Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 22 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 321

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי JoinT צפה בהודעה
    [B]

עידן

" יש לי פה כל מתקפה מסוג אש , רק תבחר ! " אומר המוכר גאה באוסף המתקפות שלו .

''אוקיי מה עם הסתערות להבה?(flame charge),יש לך את זה??'',אשאל את המוכר סופר את כספי.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ליאור

אתה מצליח לברוח מהילדה , אתה מתהלך בדרך 2 ורואה אישה שלידה יש מיטה , מעליה יש 2 עצים שביניהם יש שלט ובו רשום מרכז פוקימונים מה תעשה ?

סיגל

איך ליטוויק יבוא אם הוא מעולף ?!

עידן

המוכר : " כמובן שיש , אבל אני תוהה אם יש לך מספיק ... המחיר של הסתערות הלהבה הוא 1000 דולר , אתה יכול להרשות לעצמך ? אם לא , אמור לי כמה כסף יש ברשותך ואתן לך רשימת מתקפות שתוכל לקנות "
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור

אתה מצליח לברוח מהילדה , אתה מתהלך בדרך 2 ורואה אישה שלידה יש מיטה , מעליה יש 2 עצים שביניהם יש שלט ובו רשום מרכז פוקימונים מה תעשה ?

אני ניגש אל האישה ואומר ל"תוכלי לרפא את צ'ארמנדאר שלי?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר

פיקאצ'ו מתקרב ממש קרוב לאושווט ואושווט שולח אקדח מים שפוגעת בפנים של פיקאצ'ו אך לא עוצרת אותו , פיקאצ'ו מעיף את אושווט ושולח אליו מכת ברק שמעלפת אותו .
    "או לא אושווט!"אגיד "אושווט תחזור!נלחמת יפה."אגיד לו 'זה היה קרב טוב ואני צריך עוד להתאמן!'אחשוב לעצמי "קרב טוב!אתה ממש חזק!"אגיד ליריב שלי
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ליאור

" כמובן , מסור לי את הפוכדור שלו בבקשה " אתה מוסר לאישה את הפוכדור והיא אומרת : " אמאל'ה מה יש מאחורייך ?! " אתה מסתובב ולא רואה כלום , מסתובב חזרה לאישה ורואה אותה בורחת עם הצ'רמנדר שלך .
    מה תעשה ?

סהר

" אני רואה שאתה אוהב את הפוקימונים שלך ממש " אומר היריב תוך כדי שהוא מחזיר את פיקאצ'ו לפוכדור .
    " קח " המאמן זורק אלייך את הפוכדור . " תטפל בו יפה , אני אסתדר עם שאר הפוקימונים שלי ! " אתה מוריד את עינייך להסתכל על הפוכדור ומחזיר אותם בכדי להודות למאמן , אך הוא לא שם .

6. משתמש מנוסה
    [COLOR="DarkOrange"][B]
    עידן

המוכר : " כמובן שיש , אבל אני תוהה אם יש לך מספיק ... המחיר של הסתערות הלהבה הוא 1000 דולר , אתה יכול להרשות לעצמך ? אם לא , אמור לי כמה כסף יש ברשותך ואתן לך רשימת מתקפות שתוכל לקנות "

''אני מצטער אדוני יש לי רק 500 דולר ואני צריך להשאיר לי לפחות 300 כדי לקנות דברים אחרים נחוצים'',
    אומר למוכר מבואס.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [COLOR="DarkOrange"][B]
    סיגל

איך ליטוויק יבוא אם הוא מעולף ?!

"אוקי עכשיו בואו למרכז הפוקימונים!" אני אומרת ומחיזקה את ליטוויק שאיווי רץ אחרי ופידג'י מעופף מעלי

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    סהר

" אני רואה שאתה אוהב את הפוקימונים שלך ממש " אומר היריב תוך כדי שהוא מחזיר את פיקאצ'ו לפוכדור .
    " קח " המאמן זורק אלייך את הפוכדור . " תטפל בו יפה , אני אסתדר עם שאר הפוקימונים שלי ! " אתה מוריד את עינייך להסתכל על הפוכדור ומחזיר אותם בכדי להודות למאמן , אך הוא לא שם .
    'מאוד נחמד מצידו'אחשוב לעצמי וכעבור כמה שניות אבין שקיבלתי פיקאצ'ו ואקפוץ משמחה "יש לי פיקאצ'ו!יש לי פיקאצ'ו!"אתעק וארוץ לאחות ג'וי לרפאות את הפוקימונים שלי ולהמשיך להלחם
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    עידן

