מהשלושה קופץ עליך ומתחיל להילחם בך, ואתה שהיית די מופתע מההתקפה הזו לא מצליח להגיב בזמן ועף אל הריצפה,
הוא מתחיל לירות עליך כדורי אנרגייה.
מה תעשה?
בו
אתה מתכרז בכל הכוח אבל אתה עדיין לא מצליח,
אתה ממשיך להתרכז והאדון שלך מאיץ בך.
אתה מתעצבן ואומר " בו רעב!, הנה!" ובכל הכוח שלך אתה מצליח להוציא קרן שהופכת את הצלי לממתקים טעימים!.
" כל הכבוד!, הצלחת!" אומר האדון ומאושר ממך.
מה תעשה?
* למדת מתקפה חדשה, שינוי חפץ לממתק! *
לוקאס
אתה מנסה להמציא מתקפות כדאי להגן על עצמך, אבל אתה רואה שגם אנדרואיד 27 וגם אתה בצרות,
אתה די מתעצבן ותחיל להרביץ לו בכל הכוח, האיש קצת מרפה מהמכות שלו עליך ואתה מנצל את זה ותוקף בכדורי אנרגייה.
איך תנסה לסיים את הקרב?
אנדרואיד 27
אתה שם לב שגם לוקאס בבעיה לא קטנה,
אתה אוזר את כל הכוח שיש לך ומנסה להביס את האיש שעומד מולך,
אתה לא אידיוט ואתה מבין שאתה עומד מול מישהו ממש חזק, אבל אתה יודע שאתה יותר חז ממנו וממשיך להילחם בכל הכוח.
פתאום משום מקום אתה רואה את לוקאס מצליח להשתחרר מההתקפות של האיש ומתחיל לתקוף בחזרה,
לך, חוזרת המוטיבציה ופרץ פתאומי של אדרנלין פורץ בך, אתה תוקף כמו משוגע ומוכן להתאבד כדאי לסיים את הקרב.
מה תעשה?
אני אתחיל לאגור מסביבי אנרגיה עד שיהיה סביבי כמו כדור אנרגייה ואז אעוף אליו ואפוצץ את זה לידולוקאס
אתה מנסה להמציא מתקפות כדאי להגן על עצמך, אבל אתה רואה שגם אנדרואיד 27 וגם אתה בצרות,
אתה די מתעצבן ותחיל להרביץ לו בכל הכוח, האיש קצת מרפה מהמכות שלו עליך ואתה מנצל את זה ותוקף בכדורי אנרגייה.
איך תנסה לסיים את הקרב?
אנדרואיד 27
אתה תוקף את האיש ומעיף לו אגרוף לפנים, מיד לאחר מכן שהוא מוטל על הריצפה אתה מעיף עליו כדור אנרגייה חזק במיוחד!,
אתה מתקרב אליו ומחסל אותו עם בעיטה חזקה מאוד לראש.
הקרב שלך כבר נגמר אבל אתה רואה שלוקאס עוד נלחם אבל גם הוא עומד לסיים את הקרב בקרוב מאוד.
אתה מסתכל לצד ורואה על הריצפה את האיש שנלחמת נגדו בפעם הראשונה עוד שוכב שם גוסס אבל עדיין חי.
מה תעשה?
בו
"יופי בו!, תמשיך כך ותתחזק!" אומר לך בשימחה האדון ומחכה שתגמור לאכול.
" אולי נלך לחסל איזה עולם קטן?" שואל אותך בצחוק זדוני האדון.
" אני חשבתי על כדור הארץ, מה דעתך?" שואל האדון ומחכה לתשובה
-----------------------------------------------------
אני יוצא מנקודת הנחה שאתם לא על כדור הארץ אלא על כוכב קטן בלי חיים ליד.
לוקאס
אתה מתמלא אנרגייה ועף על יד האיש, הוא שכבר די גוסס וחלש לא מצליח להתחמק ונפגע מהילת האנרגייה שלך ומת במקום!,
אתה שם לב שגם אנדרואיד 27 חיסל את אחד ומהם והאחרון שוכב על הריצפה די גוסס ואנדרואיד 27 הולך לכיוונו.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)