המוכר : " מצטער , אין לי מתקפה במחיר הזה , להתראות ... אבל יש לי חברים בכל השוק , יש משהו אחר שאתה זקוק לו ? "

סיגל

את נכנסת למרכז הפוקימונים , האחות גו'י רצה לקראתך חוטפת את ליטוויק ונכנסת לחדר ניתוחים ומבקשת ממך להיות בחדר ההמתנה .

סהר

אתה מגיע לאחות ג'וי והיא מבקשת ממך לשכב על המיטה כי מצבך החמיר . אתה מחזיר את הפוקימונים לפוכדורים והיא אומרת לך שאסור לך לקום מהמיטה עד שהיא חוזרת היא הולכת לחפש תרופה .

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור

" כמובן , מסור לי את הפוכדור שלו בבקשה " אתה מוסר לאישה את הפוכדור והיא אומרת : " אמאל'ה מה יש מאחורייך ?! " אתה מסתובב ולא רואה כלום , מסתובב חזרה לאישה ורואה אותה בורחת עם הצ'רמנדר שלך .
    מה תעשה ?

.[/COLOR]
    אני אומר לאישה"מצטער את הולכת למות על זה שגנבת לי פוקימון".אני מתחיל לרוץ אחריה וכשאני קרוב אלחיה תוקף אותה באגרוף הכי חזק שלי שיהרוג אותה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    סהר

אתה מגיע לאחות ג'וי והיא מבקשת ממך לשכב על המיטה כי מצבך החמיר . אתה מחזיר את הפוקימונים לפוכדורים והיא אומרת לך שאסור לך לקום מהמיטה עד שהיא חוזרת היא הולכת לחפש תרופה .
    "האפצ'י!ואי המצב שלי לא טוב כמו שחשבתי,כל הגוף שלי בוער!"אגיד לעצמי בקול רם 'אולי אני צריך לנוח באמת במקום להמשיך להלחם'אחשוב לעצמי עד שהאחות ג'וי תגיע
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ליאור - תגובה רצינית בבקשה .

סהר

אתה מתשייב לך במיטה ומגיעה אלייך צ'אנסי שנותנת לך עוגיות ושוקו . ליד האוכל יש פתק : " אני כבר יצאתי להשיג את התרופה שלך , אחזור בחצי שעה הקרובה " .

13. משתמש מנוסה
    סהר

אתה מתשייב לך במיטה ומגיעה אלייך צ'אנסי שנותנת לך עוגיות ושוקו . ליד האוכל יש פתק : " אני כבר יצאתי להשיג את התרופה שלך , אחזור בחצי שעה הקרובה " .
    'טוב נו,לפחות אני יוציא את הפוקימונים מהפוכדורים כדי שהתחברו ביניהם'אחשוב לעצמי "צאו כולם אני רוצה שתכירו את החבר החדש שלנו בצוות,פיקאצ'ו"אגיד להם תוך כדי רצף של שיעולים לא פוסק
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    עידן

המוכר : " מצטער , אין לי מתקפה במחיר הזה , להתראות ... אבל יש לי חברים בכל השוק , יש משהו אחר שאתה זקוק לו ? "

[/COLOR]

''אולי אתה מכיר מישהו שיסכים להילחם נגדי 2 על 2??'',
    אשאל את המוכר.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    סהר

איפה תודה לצ'נסי ? תיאור שאתה אוכל או לא אוכל ? לא שמת לב לתגובה שלי ?

עידן

המוכר : " בוא אחריי " הוא לוקח אותך ואתם מגיעים לזירה גדולה ויפיפיה .
    אתה רואה שני אנשים עם שלטים מעליהם :
    1 ) הימור .
    2 ) קרב .
    ליד כל אחת מהשלטים יש דלת .
    המוכר אומר : " תקרא את השלטים ותבחר , אני חוזר לבסטה שלי שלא ייגנבו ממני , להתראות נערי ! "

עמוד 15 מתוך 22 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •